icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
12. apr 2010

ahojte kočky, ja idem do poradne zajtra, taktiež som zvedavá či to bude chlapček alebo dievčatko, lebo už by som najradšej nakupovala nejaké vecičky 😵

Bude mi robiť aj UTZ, tak som zvedavá, dúfam, že všetko bude OK.

Jazmin, môžeš aj mne vyveštiť, čo to bude, tak ako Zuzke 😀

helka101
12. apr 2010

Jazmin, dakujem 😵 asi mate pravdu... len pre svoj pokoj, zajtra ked budem volať za vysledky Tripple testou, tak sa opytam sestričky, či by som nemohla prisť na kontrolne sono, že necitim pohyby už par dni, že či je všetko tak ako ma byť.. 😕 zajtra tam môj doktor nebude, tak dufam, že ma zoberie, ten druhy...
Ale myslim, že sa nato až priliš sustredim a stale čakam čakam čakam a potom sa len stresujem 🙄

Zuzi aj ja sm zvedava čo čakate? hlavne nech ste zdravučky a dopadne to ako maa 😎

momoyka
12. apr 2010

ahojte, tak my sme boli dnes na poradni, na sono ideme ale az o mesiac... ☹ takze nic nove nevieme...
brali mi krv aj na tripple testy, tak som zvedava...

a este som sa tu minule motivovala a bola som sa objednat k zubnicke 😉 to bude hroza... 😝

janica81
12. apr 2010

Ahojte dievčatá... 🙂

Helka neboj všetko bude ok...uvidíš.... a ja zatiaľ tiež necítim žiadne pohyby...aby musím byt ešte trpezlivá...

kedy si to bola na tú krv??? ja v utorok...už by aj mohli byť tie výsledky,nie??

Baby?? chcem sa spýtať, keď celý deň beháte a stojíte nemáte večer trošku opuchnuté nohy??

maculienka123
12. apr 2010

helka,ja som citila uz od 16tt a to som prvorodicka ale tiez to do toho 20t nebolo take intenzivne,stalo sa ze par dni nic ani tuk,som bola tiez mimo.skus si lahnut a prilozit ruku a cakat,ono tak zblnkne aspon trosku a to staci si myslim.

prave sa mi stazovala suseda pod nami,ze moc dupem,no to je uz moc,sak chodit musim a to ani deti nemame este,to neviem co bude robit.,

maculienka123
12. apr 2010

varim kelovu polievku vy co dnes?je strasne pocko,tak len doma budem cosi popratovat,priatel robi v meste dnes tak pride na obed,aspon nebudem sama cely den. 🙂

mna dnes maly kope jedna radost,vcera spal cely den zas 🙂

maculienka123
12. apr 2010

janica,ja ked beham cely den,tak ma tak bolia nohy ze az.to je tym prirastkom vahy a nohy nie su zvyknute na tazsiu vahu a v lete budemem mat inak spuchnute nohy,to len slapky a vylozit nohy,

jazmina83
12. apr 2010

Sonelka, ja každej babulke predpovedám chlapčeka, takže sa vytešujem ak to pri nejakej babulke uhadnem 😀 mne sa zdá, že v decembri bolo dobré obdobie na plodenie chlapčekov 😀

maculienka123
12. apr 2010

sonell,ja ti tipujem na sto pro chlapca,take brusino,to je jasne. 🙂

jazmina83
12. apr 2010

Ahoj Macu 😵 tak ty to máš dost na hrane...možno budeš mat doma levíka miesto panny? 😀 Inak my sme sa dohodli doma, že ak sa náááhodou male narodi v znameni Leva, tak bude Leonard-Leo a ked v znameni panny tak bude Dominik 😅
A kolko rokov má ta susedka? Nie je to nahodou nejaka tetka dochodkyna, ktora cely den načúva, čo robia ostatní? My tiež mame takych susedov, len si dupoc poriadne :D
Mnam kelovaa polivka, aj by som si dala, ale dnes bude len lahky obed, asi nejaky tuniak 😎

helka101
12. apr 2010

Maculienka, ja si myslim, že je možno aj kus inač otočene, a necitim to tak, zvyknem mať na spodu take tlaky, akoby sa chcelo prevaliť.. 😅 jhoj som druhorodička a stresujem tu... 😠

Janica ja som bola tiež v utorok a kazala mi v utorok volať.. 😉 teda zajtra po 10tej budem hned volať... 😎 aj ty budeš? pri malom som volala priamo do labaku asi po dvoch - troch dnoch a tam mi povedali..

ivanulienka81
12. apr 2010

helka, ja si myslim, ze to bude v poriadku, su to len nejake zle pocity a tiez valmi porovnavam s prvym tehu
ja som uz tiez citila tzv. bublinkovanie a necitim to kazdy den, aj ked poviem pravdu vobec sa na to nesustredim, fakt iba tak vecer si drzim brusko a sem tam nacapim na delfinika v brusku, mozno preto to neriesim, lebo pri prvom tehu som citila pohyby dost neskoro
sonelka, u nas ak bude dievcatko, ja sa tak vyblaznim na ruzovo 😅

helka101
12. apr 2010

Ja idem variť zemiakove placky s oreganom 😉 a malemu nejaku polievočku, sme sa s manželom dohodli, že si ho nechame do konca aprila doma.. 🙂 mi bude aj smutno ked bude on v škôlke a ja doma 🙄
Maci my mame hluchych susedov pod nami 😀 😀 okrem ich deti... rodičia su hluchy, takže.. maximalne mi vadi ich vybračný zvonček a pes... to je užas ako to šteka.. 😠

maculienka123
12. apr 2010

helka,ty mas potom vpredu placentu nie?ja mam vzadu,preto citim tak moc a skoro.
a toto presne aj ked necitim pohyby ale to ze take zde ide sa prevalit a take tvrde sa vytvori dolu,to je ako keby pohyb.

janica81
12. apr 2010

Macu ja som si vcera doniesla od nasich 🙂 tak dnes mam od varenia pokoj...

Však ja rátam ze nohy budu aj puchnut..ale ci uz aj Vam trosku,... a tiez netrpezlivo cakam na pohyby... 🙂

sonelka
12. apr 2010

Ďa kujem babulky 🙂 , môj muž si veľmi želá chlapca, lebo je futbalista, a chce stráášne malého futbalistu 😀 No uvidíme zajtra, či ukáže čo má medzi nôžkami a ked nie, budeme čakať na 4D ale to som ešte neni objednaná, ale zajtra sa objednáme 😉
a musím tiež k zubárke 😠

kočky, aj vy sa budíte každú noc na WC? ja nevydržím vôbec do rána, niekedy idem aj 2x za noc ☹ ale čo už..

maculienka123
12. apr 2010

jazmi,ja som mla prvy TP 3 sept a stale to posuvaju.

suseda ma okolo 40 rokov,taka vymrdzena pystina,ako kocka je,nema deti,muza nikoho,sama je tak nema co robit,

inak my uz mame tiez vybrate Dominik,teda ja som vybrala 🙂

helka101
12. apr 2010

Ivulienka... už aj ja si mysli, že priliš sa sleudjem a porovnam, aj ked malehosom citila podstatne pozdejšie, zenpokojoilo ma hlavne to, že aj cez den ked som sedela, tak sa už vykopcovať a teraz už vyše tyždna utlm.. 😒 ale azse aj tie tlaky môžu byť pohyby 😉
No tak isto aj my, ak budeme mať babu, tak to bude koniec, manžel srkachuje, čo mam už tolko vyhliadnutych veci, čeleniek, tompanočiek, šatočiek.. 😉 len aby nam tie baby vyšli 😵 kedy ideš na sono? 😕

jazmina83
12. apr 2010

Sonelka, ja už automaticky vstavam v rovnakom čase v noci na toaletu 😀 aj 2x, 3x

maculienka123
12. apr 2010

sonell,bude to futbalista 🙂
ja chodim na WC aj 3krat a to pred spanim sa snazim ist co najviac krat aby vyslo vsetko,potom mam taky spanok prerusovany onicom.

helka101
12. apr 2010

Fu baby, tak ja mam s tymto zatial klud 😉 stačilo mi pri prvomtehu, som skoro spavala na wc, každu chvilku.. teraz chodim len večer ked idem spať, a rano... 😉 poprípade ak ma zobudi maly, že sa on pocika,alebo ma zle sny , tak aj vtedy 😀

lulu723
12. apr 2010

Ahojte kocky 😉
mna babatenko kope kazdu chvilku tak sa tesim,ze mu je fajn 😀

Zuzi ja by som tebe tipovala dievcatko,ale ved nechame sa prekvapit ked prides z poradne co vam doktor povedal.ja idem zajtra a tesim sa moc aj ked neviem ako zareagujem ked mi povedia,ze to bude chlapcek.psychicky som pripravena na dalsiu babiznu tak uvidime 😀

sonelka
12. apr 2010

Helka buď kludná, ozaj je to aj to placentrou v predu, aj ja ju mám vpredu, som 20tt a pohyby ešte necítim. Ale poctivo čakám 😉 Také tlaky mám aj ja, takže sa teším - asi pohyby 😵

janica81
12. apr 2010

Sonelka ja niekedy idem aj 3x na wc, hlavne ked vecer pri TV pijem....to sa zobudim a drem co najrychlejsie 🙂

helka101
12. apr 2010

Sonelka, asi ano 🙂 aj teaz som to citila, akoby taky tlak v podbrušku 😀 len ja by som už chcela citiť, take riadne kopančeky, aby som bola uplne kludna.. muž sa mi smeje, že budem ešte dosť dlho chodiť dokopana 😀 ale je to užastne krasne 😉
Maš manžela futbalistu? Aj ja 🙄 resp. už nehra futbal, ale len je rozhodca... nedalo sa oboje 😅

ivanulienka81
12. apr 2010

sonel, ja som teraz kukla tvoj album, krasne brusko
joj, ja sa mojim bruskom mozem premiestnit medzi oktobrovky ☹
helka ja idem len do poradne, ale doky ma v ambulancii sono, tak sa pozrie, inac najblizsie velke sono mame len morfologicke
aj ja chodim casto cikat, je to v poriadku
mna viac skor trapia moje cici, aj v noci ma velmi boleli, som sa budila 😨

helka101
12. apr 2010

Ivulienka, ved aj ja idem na to sono len po 20tt ma vraj sestrička objedna 😅 predtym čo som mala dokyho, tak mi robieval sono pravidelne 😉 noo aj mna zvyknu boliet, ale vadi im asi podprda, lebo ked sombez tak je to v pohdoe.. inač aj vam sa tak akokeby naliali? mne sa riadne zväčšili, a vyšli mi vonku take velke žily, čo idu donich.. 😅

sonelka
12. apr 2010

Helka, ved aj ja by som najradšej cítila už riadne kopance, aby som vedela, že je všetko Ok 🙂
A veľmi sa tomu neteším, že muž je futbalista, každú nedelu neni doma, ale čo narobím, ked ho to tak baví 😅 A že dokončí túto sezónu a potom pôjde aj on pískať, to som teda zvedavá. už končí minimálne 3. sezónu 😀

helka101
12. apr 2010

Hihi.. 😀 presne viem o čom píšeš... cele doobedie potrebuje klud, aby sa na ten zapas prichystal, skoncentroval sa, a potom sme cele poobedie sami... 😒 😒 ktomu chodieva piskať aj soboty .. takže vikendy o ničom... 🙄 No môj skončil s futbalom, ked sme sa zobrali, chodi hravať halovy, ale inač už profesionalne nie 😉 keby aj to piskanie nechal..

maculienka123
12. apr 2010

sonell,helka,no poznam to mala som priatela byvaleho futbalistu a moj brat tiez no a to clele tyzdne po treningoch a nedela zabita ale chodila som sa pozerat.moj teraz sice nehrava za nikoho ale kazdu nedelu chodi s kamosmi na umelu travu hravat pravidelne,no mam to iste.
budte rady,ked bude vacsi maly,zoberie ho a vy si vylozite doma nohy