♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
No Helka, neviem sa prestať rehotať, lebo na to isté som myslela aj ja 😀 😀 Ten futbal, to ešte dobre, ale to po ňom... Najlepšie, ked muž ide po futbale do nočnej, alebo na druhý den do roboty 😉 Vdety viem, že bude všetko OK 🙂
Sonel, ja mam najradšej ked ide na aute 😀 😀 😀 ale včera čuduj sa svetu, prišiel v normalnom stave... 😀 som sa až čudovala... a maš pravdu, futbal by sme zvladli, ale tie opary potom dýýýchať je ťažko, hlavne ked si ten môj ustelie pri zachode, a kde ja budem chodiť čuuurať, ked to zachivlu pride aj namna 😀
Vieš Heli, čo je na tom najzaújmavejšie? Že pijú ked vyhrajú - to sa dá pochopiť, ale že pijú aj ked prehrajú. to môžu piť aj bez toho, aby hrali ten futbal, nie? 😀
Ozaj dievčatá, aj chodíte na predporodné kurzy? ja by som chcela, sestrička hovorila, že môžem od 15 tt, ale zatiaľ som nebola, uvidím ako dopadne zajtra morfo, a podla toho si zavolám aj na kurz, aj na 4d
no, ja zatial pohyby necitim, a to som druhorodicka... ale uz sa velmi tesim, kedy to zacne, bolo to velmi krasne obdobie...
Ja som citila par tuknuti a zase nic, ale uz sa to bude pomaly zintenzivnovat. 😉
😀 moj drahy zacina hrat amatersky futbal od dnešného dna, sa s kamosmi a bratmi na to pripravuju už mesiac, už maju rezervovany umely travnik, nakupene nové kopačky, naplánované pivo po hre a ja sa len rehocem, že na majstrovstva sa tolko nepripravuju co oni...a este k tomu im aj zacalo prsat dnes, tak sa vytesujem dalej. Takže tu máme samych tatinov futbalistov 😀
sonel ja som v prvom tehu chodila na cvicenia a pripravy, bolo to super, schvalujem, ale teraz uz nebudem, lebo nemam kde dat maleho, inac by som rada aj ked som druhorodicka, super odreagovanie a vela novych informacii...
helka, aj ja mam dojem akoby naliate, dokonca si namyslam, ze lavy mi tvrdne a tiez mi presvitaju zilky 😅
helka, ty si priamo z Lucenca? ja som prave u nasich v Lucenci, teda od Velkej noci :DDDDDDDDDDD
BABY!!! prave som dopisala posledne slovicko v diplomovke... a zlozila som basnicku: 😀
ODA NA RADOST
juchu, juchu,
mam to v suchu!
diplomovka sa uz tlaci,
tento pocit sa mi paci.
uz len zmaknut statnice
a mozem ist... na matersku! 🙂
teraz si dam sprsku, hodim to do tlace, potom do knihviazacstva a hura do poradne, kde mi snad oznamia co ma chrustik medzi nozickami... no moze byt tento den este krajsi? 😉 😀 😝
Ivi no priamo z Lučenca... Kde ti byvaju rodičia ? 😕 no tak to ti je nahodička 😎
Sonel, no maš pravdu... 😀 ale tak chlapske zmyšlanie, my asi nikdy nepochopiíííme 😀
Andelik, tak super, gratulujeme, že to maš za sebou, teraz už budeš mať pokoj 😎 a užívať si tehu... 😉
Sranda baby... zvoní mi poštar, ja že mi doniesol zo socialnej poistovni vyrozumenie o PN a on mi donesie pozvanku na vyber z MV SR na pracovný pohovor 😀 čo som posielala ešte vlani.. sranda toto 😎 asi je zbytočne sa tam dostaviť 😀
ahojte babule,
andelik, gratulujem k dokonceniu diplomovky a mas super basnicke crevo 😉 drzim palce v poradni. ja som dnes bola tiez ale bez vysledku ☹ doktorovi sa evidentne nechcelo velmi prikukat co to bude, tak povedal ze babatko je malicke a nebolo vraj ani dobre otocene...aj ked mne sa zdalo ze bolo v idealnej polohe. ale neva...uz to vydrzim na 3D-cko.
ajoj zuzi.... nooo aj ja čakam čakam že čo oznamiš a ništ.... 😠 škodaaa...
ani mi nehovor ☹ doktor aj so sestricku boli strasne divni asi preto ze tam mali naval ludi...v zivote som tam tolko ludi nestretla. ale co uz....vydrzim 3tyzdne a v Hlohovci sa to uz snad podari. som taka smutna z toho ☹
a zabudla som pozdravit....ahoj 🙂
joooj skoda Zuzi ked tak nad tym rozmyslam aj ja mam male babetko tak tiez neviem ci mi zajtra povedia co budem mat 😒
ahojcek lulu, veru skoda ☹ to bude asi tym ze som sa velmi tesila 🙂 ale neboj, tebe sa zajtra mozno zadari lepsie 😉 inak si myslim, ze keby sa doktor posnazil tak by sa to dalo, ale vsetko to bolo dnes rychlo rychlo...jedine co viem ze vazi 297g 😀
no nezufaj zuzi niekedy sa to proste nepodari ked je babo zle otočené a vyhovorky typu že je male babo to je na prd pretože pohlavie sa da zistit od 16tt to s velkostou nema nič spoločne akurat može byt zle otočene alebo mat nejaku polohu že nie je vidieť ale s tym sa treba pohrat a vela lekarov na to ten čas neobetuje... zuzu neboj tri tydne ubehnu jak voda babo ti neutečie treba teda vydržat čo už... 😒
doktor skratka daval vyhovorky jednu za druhou....ale neva. uz mi je veselsie ked si tu piseme a tie 3tyzdne ubehnu, ja viem 🙂
zuzi o to krajšie bude to prekvapko potom 😉 ja sem občas kuknem lebo dnes som doma a posledne upravy bakalarky takže nervozita jak sa patrí... ☹
ked ja uz chcem byt prekvapena dnes 🙂 ale nie.... 😉 aspon sa budem o to dlhsie tesit, hihi.
wow, takze ty dnes dokoncujes pracu. tak drzim moc palce, dufam, ze sa ti dari. a kedy ju odovzdavas?
neboj nič ti neutečie 😉 no ja už som ju mala hotovu a dali nam hoveda novu šablonu a s tym sa prdkam od včerajška úúúžasny word a jeho vychytrale funcie... ach jaj praveže dnes to ide do hrebenovky pre školitela na schvalenie... 🤐
juuuj moja, uplne ta chapem ake musis mat nervy ked to musis znovu upravovat. co som sa ja najedovala tiez vo worde 😠 vydrrrrrrrrrz, moc drzim palce, nech to konzultant schvali 😉
inac babulo bolo tak nizsie pod pupkom hlavickou nizsie, tak aspon teraz viem, ze to co som cez vikend citila a obcas pocas dna citim su prve pohyby...take prevalovanie 🙂
no veru mne sa teraz babo prevaluje a roztahuje nozkami a ruckami uz su silnejsie tie kopance.teraz mam divny pocit v podbrusku take mini kontrakcie.asi sa zase roztahuje maternica.a nejako mi ztmavla jazva po cisarskom tak som strasne zvedava co mi doktor na to povie.a aj citim na tej jazve take hrbolceky a neviem co to je,lebo jedna hovorila,ze to su zrosty a odstranuje sa to laparoskopicky ci jako tak mam take zmiesane pocity z toho 😒
zuzu,nic si z toho nerob,to ja som takeho isteho mala,to ked sa za to neplati,tak oni sa nesnazia ale tam uz na tom 3D tam sa ti teda venovat budu.mne nahodou povedal ze to bude chalan,lebo ja som mala babo velke,som o tyzden neskor isla,tak preto to hned videl.
no jo, ved ked je vsetko ostatne vporiadku tak som rada, ale to vies, ked sa na nieco velmi tesis a nevide to...mozete aspon dalej tipovat 😉
a ako hovoris ked si nezaplatis, nic nemas. tesim sa uz do toho hlohovca. sestricka bola v telefone velmi mila, dufam, ze aj pri vysetreni budu taki 😵
lulu ja som tie pohyby zatial citila len asi trikrat, ale nebola som si ista. ale ked to tu tak popisujete a ked som dnes videla ako je dietatko ulozene tak som si uz urcite ista ze je to ono 🙂
ahoj Zuzi, a v ktorom týždni pôjdeš na 3D? Škoda, že ti dnes nevedeli povedať, čo to bude 😔 Ja idem zajtra, potom vám napíšem, samozrejme, ked mi povedia, závisí ako bude otočené. Ale aj sa zajtra objednám na 4D, takže uvidím, ked aj neskôr 😵
a strašne ma bolí hlava 😔 , asi z tohto počasia, idem vypiť kávičku 🙂

Noo, len vieš, aby mi potom dakde maleho nezabudol.. 😀 lebo väčšinou pride s alkoholom v krvi domou.. 😠