icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

maculienka123
12. apr 2010

🙂 ja idem tiez spravik kaficko

andelik8
12. apr 2010

Tak ja uz som spat z poradne... babo v poriadku, vsetky miery ok, ziadne viditelne anomalie, otocene zadkom dole a... BUDE TO DIEVCA! jupiiii 😀 nie len ze som sa zbavila tej poondiatej diplomky konecne, ale budem mat babiku! tesim moc

sonelka
12. apr 2010

gratulujem andelik, som myslela, že budú samí chlapci, ale bude aj dievčatko. No super 😎

zuzulik82
12. apr 2010

jeeej, andelik tak super, ze tebe sa babulko ukazalo 🙂 teda ukazala.... 😉 tesim sa ze sa tesis a moc ti gratulujem k princeznej

sonelka, ja idem na 3D 5.5. uz aby to bolo 🙂

lulu723
12. apr 2010

jee andelik gratulujem k princeznej sa tesim jak kebyze mne potvrdili,ze to bude dievca 😀

lucialen
12. apr 2010

Baby, mam na vas otazku. Vy tu uz mate vacsina za sebou tie tripple testy. Jednej babe z mojej temy vysli zle vysledky, ale jej brali krv uz v 14+4, co sa mi zda skoro a niekde som citala, ze ked sa zoberu skoro, vysledky su skreslene. Mne brali len minuly tyzden v 17tt. Aku s tym mate skusenost? Kedy vam to robili?

zuzuz1
12. apr 2010

pripajam sa andelik gratulaciou... tiez by som rada mala babu... no uvidime 🙂 😎

maculienka123
12. apr 2010

luci mne to robili v 16tt ale to sa robi do 20 tt tusim,nema to vplyv presne kedy,lebo aj tak sa nevie presne na den ktory si tt.

maculienka123
12. apr 2010

andel,gratulujem k dievcatu,uz mozes kupovat 🙂 🙂

zuzanockamt
12. apr 2010

lucia ... mne brali v 17+0 ... podla dokiny v 16+9 ... ale v tom 15-tom je to dost zavcasu si myslim, tie vysledky potom mozu byt skreslene .... ja si idem po vysledky buduci pondelok a v teraz v stredu na sono, tak som zvedava ... ale je lepsie brat testy skor, hned na zaciatku 16 tt, aby sa v pripade zlych vysledkov mohla zena v pokoji rozhodovat, lebo UPT sa da zo zdravotnych dovodov robit len do 25 tt a predtym sa este musi spravit amnio a na jej vysledky sa caka aj 3 tyzdne

lucialen
12. apr 2010

Ja som bola v 16+5 na krv a doki mi povedal, ze testy z prveho trimestra vysli vyborne a ze sa vobec nemusim bat, ze to je minimalna sanca, ze by bolo nieco zle. Ved aj ja som citala, ze sa to robi od 16tt do 20tt. A viem ze nejakym babam urobili prilis skoro a vysli im zle vysledky a ked urobili druhy krat neskor, uz boli dobre 😒

andullinka
12. apr 2010

andelik - gratulujem k princeznicke, tak predsa sa aj tebe splnilo to co si si zelala viacej 😉

silvika
12. apr 2010

jeeej andelik, takze druhe dievcatko, tak stav je tusim vyrovnany nie? ale teraz sa to tu asi zacne sypat s tymi vysledkami vela z vas je okolo toho 20 tt

helka101
12. apr 2010

Andelik supeer 😵

aneta4
12. apr 2010

ahojte dievčence.téééda kým som vás od včera večera prečitala aj mi to trošku trvalo.......Helka neboj sa ničoho....babetko je v poriadku.ja som toto preživala pri prvej dcerke.kopala,kopala a zrazu nič.trvalo to asi 4dni.a potom som jednoducho si lahla -uvolnila-a prišlo to.bola som strašne štastna.ale ona určite kopkala aj medzitym len som sa nato tak nesustredila...a k tomu nejake tie vetry a žena zostanne v pomykove.teraz kope a kope babenko......ovela viac ako som cítila pri prvom dietati.cez den ked sme vo väčšom pohybe kopanie až tak necitime...lebo prave tým že chodime babetko uspávame.a večer alebo aj počas dna ako si sadnem tak hned sa ozve.chcem sa spýtat.....na temu káva.do 4 mes.som vôbec nepila lebo mi byvalo tak neskutočne zle že mi nechutila.teraz som začala jednu rano..ale dakedy mám taku chut aj na druhu ale nedám si.aký je váš názor?

aneta4
12. apr 2010

a andelik srdečne blahoželám k dievčatku.mi sa už nemožeme dočkat.za 2 tt som objednana na 3d tak uvidime. 🙂

ivanulienka81
12. apr 2010

andelik gratulujem a tesim sa 🙂 dufam, ze vas budeme nasledovat
helka, nasi byvaju pri parku 😉
lucia, mne tiez brali krv na tripple uz v 15tt

maculienka123
12. apr 2010

anet,ja som mala to iste prve 4 mes nic ziadna kava,tiez mi byvalo zle,aj teraz mi je raz dva za den zle od zaludka ale dam si jednu nescu s mliekom poobede,normalne sa na nu tesim,preto si nedam rano.tak jedna sa moze urcite co ja viem.

agentkak
12. apr 2010

luci mne brali nejako v 17tt ak sa beru skoro byvaju skreslene ak po 16tt môžu byt jemne zvyšene myslim to AFP ale to len preto lebo je babo staršie o ten tyžden...ale hodnot tammaš viac afp, downa ntd atd...ale podstatne je či je skrining negat alebo pozit. ak je negat tak je to ok...

maculienka123
12. apr 2010

no inak ja som si teraz uvedomila,ze vlastne mne to brali uz pomaly v 18tt,lebo mi posunuli termin porodu teraz.

kveta
12. apr 2010

Lucialen, mne brali krv na trippla v 16.tt a špeciálne si ma tam na ten 16.tt volali napriek tomu, že vedeli, že o týždeň neskôr prídem do poradne, takže im veľmi záležalo na tom, aby som prišla práve v 16.tt.

mimka29
12. apr 2010

Ahojte babule, vôbec sa k vám nemôžem dostať, poobede som aj chcela, ale zavolala mi kamarátka, čo je s malým na materskej, že idú ku mne na kávu.
andelik gratulujem k ukončeniu diplomky aj k dcérke 🙂
aneta ja som tiež do 4 mesiaca nepila kávu, ale teraz pijem jednu denne, lebo mám aj hrozne nízky tlak, tak sa po nej cítim lepšie. Ja si myslím, že keď si spravíš 2 slabšie a menšie denne, tak to je ako keby si vypila jednu normálnu 😉

andelik8
12. apr 2010

velmi pekne dakujem za vsetky gratulacie! 🙂 dnes mam pocit ako by som mala narodeniny 😀 😀 😀
uz som aj nakupovat bola 😝

zuzanockamt
12. apr 2010

andelik ... ak sa aj ja dozviem, ze budeme mat dievca, tak tiez budem nakupovat ... a ak nie, aspon usetrim, lebo pre chalana mam uz vsetko 🙂

silvika
12. apr 2010

tusim veris ze bude este teplo andelik 😉

zuzanockamt
12. apr 2010

andelik ... a to si kupila aku velkost?

andelik8
12. apr 2010

Jasne 🙂
chcela som nieco s dlhym rukavom, ale nemali take pekne 😀

zuzanockamt
12. apr 2010

ja som predtym ako som bola tehu chcela strasne dievca, ale teraz som skor naklonena ku chlapcovi a aj si myslim, ze to bude chalan

andelik8
12. apr 2010

to je 0-3 mesiace

mimka29
12. apr 2010

andelik ty sa cítiš ako keby si mala narodeniny a nakupuješ darčeky pre malú, už si ako pravá mamina 😀