♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Helka ja som si dala inzerat na internet a ozval sa i jeden pán z južnej moravy ale musela som si pre neho íst osobne. Dal mi ho velmi lacno 1dcl 100 čk. Mala som ho dva litre a už nemám asi len deci... len sme mazali mazali a mazali....
Ja ešte niekde mám na neho číslo ale to by si mala asi daleko.. Viem že to bolo kúsok od cz-sk hranic a dalo sa prejst do trenčína.... - myslím Kyjov. No ale skus pozriet niečo na sk ... ty si na dolniakoch tak možno zoženieš aj tam niečo... Len dávaj pozor- jazvečie sadlo je pri izbovej teplote olej a žltakavý ... až ti niekto nepredá psie alebo nejakú halaburdu 😀
už si mi to vtedy posielala a preto som ho zhánala - koli tej vaničke lebo normálne majú okolo 70 cm a táto má 88 😀
Agi a už máš niečo nakúpené? Okrem kočíka 😀
vieš čo ani nie okrem kočika a cest. postielky som nič nekupila...čakam ešte na morfo ulrazvuk aby mi na 100%potvrdil babu a možno potom ale ani moc toho nebude kedže všetko mam po ninke 🙂
baby pozrite na toto- www.pampusik.mimishop.sk
Ahojte baby tak dnes je den D 😀 moj povedal,ze mi kupi hocico ak bude vidiet pipika tak som mu nadala,ze ci nechce dalsiu babu a on,ze hej,ze mu je to jedno,ale stale si mysli,ze bude chlapca.len,aby mu usmev nezmrzol na tvari 😀 sak taku sikovnu dceru ma aj mu da pusku na licko ked vstane. 😀
samasa tie nalepky su super a aj magnetky ked bude mat Erika podkrovie hotove co neviem kedy bude tak jej tam nejake kupim,ale nech si vyberie sama ci chce krtka,alebo pata a mata 🙂
ahojte kocky, tak som dnes stastlivo vybavila zubara 😀 vsetky zubky oukej a este mam prist v auguste pre istotu druhykrat 😒 este ma caka o dvanastej lekarska prehliadka, teraz zasa kvoli zamestnavatelovi, ale tak som si povedala, ze do prace nepojdem 🙂 jak je doma dobreeeee...
samasa, tak to je fakt super cena za ten x-lander. ja som hovidela jednemu oteckovi vonku a fakt zlaty je ten kocik. myslim ze som pre neho rozhodnuta aj ja, ked ho tak agentka odporuca vrelo 😉
lulu ides dnes do poradne?
este ma napadlo ze ten moj doktor vcera vobec morfologicky ultrazvuk anilen nespomenul a ja som v tej rychlosti na to uplne zabudla sa spytat ☹
zuzu a ani ti nerobil ziadny utz - sono?
ahoj agentka. chcela by som sa ta spytat, kedy ti povedali, ze cakas dievcatko? lebo ja som velmi zvedava, nemozem sa dockat a moja doktorka mi povedala ze najskor v 20. tt mi moze povedat.
ahojte🙂 mnohe pisete, ze uz citite pohyby🙂 gratulujem!!! To musi byt nadherny pocit! Ako ste ich pocitili prvykrat? Tak v brusku, ci na ruku na brusku? aky je to pocit? 😀
aj my budeme dedit kopu veciciek 🙂 je nieco, co by ste odporucali, aby sme urcite mali nove?
ja ked si dam ruku na brucho, tak pohyb prestane, ked dam prec zasa sa vo velkom hmyri ale co tak nizko stvaralo ma vcera prekvapilo
Kočky, vysledky z Tripple su dobre 😵
Lucinka, autosedačku maj len novú... Nikdy nevieš, či tú zdedenú niekde niekto nenarazil a neznížil jej bezpečnosť... Baby monitor dychu tiež výrobca odporúča nedediť, ale kúpiť zásadne nový.
Lucinka, aj my sme mali vela vecičiek od manželovej tety, no som vratila a tearz musíme kupovať, no nie všetko, dačo som mam aj od maleho.. ale ja by som ti odporučila si pokupiť zopar košielok, čiapočiek, dupiek... aj pre radosť 😉 ale aj pre istotu, ak budete viacej grckať a tak... 😉
tak kveti hadam od rodiny, by nebolo po buracke,... to su skorej take vystrahy predajcov, napriklad my sme taku do desat kil od pol roka dlho neobsedavali ... to hned prejde
Helka, gratulujem 🙂 ja si po vysledky pojdem buduci tyzden, verim, ze budu rovnake ako Tvoje 🙂
dakujem za rady🙂 pre radost urcite kupi nieco svojmu drobcovi kazda mamina 🙂
monitor dychu bude isto novy, kocik dedime, ale autosedacku musime aj tak kupit, lebo k nemu nie je, tak popozeram
Ja idem kupovať autosedačku ku kočiku, takže bude používana, ale myslim, že každa mamička čo predava, uvedie či bola burana alebo ine vady 😅
Lucinka dakujem 😉 určite aj tebe vyndu super.. 😉 ja som mala stresy z tych pohybov, ale dnes pekne kopca, tak som už kludna a spokojna 🙂
no ja predpokladam, ze nikto po buracke predavat nic nebude.
Sivi asi tak 😉
heli cicuš gratulíren 😎 😎
poki mne doki povedal v 17tt v pohode 😉
Katka 😎 😀 díky 😀 ešte nech vynde baba a dame party 😀 😀 😀
😀 😀 jasnéééé podla mna budeš mať babu 🙂
agentka, ja ked som bola v 17.tt u nej a robila sono, tak povedala, ze pohlavie este nie je vidiet, resp. ze semenniky mozu zostupit aj neskor, ze je mozne, ze to bude chlapec 😀 tak podla vsetkeho to vtedy u mna tiez vyzeralo na dievca, no uvidime, co povie teraz, ked pojdem v 20. tt. mozno ukaze gulky a bude chlapec 😉. vraj ze niekedy sa to moze ukazat az v 25. tt.
tak som z toho teraz jelen. vraj keby tam vtedy videla chlapca, tak mi to povie na 100 %.
a ja budem mat co agi ;)
aj ja chcem babu 😉
poki no je to možne ale pokial viem genitálie u babetka su už vyvinute v 12tt..mne doki praveže povedal že podla prierezu to vidi na dievčatko a prierez myslel kávové zrnko - šušinku 😀 😀 tak dufam že už jej nenarastli žiadne semeniky..aj pri prvom mi blo povedane v 16tt že dievčatko aj tak bolo...
zuzi ty tiež dievčatko 😉
ja by som do toho kavoveho zrnka poslala toho mojho doktora....sory babule ☹ som na neho pekelne nastvana a smutna zaroven 😠
tak, dufam, ze aj ja budem mat kavove zrnko 😀 ved uvidim, ze co povie. no ked z neho bude chlap, tak to bude tajnostkar jak hrom 😉
zuzulik 😀 vsak ho teda vymen, neviem, dlho som necitala tuto temu, ake mas problemy. ale tak ked sa citis nespokojna, tak ja by som isla prec...

no nemerala už som ho skovala ale je fakt velika akože obavy nemusíš mat pekne tam natlačíčš drobca aj s fusakom..ale píšu toto:
Rozmery:
Rozložený kočík d/š/v/cm: 80 x 69 x 109
Zložený kočík d/š/v/cm: 94 x 69 x 45
Lôžko d/š/cm: 88 x 31
Hmotnosť kočíka: 13,7 kg
Nosnosť kočíka: 18 kg
Nosnosť košíka: 1 kg