icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mimka29
12. apr 2010

agentka ja som tiež musela záverečnú prácu prerábať, lebo nám dali zo školy neskoro info o tom, že sú zmeny v úprave prác 😒 ale už som ju odovzdala zviazanú a nech sa deje čo sa má diať.

andelik8
12. apr 2010

ja som dala diplomku zviazat bez toho, aby moj skolitel videl vyhodnotenie vysledkov prieskumu a zavery.. 😀 ale poslala som mu to na mail a teraz mi prisla odpoved, ze je to velmi pekna praca
este ze som si vybrala takeho flegmatika chlapa 🙂

agentkak
12. apr 2010

no baby poviem vám že su to riadne nervy... 😒 mimka aj ja mam taky isty problem cele som to prerabala a bolo to na nervy tak som zvedava čo mi na to povie školitel...no andelik tak tak si šikulkaaa o dva roky sa ti ozvem 🙂

andelik8
12. apr 2010

agentkak, o rok ma caka manzelova bakalarka 😀 😀 😀

andelik8
12. apr 2010

tak som sa prehrabala jednou krabicou a jednym vrecom veci, a moc miminkovskeho som tam toho nenasla... Krasne vecicky po neterkach, ale vsetko az tak od roka... musim zistit kam sa podeli tie krpate veci.
Ale "ulovok" je jeden overal a ruzova supravicka na zimu, zopar triciek na zimu krasna miminkovska osuska a zasoba latkovych plienok ktore asi pamätaju este aj moj zadok 😀 cize s tym mam vystarane

zuzuz1
12. apr 2010

andelik tak to mas fajn... myslim tym ze mas len krabicu a vrece... u nas to bude zrejme cely kamion.. mam totiz dost vela znamych s malimi detickami a vecicky sa len tak pohrnu 🙂

inak baby... uz ajja citim pohyby... pred chvilou sme sa na tom cudu malom zabavali s mm... je to senza pocit... 🙂

andelik8
12. apr 2010

my budeme mat tiez veci aj z inych stran, to som len presla veci, so nam sestry hodili do pivnice, lebo im zavadzali. no niekde urcite este bude dalsia krabica, lebo tie najmensie vecicky som nenasla nikde. Ale mam v plane zajst aj k sestrinej kamoske kvoli kociku a kedze ma dve dcery, urcite aj nejake vecicky budu 🙂

vranka6
12. apr 2010

ahojte baby,
zase nestíham nič čítať...ale tie, ktoré si ma tu ešte pamätáte /chodím sme tak raz za 2 týždne 😝 /, iba vám chcem oznámiť, že zápcha povolila len tak vďaka strave 🙂
a hlavne mi zabralo to, čo mi tu jedna z vás napísala, že prečo sa snažím každé ráno vyprázdniť sa...už sa nesnažím a vždy to už príde samo...takže snád´je zápcha zažehnaná 😉

inač sa máme fajn, v robote pohoda, aj doma, len už začínam "stresovať" s tým, kam podávame všetky veci bábätku, tak už som dnes objednala 3 komody, teraz už len vymyslieť ako a akm ich umiestniť, aby sa nám do 2izbávku vošli aj s postielkou....tak ale to sú také príjemné starosti.
teraz v stretu máme poradňu, pevne verím, že chrumka bude spolupracovať a dr. nám potvrdí, že čakáme Simonku...no aj tak sa ešte raz chystáme do LV na 4D sono.
tak sa držte, tým, ktoré píšete diplomovky a máte skúšky želám pevné nervy....a hlavne vydržať! 😵

helka101
13. apr 2010

Ahojte kočky.. 😉 včera som sa už nestihala ozvať, bola u mna kamaratka mi robiť nechty, ešte ma čaka tento tyžden kamaratka kaderníčka.. a budem zase kraasna 😎 😀
No dnes mam volať po 10tej za tie Tripple testy a večer ked som ležala v posteli, tak sa mi aj zazdalo, že niečo dole zakoplo, ale neviem 😖 prestala som sa nato už sustrediť, som toho nazoru, že kebyže sa dačo asi stane, tak to vidno aj namne,necitim sa dobre a tak... však? 😕
Manžel ma presviedča, že to bude asi lenive dievčatko, po mne 😀 kedže maly nam kopal a je z neho aj terza velky futbalista, hokeijista, --- 😀

Inač aj mne sa pačia tie eko plienky, ale budem používať to čo pri malom, zo začiatku obyčajne bavlnené a ortopedicke nohavky a potom uvidíme načo prejdeme... 😎 jhoj sa neviem dočkať sona, aby som vedela ake vecičky môžem nakupovať 😵

helka101
13. apr 2010

Kočky zase sa mrvíííme 😵 😵 😵 😵

samasa
13. apr 2010

helka 😀 😀 😀 novidíš 😀 😀 😀
som rada za teba . Mylsela som na teba celú noc- teda skoro celú 😀
aj ja sa teším na sono- mam v pondelok- škokda že bývaš daleko, išli by sme na nákupy spolu 😀

helka101
13. apr 2010

Noo škoda 😀 ja si nato sono počkam 😀
Jhoj rada som, že už sa konečne ohlasilo, včera som ležala dve hodiny v posteli a držala si brucho a nič... 😔 až dnes rano sa zamrvilo... 😉

samasa
13. apr 2010

tak hlavne že sa zamrvilo. Prosímta ono si sladučko spinkalo a ty si chcela bohvieaké výkony 😀 Nabudúce láskavo neotravuj 😀 😀 😀

samasa
13. apr 2010

zuzu gartulujem k pohybom 😀

helka101
13. apr 2010

😀 😀 😀 😀 vieš čo , že som si kus aj lomcovala z bruškom, aby som raz koplo a ono nič... 😀 😀 😀 😀 ale aspon som už kludnejšia... len teraz laskava, dufam, že bude aspon raz denne kopať..lebo zas budem otravovať 😀

samasa
13. apr 2010

malý ti spinká či je v školke?

helka101
13. apr 2010

ale doma sme... 😒 zase pokašlieval cez vikend, tak som si ho nechala doma, už ho dam len od maja, tak bude O.k. 😕 a čo vy?

samasa
13. apr 2010

moj ešte spí- on tak do 8-9 pospí...
posielam ti ten kočík

samasa
13. apr 2010

vieš čo ti poviem- sestrin malý chytil v školke nejakého bacila a teraz mal každý mesiac angínu- mandle ako lieskové orechy a nie a nie sa toho zbavit... tak som sklamaná zo školok.... a do tej našej jedna prominentná mamina- velká podnikatelka nosí deti s atb- tak by ta porazilo...

helka101
13. apr 2010

Super, tento si ideš kupiť? 😵
No my sme alergici... Zatial nam nevedia zistiť načo, len na jesen..takže sa inhalujeme..ale stačí maly bacil a začneme kašlať o život, stym, že sme vlastne zdravy, aj dychanie aj hrdlo.. 😢 zato si snim naša dr.nevie dať rady, ked nas vidi, tak aj zbledne...lebo vlastne počuje ako kašle, ale nemana vyber a povie že dychanie ma uplne čiste... 😒
Tak to by aj mna porazilo určite, ved ja dokym nemam maleho 100% zdraveho ho do škôlky nedam, ale ako sa vyjadrila učka, darmo vy date zdrave dieťa, ked dalšich 5 je tam chorych... 😠 teraz už vlastne mesiac nebude v škôlke..ale tak to ti maly velmi dobre spava... my vstavame o 6tej... ☹

agentkak
13. apr 2010

čavte babule...čo vy tak skoro rano hore ja byť doma tak hajaaaaam... 😔
samasa si kupila taky kočík ??? to je presne taky jak mam ja 🙂 ak sa možem spýtať čo ťa vyšiel ?

helka101
13. apr 2010

Katka ahoj 😉 no kebyže je namne tak aj ja spím.. ale maly mi nedovolí 😖

samasa
13. apr 2010

počuj a neskúsila si jazvečie sádlo ? ja mám malého zas prieduškára a pomohlo nám jedine to....
od roka sme dennodenne prikladali mastne na hrudník a prestal dostavat tie zachvaty...a ku alergologičke chodíš?
No ved ona je velkápodnikatelka tak nemá čas sa starat o deti tak ich tam hodí - v jednej ruke ATB a v druhej sirup od kašla. A odchádza so slovami- dávajte im vela čaju-lebo mali v noci teplotku... by si ju zastrelil a ju aj učku čo tam takéto decko vezme.
A moj už nespáva cez den tak si to v noci dobieha 😀

samasa
13. apr 2010

agi ved to si mi ty poradila... 😀
som ho našla tu na koníku za 120 eur... ale bez autosedačky - po jednom dietati a v záruke do konca roka 😀
dobré nie? stačí na rok .... potom ho aj tak predám dalej 😀

agentkak
13. apr 2010

júújda to zas ninka v noci nespavala a potom dospavala takže sme sa aspon rano vyspali 😉 no heli tak teda pekne ranko ked už máš doma také buntošníka 😀

samasa
13. apr 2010

agi ako sa volá ta autosedačka...potrebujem ju niekde zohnat ...

agentkak
13. apr 2010

sama hej ? si ani nepamatam ked nas tu je tolko...tak super to je podla mna veeeeelmi dobra cena to si určite kup a autosedačku dokupiš určite.... 😉

agentkak
13. apr 2010

fuha dobrá otazka..netušim ale skusi si hodiť na google autosedačka Xlander 2008

samasa
13. apr 2010

ešte si mi agi merala tu vaničku vo vnútri 😀

helka101
13. apr 2010

Jhoj som to všetko napísala a zmazala 😒
No k alergologičke chodime, mame inhalatory, ale najhoršie je že nevieme načo je alergik, kedže testovať ho teraz nemôže, až na jesen... 😒
No my spime ešte cez den, ale občas ma dni , ked nechce spať ☹ ale to večer odpadne o 19tej...
A čo je to jazvecie sadlo, da sa to dakde kupiť? lebo ja už vyskušam všetko... ☹ už som rozmyslala, aj nad obyčajnom bravčovou masťou mu to natierať... neviem.. 😔

To je super cena za kočik, ja som našla vaničku za 2200Sk, ale zaleží či bude baba a športak so sedačkou okolo 8tisic kukam... 😒