♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
lulu, tak to ano, po tom ju ozaj nic neni. tak to ries tak, ze ked mas na plane ist, prec, a ona si doplachti kedy sa jej zachce, tak by som aj tak odisla. ak si chces ist lahnut, tak ked aj bude u vas, tak si chod lahnut a nechaj ju tam s manzelom.
a ked aj nemas na plane nikam chodit a ona neohlasene pride, tak sa zdvihni, zober malu a uz by ma na tvojom mieste nebolo.
macu, ja byvam stale unavena, zle mi tiez byva, obcas. neni to bohvie co :( hlava ma boli tiez stale, hlavne ked je taketo pocasie
ahojte kocenky, len vas chcem pozdravit 🙂 si vas tu priebezne citam, lebo v robote docela klud a to pocasie, spim tu 😔
poki ked praveze moj ju sem doveze a ide si robit po vonku.a ja byvam teraz na dedine a aj kebyze chcem odist trebars k mame tak na bus by som cakala 2 hodiny.teraz mi moj volal,ze kedy som narodena tak som sa pytala ci to nevie a on ze nie 😠 slak,aby ho trafil a v pozadi som pocula svokru tak som sa hned pytala na co to chce a ze zostavuju rodokmen.im uplne sibe.esteze sme mali svadbu len o 2 svedkoch,lebo kebyze sa sem zjeho strany dovalia tak vydeme na mizinu sak ich je jak hadov na tom vychode 😠 a ked jednych nepozveme uz sa urazia tak sme to takto zorganizovali a hotovo 😉
Ahoj zuzi no toto pocasie strasne ubija.dokym som si tu takto tukala moja krpata uz vytrepala skrinku z vecami a naramne sa bavila a vsetko si na hlavu davala a vypravala stale taaaaak no islo ma porazit bosorka mala 😀
ocuj mac a nemal ten doktor okuliare?
moja svokra je zatial velmi zlata, myslim, ze na lamanie chleba taktiez dojde pri prvom vnucatku :DDDD vsak uvidime, ale my nebyvame s nimi, tak je to v poho.
Baby, nebolia Vas niektoru krize/chrbat? Co Vam pomohlo? Ja uz neviem...
lulu, mas teda veselo s maluo 🙂 sa postara aj tebe o robotu ked vypratava veci zo skrine.
luci, mna posledne dni zacinaju krize tiez pobolievat, ale zatial len sem tam a da sa to vydrzat. tak snad sa to nezhorsi. v lekarni ti urcite doporucia nejaky krem alebo gel, teda snad sa nieco pre nas tehule najde 🙂
lucinka mna bolieva chrbat ked umyvam riady to je uplne hrozne.inac ma nebolieva len pri umyvani.mne pomoze ked si na chvilku lahnem a potom pokracujem.inac som uz rozmyslala,ze si objednam ten kosmodisk aj mojmu by sa zisiel 😉
vdaka, snad je to len pocasim 🙂 pozriem aj nejake cviky, ked sa viac hybem, boli menej, len v tomto pocasi sa mi nic nechce:(
Drakvak, neviem, či videla alebo nevidela, ale nepovedala nič a ten ultrazvuk prebehol tak rýchlo, že som sa ani nestihla nič opýtať a bola som mierne šokovaná, lebo sa ma pýtala, či idem na 4D a ja že hej, tak ona či do Košíc, lebo tam je kvalitný diagnostický. Tak som na ňu vybehla, či mám dôvod sa niečoho báť a ona že, nie len keďže mám problémy s tlakom, môže nastať porucha vyživy a tak, tak som stratila reč, keby mi to povedala skôr, tak sa objednám do KE k Dankovčíkovi, ale viem, že tam sa dlho čaká a myslím zase, že keď sa nič nestalo pri predchádzajúcich tehu a tiež som mala vysoký tlak, tak to bude o.k. aj teraz. A ani mi malé neukázala len prebehla sondou po bruchu, urobila merania 2min. a koniec. Som na seba nahnevaná, že som taká trúba a neozvem sa, ale čo už. Uvidíme zajtra na tom 3D.
A keď ste sa bavili o svokrách, tak tá moja zomrela. ☹ Ešte sme s mm neboli svoji, ale poznala som ju a mala som ju veľmi rada. Je síce pravda, že vtedy som ešte netušila, že bude mojou svokrou, ale myslím, že keby žila, rozumeli by sme si.
zuzi veru z malu sa nenudim ona je stale vyskerena tak sa na nu nemozem hnevat.toto je ten vek kedy mi pomaha.teraz davala do pracky veci vcera stala na stolicke a davala maso na tanierik co moja mama klepala.aj to chcela jest.surove 😀 potom sme isli pozret to babetko a z mamu do baumaxu na dlazbu no a tam uz zacala mala vyvadzat stale nam utekala nevedela obsediet vo voziku furt hukala na cely obchod tak som ju zdrapila za ruku a skoro som ju musela vliect co tak vyvadzala.teraz je zase ticho idem kuknut co zase vymysla.urcite je zase v skrinke strcena 😠
ja som mala teraz 15 minutovy telefonat od svokry 😀 kocky, no co vam poviem. krajsie zobudenie nepoznam 😀
😀 😀 😀 😀 no poki nezavidim 😀 😀 😀 😀
lulu, nebolo to bohvie co 😀 som bola povadena s priatelovou sestrou, a svokra bude mat narodeniny, chce to ist oslavit a niekde sa najest a svagrova samoska povedala, ze ked idem ja, tak nejde ona, ze ona ma tam nechce 😀 tak ze ci sa jej nemozem ospravedlnit 😀 no to teda veru nemooooozem. ja som rada ze mam od nej pokoj. lebo robila medzi nami dvomi s priatelom len zle furt 😀
lulu, rodokmen? 😀 no tvoj manzel sa teda pochlapil, s tym datumom narodenia 😀 a dobre ste aj urobili, taku malu svadbu, aspon sa nikto nezabaval na vas ucet. by ste sa nedoplatili, ked ich je tolko 😀
som 17tyzden tehotna termin mam 14.9 a velmi sa teskam doma uz mame 18rocneho syna tak dufam ,ze nam to vynde
Ja mam TP 15.9. a som uz 19tt 😅 😕
biba,aj ja mam termin 14.9. ale uz nie som v 17 tt 😀 a pravdepodobne, ani ty 😀. Uz sme v 19 tt
vies to ma prekvapilo,ze ani svokra nevie,lebo uz druhy rok mi hovori,ze si ma musi zaznacit do kalendara takze doteraz to nespravila to jej moj vzdy povie,ze mam narodky a ja mu vzdy nadam,ze ci je sibnuty,ze ja nechcem,aby mi gratulovala,lebo ma zacne boskavat a to ja neznasam a este zacne aj revat 😠
boli ma chrbat tak si idem lahnut a idem driemat.mala je uz v postielke este tam 10 minut bude vyvadzat a potom zaspi 😀
dufam,ze sa sem dneska nedovali svokra,lebo ta mi vzdy zvysi tlak 😠
Proste mas srdecnu a dobroprajnu svokru, alebo sa len tak tvari 😠
Jasne, oddychovat treba 😀
baby viete kolkým svokrám sa dnes musí štikútať 😀 😀
no to teda ano 😀 ja radsej o svojej nepisem, lebo clovek nikdy nevie...lebo ked som chodila na mojusvadbu, tak svokra len jedneho dna, ze kolegyna jej ukazovala moj album, ze ma nasla na internete 😅 tak radsej len citam na temu svokra 😀
no musi sa stikutat veru viacerym 🙂
vas boli chrbat,mna klby,hlavne pravy bedrovy ale strasne,pri chodzi a pri otacani v posteli ☹
uz som zmastila obed,pojdem mamu pozriet sa tesim,vzdy si super pokecame.
sa mas macka. ja kvasim v robote ☹
a tej mojej, nech sa dobre stikuta...to ma za ten ranajsi poucny rozhovor 😠
Baby, vám robí doktor ultrazvuk na každej poradni? Mne ani raz odkedy mi dal knižku. Iba na začiatku robil tie vnútorné uzv. . Posiela ma iba na Kramáre, kde som bola v 13 týždni a najbližšie v 20tom týždni pôjdem.
A ešte niečo... keď som bola na tom prvom veľkom ultrazvuku v 13tt, tak mi dr vôbec bábo ani neukázal... iba fotky vytlačil a to je všetko... :( to je normálne?
klaudi ani mne nerobi,len v 12t robil a odvtedy ma posiela inde vzdy a na poradni ma len pozrie rukou.
no asi mal obrazovku len na seba otocenu,ale ked ti foto vytlacil,to je ok.
Ahoj Zuzi, a dokedy plánuješ pracovať? Ja pracujem tiež, a keď nebudú komplikácie, tak budem asi robiť do konca /tých 6 týždňov pred porodom, odchod na MD/. Ale keď sa mám priznať, už teraz sa mi bohvieako nechce 😨 Už by som bola najradšej doma. Ale to by som sa asi unudila.
A Klaudi, mne robí doki UTZ zakaždým na poradni, aspoň sa ukludním keď vidím bábo, ako sa hýbe, a ako mu bije srdiečko 😵

no pekne,tak ja som zrovna na toho debila natrafila