icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

maculienka123
14. apr 2010

no pekne,tak ja som zrovna na toho debila natrafila

poki10
14. apr 2010

lulu, tak to ano, po tom ju ozaj nic neni. tak to ries tak, ze ked mas na plane ist, prec, a ona si doplachti kedy sa jej zachce, tak by som aj tak odisla. ak si chces ist lahnut, tak ked aj bude u vas, tak si chod lahnut a nechaj ju tam s manzelom.

a ked aj nemas na plane nikam chodit a ona neohlasene pride, tak sa zdvihni, zober malu a uz by ma na tvojom mieste nebolo.

macu, ja byvam stale unavena, zle mi tiez byva, obcas. neni to bohvie co :( hlava ma boli tiez stale, hlavne ked je taketo pocasie

zuzulik82
14. apr 2010

ahojte kocenky, len vas chcem pozdravit 🙂 si vas tu priebezne citam, lebo v robote docela klud a to pocasie, spim tu 😔

lulu723
14. apr 2010

poki ked praveze moj ju sem doveze a ide si robit po vonku.a ja byvam teraz na dedine a aj kebyze chcem odist trebars k mame tak na bus by som cakala 2 hodiny.teraz mi moj volal,ze kedy som narodena tak som sa pytala ci to nevie a on ze nie 😠 slak,aby ho trafil a v pozadi som pocula svokru tak som sa hned pytala na co to chce a ze zostavuju rodokmen.im uplne sibe.esteze sme mali svadbu len o 2 svedkoch,lebo kebyze sa sem zjeho strany dovalia tak vydeme na mizinu sak ich je jak hadov na tom vychode 😠 a ked jednych nepozveme uz sa urazia tak sme to takto zorganizovali a hotovo 😉

Ahoj zuzi no toto pocasie strasne ubija.dokym som si tu takto tukala moja krpata uz vytrepala skrinku z vecami a naramne sa bavila a vsetko si na hlavu davala a vypravala stale taaaaak no islo ma porazit bosorka mala 😀

lulu723
14. apr 2010

ocuj mac a nemal ten doktor okuliare?

lucinka83
14. apr 2010

moja svokra je zatial velmi zlata, myslim, ze na lamanie chleba taktiez dojde pri prvom vnucatku :DDDD vsak uvidime, ale my nebyvame s nimi, tak je to v poho.
Baby, nebolia Vas niektoru krize/chrbat? Co Vam pomohlo? Ja uz neviem...

zuzulik82
14. apr 2010

lulu, mas teda veselo s maluo 🙂 sa postara aj tebe o robotu ked vypratava veci zo skrine.

luci, mna posledne dni zacinaju krize tiez pobolievat, ale zatial len sem tam a da sa to vydrzat. tak snad sa to nezhorsi. v lekarni ti urcite doporucia nejaky krem alebo gel, teda snad sa nieco pre nas tehule najde 🙂

lulu723
14. apr 2010

lucinka mna bolieva chrbat ked umyvam riady to je uplne hrozne.inac ma nebolieva len pri umyvani.mne pomoze ked si na chvilku lahnem a potom pokracujem.inac som uz rozmyslala,ze si objednam ten kosmodisk aj mojmu by sa zisiel 😉

lucinka83
14. apr 2010

vdaka, snad je to len pocasim 🙂 pozriem aj nejake cviky, ked sa viac hybem, boli menej, len v tomto pocasi sa mi nic nechce:(

mariann2
14. apr 2010

Drakvak, neviem, či videla alebo nevidela, ale nepovedala nič a ten ultrazvuk prebehol tak rýchlo, že som sa ani nestihla nič opýtať a bola som mierne šokovaná, lebo sa ma pýtala, či idem na 4D a ja že hej, tak ona či do Košíc, lebo tam je kvalitný diagnostický. Tak som na ňu vybehla, či mám dôvod sa niečoho báť a ona že, nie len keďže mám problémy s tlakom, môže nastať porucha vyživy a tak, tak som stratila reč, keby mi to povedala skôr, tak sa objednám do KE k Dankovčíkovi, ale viem, že tam sa dlho čaká a myslím zase, že keď sa nič nestalo pri predchádzajúcich tehu a tiež som mala vysoký tlak, tak to bude o.k. aj teraz. A ani mi malé neukázala len prebehla sondou po bruchu, urobila merania 2min. a koniec. Som na seba nahnevaná, že som taká trúba a neozvem sa, ale čo už. Uvidíme zajtra na tom 3D.

A keď ste sa bavili o svokrách, tak tá moja zomrela. ☹ Ešte sme s mm neboli svoji, ale poznala som ju a mala som ju veľmi rada. Je síce pravda, že vtedy som ešte netušila, že bude mojou svokrou, ale myslím, že keby žila, rozumeli by sme si.

lulu723
14. apr 2010

zuzi veru z malu sa nenudim ona je stale vyskerena tak sa na nu nemozem hnevat.toto je ten vek kedy mi pomaha.teraz davala do pracky veci vcera stala na stolicke a davala maso na tanierik co moja mama klepala.aj to chcela jest.surove 😀 potom sme isli pozret to babetko a z mamu do baumaxu na dlazbu no a tam uz zacala mala vyvadzat stale nam utekala nevedela obsediet vo voziku furt hukala na cely obchod tak som ju zdrapila za ruku a skoro som ju musela vliect co tak vyvadzala.teraz je zase ticho idem kuknut co zase vymysla.urcite je zase v skrinke strcena 😠

poki10
14. apr 2010

ja som mala teraz 15 minutovy telefonat od svokry 😀 kocky, no co vam poviem. krajsie zobudenie nepoznam 😀

lulu723
14. apr 2010

😀 😀 😀 😀 no poki nezavidim 😀 😀 😀 😀

poki10
14. apr 2010

lulu, nebolo to bohvie co 😀 som bola povadena s priatelovou sestrou, a svokra bude mat narodeniny, chce to ist oslavit a niekde sa najest a svagrova samoska povedala, ze ked idem ja, tak nejde ona, ze ona ma tam nechce 😀 tak ze ci sa jej nemozem ospravedlnit 😀 no to teda veru nemooooozem. ja som rada ze mam od nej pokoj. lebo robila medzi nami dvomi s priatelom len zle furt 😀

poki10
14. apr 2010

lulu, rodokmen? 😀 no tvoj manzel sa teda pochlapil, s tym datumom narodenia 😀 a dobre ste aj urobili, taku malu svadbu, aspon sa nikto nezabaval na vas ucet. by ste sa nedoplatili, ked ich je tolko 😀

bibaoo
14. apr 2010

som 17tyzden tehotna termin mam 14.9 a velmi sa teskam doma uz mame 18rocneho syna tak dufam ,ze nam to vynde

mywiel
14. apr 2010

Ja mam TP 15.9. a som uz 19tt 😅 😕

poki10
14. apr 2010

biba,aj ja mam termin 14.9. ale uz nie som v 17 tt 😀 a pravdepodobne, ani ty 😀. Uz sme v 19 tt

lulu723
14. apr 2010

vies to ma prekvapilo,ze ani svokra nevie,lebo uz druhy rok mi hovori,ze si ma musi zaznacit do kalendara takze doteraz to nespravila to jej moj vzdy povie,ze mam narodky a ja mu vzdy nadam,ze ci je sibnuty,ze ja nechcem,aby mi gratulovala,lebo ma zacne boskavat a to ja neznasam a este zacne aj revat 😠

boli ma chrbat tak si idem lahnut a idem driemat.mala je uz v postielke este tam 10 minut bude vyvadzat a potom zaspi 😀
dufam,ze sa sem dneska nedovali svokra,lebo ta mi vzdy zvysi tlak 😠

poki10
14. apr 2010

Proste mas srdecnu a dobroprajnu svokru, alebo sa len tak tvari 😠
Jasne, oddychovat treba 😀

agentkak
14. apr 2010

baby viete kolkým svokrám sa dnes musí štikútať 😀 😀

zuzulik82
14. apr 2010

no to teda ano 😀 ja radsej o svojej nepisem, lebo clovek nikdy nevie...lebo ked som chodila na mojusvadbu, tak svokra len jedneho dna, ze kolegyna jej ukazovala moj album, ze ma nasla na internete 😅 tak radsej len citam na temu svokra 😀

maculienka123
14. apr 2010

no musi sa stikutat veru viacerym 🙂

vas boli chrbat,mna klby,hlavne pravy bedrovy ale strasne,pri chodzi a pri otacani v posteli ☹

uz som zmastila obed,pojdem mamu pozriet sa tesim,vzdy si super pokecame.

zuzulik82
14. apr 2010

sa mas macka. ja kvasim v robote ☹

poki10
14. apr 2010

a tej mojej, nech sa dobre stikuta...to ma za ten ranajsi poucny rozhovor 😠

klaudia85
14. apr 2010

Baby, vám robí doktor ultrazvuk na každej poradni? Mne ani raz odkedy mi dal knižku. Iba na začiatku robil tie vnútorné uzv. . Posiela ma iba na Kramáre, kde som bola v 13 týždni a najbližšie v 20tom týždni pôjdem.

klaudia85
14. apr 2010

A ešte niečo... keď som bola na tom prvom veľkom ultrazvuku v 13tt, tak mi dr vôbec bábo ani neukázal... iba fotky vytlačil a to je všetko... :( to je normálne?

maculienka123
14. apr 2010

klaudi ani mne nerobi,len v 12t robil a odvtedy ma posiela inde vzdy a na poradni ma len pozrie rukou.

maculienka123
14. apr 2010

no asi mal obrazovku len na seba otocenu,ale ked ti foto vytlacil,to je ok.

sonelka
14. apr 2010

Ahoj Zuzi, a dokedy plánuješ pracovať? Ja pracujem tiež, a keď nebudú komplikácie, tak budem asi robiť do konca /tých 6 týždňov pred porodom, odchod na MD/. Ale keď sa mám priznať, už teraz sa mi bohvieako nechce 😨 Už by som bola najradšej doma. Ale to by som sa asi unudila.

A Klaudi, mne robí doki UTZ zakaždým na poradni, aspoň sa ukludním keď vidím bábo, ako sa hýbe, a ako mu bije srdiečko 😵