icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
14. apr 2010

zuzi aj ja som v robote a total chaoz dneska...už nech je konec aprila a budem aj ja doma... 😔
klaudia to je individualne mne trobí vždy ale su tu aj babule ktoré boli raz dva razy na ultrazvuku...

maculienka123
14. apr 2010

😒 poki,no ja by som sa tazko zmahala byt mila

maculienka123
14. apr 2010

agi,tak to budes doma uz od maja?no super,len si to uzi,je to parad byt doma.

klaudia85
14. apr 2010

Macu, asi je to ok, no bola som sklamana, ze som babo nevidela v "priamom prenose". Čakala som tam cez tri hodiny s plnym mechúrom, aby som behom troch minút vypadla z tade :( Dúfam, že nabudúce už budem mocť niečo vidieť aj ja.

klaudia85
14. apr 2010

Agentka, a si na rizikovom, alebo ti tie uzv robí len tak? Aj ja chceeem

maculienka123
14. apr 2010

klaudi,ked pojdes na to morfo,tak tam ho uvidis naisto 🙂 ja ked idem svojmu dokimu,viem,ze mi nespravi ani sono,tak som si uz zvykla.

maculienka123
14. apr 2010

klaudi,agentka ma ineho doktora,je asi ustretovejsi,ako kto,to nezavisi,ci si na PN,je to od doktora.

zuzulik82
14. apr 2010

sonelka, pracujem pracujem 🙂 a tiez planujem az do nastupu na matersku, teda tak do polovice jula. ako sestricka sa ma aj pytala ci nechcem vypisat 🙂 ale potrebujeme kazde euricko na mimco a dalsie zavazky takze musim zarezavat ☹

inak mne tiez vzdy na poradni robi sono, ze aby sme sa mali o com rozpravat hovori ale aj tak to boli len take rychlovky vzdy 🙂 a rukou ma nevysetroval este vobec, ani na zaciatku...

inak pochvalim sa babule, mimco dnes kopka o sto sest tak sa tesim 😀

klaudia85
14. apr 2010

Macu ďakujem, no to dúfam, lebo už mám fakt divné myšlienky, či je ok, síce srdiečko mu v pondelok bilo jak divé, ale aj tak, rada by som videla, či sa vyvija tak, ako má 🙂

klaudia85
14. apr 2010

Wow podaktoré máte asi super doktorov, ako aj môj doki je super, ale má jedinu chybu a tou je, že mi nerobí sono na poradni :D Určite odchádzate s dobrým pocitom odtiaľ 🙂

zuzulik82
14. apr 2010

klaudi, no vacsinou to tak bolo, super pocit vidiet mimi 🙂 ale naposledy, teraz v 20tt to jak naschval odflakol rychlo rychlo, najlepsie som stihla vsimnut nozicku ked meral 😀

agentkak
14. apr 2010

macu už mam za seba na zastupovanie človeka a takže od maja ešte dovolenku vyčerpam a ostavam doma 😉 😉 juch juch jak sa teším... ja viem že doma je dobre bola som tyžden to bol fasa život... 😀
klaudi vždy mi robi utz... proste na každej poradni skontrolujem bábo ani ho nejako nemusim nutiť 😵
zuzik a vidiš už je to tu 😵

jazmina83
14. apr 2010

Ahojte Babulky, musela som sem prist na konika, sa troska odreagovat, ma chytaju strašne depresie a celé to len prenášam na maličké. V pondelok nam nečakane zomrel dedko a dost ma tá sprava zobrala a len dufam, ze sa malému nič nestalo, necitim odvtedy žiadne pohyby nič, ale nemyslim na nič zlé, pretože fyzicky som OK len ja taketo udalosti dost zle znasam aj ked mojmu okoliu ukazujem, aka som silna 😖 . Najviac sa však bojím piatka, pohrebu, ked to na mna celé dolahne a ja tam uvidim všetkych smutiacich. 😔 Minuly rok tiež v aprili som prišla o otca, a na pohreb som dokazala ist len pod vplyvom tabletiek, čo si však teraz dovolit nemožem a aj ked ma cela rodina odhovara, aby som tam v piatok išla, že som tehotna a tak, ale to by som si neskor vycitala. Aspon to slniecko by mohlo zasvietit, nech sa to da nejako zvladnut.

Babulky, teším sa, že ste mali dobré výsledky z testov
Andelik, gratulujem ti k dievčatku 😵 a Zuzi neboj, dočkáš sa aj ty toho malého zázraku, čo tam to bábo ukrýva 😅

andelik8
14. apr 2010

cafte baby, tak tom vas konecne docitala, pridam aj ja nieco.

UTZ nemam ani ja na kazdej poradni robeny. Tusim ze dve ste pisali, ze mate kavove zrnka, ale ze vam doki povedal ze sa to este moze zmenit.... mne moja nic take nepovedala. Iba ze na 99% baba a zapisala mi to uz aj do knizky kolonka pohlavie... tak ked je to cierne na bielom, snad to uz nebudem musiet reklamovat neskor 😀 😀 😀

Co sa svokier tyka, ja mam moju rada. Ma sice dvoch synov, ale nie je na nich precitlivena. A do babatka sa nam zatial velmi nestara. Akurat bola sklamana, ked som slusne odmietla jej ponuku, ze nam da rodinnu "putovnu" postielku, ktoru zmajstroval este jej otec pre nu. No ale ked ona sa neda polohovat a kto by sa furt skklanal k mimcu... no ale potom pochopila. Som jej slubla, ze si o rok spravime druhe babo a potom uz vyuzijeme aj dve postielky 😀

no a posledna vec, zase zhanam kocar. Ten co sme mali mat od znamej padol, tak som dnes obehla nejake predajne a nasla som toto:
http://www.best4baby.sk/index.php?page=shop.pro...
doteraz som o nom nic mo nepocula, tak sa chcem spytat, ci neviete nejake referencie. Ta cena je za vanicku a sportak, spolu s vajickom (a komplet prislusenstvom) to vychadza na 400,-

klaudia85
14. apr 2010

Zuzulik ale super aj tak, hlavne ze drobcek premerany a v poriadku 🙂
Agentka ja som ale toho svojho asi donutit mala 🙂
Ja sa vždy spamatam, ked je neskoro

zuzulik82
14. apr 2010

ahoj jazminka,
to mi je fakt velmi luto, ze mate taku smutnu udalost ☹ s tym pohrebom by si asi mala posluchnut , alebo ked tak ist tam niekde bokom, len aby si sa zucastnila. viem si predstavit ako sa citis, mne tiez zomrel ocino pred par rokmi, ale stale som z toho ako by to bolo vcera ☹

bud tu este chvilocku s nami aby si nebola smutna 😉

jazmina83
14. apr 2010

Diky Zuzi, tu na konikovi je cloveku hned lepsie, ked cita tie dobre správičky, aj sa zasmejem pri tých temach o svokrách 😵

sonelka
14. apr 2010

Ahoj Jazmin,
ja sa pripájam so želaním úprimnej sústrasti ☹
MM ide tiež na pohreb nášmu známemu, ale ja som nešla, ale dedko je dedko, a v takýchto prípadoch len ťažko radiť... Budeš vidieť ako sa budeš cítiť ty sama.

Andelik, peknučný kočík 😉

zuzulik82
14. apr 2010

tiez som sa pobavila na tej speci temicke o svokrach 😀 inak som si vsimla ze si tu dlho nebola, tak som rozmyslala uz aj ze co je s tebou....som rada ze si sa ohlasila 😉

andelik, ten kocik vyzera fajn, videla som tu znacku na nete ale nemam ziadne referencie o nom.

poki10
14. apr 2010

jazmina, no mohla by si aj ty prispiet svojou troskou do mlyna, nech sa aj my ostatne zabavime 😀
andelik, aj ja chcem taku kolonku 😀 a mat tam zapisane zenske pohlavie, len ja tam taku kolonku nemam ani 😖
no a macu, ja tu svoju necham nech si vypraaaava o dusu spasenu, aj tak si nakonec urobim po svojom 😀

jazmina83
14. apr 2010

Diky Sonelka, než som otehotnela, toto bola jedina vec, ktorej som sa vžy obavala, čo sa stane ak nas počas tehotenstva niekto opusti, ale tak osud na taketo veci neprihliada.

Ja mam nastastie uzasnu buducu svokru aj svokra, su mi ako druhi rodičia, ale na druhej strane, poznam ich už od svojich 15tich 😀 takže su so mnou asi už zmierení.

Inak spominate tu tie bolesti chrbta, križov, u mna je to niekedy až tak zlé, najma ak ležím na chrbte pri sledovani TV a ked sa chcem postavit, alebo prevratit na bok, chvilu to aj trva, lebo sa citim ako ochrnuta, nemozem sa ani pohnut 😖 ale nie je to od toho, že babetko nam tlačí na to citlive miesto?

Inak neviem ako na inych miestaach Slovenska, ale u nas zacina svietit slniečko 😵 konečne!

silvika
14. apr 2010

poki teda takto nedbas na dobre rady starsej skusenejsej. ja mam taku miesajku skorej moju mam, ona lubi hovorit do veci. svokurus mam vynikajucu lebo je 150km daleko

zuzulik82
14. apr 2010

jeeej jazmin, posli aj sem slniecko, v trnave je zatial stale zatiahnute ale nastastie uz neprsi 🙂

agentkak
14. apr 2010

jazmi presne toto som riešila pred mesiacom mala som to tvrdnutie a nebolo mi najlepšie a zomrela maminina sestra a nevedal som či ist či nie pretože taketo veci ma dokažu neskutočne vnutorne rozhadzať... 😔 uprimnu sustrasť...skus si zvažiť či to zvladneš bez ujmy...treba asj nan babetko brať ohlad...ale treba byť silná 😒
klaudi inak mne keby nerobil sono normalne by som sa spytala...ved čo je na tom.. to za toto si štvrťku vyplaty odvadzame na zdravotne???? fakt parada---
inak baby anardika je v nemocnici... 😔 nejako jej nebolo dobre ale je ok.. dufam že sa nenahneva že som to sem napisala... 😕

poki10
14. apr 2010

silvi, ja mam taky pocit, ze mne by s tou mojou nepomohlo, ani keby som ju odstahovala na mars 😀
inak mne osobne sa dnes ani nechce vstavat z postele, strasne sa mi hlava toci, ked sa postavim, tak vonkoncom nic nevidim, pred ocami totalna tma a tackam sa jak opilec 😠

jazmina83
14. apr 2010

Agi dakujem ti, mas pravdu, predovsetkym musim na babetko mysliet.
A inak, prave som tiež myslela na Anaridku, čo s nou može byť, či sa niečo nestalo,a teraz napíšeš toto ☹ dobre, že si to sem napisala, aspon budeme na nu všetky mysliet a podporovat ju, nech je čím skor doma

poki10
14. apr 2010

andelik, ja som niekde citala,myslim ze aj tu na MK najdes o tom temy, ze DEMA nie je pre babatko uplne bezpecna...neviem, mam taky pocit, ze ju preverovala aj SOI, skus sa na to mrknut. teraz uz ale bohuzial neviem, ktory typ to bol 😖
no v kazdom pripade tu niekde nieco take bolo

jazmina83
14. apr 2010

Klaudi, mne robia sono pri každej navšteve, či je to odber krvi, alebo poradna. Ale su to kratke utz, max 5 minutove. A celkovo sa v tehotenstve odporuča, alebo idealne je robit utz 3x, v každom trimestri 1x, to mi aj lekarka na začiatku povedala, no ja som ho mala už 4x 😅 takže to zavisi vždy od vyšetrujuceho

agentkak
14. apr 2010

ona už raz niečo spominala že bola v nemocke.. ale vraj su ok možno je len vyčerpana alebo tlak alebo čo ja viem... šak hadam sa čokosoro objavi... 😉 budeme na nu mysliet 😔

jazmina83
14. apr 2010

poki, za nebezpecny bol vyhlaseny kočik dema classic 🙂