♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
jazmi, mna to celkovo od demy odradilo 😒
agi, tak jej teda odkaz, ze drzime palceky 😉
Anaridka je Ok , to s malou Emkou je v nemocnici, ja som to asi zle pochopila, som si myslela, že s nou sa niečo stalo, ale na FB som si to okukla. Dufam, že malá bude v poriadku a coskoro sa uzdraví. 🙂
jaj tak. ale aj tak ma toho urcite dost 😒 tehotna s 2 babatkami brusku a dcerkou v nemocnici
Poki, odradilo to aj mna, preto som znacku DEMA vyskrtla zo zoznamu, darmo chcem podporit slovensky vyrobok. Treba hladat dalej, ale za komplet kocik s vybavou viac ako 200-250 eur nedam, i tak dedíme 2 kočíky, je to zbytočné ked si vezmem, kolko tam bude bábo hlavne v zime 😖
ahoj maculienka123
ja som teraz v 17tt, mne robili UTZ len v 12. tyzdni, a teraz vraj az v 20.tyzdni bude. Pohyby este necitim, teda aspon neviem o tom ze su to pohyby. Som prvykrat tehu tak sa v tom vobec nevyznam. Neviem ci je babo v poriadku
Kedy mas termin ? ja som nevedela presne kedy som mala poslednu menstruaciu, takze mam akoby dva terminy:
jeden 12.9 a druhy 23.9, len neviem podla coho sa mam riadit ☹
Na poradni ma pozerali este len raz cez posvove zrkadla.
sasena
jazmi, uz mas aj nejaky vybraty? chces novy, alebo budes brat nejaky z bazaru? lebo ja sa totiz neviem rozhodnut, ci si radsej kupim novy a obycajny alebo ci si kupim nejaky znackovy z bazaru. ja som mala povodne vybraty piccolino, ale zda sa mi to strasne velike...teraz rozmyslam nad coletto austin 4, ale ten ma maly kosik, som si vsimla a nakupy v rukach nemozem vlacit...
ja si asi zoberem tento, ma celkom slusnu cenu, zrejme sa na neho ale pojdem najskor pozret, nemam to az tak daleko. https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/wk2l/koc...
teda ovsem ak v takom stave, ako je na tych obrazkoch.
poki...no nie som si ista ako bude zvladat ten kocik sneh. Ak bude tak ako tohto roku tak sa namakas. Ja ma s velikanskymi kolesami a mala som co robit...
Som sa nadrela ako hovado. Druhy co mam golfac, chicco...tak v snehu ani mysliet nato...no dieta sa mi zobudilo...frcim.
poki, vyzera vyborne na pohlad, ale co som si skusala hentie "drzadla" v predajniach, tak sa mi to neovladalo s nimi dobre. ale to je asi len vec vkusu a zvyku.
pozerala som este aj bazary, a nasla toto
http://deti.bazos.sk/inzerat/3548802/bertini-X4...
bez toho lezadla a choditka je to 200, co sa mi zda byt velmi v pohode
alebo toto
http://deti.bazos.sk/inzerat/3592192/Kocik-Cole...
len ma odradza ze je to trojkolka
Poki, u nas je najdoležitejšie, aby mal kvalitne kolesa, cesta k našmu domu bude ešte nejaky rok ťažko dostupná a po tom štrku sa trmácat..tiež je doležité, aby mal hlboku vaničku kedže ide zima. A inak tiež rozmyšlam nad tým, či nový alebo z bazáru nejaký značkový. Ved tie babetka tie kočiky vobec nevyužiju. Ale na druhej strane, ak planuješ dalších potomkov, možno sa oplati aj ten nový v uni farbe. A inak, ak budem kupovat kočík, tak ho budem musiet asi vidiet na vlastne oči niekde v predajni, odskusat si ho a ak by som taky nasla v bazare za vyhodnejsiu cenu...
poki neodporučam kvoli kolieskam ako hovorila iron.... 😕
ejha, na tom chicco mi tiež vadia tie drzadla ci co je to 😲 treba važne kočíky do zimy
hej veru aj jasom chela kocik s poriadnou pakou vpredu my tam mame taku tu penu takze mozem vozit do zblbnutia a inac v zime pokial nieje velky mraz sa chodi s detmi von rovnako ako v lete, v lete este menej lebo sa tam potili a vobec velky hic by ich mohol prehriat v zime zababusite a vrzgate sa po ulici
Ahojte bábiky.
Ja som vám včera zabudla aj napísať pri tých mojich toxo problémoch ,že už tiež viem že čakáme kavove zrnko.Tiež som bola trošička smutná,ale to neva ,len nech sme zdraví všetci.
Ozaj, keď som si tak čítala všetko o tej toxoplazmóze,tak vlastne ja ju asi aj mám keď mám IgM pozit.je to tak však?Trpnem či ma nenechajú na infekčnom od.,lebo aj tam ma poslala dr.A preradila ma aj ado rizik.poradni,ale vraj z dovodu pozot.protolátok,tých čo sa tykajú RH faktorov.Som velmi zložitá čo? 😎
marika gratulujem 🙂 🙂 vitaj v klube
inak aj ja mam protilatky na toxo prekonala som ju v dectve...ale neviem nejak sa tomu nerozumiem...
to je aky inglesina?
to je akoze hlboky len za tu cenu? insie nic? to si radsej nekupuj 😝 😉 nas stal 23 000 vtedy este korun, ale nakliknes sporotvy aj sedacku
Marika, gratulujem k dievčatku, musi to byt vesele pre tolkych detoch 😉 k tej toxoplazmoze ti neporadim, mne to vyslo negativne a dalej som to neriesila
Silvi, ano Inglesina...oni maju vsetky tie kociky kraaasne a drahe no este sportova cast k tomu, a autosedacka a vychadza to na 1000 ečiek 😒
jazmi, co to je zac? ten sa mi paaaci 😀
andelik, veru ja tiez nemam velmi chut si kupovat trojkolku, mne sa vyslovene trojkolky nepacia. ale austin 4 sa mi velmi pozdava, len tam su tusim tiez male kolesa. alebo nie? uz si nepamätam, ja som sa na tie kolekcka moc nezameriavala. idem kuknut tie co si nasla ty...ja som rozmyslala aj nad peg-perego pliko P3, alebo tak nejako sa vola. len ten ma tiez male kolieska.
inak andelik, coletto austin 4 som videla novy za 369, stvorkolku...to zase nie je taky rozdiel. to by som si asi radsej kupila novy...ale ak je malo pouzivany a ak to na nom velmi nevidiet, tak preco nie.
poki, ja som si prave pozerala tuto stranku, kde je kopec značiek takže možeš vyberat 🙂
Ahojte no uz sme z Erikou vstali spala od nejakej pol jednej do 3.som sice jak mechom prastena,ale aspon odpocinuta 😉
https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/skt5/nov...
mne sa este strasne paci tento. ale ktovie, ako je to nazivo....a len v tej ruzovej farbe 😀 takze ak nam nahodou narastu gulky a pipik, tak mozem ist do certa...inak sa mi pacia aj kociky od implast
jazmi, ak by som ja vyhrala v loterii, kupim tento 😀
http://shop.aladdin-kociky.sk/index.php?main_pa...
juuu... zeby osud? sice stale drahy, ale ta cena je lakava...
http://detsky-bazar.hyperinzercia.sk/kociky/inz...
Ahojte my sme sa uz rozhodli pre kocik Firkon. Ma vsetko co od kocika chceme, uz len ho nazivo omrknut a ked bude ok tak ho kupime.
Andelik moja svagrina ma concord ale kolieska su tam na ... MM bol s nim v nedelu kocikovat a stazoval sa mi, ze strasne hrkaju a nie su dobre do terenu. Uz ked bol nejaky narocnejsi tak to bolo trapenie. Nie vzdy vysoka cena zarucuje kvalitu 😉
My chceme za kazdu cenu vacsie kolieska a nafukovacie
no ja neviem, ci by som dala tolko za pouzivany kocik veru...a skoro 1000 eur za kocik sa mi zda strasne vela..ja som si tad povedala ze max. 400 za novy dam...ale za pouzivany veru nie.

Chuda malé, nas dost vyčerpáva to jedno bábetko v brušku, a ona ešte s dvoma 😒