♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
inak na tom činskom kalendári niečo je---- mne to nevychádzalo - potom som sa dozvedela že musíš svoj vek prepočítat do čínskeho a zrazu to vychádza.... skus to zuzi 😀
zuzinerob zle 😀 foto skresluje...
sami chodim na verejnu politiku do sladkovičova...
aha... tak to máš asi zaberák a kolko ešte budeš?
Ja som v druháku
samasa, to sa ako rata podla cinskeho horoskopu? ja som z toho totiz jelen. porad. aj to ako prepocitas svoj vek do cinskeho 😀 nech si aj ja vyratam
zle? ja praveze dobre ti chcem 😀 tak trosku inak....vydarena foto kati 😉
katka, ty si mi uz tusim raz pisala ze podla cinskeho mi vychadza dievcatko, ze? je to jasneeee 😀 juuuuj, tesim sa!
nie do čínskeho horoskopu ale kalendára..
včera to tu mala jedna kočka vo fotoblogu - nájdem a pošlem link 😀
sami ty kam chodiš resp. čo študuješ? no ja mam o mesiac štatnice bakalarka hotova tak teraz skušky,,, ešte potom dva roky na Mgr. 😀
zuzi tak dakujem tolko chvaly hnedka z rana 😵 no ved tebve tak ako mne ked mame rovnako rokov 😉 tak dúfam že to vyjde pri ninke to vyšlo
ja chodím na socku do žiliny.. tak ja ztas taký optimista niesom 😀 Mne bude hádam aj stačit to bc 😀 😀 😀
Budem ti držat palce na štátniciach.... A akú si mala tému na bakalárku ?
My sme už teraz žrebovali a cez leto ju chcem urobit aby som mala v jeseni a na jar pokoj 😀
no ved ani ja nie som optimista a možno s tym seknem ale asi by mi to bolo luto lebo tie dva roky už je nič oproti tomu čo všetko už som si zažila... 😅 dakujem za palce ved aj ja tebe budem držať 😉 inak mam tu kolegynku čo študuje socku tiež je v druhaku ale ona chodi tu v ba na zdrav. univerzitu... ja mám temu Otazky verejnej ekonomiky zv dravotníctve SR... už väčší omyl som si nemohla vybrať teda 😀 😀 som sa natrapila
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/deni80/album...
poki pod tým máš v komentároch aj to prepočítanie veku matky....
no ja ni neviem čo mám... mám to niekde v emaily... ☹ 😒
a mám z toho velký luft ako to budem od jesene zvládat 😖
babky, do albumu som vlozila aktualny puklik 😉
samasa a time zone mam nechat PST?
ivi predpokladam že ty s vahou po porode problem mať nebudeš 😀
sami no ved ja ešte stiham štatnice aspon ale som zvedava čo to bude potom...ale neboj zvladneš budeš muset 😉
jupiiii,bude kavove zrnko 😀
Dobré ráno Babulky, to sa mi neoplatilo ani vstávat do takeho pocasie 🙄
Zuzi, ja ti vcera poslem do TT slniecko a ty sem posles zimu a dazd? 😅
Ivi aka chuducka! No veru, po porode ty nebudes mat co zhadzovat 🙂
Poki, mne tiez vychadza podla toho kalendara dievcatko, ak budem rodit v septembri...ak vsak porodim v auguste, tak to bude chlapec, co tvrdi aj ultrazvuk 😵
dobre rano jazmin 🙂 to ja som neposlala take skarede uprsane mracniska ☹ ja som sa tiez uz tesila ze ked sa vcera vyjasnilo, ze uz dnes bude pekne. snad uz zajtra bude lepsie 🙂
jazmi, vcera v trnave prsalo ☹ sice sa vyjasnilo, ale iba na chvilocku...my mame tiez skarede pocasie dnes v trnave ☹
jazmi, a to co si tam zadavala 😅 tam sa zadava mesiac porodu? ja som myslela ze mesiac splodenia
ozik jazmin, dakujem za koment k svadobnej foto 😉 ja som vcera ciiihala tvoje foto na fcb a musim povedat, ze si kocka. pekna maminka z teba bude 😵
ivik, ty si jaka utlucka, chutnucke brusilinko mas 🙂
poki, ty si z trnavy? lebo aj ja 😀
no... 😀 teda, byvala som v tt ale teraz byvam aj s mp vo vlckovcach 😀 ale ved to je kusok
Ahoj Zuzi, ja už vážne budem sledovat zahraničné predpovede počasia, tí naši nevedia určit ani hodinu dopredu ako bude!!!
Hlavne, že napíšu do predpovede všetko a ved im niečo z toho vyjde 🙄
baby vyhlasujem anketu 😀 kolko ste doteraz pribrali?
Hehe, ja som si pozerala tiež tvoje fotky z FB a som sa smiala, že sme sa roku 2008 možno aj v Chorvatsku niekde na Makarskej obišli 😎
a maš krasne svadobne fotky 😵
Poki ak ratame od zaciatku tehotenstva tak + 3,5 kg 😵
jeeej, tak super poki, vlckovce su tu kusok. tesim sa, ze sa mozno stretneme v porodnici, lebo podla poslednej poradne to vyzera ze termin porodu bude neskor, okolo 10-teho 🙂
ja sa teda priznam, aj ked sa nerada "chvalim" s tymito hodnotami, ze som pribrala uz 7kg 😀
jazmin a kde na makarskej si bola?

😀 😀 😀 ja si myslím, že to maminy istým spůsobom cítia 😉
Aj ked náš ocinoma stále presviedča, že to bude Charlota.... 😅
Ale ja viem svoje....
a v pondelok mi snád už povie doktorka, že čo to bude- no i ked vela možností nieje 😀 Vlestne len dve 😀 😀 😀