icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

samasa
15. apr 2010

😀 😀 😀 ja si myslím, že to maminy istým spůsobom cítia 😉
Aj ked náš ocinoma stále presviedča, že to bude Charlota.... 😅
Ale ja viem svoje....
a v pondelok mi snád už povie doktorka, že čo to bude- no i ked vela možností nieje 😀 Vlestne len dve 😀 😀 😀

samasa
15. apr 2010

inak na tom činskom kalendári niečo je---- mne to nevychádzalo - potom som sa dozvedela že musíš svoj vek prepočítat do čínskeho a zrazu to vychádza.... skus to zuzi 😀

agentkak
15. apr 2010

zuzinerob zle 😀 foto skresluje...
sami chodim na verejnu politiku do sladkovičova...

samasa
15. apr 2010

aha... tak to máš asi zaberák a kolko ešte budeš?
Ja som v druháku

poki10
15. apr 2010

samasa, to sa ako rata podla cinskeho horoskopu? ja som z toho totiz jelen. porad. aj to ako prepocitas svoj vek do cinskeho 😀 nech si aj ja vyratam

zuzulik82
15. apr 2010

zle? ja praveze dobre ti chcem 😀 tak trosku inak....vydarena foto kati 😉
katka, ty si mi uz tusim raz pisala ze podla cinskeho mi vychadza dievcatko, ze? je to jasneeee 😀 juuuuj, tesim sa!

samasa
15. apr 2010

nie do čínskeho horoskopu ale kalendára..
včera to tu mala jedna kočka vo fotoblogu - nájdem a pošlem link 😀

agentkak
15. apr 2010

sami ty kam chodiš resp. čo študuješ? no ja mam o mesiac štatnice bakalarka hotova tak teraz skušky,,, ešte potom dva roky na Mgr. 😀

agentkak
15. apr 2010

zuzi tak dakujem tolko chvaly hnedka z rana 😵 no ved tebve tak ako mne ked mame rovnako rokov 😉 tak dúfam že to vyjde pri ninke to vyšlo

samasa
15. apr 2010

ja chodím na socku do žiliny.. tak ja ztas taký optimista niesom 😀 Mne bude hádam aj stačit to bc 😀 😀 😀
Budem ti držat palce na štátniciach.... A akú si mala tému na bakalárku ?
My sme už teraz žrebovali a cez leto ju chcem urobit aby som mala v jeseni a na jar pokoj 😀

agentkak
15. apr 2010

no ved ani ja nie som optimista a možno s tym seknem ale asi by mi to bolo luto lebo tie dva roky už je nič oproti tomu čo všetko už som si zažila... 😅 dakujem za palce ved aj ja tebe budem držať 😉 inak mam tu kolegynku čo študuje socku tiež je v druhaku ale ona chodi tu v ba na zdrav. univerzitu... ja mám temu Otazky verejnej ekonomiky zv dravotníctve SR... už väčší omyl som si nemohla vybrať teda 😀 😀 som sa natrapila

samasa
15. apr 2010

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/deni80/album...
poki pod tým máš v komentároch aj to prepočítanie veku matky....

samasa
15. apr 2010

no ja ni neviem čo mám... mám to niekde v emaily... ☹ 😒
a mám z toho velký luft ako to budem od jesene zvládat 😖

ivanulienka81
15. apr 2010

babky, do albumu som vlozila aktualny puklik 😉

poki10
15. apr 2010

samasa a time zone mam nechat PST?

agentkak
15. apr 2010

ivi predpokladam že ty s vahou po porode problem mať nebudeš 😀
sami no ved ja ešte stiham štatnice aspon ale som zvedava čo to bude potom...ale neboj zvladneš budeš muset 😉

poki10
15. apr 2010

jupiiii,bude kavove zrnko 😀

jazmina83
15. apr 2010

Dobré ráno Babulky, to sa mi neoplatilo ani vstávat do takeho pocasie 🙄

Zuzi, ja ti vcera poslem do TT slniecko a ty sem posles zimu a dazd? 😅

Ivi aka chuducka! No veru, po porode ty nebudes mat co zhadzovat 🙂

jazmina83
15. apr 2010

Poki, mne tiez vychadza podla toho kalendara dievcatko, ak budem rodit v septembri...ak vsak porodim v auguste, tak to bude chlapec, co tvrdi aj ultrazvuk 😵

zuzulik82
15. apr 2010

dobre rano jazmin 🙂 to ja som neposlala take skarede uprsane mracniska ☹ ja som sa tiez uz tesila ze ked sa vcera vyjasnilo, ze uz dnes bude pekne. snad uz zajtra bude lepsie 🙂

poki10
15. apr 2010

jazmi, vcera v trnave prsalo ☹ sice sa vyjasnilo, ale iba na chvilocku...my mame tiez skarede pocasie dnes v trnave ☹

poki10
15. apr 2010

jazmi, a to co si tam zadavala 😅 tam sa zadava mesiac porodu? ja som myslela ze mesiac splodenia

zuzulik82
15. apr 2010

ozik jazmin, dakujem za koment k svadobnej foto 😉 ja som vcera ciiihala tvoje foto na fcb a musim povedat, ze si kocka. pekna maminka z teba bude 😵

ivik, ty si jaka utlucka, chutnucke brusilinko mas 🙂

zuzulik82
15. apr 2010

poki, ty si z trnavy? lebo aj ja 😀

poki10
15. apr 2010

no... 😀 teda, byvala som v tt ale teraz byvam aj s mp vo vlckovcach 😀 ale ved to je kusok

jazmina83
15. apr 2010

Ahoj Zuzi, ja už vážne budem sledovat zahraničné predpovede počasia, tí naši nevedia určit ani hodinu dopredu ako bude!!!
Hlavne, že napíšu do predpovede všetko a ved im niečo z toho vyjde 🙄

poki10
15. apr 2010

baby vyhlasujem anketu 😀 kolko ste doteraz pribrali?

jazmina83
15. apr 2010

Hehe, ja som si pozerala tiež tvoje fotky z FB a som sa smiala, že sme sa roku 2008 možno aj v Chorvatsku niekde na Makarskej obišli 😎
a maš krasne svadobne fotky 😵

jazmina83
15. apr 2010

Poki ak ratame od zaciatku tehotenstva tak + 3,5 kg 😵

zuzulik82
15. apr 2010

jeeej, tak super poki, vlckovce su tu kusok. tesim sa, ze sa mozno stretneme v porodnici, lebo podla poslednej poradne to vyzera ze termin porodu bude neskor, okolo 10-teho 🙂

ja sa teda priznam, aj ked sa nerada "chvalim" s tymito hodnotami, ze som pribrala uz 7kg 😀

jazmin a kde na makarskej si bola?