♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Mimka, ja si v 7-8 mesiaci pojdem kočík zarezervovat, tu u nas je velikaaa predajna a kupim ho až ked budem po porode a drahy mi ho privezie 🙂
Ja zatial nemam kupene vobec nič, v 8 mesiaci kupim najpotrebnejsie veci do nemocnice pre bábo a nie ani kvoli tym poverám, len ja som nikdy nič nekupovala dopredu, kým to nemám celé za sebou ani nič velke kupovat nebudem 🙂
jazmin ja si kočiar určite kúpim, než pôjdem do pôrodnice, tak nech je aj doma, lebo ako sa poznám, tak by som bola nervozna, keby som nemala všetko doma pripravené.
no to ano andelik, mne sa zda tiez dost drahy. len zase zavisi, aka bola pc. a aj tak je najlepsie pozerat kociky v mieste bydliska, aby si sa lahko mohla na neho ist pozret a v pripade, ze by sa ti zapacil, tak si ho hned zobrat a vyrovnat sa s dotycnym. ja som totiz mala teraz taku neblahu skusenost tuto na MK, jeden pan tu ponukal chicco trio for me...uz neviem kolko stal a inzerat bol zo zaciatku marca. to bolo zaciatkom aprila. ozvala som sa mu na tel.cislo, ktore mal uvedene. najskor povedal, ze mi zavola neskor no a volal mi asi o tri hodky a to uz bola pokrocila hodina. no a mal tam obrazok kocika, ktory stiahol niekde z netu. on mi ani pomaly nechcel poslat foto toho kocika, chcel mi davat vselijake linky, ze aby som si pozrela ako ten kocik teda vyzera, lebo jeho foto je len ilustracne 😠 - to mi bolo jasne, ved to bola foto stiahnuta z netu. ziadala som si foto jeho kocika, aby mi ho odfotil, tvrdil, ze bol pouzivany iba 4 mesiace. na to mi povedal, ze mi tie foto o par dni posle, hned ako sa dostane domov. no a o tych par dni mi prisla sms, ze kocik je predany. 😠
takze po 1. snazil sa ma oklamal a ktovie aky kocik by mi poslal, keby som si nepytala foto, alebo popripade, ci vobec nejaky kocik mal 😠 peniaze chcel tusim prevodom a ze on mi potom kocik posle 😠
a dalsia vec, cely marec sa mu nepodarilo kocik predat, a ked som volala tak este bol volny, ale ked uz som chcela konkretne foto, tak bol odrazu predany 😠. ludia su zli.... treba si davat pozor,aby vas este niekto neodzubal o korunky ☹
Tak ja som v spálni už vypratala 3 police v roldore, lebo jednak sa do tých vecí už nezmestím a už to moja skriňa potrebovala. Teraz mám v tých prázdnych policiach v strede jedno detské body a papučky a vždy keď otvorím skriňu, tak sa poteším, keď to tam zbadám. Tiež som nechcela nič kupovať, ale to som dostala od sestry pre radosť a nech drobec vie, že s ním rátame 🙂
ja musim tiez pretriedit skrinu, ale maly bude mat svoje veci v komode a ta bude zaroven aj prebalovacim pultom
veve dik za lichotku 😉
zuzi inak chlapi su asi vždy mimo z takeho zažitku 😅 ale hlavne že ste trafili domov 😀 😀
agentka ... 😀 😀 😀 ... a teraz mi stale vravi, ze ho nemam pucit, ked si nejako divne lahnem alebo sadnem ... on si asi mysli, ze to male mam hned pod kozou a mozem mu ublizit ... ved ono je tam dobre chranene ... doktor ho dnes riadne vystuchal, kedze ma hlavu schovanu az kdesi pri mojom mechuri ... tak sa uz ani necudujem, ze som stale na WC
tak chlapi tomu až tak nerozumeju a ani nikdy ten pocit nezažijú 😅 len počkaj jak sa bude divit ked ti maly bude vykopavat do bruška 😀
Poki, to je jasne ze pozeram inzeraty z okolia. Tento Jane je z BA a Concord som nasla priamo v PK. asi ich pojdem pozriet oba, ale asi skor tej Jane, cena je lepsia a k obom je treba dokupit vajicka, takze v konecnom dosledku je asi to jane lepsie. Kolieska nie su ani umele ani nafukovacie ale gumenne... vraj je to vyhoda, lebo nehrkocu ako umele ale zase nedostanes defekt... hm?
Ahojte..konečne som sa sem dostala a našla vás..ja tiež čakám bábätko a termín mám ako vy 🙂 ja už čakám druhé bábo..prvý je chlapček a bude mať tri roky 🙂
andelik8 tak v septembri sa narodia v PK dve Rebeky 😵 aj nam vcera potvrdila na sone dievcatko na 70-80% a od zaciatku sme si s manzelom hovorili ze ked budeme mat dievcatko tak to bude Rebeka je to krasne meno. Sice nasim rodicom sa to nepaci ale je to nase dieta a nam sa to meno paci.
dobre rano baby...volako nemozem spat. ☹ andelik, o tom defekte som uz aj ja pocula, ale co je na tom veru pravdy.
andelik, inak nevies, mna velmi zaujimaju tie kosiky,ktore su dole na kocikoch. to sa da k tomu tiez dokupit? lebo napr. ak by sa mi pacil kocik, ale mal by maly kosik, tak ho nechcem ☹ . jedine ked by sa dal k tomu dokupit väcsi.
baby...teda aj ja by som uz chcela vediet co to bude. ja budem mat malu viktoriu az to bude dievca 😉 20.4. mam poradnu, tak rovno na dokinu zautocim ze co to bude 😉
dobre rano dievcata
my sme vcera boli v poradni, vsetko ok, 18tt, prirastok na vahe 0kg, tripple testy 1:100 000, doky vraj take nizke riziko davno nevidel 😀 pohlavie nebolo vidno, nevadi pockame si na morfo
Dobre ranko tehulky 😉
ako ste sa vybuvali aj s miminkami? 😕 my fajne, aj ked maly loptoš, nam nechcel večer zaspať, len pri nas chcel byť vo velkej posteli, tak som musela robiť poriadky 😎
Inač sa mi už druhykrat snivalo, že sa nam narodil chlapček.. tak sa pripravujem aj na tuto aleternativu 😅
čo mate dnes v plane v tento "krasny" den.?
ajojte... ivi gratulujeem 😉 niet nad lepšiu spráavu s tripple testov.. 🙂
ahoj heli ty si zas dnes ranovstaj... 😔 ja bych spala
Katii aj ja 😒 dnes vstal maly s ockom, ale ked som ho počula ako kašle, musela som ho isť hned nainhalovať, lebo manžel je mäkký 😠 už si v praci? 😕
Ake super foto Katka 😎 už som tmavovlaska 😵
no dnes som nejak extremne ustata zajtra mam dovolenku budem sa učiť ☹ v sobotu skuška a nič neviem bože 😒
dakujem helii 😉 heeej tak predsa ????? nikol z teba nebude ? 😵 😵 no moja a povinne foto sem 😝
No sfotiim sa ked sa kus upraviim, lebo teraz by to bola pohroma 😀 Nechcem si už farbiť vlasy, každy mesiac lebo mi vyrastali tmave korienky, teraz nato nemam nejake nervy 😒
Neboj zvladneš to, rychlo sa to naučiš, na skušajuceho zažmurkaš a skušku maš vo vrecku 😎
tak neviem si ta predstaviť s tmavymi vlasmi ale určite si sexi 😵 a mangel čo na to ??
no ja viem korienkový problem to poznam aj mne to leze na NERVY ale čo narobim na tmavo nechcem ist už teraz vyzeram dost staro 🙄
no neviem ta skuška nebude mat až taky lahký priebeh.. 😖
ahojte babule 😉
ivi, aj ja gratulujem k dobrym vysledkom 🙂
kati, veru jaka sexi foto 😎
to pocko je desne, len spat a spat 😲
joj veru, to pocasie je otrasne a k tomu som este chora ☹ nadcha a hrdlo, snad to chytro prejde
a som zabudla spomenut, pred par dnami som citila taky stuchancek 😀 takze uz nielen prevalovanie 😅
ahojte kočky..
helka inakvieš o tom že ak sati sníva o chlapčekovi bude dievča? 😀 😀 😀
Ja som si na sto percent istá že budeme mat zasa chlapa....
zuzi ty lichotnica 😎
agi a kam chodíš do školy?
darmo, si kocka kati 😉
ivi, ja ked som bola naposledy nakapata, tak som si dala cesnakovo-citronovo-medovu kuru, navarila som si zazvorovy cajik a beho troch dni som bola fit
🙂
samasa, ja mam zasa v poslednej dobe pocit, ze mam v brusku bambulku
😀

no ved to, ta cena je super, ja som nove videla od 800 eur a v poradni som minule stretla pár, co mali Jane a ho vychvalovali, a tiez ho kupili v bazare za 350 eur 😉 na tie kolieska sa vsak spytaj