icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
15. apr 2010

ja 4 🙂 ale niektore maminy maju uz brusko a ja stale len taky maly balon nafuknuty, ako keby som sa viacej najedla 😒

andullinka
15. apr 2010

Juj kocky ja mam uz +5 kg od zaciatku tehotenstva a to som bola prve 3 mesiace -1,5 kg 😉
Ak to takto pojde dalej, bude zo mna slon v auguste 😀

zuzulik82
15. apr 2010

inak jazmi s tymi predpovedami mas pravdu. ti nasi meteoludia maju asi zastarale pristroje chudaci, lebo ked som bola v usa, tak ked na weatherchanel-i povedali ze za hodinu bude burka, tak to tak aj bolo 🙂

jazmina83
15. apr 2010

Zuzi, byvali sme v jednej dedinke Marušici, to je cestou na Makarsku, to sme byvali na takom utese 😀 a kazdy vecer sme boli priamo v Makarskej aj sme isli odtial na ostrov Brač a Hvar 😎

zuzulik82
15. apr 2010

no vidim ze vediem s tymi kilami, ale neva hlavne ze ma este nohy unesu 🙂

jazmin, ja som bola na makarskej riviere, ale nie priamo v makarskej ale az dole v Gradaci. bolo tam nadhnerne, juuuuj isla by som aj tento rok. inak my sme boli tiez lodou na hvar-e, uff tak mi bolo zle ☹

andelik8
15. apr 2010

zuzu neboj, uz ta dobieham. ja som +6... ale zatial to vraj na mne este nevidno 🙂 ani brusko vraj nie... ked sa ma nejaka znama co uz rodila spyta, ze v ktorom som tyzdni a ja poviem ze v 5to, tak sa zasmeju a povedia, ze oni takto vyzerali v 2hom.. 😀
no a co, hlavne ze mala ma idealne miery na svoj "vek" a mne to brusko zatial velmi nechyba 🙂

helka101
15. apr 2010

Sami, kebyže maš tak pravdu stym dievčatkom 😀 ale halvne ked sme zdravy a pekne donoseny.. a poslušny 😀
Kati manželovi sa viacej pačim s tmavymi ako so svetlymi, len sa mu nepači strih, radšej ma ked mam vlasy aspon po lopatky a teraz som vyštikana ani nie po plecia 😅 tak musí vydržať dokym dorastu

zuzulik82
15. apr 2010

andelik, nastastie to ani ja nejako nevnimam ze som uz tolko pribrala, ale brusko uz vidiet je a uz aj trosku zavadzia hlavne ked sa obuvam, zohybam, asi preto ze som mala celkom slusny zaklad uz pred tehu 🙂

helka, tesim sa teda ked pridas foto 🙂

ivanulienka81
15. apr 2010

diky baby,
mne doky povedal, ze uz by som mala nieco pribrat, no ale co ja s tym narobim, ked sa neda, ani Velka noc nepomohla ☹

helka101
15. apr 2010

Ivi ja som zatial nepribrala nič, len som schudla, ale myslil, že to prave priberanie pride 😀 pre mna niesu podstatne kg, ale to že bruško pekne rastie a bude väčšie a väčšie 😎

Zuzi , ty si taka podarena na tych fotkach, taka spokojna tehulka.. 😉 😵 pristane ti to.... No hodím k večeru ked sa pofotím, lebo pôjdem aj dnes minať manželovu vyplatu 😎

helka101
15. apr 2010

Ozaj kočky, čo ste na pn, ja som na PN od 1.marca, kedy mi asi pošle socialna peniažky? lebo zatial mi neprišlo ani len rozhodnutie o priznani nejakej PN 😠

zuzulik82
15. apr 2010

jeej helka, dakujem 😅 v poslednej dobe som taka vytesena z toho, tak si to uzivam. ale niekedy mavam aj cudne nalady, ale nastastie len zriedka 😀

inak ja by som sa tiez uz najradsej hodila na pn, sice robota je v pohode ale mam taku svihnutu sefovu, tak tu mam taky maly psychoteror 😒

ivanulienka81
15. apr 2010

helka, viem co tym chces povedat, aj pre mna je dolezitejsie aby bolo babo ok ako kolko mam kg, ale to vazenie v tehotenstve poradni sa nerobi zo srandy, prilis velke priberanie alebo slabe priberanie moze aj nieco znamenat, napr. nejaku komplikaciu

poki10
15. apr 2010

zuzu, ja som mala v praci to iste...preto si uz cerpam dovolenku...

ericka310
15. apr 2010

helka....socialka zvykne vyplacat tak kolo 21.nasledujuceho mesiaca. Ja som bola na PN 2 mesiace a rozhodnutie mi prislo, az ked som uz nastupila do prace, dost neskoro si myslim.

zuzulik82
15. apr 2010

babule, ja tie kila tiez neriesim a myslim ze som este v nejakej tej hranici ze kolko by sa malo pribrat. hlavne aby bolo mimi spokojne a zdrave 😀 inak velmi tomu nerozumiem, lebo nezda sa mi ze by som nejako ovela viac jedla ako predtym.

poki a to si sa dala na pn, alebo ako to mas, lebo ved dovolenky tolko asi nemas aby ti pokryla obdobie az do materskej dovolenky nie?

lucinka83
15. apr 2010

Caute, babulky 🙂 ale nam prsiiiiii, nic sa cloveku nechce:(
ja som pribrala 4 kg zatial, ale brusko mi tiet prilis nevystupuje, zatial to bude asi skor slaninka, aj ked si davam pozor, co zjem, ale niekedy sa to proste neda, uz rano sa zobudim hladna ako vlk :DDDDD
ja som tiez na PN a ten vymer mi prisiel taktiez dost neskoro, a peniaze tiez tak okolo 20. v mesiaci
Tak krasne si tu vyberate kociky, my budeme dedit, tak som o tuto radost ukratena 🙂 ale zase tie peniazky utratime na nieco ine pre mimi 🙂
mne sa zase snivalo, ze sa nam narodilo dievcatko, tak som zvedava, co to nakoniec bude🙂

mywiel
15. apr 2010

Tak ja mam +3kg doteraz nic a zrazu to vybehlo, uz mam aj strie lebo som nenatierala, nie je to take hrozne ale vsimla som si to az teraz. Brusko mam riadne gulate nikomu nemusim vraviet, ze som tehulka vidno to hned. 🙂 Poobede idem na utz tak som zvedava ci to bude zase holka alebo chlapec tentokrat. 🙂

poki10
15. apr 2010

zuzu, ja si cerpam staru dovolenku + novu dovolenku (celych 20 dní) a k tomu este nadcasy + narok na volno...takze mi to veeelmi pekne vychadza...momentalne este dovolenkujem a aj dovolenkovy plat je velmi pekny. potom pojdem asi na pn...
helka, aj ti prisla nejaka kontrola? lebo toho sa ja bojim, kedze byvam na dedine, clovek si tu ani nic nekupi ani nevybavi...a ked budem nieco potrebovat, tak sa budem triast..

mywiel
15. apr 2010

Vy ste toho popisali nestiham vas docitat 😅 Zuzanocka gratulujem k chlapcekovi, pekne foto. 🙂

agentkak
15. apr 2010

zuzik som ti skomentovala svadobnu foto 😀 😀 😀
ja som pribrala si najviac 🙄 6kg a možno aj viac radšej sa nevažimm 😅
luci ak sa možem spytat ako dlho si na pn a kolko je pnka ? resp. chodia aj kontroly ? lebo aj ja chcem ist od maja..len doma asi neobsedim 😎

zuzulik82
15. apr 2010

poki, tak to mas super ze ti to tak krasne vychadza. mne nezostala ziadna stara dovolenka, mam len novu 20dni a tie si vycerpam nakonci, tesne pred nastupom na MD

zuzulik82
15. apr 2010

no idem mrknut co si mi to tam popisala kati 😉

agentkak
15. apr 2010

poki vlčkovce ??? mame rodinu v križovanoch a aj spolužiačku tam mám 😅

zuzulik82
15. apr 2010

kati, sme skratka sexice co ti poviem 😀 a diky za tu basnicku krasnu 😵

agentkak
15. apr 2010

nemmáš začo.. inak s tymi basničkami to je moje hobby 😉

poki10
15. apr 2010

agi, tak volakedy pridi 😀 to som sa ja toto dostala inak 😀 vsak tu nic neni v tejto dedine 😀

agentkak
15. apr 2010

poki volakedy som tam často chodila von..za spolužiačkou s partiou jakým brutalnym sposobom zobrala bicykel do vlaku a šup ho križovany a potom na posledny domov 😀
teraz chodim moja malo do tt už iba za maminou nie je času...aj rodinu nejako zanedbavam ale čo už ked byvam tak daleko 🙄 a rodiť budeš v TT v nemocke ?

lucinka83
15. apr 2010

Kati, ja som na PN skoro od zaciatku, lebo prve tehu skoncilo potratom, a teraz som znovu krvacala/spinila na zaciatku, tak aby sa nic neriskovalo a PN prvych 10 dni plati zamestnavatel, to nie je ktovieako vela, ale potom Ti uz plati socialka a to je 55 percent z Tvojej vyplaty. Podla mna kontroly chodia ako komu a ako vktorych mestach, ale ak mas dobry vztah s ktorymkolvek svojim lekarom, tak Ti isto da peciatku, keby nahodou prisli a nebola si doma :D

poki10
15. apr 2010

ano, budem rodit v TT. ze na posledny domov 😀 ja uz volakedy o deviatej pilim drevo 😀 no to si sa teda odstahovala. jak ja tuto do tych vlckoviec.mne je tu dobre, len keby tu bol bankomat 😀 aj tak stale len polihujem a nic sa mi nechce