♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
luci dakujem za info... no ved tam pnka to je dneska pekné zderstvo to si ani nemožeš dovoliť byť chora... 🙄 no lakara mam super takže razitko neni problem... len ja som taky stresmen nerada by som riešila takéto veci...
poki tak ale to bolo za mladi 😀 teraz idem spať so sliepkami 😀 😀 ale zas šak mame narok nie ? no mne hovor my sice bankomat mame ale tak tiež mi to pride ako dedina...som zvykla na mesta a vekomesta takže asi tak..ale zas to maš do tt na skok.... a koho budeš mat k porodu ??
zuzi to by bola jaká haluz 😀 😀 😀
agentkak sak to velka pravdepodobnost, to uz ja vas asi ziadnu nestiham 😒 ale sak to sa mne stava pravidelne
to este neviem, ale s tym si ja nejake starosti nerobim, ze koho budem mat k porodu. agi, ty budes rodit v trnave???
a k tomu veku baby, ja neviem kolko ze rockov mate vy, ale ja budem proti vam vsetkym asi sopliak, lebo ja mam 20 😀
Veru veru poki, sopliak 😀 a asi by si nám mala aj vykat 😀 ...ja budem mat inak teraz v aprili 27, takže už nie som tiež najmladšia 😝
ale jazmin, jaky sopliak 😉 nase male kuratenko bude poki 😀
silvi ale ved nemožeš vedieť...čo ak ťa to chytí skorej ????? 😀
poki hej ja budem v tt.. aj prve som v tt celkom to ušlo 😠 nooo tak tých 20ročkov ho hohoooo tak to bejvávalo 😔
no no no, jazmi, zas to velmi neprehanaj 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀
poki a ty kde máš fotoš...no moožeš tu byt len takto inkognito ?? 😠 😀
zeby agentkak ? az tak ? prveho som dva tyzdne prevliakala ... a k veku radsej ja nejdem ani nic pisat, bo ja som tazko za 30-tkou
baby, ja vam radsej napisem kazdej do IP meno a priezvisko a pridajte si ma na FB 😀 lebo uz raz ma tu niekto kvoli tej foto vypatral a nebolo to moc prijemne 😠 (som sa tu nan stazovala)
Dobre robíš poki, nič neprezradzaj, ale bruško odfotit možeš, podla toho ta hadam nespozna nikto 😉 a pošli aj mne IP, nech viem ako vyzera naše kuratko 😀
Dobre teda, tak ja vam to svoje brusko teda odfotim a dam si ho sem 😀
jazminka, my sme rovnako stare, ja budem mat 27 v maji 🙂 pises, ze okres DS, odkial presne, ja som z MAtuskova pri GAlante
poki tesim sa teda na to foto burska 🙂 a ja mam tiez 27 ale uz len do septembra 😅
jej no ja budem mat tento rok 29. A niekto sa tu pytal, ze kde sa bude rodit ked je clovek z BA. Tak ja na Antolskej. Mam to cez cestu a bola som tam spokojna. Jedno si vsak treba uvedomit, ze tam clovek nejde na relaxacny vikend ale do nemocnice. Lebo co ja som sa uz napocuvala, na nemocnice,...no hroza. Ale to je o tom, co kto od toho caka. Ja chcem porodit, stravit tam styri dni...a ist domof....a dokonca mi tam aj strava chutila. Oproti intraku kde som byvala, bol toto luxus... 😀
Luci? Takže ty si tiež býčica? 😎 ja som priamo z DS 😵
ejha..naša Poki je velká kočka!!! ziadne kuratko 😀
😀
brusko uz mam odfotene uz len tu foto nejako zmensit a napasovat sem 😀
kurna zase som hladna, to co je toto..som zvedava kolko priberiem, uz teraz sa bojim ako to budem zhadzovat....
zato jazmi, tebe by som tych 27 nepovedala 😀
baby, uz mam odfotene brusko v albume, tak sa mozte pozret 😉
poki, som si zobrala lupu a vidim ho tam...take male som mala ked som bola hadam v prvom mesiaci... 😀 Nie ako moj sudok, ten uz neskryjem veru.
silvi ved nikdy nevieš možno pravže ked si prve prevliakala druhe sa vypyta skor 😀
luci a nepoznaš z matuškova nahodu denisu ivančíkovu ???
iron ako s a ma ninka ?? 😵
poki ty si jaka chrďulka 😎
vsak ste hovorili ze odfot brusko 😀 tak som odfotila to, co tam teda mam 😀 cize ziadne brusko 😀
poki, ty si este tiez pekne pockas kym ti brusko poriadne bude vykukat 😅
babky, rozobera sa tu vek? ja mam 29 😕
ivi, ja uz by som rada aj nejake, ten moj krpec ma stve ☹ aspon take malickeee

jeeej, aj ja chcem polihovat 🙂
agi, poki, mozno sa stretneme niekedy v nemocke na tych poslednych poradniach (uz som jaka mudra agi ze, uz viem ze sa chodi do nemocky 😉 )