♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
😀 agi, dakujem
aj ja cem fcb 😠 tiez mi to tu v praci museli bloknut vrrrrrrrrr
zuzicka, ty si zatial pozri ten moj pivny sudok 😀
zuzi máš pravdu po tych xlanderoch akoby sa zem zlahla... 😒
zuzi a chceš len novy ? či mohol by byt au použity ?
poki, uz som to omrkla. teda poviem ti, ledva mi ten tvoj pupcok monitor zobrazil 😀 ale neboj, zachvilku vyskoci 😉
no ze kati? ja nestastnyyyy zemepaaaan ☹ ale nasla som jeden pouzivany za 350euricok, kupovany v 2009 a dokonca baba z trnavy, tak som napisala ci je ece v zaruke a mozno by som ho isla mrknut.
no rada by som novy 🙂
Baby, inak neviete, ako je to teraz s robotou popri MD? Moze sa pracovat na dohodu? a popri poberani rodicovskeho prispevku?
zuzi toto si kukala ?
Kočky mna to počasie asi zabije.. alebo moje dieťa, ktore je už z neho tiež ne nerrvy 😖
Poki vitaj 😵
zuzi toto je tak jak moj ale neni k tomu adutosedačka
diky kati 🙂 niektore z nich som nasla uz aj ja. asi sa skusim ist pozriet aj na tie pouzivane ak mi odpovedia na mail 😉 hlavne co som nasla v okoli tt
Poki, neviem ti vazne povedat, ako je to s tou robotou, pretoze ja budem pracovat uz take 3 mesiace po porode ale tiez to nebude na normalny prac, uvazok, len v tom pripade asi prideme o rodičovsky prispevok 😖
poki..tu som našla odpoved na tvoju otazku
vsak to...ja sa bojim, ze dojdem o matersku. na druhej strane, nechat si ujst sancu je tiez pekna hovadina 😒
jééééj Helka, aká kočka je z teba, máš super tie vlásky 😎
to su hajzly hnusni...fuj, ze sa nehanbia, to mam akoze zit s dietatom na rodicovskom prispevku 256 eur??? nech mi vylezu na hrb, kreteni
Dakujem 😵 aj mne sa celkom lubia, už len nech dorastu na želanu dlžku 😀
😀 😀 😀 poki, to ta az tak velmi na*rali? este vzdy je tam sanca pracovat podla toho posledneho riadka, čo napisal ujo do prispevku. 😎
heliiiii 😵 😵 😵 kočkoška 😎
peknucke to mas heli, pristane ti to 😉
Jhooj ake lichôôôtky 😀 no dakujeeeeeem 😉 😉 😅
mrvime sa mrvime a mamicku tesime 🙂 agi, uz chytam tu basnicku slinu od teba 😀
Som hodila do alba aj foto bruška, v tych novych pohodlnych gatoch 😀
Zuzi aj my sa hmiiirime, hlavne večer si tam pekne kopka 😎
boze baby, tu leje jak z krhly (po trnavsky 😀 )
heli a to mas ostrihane na mikado, tak dosikma? to je moj styl, len teraz nechavam dlhsie aby som si to vedela dat do copu na leto.
heli aj ty si jaka stihlunka, kde je tam to babusko skryte 🙂 ?
baby s tou pracou to je parada pekne s nami vy*rali...ja to budem riešiť na manžela 😒
No zuzi presne tak... 😉 už to dlhšie tak nosím, aj ofinu mam, ale už je dlhšia, tak ju vypinam dohora, aby som nevypadala divne, lebo mam vlnite vlasy, tak sa musím žehliť, no tak ofina sa točí ako ona chce 😠 ale ja si to už aj tak necham dorast a potom zarovnať... 🙂

😀 😀 poki ty si jakáa maldučka labenka 😀 😀 😀 peknu foto maš na FB 😉