♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ach jo...veeeelmi, ja by som tu nasu vladu volakedy upalila. tak robit mi nedovolia, ale ani penazi mi viacej nedaju 🙄
juuuj mikado to ja moooozem 🙂 len vyzaduje si to dost roboty. sice nemusim zehlit ale aj tak si vlasy robia co chcu. sa tesim ked sa narodi mimi idem hned zas na ten strih 😀
a brusko urcite vyskoci ako pises, ja sa tiez neviem dockat kym bude este gulatsie 😀 sa teraz tesime a potom nam aj luto bude 🙂
poki veru pravdu mas, je to chore cely tento system ☹
Zuzi , vieš ako mne prišlo luto, ked som porodila maleho a hned ako sa narodil, tak bruško bolo fuč, ja som mala fakt vnom len jeho, uplne som zostala plodha ☹ mi velmi chybalo, mala som asi mesiac zlozvyk si ho občas aj hladkať 😀
Poki neostava ti nič ine len sa stym zmieriť 😔 aj ked je to smutna realita
no, mne islo velmi aj o prax. aj ked uz nieco mam, tak ale je to skoda. takto nemozem povedat nic, ked by som na cierno robitla a nikde to ani uviest 😖
Ahojte 🙂
Helka??? som v tom istom tyzdni..už citis pohyby?? ja este nie...je to moje prve babo takze asi mam este cas....
Poki a ty teraz studujes nie?
ahoj Janica, noo citim, už zhruba od 13tt som citila, potom to zakus prestalo a od pondelka zase..ale druhorodičky citia vraj skorej kusok 😅 ty maš ešte čas ja som maleho citila až od 20tt 😉 tak sa neobavaj 🙂
mne sa dnes maličké tolko mrví a šteklí ma, že sa neviem sustredit na robotu 😀
Veroni, to aby si tu robotu nechala tak a povenovala sa maličkému 😝
jazmi, to je tak...ja som denne studovala a robila popritom. len prisiel januar a to bolo dost drsne, tak som si nestihla porobit skusky, kvoli robote, vsak preto mam teraz tolko volna, kolko mam. chybala mi jedna skuska, aby ma pustili dalej. tak som skolu nechala tak, ze si podam znova prihlasku. potom som zistila, ze som tehotna a u nas v praci ma tak zacali stvat, ze som povedala, ze to tak dalej nejde a uz som neni ani tam. tak teraz som jak taka pipina doma, som za to platena, a nic cele dni nerobim 😀 a este ma to tak caka skoro do konca aprila. potom nastupujem na PN. teraz som sa mohla pekne ucit a nie sa len valat doma.
jaj baby.... dakujem ale aj ja by som už chcela citiť maleho chrustika... 🙂 brusko mi uz vyhuplo za posledne dva dni nejako viac tak uz by sa mohlo aj mrvit 🙂
jazmi a ty v com podnikas?
poki a chceš sa potom tam ja vratit do roboty či chceš ist po vlastnej línii?
ja som k tomu vsetkemu este aj podnikala a teraz co? teraz nic, len kysnem doma. som nastvana za to. prihlasku uz som si do skoly neposielala kvoli tomu, ze sa teda budem venovat babatku a nie zbytocne stresovat.
kati, ja uz sa tam asi nevratim, lebo to co sa tam dialo, tak to bol vrchol. najprv to bolo ok. ja osobne mam taky pocit, ze pokial som nepovedala ze som tehotna.
Janica myslim,že okolo toho 19tt by to už mohlo aj byť 😎 skus si večer lahnuť na chrbat a byť vystreta, a možno dačo zacitiš 😉
ozaj baby čo mate doma notebooky, mavate ich pri brušku, myslim položene napríklad na stehnach?
helka a moze to byt potom nejaky problem? ja cely den doma s notebookom lezim 😒 mame polohovatelnu postel, tak si hlavu nadvihnem, nohy pokrcim a veselo mozem ist na MK. ale teraz sedim ako clovek slusne za stolom.
napis, co vies, nech mame zdravych drobcov 😉
poki tak to ta chapem dnes je to des...fakt zázrak mat dobru robotu.... ja by som tiež chcela popri materskej niečo robit...šak evráče sa zídu ale fakt akože za takychto podmienok... inak poki ja študujem vyšku a poviem ti že pokial si doma s babetkom je to furt lepšie ako ja aj robota aj škola a dcera a rodina a aj tehula 😅
heli ja som to tak mavala že vankuš a na tom notbook ale asi to neni dobre že ? len potom som viac malu cittila 😵
No ja som dakde čitala, že to nieje dobre, lebo notebook zo seba dava nejake žiarenie aj teplo a to vraj môže poškodiť plod... 😕 ale či je to pravda neviem... skusim dačo ešte pohladať na nete...
Môj manžel sa stale hneva, ked ho mam takto položeny na stehnach, že sa naozaj dačo môže stať, ale ja neivem... nemam ho priamo na brušku, je uplne dole na stehnach, kedže mam dlhe ruky 😀 pekne nan dotiahnem, takže v pohode myslim... no ved zato Katka, že aj ja citim viacej malinke, ked je v blizkosti laptop, tak asi fakt dačo tie malinke drobatka z toho citia, ked nam to davaju na javo s pohybmi 😔
kati a tvoj zamestnavatel to ako zobral, ze mu odchadzas na matersku? nerobia ti zle? resp. toleruju ti, ze musis napr. casto na wc a take bezne veci, ako to mavaju tehotne zeny? baby, a vy ostatne?
Poki, pozri, si mladučká, školu možeš dokončit hocikedy ( ja som ju tiež zatial nechala 3 ročníku 😀 pekne odpočívat) robotu si tiež najdeš kedykolvek, ked si sikulka, ale babo hocikedy mat nemozes. Takže si pekne uživaj tehulkovanie, pripravuj sa na bábo, čítaj si knižky venuj sa čomu len chces, pretože ak pride babo, času nebude 😅
no ja vlastne ani nepodnikam iba tvorím 😀 kreslím malým detičkám knižky, aby som potom mojim nemusela kupovat tie drahe knihy 😀 😀 😀
Heli, inak vieš čo je sranda? až teraz ma to napadlo, že babo sa začalo mrvit ked som si zacala spievat pesničku od Kryštofa..stisnena 😀 ..asi sa mu to páči ako mamina spieva a on si tam robi diskoteku
no ja som chvalabohu sama sebe panom a na matersku nemusim ist...kedze mam zivnost a sama podnikam...len nedostanem nic..lebo to by som musela zivnost prerusit a to si enmozem dovolit...takze podpora 0 bodov....
heli no do kelu ja ho mavam dosť často na brušku...no dobre vedeť...ale niečo na tom može byť to je ako s mobilom 😕
poki vieš čo ja som tu rok... je to tu v pohode len plat je slaby ale čo nenavyberaš si moc v dnešnej dobe.... praveže ked som to oznamila tak generalna bola trochu v šoku ale v pohode.... akože tu je to úúplne fajn...ja som nemala žiadne nevolnosti ani wcko som neriešila takže nestažujem sa mna len to cestovanie ubija...nič vic inak mam pohodovu robotu...za pc v kancli
jazmina idem skusit spievat aj ja moznosa zacne mrvit...but od radosti alebo zo sialenstva 😀
NIka 😀 tak maš už doma maleho umelca 😎 bude asi hudobne založenýýý 😎
môjmu zvykne maly recitovať zlatu branu, aj 5x denne 😀 dufam ,že mu to ešte nejde na nerva 😀
jazmi aj toho skriatka si ty kreslila, co mas na fb? kraaaasne. tak ano. vsetko ma svoje vyhody, aj nevyhody. a potom, ze na co clovek plati z podnikania do poistovni odvody, vsak?
janica ale aj ked maš živnost by si mala povinne ist na matersku na nejaku dobu nie ????
Katka,noo som rada, že som to načrtla, ked ste o tom nevedeli, ja som to len raz zahliadla a tak očami prebehla, tiež sa to dakde rozoberalo, že to isto vyžaruje niečo, lebo ked tak bereš, tak notebook ma zabudovane Wifi-- a to vysiela nejaky signal aby to vedelo prijať nie? 😕 takže ako z mobilom...
Ja som taka sklamana z toho čo mi prišlo z toho ministerstva, ta pozvanka na pohovor, len ma to rozladilo, lebo fakt šlo o dobre miesto a možno by som uspela... 😔 nemali mi ani nič posielať 😠 po polroku

Zuzi no ja neivem, aj ja už chcem brušenko, ved všetci čo vedia že som tehu, tak sa len čuduju, že kde to nosím, ale večer je o čosi väčšie.. Pri malom mi tak rychlo vyhuplo po 20tt, tak hadam aj toto potom vyskočí do takej krasy ako mate vy 😉