icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

helka101
15. apr 2010

Janica, ved živnosť si nemusíš zrušiť, môžeš si ju aj pozastaviť a poberať matersku.... 😕 kamaratky mam tak dve na materskej...

janica81
15. apr 2010

no ano...ale to je len na 6 mesiacov...nejaka cast...nie plna materska....

helka101
15. apr 2010

No ale na rodičovsky prispevok maš predsa narok????

agentkak
15. apr 2010

vidim že sme silno diskriminovane... 😠

poki10
15. apr 2010

to je tak, taketo veci sa stavaju cloveku ako naschval. mne sa tiez jeden pan teraz ozval, ze potrebuje uctovnicku. kamarat, takisto, ci mu nejdem robit ucto. a dalsi pan, ze mu odchadza asistentka na matersku 😠 z tohto aby cloveka trafil slak. ked potrebujem, tak neni nic.a ked mi netreba, tak vsetci naraz.

helka101
15. apr 2010

Poki presne... akože babo sme neplanovali.. proste sa zadarilo, ale zase nejako sme ani velmi nedbali, aby sa nezadarilo 😅 len si myslim, ž kebyže mam fajn pracu, tak si na dalšiu matersku ešte počkam..no robila som predavačku - pokladničku, tak si viete predstaviť, vikendy od rana do večera, sviatky, cele dni, za 300euro... a dieťa s mužom som si ani nevidela 🙄

janica81
15. apr 2010

no musim si to zistit... pokial viem narok mas...ale by si mal pozastavit zivnost an u dobu... viem ze 6 mesiaciv nieco dostavas...ale vravim to je len nejaka cast

agentkak
15. apr 2010

ked potrebujes tak nič ....no to tak býva že figový list figu skrýva 😀 😀 😀
založme si pol. stranu 😝

helka101
15. apr 2010

Katka, by sa všetky maminky a tehulky knam pridali a čo by robili chudaci čo si pri Ficovi 😀

helka101
15. apr 2010

Janica no prvy polrok vlastne dostavaš materske čo vyplaca socialna poistovna, ale potom by si mala prejsť na rodičovský prispevok čo vyplaca UPSVaR .--

poki10
15. apr 2010

vsak to...spravime kazda vo svojom meste nejaku peticiu alebo co, ved teraz su silne rocniky a tehuliek je dost. a myslim, ze kazda jedna z nas by mu najradsej buchla nieco o hlavu keby mohla. teda okrem ciganov, tym sa väcsinou aj tak robit nechce a ked maju dalsie dieta tak maju aj dalsi prijem do rodiny. nie aby este robili 😀 samozrejme cest vynimkam

jazmina83
15. apr 2010

poki..škriatok??? 😀 😀 😀 ten škriatok je moj autoportrét, hihi

jazmina83
15. apr 2010

no ved prave to...a este tu hovoria o diskriminacii..nie sme to nahodou my, co poctivo pracujeme, platime si odvody diskriminovany, ked chceme dat nasmu dietatu viac??? 😠 ved pockajte..idu volby, my im dáme 😀

poki10
15. apr 2010

jazmi, tak som ta nazvala skriatkom. ale velmi peknym skriatkom. paci sa mi 😀

jazmina83
15. apr 2010

dakujem kuratko 😀 😀 😀 😀 😀

zuzulik82
15. apr 2010

aj mne sa velmi paci tvoja kresbicka veronicka 😀 musis krasne kreslit aj ostatne kresbicky

poki10
15. apr 2010

baby, k tej vcerajsej teme o svokrach, tuto na MK je jedna a vola sa moja svokra - uz nevladzem 😀 ja idem umret. to co mi nasa vlada s tym co porobili posrala naladu, tak sa teraz rehoceeeem 😀

jazmina83
15. apr 2010

diky Zuzi 😵 kym sa deckam kresbicky pacia, je radost pracovat

Poki pocuj,a ty si uz žienka vydatá? 😝 a len sa smej na tych svokrach 😀

jazmina83
15. apr 2010

Babulky, inak viete čo som dnes mala na obed? 😵 žemlovku od maminy, mňam aj som skoro praskla... skoro pol pekača do seba napratala 😅

agentkak
15. apr 2010

labky moje opúšťam vás idem domenkoooo učit sa... ešte nakuknem páčko 😎

poki10
15. apr 2010

neni som veru vydata, ale planujeme sa zobrat. ja sa smejem, lebo viem, co to je 😀 ja uz mam horor teraz, akurat ze ona ma ma rada a chce mi dobre. a to teraz neviem co je horsie. ci ked ta svokra (ci buduca, ci terajsia) ma rada, alebo nenavidi 😀 ale ked ta ma rada a zacne tu lasku prejavovat, tak si myslim, ze z opacnej strany ta laska tak dlho nevydrzi 😀

zuzulik82
15. apr 2010

ja utekam z roboty skor, lebo dneska nam maju dojst nejaki chlapci z kablovky 😀 lebo nam nesla vecer telka. tak ja sa zasa prihlasim z domu ked nezaspim 🙂 tak zatial paaaaaaa

poki10
15. apr 2010

jazmi,ja som papala mastny chlebik s cibulkou pred chvilou,tak som teraz vonavaaaa 😀 mnam 😉
to je tak...mne mozno to brucho ani nemalo z coho narast, lebo to co si sama navarim mi moc nechuti. 😝
spomen certa a je to tu, teraz mi zas moja buduca mamicka volala. a hovorim jej, ze teta, vela prevolate a ona ze petruska ale ked uz mi bolo za tebou smutno, uz som ta dlho nepocula. vcera rano mi volala asi 15 minut. som myslela ze ma vykoti

jazmina83
15. apr 2010

Poki..to myslíš vážne?? To si takto normalne volate? No vazne neviem co je lepšie, ale podla mna plati zlate pravidlo, držať si ten menší odstup od tela a potom problemy nie su. Ale asi vždy je lepšie, ked ta ma rada, než by ste si stale skakali do vlasov,len ako vravim, treba dodržiavat istu hranicu, ktoru by nemal nikto prekračovat, pretože potom to začne..hovorit bude do svadby, do vychovy babetka, zamieša sa do vašej hadky s partnerom atd. teda aspon vacsina svokier su take, ešteže ta moja je zlatá osôbka 😵 ...klop klop

Ahoj Zuzi, Kati večer vás tu čakáme 😀

jazmina83
15. apr 2010

poki, mi tu robíš chutky, prečo nemame doma mast, hned by som si supla jeden chlebik 😀

poki10
15. apr 2010

no, ja jej nevolam, ona vola mne. ja ju znesem, ale co je moc, to je moc. len ona niekedy za to nemoze, tak jej nic nemozem povedat. akurat ze ma niekedy take obdobia, ze mp uplne prenasleduje, len to je tymi problemami co mala. ja sa moc nechcem pustat s nimi do nejakeho rodinkovania, ale skor ako s jeho mamou si stale skacem do vlasov s jeho sestrou. lebo to co ona robi je uz ozaj chore. a skor sa nam do vztahu miesa jeho sestra. raz sme sa pohadali, jeho sestra sa do toho zamiesala a potom bola vypravat mojej mame doma na mna. 😀 no ako u sprostych. vsak aj to, ze uz som tu aj pisala, ze vyberala meno minule pre male.

poki10
15. apr 2010

ja ta pozyvam, pridi ku mne na chlebik 😀

jazmina83
15. apr 2010

to vieš, v každej rodine sa najde "čierna ovca" ktora druhym zneprijemnuje zivot, raz je to svokra, inokedy sestra priatela ako v tvojom pripade alebo draha svagrina, ktora ta berie ako rivalku. Ale to mi pripada take troska detinske, ked sa s tebou pohada priatelova sestra a potom sa ide stazovat k tvojej mamine??? Na taketo sa pamatam, ale zo školky... 😀 a tvoja mamina ju nenakopala niekam, čo sa chodi zalovat? Ludia asi nemaju vlastne problemy, ked maju cas sa zaoberat druhymi 😠

iron
15. apr 2010

no ja mojej svokre bezne volam nikto sa mi ani do svadby ani do baba neplietol. Ale ja som taka povaha, ze pochopili ze nemaju sancu. Ako povedia si svoj nazor a ako to bolo za ich cias a to je asi tak vsetko...

jazmina83
15. apr 2010

no som zvedavá, čo za svokry to budú z nás 😀