icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
15. apr 2010

jazmi, to bolo tak, ze ona robila schvalne zle medzi mnou a mp, sliedila, raz sa tvarila akoze je so mnou za dobre, ked vysliedila nieco co potrebovala vediet, tak zase vyvolala medzi nami hadku,robila rozboroje. my uz byvame s mp od nich uplne prec, vo svojom. vtedy to bolo tak, ze som sa pohadala s mp kvoli nej, ona sa do toho zaplietla, lebo sme uz boli nasrani na nu obaja a bola za mojou mamou ze co som ja zac a co ja robim atd...zacala ju prehovarat, ze aby isla k nam so mnou urobit poriadky 😀 no moja mama ju poslala pekne do prdele a tak bola poriadky robit len jeho sestra. aj to za dverami bytu ani som jej neotvorila a mp takisto nie, lebo som bola taka nasrata, ze keby otvoril tak ju vyhodim von oknom aj s nim. tak jej ostavalo iba zvonit a aj zvoncek som zachvilu vypla, vypli sme zvuky na telefonoch, tak kopala do dveri 😀 nakonec usudila, ze si nic nepomoze, akurat co si urobila hanbu, lebo ju tu ludia poznaju a isla s dlhym nosom domov. moja mama je podnes den na nu nasrata, pretoze porozpravala o nej take kvetnate veci, ze sa nestihala cudovat. do dnesneho dna sa s nou nebavim. dalsia vec, co sa mi nepaci je ta, ze riesi problemy tym, ze si lubi uhnut, ako stary chlap. a ja som povedala, ze veru jej svoje dieta do ruky nedam.

no a svokra si ju stale zastava a ja viem, ze je dobre len dovtedy, pokial sa nenarodi male a ja neodmietnem im ho dat, zvlast jeho sestre, alebo nebude moct mp si ho vziat so sebou k nim na navstevu, lebo to nedovolim. ja k nim totiz nechodim a nemam o to ani zaujem. preco by malo moje dieta? nech sa najskor vpracu do koze a potom uvidim

ivanulienka81
15. apr 2010

jaj babeny ci ste toho popisali 😀 klebetnice
aj ja by som prijala vacsie bruseno, takto kto nevie, ze som tehu, tak ani nevie ani ked ma vidi 😅
baby, je to kazdej osobna vec, ja to berem, mozno mate na to nejake dovody ist 3 mesiace alebo kolko po porode do prace, ale ja by som nesla ani za nic, ved 3mesacne babatko je take malinke, este tak potrebuje mamicku, cici, ze ja si to neviem ani predstavit 😨 no zase ine je, ak sa ta praca vykonava z domu a matka je vzdy k dispozicii dietatu

andelik8
15. apr 2010

My sme si so svokrou potykali este pred svadbou a tiez si uplne normalne volavame... do nicoho sa nestara, pomaha nam ako vie, aspon raz do tyzdna nas zavola na veceru, obcas sa pozve na kavu... 😀 nemozem sa stazovat

mariann2
15. apr 2010

Ahojte kočky, teraz som sa vrátila zo 4D ultrazvuku, budeme mať chlapčeka / do tretice/, malý je v poriadku, váži 532g, pipík bol neprehliadnuteľný, zato pred tváričku si dával ručičky a nemohli sme ho s doktorom trištvrte hodiny presvedčiť aby sa ukázal. Takže nás dr. objednal ešte o 2týždne a máme malého ukecať, aby dal ruky k riťke a nie do pusy. 😝
Idem vyberať modré kočíky.

andelik8
15. apr 2010

mariann, gratulujem k syncekovi 🙂

zuzulik82
15. apr 2010

jeeej aj ja gratulujem k chlapcekovi 🙂 moje male vazilo v pondelok len 297g, tak to budem asi ozaj estelen v tom 19. tyzdni. hmm, ktovie 🙂

jazmina83
15. apr 2010

poki..ta baba ma kolko rokov??? 🙄 toto je spravanie primerane asi pre 12 rocnu..zrejme ty si pokojnejšej povahy, no ja by som ju asi prefackala!!! 😠
Ivi, ako píšeš, ja by som svoje babetko ako 3 mesacne nenechala osamote, ono bude pri mne kazdy den 😵 doma, v pracovni az kym sa mu v puberte nezunujem 😅 a niektore mamicky jednoducho musia v praci pokracovat, pretoze niektore dostanu iba tu nizsu matersku 165 eur a z toho sa veru vyžiť nedá. 😒

Marian, tak gratulujem do tretice k chlapčekovi, aspon bude mat s kym chodit na futbal 😉

poki10
15. apr 2010

jazmi,tak sa podrz, je starsia od teba 😠 ja by som ju bola vyrazila aj s dverami, ale nestala mi za to, lebo uz som bola tehotna. inak by som jej nalozila, co sa do nej zmesti. len ona je tiez taka povaha, o seba by som sa nebala, ale o to male. lebo obcas mam pocit, ze to nema v hlave v poriadku, ved vravim, ze si lubi vypit.

mywiel
15. apr 2010

Tak som sa dozvedela co cakame a je to jasne. 🙂 😉 😵

denisocka
15. apr 2010

Co?

mariann2
15. apr 2010

Myw, blahoželám k chlapčekovi.

Aký je pomer chlapcov k dievčatám zatiaľ, neviete?

jazmina83
15. apr 2010

jéééj mywiel, další chlapček v septembrovkách, gratulujem 😵

jazmina83
15. apr 2010

marian..chlapci vyhravaju jednoznačne 😀

jazmina83
15. apr 2010

poki, v tom pripade sa jej počas tehotenstva vyhybaj a jej blbe naražky si nevšimaj, ignoruj, alebo sa na nu len usmievaj, to ju bude štvat este viac, nez prefackanie. Alebo jej to všetko zratas v septembri 😠

poki10
15. apr 2010

ale, ja ju mozem okaslat. nebudem uz ani seba, ani vas zatazovat. tak tak chlapcov sa rodi viac ako dievcat mam taky pocit.

agentkak
15. apr 2010

čavte ani sa mi odtialto nechce som vas dočitala...musim sa ist učiť.... ☹
myw gratulujem k chlapčekovi aj tebe marian tušim nás chlapci nejak valcuju 😅

mariann2
15. apr 2010

Poki a práve preto som dúfala, že to vyvážim a budem mať babuuuu, ale ja by som mala asi aj futbalovu jedenástku, ale skúšať to radšej nebudem. 😅

poki10
15. apr 2010

takze uz stvrty pokus neplanujete? 🙂

andelik8
15. apr 2010

myw... gratulujem, budete mat doma veselo s troma chalanmi 😀
dnes mi prislo cierne tricko s otlackami noziciek... som sa tesila ze uz ho budem nosit, ale ono je take echt tehotenske a este moc siroke na moje minibrusko... ☹

mariann2
15. apr 2010

poki 😀

mywiel
15. apr 2010

Andelik nie s troma ved mam jednu holku uz. 😉 😀

poki10
15. apr 2010

mariann, to neni odpoved 😀

mywiel
15. apr 2010

Dakujem kocky. 🙂

agentkak
15. apr 2010

myw do kedy si na sr ? si sa tu dlho neukazala.... a čo mangel na to že bude mat chlapčiaka sa teší čo ??

andelik8
15. apr 2010

juj, prepac, mne sa to tu doplietlo 😀 to patrilo mariann... pozrela som si zlu fotu profilovu alebo co... to mam z toho ze tu mam naraz 4 okna pootvarane, do toho ma furt manzel otravuje a este som aj taka unavena ze ledva vidim 🙂
tak parik, to je super, to by som aj ja brala

mywiel
15. apr 2010

Andelik ved v poho jasne 😉
Agentkak no v nedelu uz letim naspat, mesiac ako rychlo ubehol. Ale uz je aj manzelovi smutno a tesim sa na stahovanie, budem mat dva mesiace na balenie kartonov. 🙂 Manzel nechce vediet co to bude ani pri malej nechcel on chce prekvapko, tak budem ticho pri malej som tiez vedela a on nie. 🙂

agentkak
15. apr 2010

tak aspon si bola s rodinkou trošku a aj kaya... 🙂 ahaaa takže prekvapko no super to ja by som asi nevydržala nepovedat alebo sa minimalne neprekecnuť 😅

iron
15. apr 2010

jejda ja vas vobec nestiham citat....dnes je moj drobec cisty cert...takze den blbec.
A vy uz tolke viete co to bude...ja uz neviem vydrzat co to bude....joj. Buducu stredu idem k lekarke, tak snad sa ukaze. No som strasne zvedava.

mimka29
15. apr 2010

Ahojte kecálky, to sa nedá vás dočítať poriadne 😝
poki vitaj medzi nami tehuľkami 🙂
gratulujem k chlapčekom. Myslím, že mne sa už chlapec neujde a budeme mať babu.

Keď ste sa tu bavili o veku, tak ja mám teraz čerstvých "30" rokov, tak to som tu asi najstaršia 😒
A čo sa týka svokry, tak tá moja je v pohode. Vídame sa veľmi málo a vôbec si nevoláme, lebo je hluchá (nosí načúvacie prístroje) tak netelefotunuje, lebo cez telefon skoro nič nepočuje, ale ja by som svokru nemenila.

mywiel
15. apr 2010

No moja rodina na Slov. to vie ale svokrovci to nebudu vediet ja respektujem rozhodnutie manzela ze chce prekvapko a som aj rada, ze mu je to jedno on mi povedal hlavne nech je babo zdrave. 😵