♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andelik, to ano...ale to sa naucis vypnut to. 😉
mywiel ta snooza vibruj....
Ja mam take co sa dava ta doska pod matrac postielky a dieta to nema zapnute na sebe, ved si to moze dat dolu nie? 😅
to az pod matrac....???a cez ten matrac to zachyti,ked prestane dychat???
😉 som z toho jelen 😒
dadu zachyti... 😉
ten Angel Care je toto?lebo tu je len jedna doska...
http://www.amazon.co.uk/dp/B0013FW5G8/?tag=goog...
Ano zachyti to dokonca v celej postielke aj keby sa babo premiesnilo do jedneho rohu postielky, da sa nastavit citlivost, zachycuje pravidelny pohyb dychania a aj pohyb dietatka. 😉
Ano je to to staci kludne aj ta jedna doska, nemusis mat dve. 😉 Vola sa to aj Nany pestunka alebo tak nejak.
dadulienka
http://www.bubu-babo.sk/index.php?ID=2011
su dve k tomuto typu, nasla si nejaku blbu stranku.
mywiel....a ta nanny nie je ale ako babyphone, ci?...to je len cisto monitor dychu, nie?
inak je to dost drahe, takze ak niekto nema financie, tak sa to da tusim pozicat aj cez nejaku pozicovnu.....ten nanny.
dakujem dievcata,teraz uz len rozhodnut ci nanny,alebo angel 😉
pomaly by sme mali pisat zoznam najpotrebnejsich veci,lebo my "zaciatocnicky"nemame ani predstavu,ze co vsetko a konktretne ktore....ked sa snazim nieco najst na internete,tak mam len hlavu v smutku kolko toho sa da nakupit,ale nikde nepovedia,ze ci to vobec potrebujeme... 🙂
dobry vecer dievcata
babule, gratulujem k chlapcekom 😅
ja mam este stale nadej a dufam, ze to bude dievcatko 😝
a este jedna otazka, ako vas najdem na FB? su tam septembrovky ako nejaka skupina??? 😅
dadulienka...veru, daj na rady skusenejsich. Ja som tiez pokupila kadeco. No nastastie vsetko sa zislo....Radsej menej a potom dokupit ako naraz vela. A hlavne oblecenia maleho skutocne staci malinko....Zato vloziek do porodnice kvanta.
iron neviem ti povedat ja mam ten angel a ten je aj ako babyphone.
iron,nasla som aj konkretne angel care stranku a tam su asi az 4 alebo 5 druhov monitorov.S tymi 2 podlazkami uz je deluxe 🙂
ja tiez 😀 a to bola asi najlepsie kupa aku sme urobili.
dadulienka...hladaj v internetovych obchodoch. My sme to kupovali konkretne cez stranku co som ti poslala aj odsavacku. Maju fajn ceny. No kukam ze ty si z GB, ale sak objednat si to tu mozes, sak dojdes este a mozes si to vyzdvihnut....
No ja ho mam vydrazeny lacno z anglickeho ebay. 😉
ja mam zoznam co treba do vybavicky ked pride babo domov z porodnice
a potom co treba matke aj dietatu do porodnice
len to mam dade odlozene, neviem kde, ale aj tak musim pohladat, lebo musim podokupovat, ale cakam na pohlavie 😀
ivanulienka....sak to musis mat este v cerstvej pamati. Kde ides rodit?
ved ano, ale dievcatam som chcela a ked sa budem balit tak to budem musiet mat vytlacene a musim odfajkavat, aby som nieco nezabudla 😀
este neviem kde budem rodit, prve dieta som rodila v Lucenci, porod bol dobry aj priebeh aj potom, tak mozno pojdem opat tam, nad BA ja ani neuvazujem a absolutne nie nad Ruzinovskou nemocnicou
U nas vam v porodnici vsetko daju aj oblecko pre babo. Takze ja budem brat len osobne veci, kometiku, zubnu kefku. 😀
tu tiez pre babo daju, okrem plienok....no a dostava sa taky kufrik kde je sudocrem takze ani to netreba...ale nato sa nespoliehat. Len veci pre mna.
ale ked si z bratislavy, nie je ti lepsie chodit na poradnu kazdy tyzden tu...ci ty tu nemas trvaly pobyt?
iron,ja som poslusny student... 😀 😀 😀 vstko poctivo citam a robim si poznamky co ano a co nie...zatial len zbieram skusenosti 😉 este by si my mohla vysvetlit,preco by mali byt tie podlozky dve a nestaci len jedna....nanny je len jedna podlozka
v maji ideme na sr popozerat hlavne kociky,lebo tu su dost male,hlavne hlboky kocik sa neda kupit poriadne,tu neberu za potrebne davat babo na rovnu podlozku do 6 mesiacov..ak je male do hlbokeho ide do buggy..smutne
iron a ty kde budes rodit v ba?
ja som si Miska prezliekla do svojich veciciek v porodnici a vkuse sa mi aj tak pocikal ked som ho prebalovala, som bola pomala, skoro nikdy som to nestihla 😀 neviem si predstavit, zeby som vkuse chodila pytat suche vecicky
ja som uz teraz vyfasovala v poradni prenatal box, ale dokopy tam nic nebolo 😝
iron, mam trvaly pobyt, ale nechcem tu rodit, ale zase netvrdim, ze si to este nerozmyslim 😅
ale teraz ma napadlo, ze stale ked som domov volala, ze co mi treba, tak stale vodu vodu vodu, vtedy som pila hektolitre vody, kazali, aby sa mliecko tvorilo

O vibrovani teda neviem... 😕