icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jazmina83
16. apr 2010

Ahoj Sami, dufam, že mi to ostane až do porodu 😀 a v ruke by som chcela mat miesto kavičky horucu bielu čokoládu so šlahačkou 😀
inak, pár stranok dozadu sme tu rozoberali kila, tak sa kukni 😉

Ahoj Zuzi, už vám svieti slniečko v TT?
Ejha, takže to nakoniec stihla nastastie, a inak ta vyvolavacka sa dava ked prenasam asi kolko dni?

jazmina83
16. apr 2010

Macu, ale hadam to nejako znecitliveju, nie? 😖

samasa
16. apr 2010

Macu- garantujem ti PREŽIJEŠ 😉
ano používa sa nejaký sprejík na znecitlivenie- ale asi tak ako ked ti u zubára pred injekciou striekne ten roztok na miesto vpichu.... 😵

zuzulik82
16. apr 2010

jazmin, svieti slniecko svieti 🙂 velmi sa tomu tesim. vies co uz ani neviem preco jej davali pri prvom vyvolavacku, ale myslim ze neprenasala. musim to este od nej vyzistit a dam potom vediet 😉

inak pri druhom uz sestra stihla aj epi a nevie si to vynachvalit v porovnani s tym prvym porodom.

mywiel
16. apr 2010

Vidite ja tu epi teraz druhy krat zvazujem ci si ju dam, lebo mi predlzila porod a tlacenie na niekolko hodin... 😒 😕 Pre mna by bolo idealne rodit do vody mozno to tentokrat vynde. 🙂

mywiel
16. apr 2010

Site som absolutne necitila to este znecitliveju a to ma sili 45 minut takze ziadnu traumu som nemala za ziva nikdy nesiju len tak vzdy to umrtvia niecim. Horsie je ked nevynde placenta cela a musia ju ist hladat rukou to je vraj horor to bez periduralky a umrtvenia by som im nechcela.

mywiel
16. apr 2010

A ani nastrih nechcem pri malej som tiez nechcela a na druhy den som ani nevedela ze som rodila. 😉

mywiel
16. apr 2010

Jazmina ja som prenasala tyzden a vyvolavacku som nemala, doktori nechavaju prenasat max. 10 dni.

zuzulik82
16. apr 2010

mywiel a to si mozes povedat ze nechces nastrih? nerobia to uz hnusaci automaicky? ☹

agentkak
16. apr 2010

čavte babule...
jazmin ja mam od mala ksoliozu chrbtice a dala som si epi... toho sa bat nemusiš je to super aj teraz si to určite dam... 🙂

poki10
16. apr 2010

Dobre ranko babulky, aj u nas je krasne slniecko 🙂 co sa tyka epi, ja si ju davat nebudem. dufam, ze neumrem od bolesti pritom, ale asi si ju nedam. no, zatial som nebojacna, tak uvidime, ako sa budem tvarit v septembri 🙂

jazmina83
16. apr 2010

Mywiel no teraz si ma troska vylakala...placentu hladat rukou??? to uz je co za masaker 😲
a inak bez toho nastrihu to nejde? nejake ine sposoby? samozrejme bez nasledneho natrhnutia

zuzulik82
16. apr 2010

ahoj kati, poki 😉
ja epi urcite chcem 😀

agi, ten kocik v ga bol rok 2007 tak som to nechala tak. ale odpisala mi aj jedna holka z trnavy, ta ma rok vyroby 2007 a ponuka ho za 350, tak ho pojdeme pozriet, s tym, ze skusime vypytat zlavu aspon 30eciek 🙂

agentkak
16. apr 2010

no nastrih nie je povinny robi sa podla velkosti hlavičky babetka aby nepotrhalo lebo určite je potom lepšie zašit osem stehov jak nejake rozombardovane puzzle 😀

zuzi tak ho chod omrknut a najlepšie je mat prachy zo sebou a povedat že či je dohoda možna,,,že ste ochotny dat 320 trebars...

poki10
16. apr 2010

jaaaj, taketo krvave temy hned od rana sa tu rozoberaju 😒 zuzi, ty chces ten x-lander?

zuzulik82
16. apr 2010

toto je fakt drsna tema aj na mna, ale je to realita 🙂

poki, ano chceme ist pozriet ten x-lander. zda sa mi taky sikovny a aj katka mi ho doporucila 😉 tak uvidim ako to bude vyzerat, aj ked furt ma laka mat ten novy. len kolekciu 2009 uz vypredavaju a maju uz len v modrom a oranzovom, co sa mi moc nelubi no a nova kolekcia 2010 je uz dost prasulov pre nas. tak skusim mrknut aj ten pouzity 🙂

poki10
16. apr 2010
jazmina83
16. apr 2010

jéééminenku 😵 , ja konečne citím ozajstne silné pohyby maličkého 😵 slniečko svieti, babetko kopká, len škoda, že ma čaká taký smutný deň ☹ idem sa pomaly pripravovat a dufam, ze to nejako zvladnem.
Majte sa pekne babulky, prajem vám krásny den 😅

agentkak
16. apr 2010

jazmi gratulirren , a držkaj sa 😉

zuzulik82
16. apr 2010

poki, ten inzerat som nepozerala. ja som vacsinou hladala komplet aj s vanickou a autosedackou 🙂

jazminka aj ja gratulujem k silnejsim pohybom. je to super pocit ze? a drz sa poobede 😉

poki10
16. apr 2010

no, neviem teraz v pripade jazmi, ze o co ide. ale tak teda, nech vsetko dobre dopadne. 😉 baby ja mam otazku na vas 🙂 mne sa v bruchu volaco mrvi, ale kto vie, co to je, ked vzdy len na jednej strane. vzdy na lavej strane pod pupkom citim stuchance, to uz mam tak tri dni a opakuje sa to len vecer 🙂 a pod lavym rebrom, teda trosku nizsie ale zhruba v tej casti, som citila take jakeby niekto pustal bublinky do vody 🙂 to sa drobec hlasi? alebo je to sugeracia? 😀

mimka29
16. apr 2010

Ahojte,
včera som sa od vás tak rýchlo vytratila, ale od poobedia ma bolel chrbát a nohy (taká zvláštna bolesť) a večer sa to poriadne vystupňovalo. Potom som si v posteli pred telkou našla takú dobrú polohu, že sa to dalo vydržať a musela som hneď zaspať. Dúfam, že sa to nebude často opakovať, lebo dosť som sa vyľakala 😒 Ešte že mám doma ten monitoring srdiečka, hneď ráno som si drobčeka popočúvala a srdiečko mu krásne bije, tak som spokojná.

Baby čo sa týka pôrodu, tak ja som bola rozhodnutá pre epiduralku, ale mamina mi pri každej príležitosti omiela, že po nej môžem ochrnúť a že ona 5x rodila bez epi a dá sa to vydržať, tak som teraz v rozpakoch. Ale ja si myslím, že sa rozhodnem pri pôrode, keď dostanem tie bolesti a budú také strašné, tak si epi určite vypýtam.

jazmin drž sa dnes zlatko. Nám minulý rok v rodine zomrelo viacej ľudí a ja som si vždy hovorila, že keď niekto z tohto sveta odchádza, tak niekto nový naň zase prichádza.

zuzulik82
16. apr 2010

poki, jazminka sa chysta poobede na dedkov pohreb ☹
a to co si citila pod pupkom uz podla mna mozu byt pohyby 🙂 pod tymi rebrami asi nie 😉

macka, presne ako pises, niekto odide a dalsi prichadza. minuly rok kolegynke zomrela mamina a v ten isty den sa kolegovi narodila dcera 🙂 zvlastne...

zuzulik82
16. apr 2010

prepac mimka, ze som ta oslovila macka 🙂 ale je to tiez na "m" 😉

poki10
16. apr 2010

nie uplne pod rebrami, nizsie, neviem ako to mam napisat 😉 ale citim pravidelne len pod pupkom 😉
baby, dajte inspiraciu,co ste ranjakovali? ja uz neviem co by som jedla 😀

agentkak
16. apr 2010

poki noo su to pohyby 😉 baby ja sa pri vas učím..ale myslite že to ide ?? 😀 😀 😀 😀 😀
poki redkovkový chlebíkkk 😝 😝 😝

mimka29
16. apr 2010

zuzi v pohode 😉

poki ja som mala jogurt s rožkom, ale idem si ešte urobiť takú malú kávičku, lebo ma pobolieva trošku hlava.

zuzulik82
16. apr 2010

ja by som si dala omeletku so syrom a rajcinkami, mnaaaaaaaaam 🙂

mimka29
16. apr 2010

agentka, však už som na teby myslela či sa učíš 😀 Ja keď sa učím, tak musím mať vypnutý aj počítač aj telku.

iron
16. apr 2010

ahojte
jazmina...urcite sa z toho neochrnie...to je dobra blbost. Miesto vpichu ti znecitliveju a potom ti zavedu hadick. Po 10 minutach su bolesti fuc.....ja som mala tri davky. Ziadne komplikacie ani vplyv na babo...nad tym sa vzdy pousmejem. Nastih som ani necitila a ked siju tak pichnu znecitlivejucu injekciu.