icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
18. apr 2010

ale ako ja to berem nevydarený žart len ma štve ten princip....jako ja by som to nikdy nikomu nepovedala...byt za každu cenu vtipna to radšej budem ticho,,, ale vidim že ked ma niekto IQ kupal sa vedla vane tak mu už asi nepomožeme 😀

jazmina83
18. apr 2010

ako píšeš...takymto sa pomoct zial neda. zial, nie kazdy reaguje na nase tehotenstvo, ako by sme to ocakavali, ja si niektore trapne poznamky ani nevsimam, staci mi vediet, kto to vyslovi, od zavistlivcov budem pocut iba poznamky na moju postavu, a ze prečo mam už take velke brucho, než by sa zaujimali napr. o babetko, jeho meno atd..pre nich je zaujimavejsia tema pred ostatnymi ma zhadzovat tym, ako vyzeram atd...a nie sa pozerat na mna ako na zenu, co nosi v sebe novy zivot, ktora sa onho uz od prvych dnoch strachuje, aby bolo v poriadku...to su vymlete hlavy, tí čo tento pocit nikdy nezažiju, idioti 😀

jazmina83
18. apr 2010

..a najradsej mam tuto poznamku..aby som nechala aj mojho draheho jest, pretoze je pri mne taky vychudnuty a urcite zjem aj jeho porciu, len aby som mohla dosyta najest 😠 takehoto kopnut do gulí

agentkak
18. apr 2010

veve presne ako si napisala....darmo sa vobec o nich bavit...len ked mna to vytaááča..neviem prečo inokedy by som to len ofrflala....ale teraz kypíím 😠 😠 😠 inak mne zas každy poviem že čo piaty mesiac a nemaš žiadne brucho no inak to tiež potešíí....vieš čo asi si zriedim okruh známych,,,,

agentkak
18. apr 2010

idem hajiiii drž sa mojka a nenervač sa 🙂

jazmina83
18. apr 2010

ak by som nebola tehotná, asi im aj jednu vrazím, vytáča nas to vdaka nasim blaznivým hormonom 😀 😀 😀 ale tak musime sa vyhybat stresu kym sme tehulky a vytešovat sa zo všetkého 😀

inak mne fakt šibe z tych hormonov, som sa dnes rozplakala vonku pri pohlade na kvitnucu čerešnu, čo ma tie velke kvety vo zväzkoch, sme si drahym povedali, ze sa vezmeme buduci rok, ked bude kvitnut a teraz cakame, dokedy na nej budu tie krasne ružove kvety aby sme vedeli stanovit termin, a ja dnes pod nou stojim a kukam na tu a revem tam, a tetky z balkona sa na mna kukaju, ci hentej šibe 😀 😀 😀

jazmina83
18. apr 2010

idem aj ja, bru nocku, akurat zacalo vonku prsat..brrrr 😀

samasa
18. apr 2010

agi jazmin tak asi im včera šibalo všetkým 😀
mna sa včera opýtal sused, že či ma pichla včela do brucha- že som dajako opuchla.... 🙄
jeho manželka pritom váži okolo 130 kil a majú 5 detí......on má nejakých 50 kíl... no škoda reči... 😝
nad týmto sa ani nezamýšlajte, lebo závist nemôžeš pochopit.....

andelik8
18. apr 2010

baby tak to uz co je... mne kebyy povedal niekto nieco podobne, tak sa nezdrzim a tiez mu volaco "stavnate" poviem 😠

Ale stalo sa mi, v stredu v skolke kde chodim ucit AJ, mi dcera Andyho Krausa povedala, ze zom nejako pribrala, lebo ze mi trci brucho spod tricka 🙂 tak som jej vysvetlila ze tam mam "baby" a ze "Her name is Rebeka". V piatok som tam isla zas a to som stretla aj pani Krausovu, ktora mi hned gratulovala k Paulinke (Zojka zabudla kym prisla domov) a ze to na mne vobec nevidno ze som v 5tom mesiaci. Tak som sa potesila... 🙂 v tomto smere som zatial nemala "smolu na ludi".

samasa
18. apr 2010

😀 andelik to je super...
bobo malinký zabudol kým to chcelo posunút dalej 😀

andelik8
18. apr 2010

mimochodom, vysvetlite mi prosim, aky je rozdiel medzi 3D a 4D UTZ? ja tomu asi nie celkom dobre rozumiem 😅

samasa
18. apr 2010

veronička ja tiež moc nie ale 3D sú asi len fotky a 4D by malo byt aj video... 😅
ale ja neviem na isto ale toto som počula ja 😀

zuzulik82
18. apr 2010

ahojte 🙂
andelik, ja som tomu tiez nerozumela aky je medzitym rozdiel ale vcera mi to mm vysvetlil 🙂 3D je obrazok a v tom 4D je stvrtou velicinou cas, takze uvidis ako sa mimi hybe 😀 snad som to napisala spravne, xixi

zuzulik82
18. apr 2010

sami si to napisala spravne, polopatisticky 😀

samasa
18. apr 2010

😀 😀 😀
no ja mám dlhšie vedenie, tak viem že ak pochopím ja tak už každý 😀 😀

zuzulik82
18. apr 2010

to jak ja 😉

andelik8
18. apr 2010

ahaa... dakujem za vysvetlenie 🙂
zajtra si zavolam, spytam sa na ceny oboch a na jedno sa objednam...

zuzulik82
18. apr 2010

andelik, nepostrehla som kam chces volat kvoli 3D resp. 4D, ale keby nahodou do hc, tak tam to stoji 40euricok 😉

andelik8
18. apr 2010

nie.. BA klinika Gyn-fiv tam som bola uz aj na 3D v 16tt a bola som spokojna aj s doktorkou aj s cenou

zuzulik82
18. apr 2010

som si myslela ze asi v BA 🙂

ouki babule, ja som len nakukla a teraz idem kuki do perin, tak bruuu noc 😔

andelik8
18. apr 2010

ja este pozriem Particku a tiez pojdem.. tak dobru 🙂

estterka
18. apr 2010

ahojte,prave som tu objavila tuto temu a celkom sa tesim,kedze som daleko v zahranici.termin mam na druhu polku septembra.
a v 17tt mi robili 4D ultrazvuk,tu mi to vysvetlili tak,ze 4D ma plus aj zvuk,takze mam doma video nasho krpca a je pocut aj srdiecko,urcite sa to oplati,spomienka na nezaplatenie.

andullinka
18. apr 2010

Andelik, ja idem na 3D do GinFivu a budem platit okolo 30Eur, ale ja som tam v klube. Normalne to vraj stoji raz tolko...

andelik8
18. apr 2010

andulinka.. a co znamena "byt v klube"? 🙂 to sa ako da?

jazmina83
19. apr 2010

Dobré ranko kočky, to ste tu vcera vecer este dost dlho pobudli 😀 sa vam nechcelo spinkat?
Andelik, a ty takto stretavas a ucis deti "celebrit"? 😀

no uz nech je stvrtok..konecne po 3 tyzdnoch uvidim nase malicke a to budem prave v 20tt tak mi spravi aj morfo utz..a mi na 100% potvrdi chlapceka..alebo dievcatko? 😀

helka101
19. apr 2010

Ahojte kočky.. tak to počaise je uchvatne... maleho nesiem do škôlky, no si neviem predstaviť tu cestu snim v daždi a pršiplašti ☹ mm zobral auto 😠

S tych poznamok si nerobte nič... vas vytočia cudzí ludia, lenže mna včera vytočila vlastna rodina... 😖 naši byvaju v dome, aj s maminou mamou, s ktorou sa je nebavím a nedovolím aby mi prišla do styku ani s malym 😠 a čo ta včera spravila, hned ako sme prišli hore k naišm o pol12, tak si sadla tou velkou riťou na hojdačku a tam sedela dokym sme tam neboli do pol7 😀 mala vydrž 😔 len zato, aby som enmohla ísť s malym na dvor a tak bolo krasne... 😠 no povedzte ma rozum........
myslela si , že otec sním pôjde vonku, len on sním zvykne ísť, ale som si včera postavila hlavu, že NIE... že k môjmu dieťatu sa nepribliži, tak naubližovala celej rodine, že junikto nema rad a ešte aj tak jej nestačilo.. 😔 tak ma to včera rozladilo 😔

jazmina83
19. apr 2010

Helka, aby som celemu porozumela, ta mamina mama to je akoze tvoja stara mama, alebo svokryna mama 😕 a to je až taká zakerna? a to ju nebolel zadok z tolkeho sedenia? 😀

poki10
19. apr 2010

dobre ranko baby 😉 helka, nechaj tak, ved aj na nu raz dojde. 😀

poki10
19. apr 2010

jazmi, ja fandim dievcatku 🙂 ty by si si co zelala? alebo ti je to jedno?

jazmina83
19. apr 2010

ahoj poki 😵 no ja som od zaciatku tipovala, ze budeme mat dievcatko, potom mi v 16tt oznamili, ze to bude chlapec, ale nic nemusi byt na prvy pohlad 100% aj ked dokyna ma kvalitny utz 😀 a uz mi je to uplne jedno co to bude, len to chcem vediet na 100% aby som to male oslovovat menom 😎

aký si mala víkend? 🙂