icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
19. apr 2010

my sme cely vikend od piatku az do nedele chodili po vonku, musim si uzivat posledne dni slobody, bez strachu, ze ma socialka nacapa. akurat som bola stale unavena. 😀 ja budem vediet zajtra, teda dufam. aj mna stve, ze mu musim hovorit "to babo" 😒

andullinka
19. apr 2010

Dobre ranko.
Andelik, no znamena to ze tam chodim aj ku gyn. a mam zaplateny rocny poplatok starostlivosti - tusim 50 eur. Tu je cennik vsetkych UZV pre klubove pacientky, aj samoplatcov: http://www.gyn-fiv.sk/?IDe=17017

poki10
19. apr 2010

inak baby, k tym poznamkam nasho okolia.... ja uz mam plne zuby otazky, ze: "aj blves?" to uz je vrchol. da sa to aj sofistikovanejsie opytat. nie jak taky hulvat.

zuzulik82
19. apr 2010

ranecko poki, jazmin 😉

zuzulik82
19. apr 2010

poki, drzim palce aby sa babuso zajtra ukazalo 🙂

jazmin, aj ja idem vo stvrtok do poradne k novej lekarke, zmenila som, tak dufam, ze mi hned urobi sono a tiez sa podari zistit uz konecne co to bude 😀

mywiel
19. apr 2010

Holky nestresujte sa nad blbcami, proste by som mu povedala vsak uvidis aj tvoja zena bude velryba ked sa vam konecne zadari... 😠 😝 Proste si to netreba nechat, ale je zbytocne sa rozculovat len ich to potesi lebo budu vediet ze sa vas to dotklo.
Keby mi niekto povedal, ze kolko som pribrala tak by som mu povedala a co chces vsak som tehotna hadam nemam behat maratony. Ale uz som mala aj ja poznamky typu ci nenosim tam nahodou dve a podobne, ja to beriem tak, ze zavidia, ja moje brusko milujem a vzdy si ho pred takymito poznamkami pohladkam, akoze nepocuvame trapnosti. 🙂

poki10
19. apr 2010

ahoj zuzi 🙂 tak drzim palce, aby si s novou doktorkou bola spokojna. som zvedava, co budes mat 😉

helka101
19. apr 2010

Vevi, je to moja stara mama, teda mojej mamine mama.. 😠 ale je to zložite, no proste my dve sa neznašame, neakceptujem ju a to zato, že pred rokom spravila dačo čim mne aj môjmu manželovi ubližila, rozoštvala môjho muža a moju mamu.., ktory do dnešneho dna nekomunikuju... 😠

Poki, ved jej sa to vracia, ale ona si stale vsugeruje,že to druhí su zly a ona je ta najsamlepšia ženska pod slnkom 😔

jazmina83
19. apr 2010

Ahoj Zuzi, tak uz sme zasa v praci, co? 😀 Na ten stvrtok si teda pockame, stavim sa, ze sa ten tyzden bude strasne pomaly vliect 😒 a inak co vravela lekarka, ked si od nej odchadzala? musela si povedat dovod?

ahoj mywiel a ty mas kde to svoje bruško vo fotoalbume? ani sa nam nepochvalis? 😵

helka101
19. apr 2010

Baby , inač ja zastavam nazor, že nič nieje krajšie ako tehotna žena... mna skorej zaujme aj v meste, nejaka tehulka s bruškom, stale sa tak nanu usmejem, ako nejaka vychrtla modelka 😠 ved tie bruška su nadherne a verte, že chlapi len zavidia, lebo necitia tie kopančeky, to mrvenie, neprivedu to na svet a stale budu len tíí čo splodili, ale my sme vynosili, porodili a budeme MAMI!!!!! A stale pre toho človiečika niekto svojím spôsobom viacej 😉
ved tie poznamky robia len chlapi nie???? či aj ženske? ja som sa zatial stretla len stym , že v kolkom si , som povedala a oni.. hej, a kde to nosíš, že som ako anorektička a nie tehulka 😒 ale som sa len pousmiala, lebo ja viem, že zo bruško mam, a zato že mi ešte nevyskočilo... nech mi fukaju dakde 😎

agentkak
19. apr 2010

ajojte....ja cem spaaaaaaaaaat 😔

jazmina83
19. apr 2010

akoze nemoze byt asi nic horsie, ked musi byt clovek na noze so svojou vlastnou rodinou!! u nas platilo a plati zasada, ze je to rodina, nasa krv, takze ziadne hadky, aj ked ide o nespravodlivost.
To ti teda vazne nezavidim, vlastna stara mama 😒 a este k tomu rozostve tvoju mamu a tvojho manzela??!! to musia byt celkom "prijemne" tie rodinne stretnutia a veru nezavidim tvojmu drahemu 😖

mywiel
19. apr 2010

Jazmi no este som nestihla odfotit ale neviem ci to dam zas na MK alebo si necham pre seba pri prvom som tu foto mala ale naco. Helka aj zenske vedia byt dobre zavistlive a neprijemne. Inac uz citite vsetky pohyby? Lebo ja som uz citila a zda sa mi to ze vkuse spi a niekedy za den citim len par tuk tuk a dost.

poki10
19. apr 2010

no ano helka, to mas pravdu 🙂
niektorym zenam tehotenstvo svedci, ale ked je niekto taky vyhadzany ako ja stale, tak to neni bohvieco. mne sa dokonca z tehotenstva narovnali aj brckave vlasy. a brucho nikde. asi si dnes skocim kupit tehu rifle, nech som fesanda 😀 ked uz to brucho nemam, tak budem nosit aspon rifle na traky, aby ludia vedeli 😀

jazmina83
19. apr 2010

mne sa to tehulkovanie tak velmi paci, ze by som bola aj dalsich 9 mesiacov 😀 ta pozornost mojho draheho, ked mi denne aspon 20x pohladka brusko a tuli sa ku mne a bozka ma juj to by som ja vydrzala 😀 😀 😀

Kati, to pocasie je na spanie!!!! 😒

helka101
19. apr 2010

Noo Veroni, môj muž sa teda s mojou mamou vôbec nestýka... 😔 vdaka tomu, že stara narozpravala klamstva, mame ruply nervy, a vynadala môjmu manželovi... a on jej to nevie odpustiť.. 😔 ale zase, keby mi to spravila svokra, tak jej to tiež ja neodpustiím 😔 takže narodeniny, meniny, alebo roidnne navštevy, akceptujeme bez ocinka, aj vianoce, velku noc..proste všetko... ☹ dufam, že sa to raz da doporiadku...
Tu zasadu čo si písala maju moji svokrovci, rodina ma držať pokope a vela veci sa ma pred sudržnosť odpustiť, alebo sklopiť uši a odpustiť..ale manžel to nevie prehltnuť, a ani sa mu nečudujem.. 😔 no nehcem to tu rozpisovať...

jazmina83
19. apr 2010

poki, ak ti tak velmi chyba bruško, strč si pod tričko vankušik, je to lacnejšie než rifle 😀 a možeš sa vytešovat, ako po tebe budu zazerat 😀

helka101
19. apr 2010

Poki,ja mam tvar tiež katastrofalnu a pri malom som nemala ani jeden pupačik, vlasy mam tiež lepšie, tiež mam brčky, ale sa mi lahko žehlia, ale strašne som sa začala trhať, pri malom som sa potrhala len na bokoch posledny mesiac, ale teraz... 😔 proste otras.. muž hovorí, že som to mala, len to je teraz viditelnejšie, lebo je ta koža napätejšia.. 😠

Katii aj ja by som hajala..ale maly už o 6tej bol hore..ale už je v škôlke 😵 dufam, že mu je tam dobre.. mi chyba 😅

poki10
19. apr 2010

no baby, ja este lezim. rańo som sa zobudila, ze mi treba na wc. v noci som vypila flasu mineralky 😀 a odvtedy nemozem spat. zachvilu ma cakaju urady. fuuuuuj. stale sa tomu vyhybam, ale uz to musim ist vybavit.

helka101
19. apr 2010

Mywiel ano už citim.. 😵 😵 a su čoraz intenzivnejšie.. minule mi štuchlo tak dole skoro do bedroveho ked som ležala.. tak ma len tak vystrelo bo to zabolelo 😀

zuzulik82
19. apr 2010

ahoj katuliiiik 😉
gratulujem k tej skuske. som vedela ze ty to zmaknes a je jedno ci s odretymi usami, vsetko sa pociiita 😎

jazmin, no estelen dnes idem volat doktorovi, resp. sestricke nech mi prichysta kartu a pojdem si pre nu. a dovod poviem jednoduchy a to ze som si nasla noveho doktora ktory uz bude aj pri porode 😀 tak myslim ze nema dovod robit problemy, ved to je bezne. tak ci tak by som si musela hladat k porodu lekara, lebo hentam robia len prehliadky, jak na beziacom pase
😉

inac, dneska buchticka jak kopeeee, juuuuuj 😀

helka101
19. apr 2010

Ozaj kočky, nestava sa vam, že ked niečo zjete, tak vas preženie??? 😅 mne sa to stane skoro po každom jedle... 😔

zuzulik82
19. apr 2010

babule, mna tiez trapia pupaciky, ale nastastie na tvari len sem tam ale na chrbate hruuuza ☹ dufam, ze sa to do leta upravi.

heli, ja mam posledne dni prave opacny problem 😒

helka101
19. apr 2010

Zuzi aha.. 😔 tak to tiež nieje prijemne davaš si nato dačo.. 😕 ja som mala s malym taky problem minuly tyžden, chudačik mi od bolesti ričal, čo ho bolelo, ritulka roztvorene a nevedel sa vykakať..chudačik, od vtedy mu davam taku glukozu, aby mal mäkku stolicu

poki10
19. apr 2010

noooo jazmi 😀 aj tak mi ich bude treba raz. ja brusenko sice nemam este, ale obycajne rifle ma uz tlacia, hoci nemam problem vsetko este zapnut. jediny problem je v tom, ze to tlaci a picha a ze uz nic nezapnem cez prsia, tie rastu neuveritelnou rychlostou.teraz ich dam len tak do polky hrudnika 😀, viac s nimi nehnem 😀. vsak to, ze uz cem aby vsetci videli ze aka som ja tehula a furt nic 😀

helka, vela si pribrala v prvom tehotenstve?ja este nemam ziadne strie. baby, vy ostatne, mate?

jazmina83
19. apr 2010

Helka, ak svojho muzicka milujes nadovsetko, co je v tvojom pripade samozrejmost, rodina sa moze akurat niekam strcit ak nie su schopni otvorit si oci a pochopit, kto kyda na koho ten "hnoj" klamstiev. Rodina aj ked pokrvna, ty nebudes zit s nimi, ale s tvojim drahym, a mozno babetko, ktore onedlho pride toto mozno nakoniec cele zmeni 😵

agentkak
19. apr 2010

zuzik dakujem 😀 ešte jedna posledna v piatok ma čaka.. 😖
tak predsa si sa rozhodla ? a ideš k tej chovanovej ?? som sa mami pytala aka je ona ju velmi chvalila.... 😉 a budeš ju chcet aj k porodu ,?
veve sa ti čudujem čo ešte nespíš 😔 🙂
heli ja na tvojom mieste bych lahla a nehla ked je mirko v školke 🙂 🙂

jazmina83
19. apr 2010

poki, tak to sa ti drahy vytesuje, ze ti cici narastli, co? ja ich mam uz ako pamela anderson a tvrde ako silikony 😀 😀 😀

a ja inak strie nemam, neviem, ci pomaha ten elastiq krem, s ktorym sa stale natieram, alebo su to geny 🙂

zuzi, tak dufam ze novy doki bude lepsi a hlavne ochotnejsi! 😎

zuzulik82
19. apr 2010

haaa, to je nic, zvladnes aj tu piatkovu. neni o com 😎
a ano idem k tej Chovanovej, som myslela ze som ti pisala. a tesi ma ze ju mamina chvalila, tak verim ze bude fajn. chcem ju aj k porodu, to bol tiez dovod hladat noveho doktora, lebo Cecha som nechcela k porodu.

baby, co ste doma, ja by som tiez buvkala na vasom mieste 😔

jazmina83
19. apr 2010

Katka nespím, pretože musim upratat byt, som totiz prespala sobotne upratovanie 😀 a uz by ma mal niekto kopnut do zadku, nech sa postavim od pocitaca, lebo tu sedim uz od siestej 😀