♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
noo tam sa kontroluju organy vsetky ako su vyvinute ci pracuju aj prietoky sa tusim zistuju aspon si pamatam,z e to tam tak dunelo ked pustil zvuk z tych prietokov,
Ja? poki, ja ho tam mam, len som si asi nieco prestavila, ale uz by tam mal byt 😀
Poki ty asi beries ten femibion 800, od II. trimestra sa berie femibion 400+DHA, ale ani ja to neberiem kazdy den, mozno niekedy 1-2 dni vynecham, so stravou problem nemam a nie je to ani najlacnejsie, 23 eur na jeden mesiac 😕
morfo sa robi v 20tt
ten od druheho je slabsi? mne to bolo luto vyhodit. no ani ten v tom prvom trimestri nie je najlacnejsie, ten ma stal tusim okolo 13-14 eur. myslis, ze to moze babatku uskodit? idem to teda kuknut.
noo ja som pocula take nazory, ze kym nie je niecoho nedostatok pri tych vysetreniach alebo zeby si sa subjektivne necitila zle netreba nic brat naviac
Cavino... 🙂)
baby??? ked citite pohyby v ktorej casti bruska??? 😅
vsak ani ho uz neberem pravidelne. nedostatok? ja mam asi nedostatok vit. C, lebo by som len kapustu jedla, pomarance a dzusy pila - citrusove. inak som ziva na jogurtoch, mlieku, syroch, chlebiku, polievkach, salatoch, zelenine, ovoci, pecenych zemiakoch a haluskach. salamy a mäso mi prestali chutit. vcera som robila kura, smrdelo mi. bravcove sa mi sprotivilo hned na zaciatku tehu. vy ste ako na tom?
jednoznacne dolu pupok a pod nim v podstate ja mam tam akurat to brucho von z tela, a tam aj citim pohyb
mne jest chuti, adi vsetko len sladke moc nie, ale kolac zasa zjem, len nech to nie je moc sladke a kava mi prestala chutit, bravcove mi nechutilo ani predtym
ne ne, neni slabsi, len obsahuje doplnky, ktore potrebuje babetko v tom mesiaci je tam aj kyselina listova, jód a DHA a denne si davas naraz 2 rozlicne tabletky. Pytala som sa lekarky, ci je to potrebne brat, ci to nie je iba marketingovy tah, povedala, ze babetku to neuskodi, ak mam pestru stravu, nie je to potrebne, ibaze ja tu stravu nemam taku pestru, ako to urcuje zdravy zvotny styl, 5x denne porcia zeleniny a ovocia 😅 Budem ich brat minim. do jula, kym nebude cerstve ovocie v zahrade a zeleninka. Potom s tym skoncim
Caw Jani, ja vzdy ked citim pohyby, tak na lavej strane podbruska
silvi, tak to potom nevyzera ze by mi robil morfo ☹ tak to spomeniem vo stvrtok 🙂
ja tiez citim pohyby vzdy pod pupkom, tak nizsie v podbrusku
poki, mne nevadi z jedla nic, duzniiiim do seba vsetko 😀
tu som , som na chvilu zduchla bo mi volala kamoška 😀 tak sme sa vykecavali 😀
Ja začínam citiť pohyby už skoro v celom podbrušku.. hlavne na lavej strane su intenzivnejšie 😎
VItaminy neberiem žiadne.. brala som pri malom ,ale bolo mi z nich zle, tak som vysadila a tu mi dr. ani len nenavrhol aby som si kupila, že ked papam vela ovocia a zeleninky, tka niesu potrebne 😅
Katka, keby sa tak dalo ležať a nerobiť, ale u nas je ako bomba, tak aj ja budem odbehovať a kusok ukladať... 😉
aj ja na lavej strane podbruska vzdy. ale len take jemne stuchance. 🙂 rano, alebo vzdy vecer ked lezim. jasne, je lepsie sa poistit, byt si ista, ze ma babo vsetko, co treba ako nieco riskovat.
ja vela teda ovocia ani zeleniny zrovna nepapam, ale fakt pokial mi nepovie ze mi nieco chyba alebo ja by som sa nejak zle citila, tak to necham tak. s tymi vitaminmi.
aj ja vzdy nalavo 🙂 a tiez len take jemne stuchance poki, presne ako by si o mne pisala a tiez najviac rano alebo vecer. ale stalo sa mi uz aj ze poobede som trosku citila, ked som sa najedla 🙂
Tak ako písala Veve, ked bude už čerstva zeleninka, tak budeme fičať na nej.. 😉 a každa podla chuti 😵 už sa neviem dočkať čerešní ,dyni a kukurice 😀
zuzi, tak je dobre, ze ti chuti. 😀 ja by som len tu kapustu stale. snad do vsetkeho by som ju davala. pomarance aj citrony. mnam 😀
zuzi, to nam chce povedat, ze dobre rano a dobru noc maminka. alebo maminka, nejedz tolko, lebo mam potom malo miesta 😀 😀 😀
no len ´´nech si tam babusi zvykaju uz tam bude len menej miesta
ten vyzera super helka
helka cam, je klasika. predtym si mala aky?
Jane Slalom Pro, ale strašne mi chybala otočna športova sedačka, ale tento ju ma 😉
zuzi strašne sa mi pačia tie farby.. no odradzaju ma umele kolieska 😒
no ja veru otocnu sedacku mam, vidis, aspon vies, co ti na tom prvom chybalo 😉
heli može 😉 😉 😉
zuzi ja idem na morfo o týžden..už sa neviem dočkať... 😝
sak keby si sa vedela niekto s takym prejst by si odskusala ci to hrkoce, kamoska sa nestazovala na nom tusim na nic
Noo aj tvoj sa mi strašne pači,ale odradza ma to velmi, že enviem polohovať samostatne chrbatik a nožičky, že to ide spolu... 😅 neviem nejako prísť na chuť tomu štylu 😀 inač by som riešila ten Bebe ... 😎
agentkak ja idem o dva tyzdne aj par dni, ty uz vies aspon pohlavie babetka. jaaa si pekne pockam
Ma ho tu jedna kočka z vedlajšieho vchodu.. a vyzera že sa jej snim chodi super.. myslim, že by nemal byť problem v kolieskach, lebo su velke, len som chcela nafukovacie, asi je pružnejší 😉
Kati tak suhlas 😎 a myslite, že sa hodí aj pre chlapčeka aj dievčatko? 😕

silvi, robil mi naposledy sono a pomeral pri tom hlavicku, nozicku a este nieco tam opisoval do knizky ale ci v tomto spociva ten morfologicky........neviem presne.