♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Katka ja idem do poradne o tyžden v pondelok 😅 už sa neviem dočkať sona, na ktore ma potom sestrička objedna 😉
helka pokial sa tebe paci,... babetku je to srdecne jedno
Silvi neberem to ako prekažku, ved vlastne všetky kočíky prechadzaju na toto polohvanie, len kamaratka ma concord stymto systemom a mi pride že malá mala len rok a je v nom taka natrieskana... a ja chcem aby aspon do 2rokov som kočík využila 😉 aj ked slalom som pri malom využívala do 3rokov, a ešte mu bol akurátny 😉
tak to neviem veru, my sme uz od takeho roku a tristvrte chodili pesi
jéééééééééjjjjjjjjj baby tak potom som aj ja už citila apohyby...presne...dole na ľavo v podbrušku... 🙂))
Tak mne robili morfo utz v 22 tyzdni a pohyby citim uplne dolu pri mocaku. 😅
Janica tak to je super 😉 mna už zvykne občas riadne štuchnuť... 😀
heli jasne hodi sa je taky univerzalny... 😉 jab y som ho brala...
silvi tak ale dva tyždne je furt lepšie ako 4 🙂 tak viem ale čo ak jej tam narastol pipik 😠 totot sono by to malo teda potvrdiť 😅
heli takže ma predbehneš ty ideš v pondelok a ja v stredu 😉
janica....pekne vsak...zatial, kym je to male... 🙂
idem pocitat co je za temu.
Katka ja len do poradne vtedy, dr. ma kukne, opyta sa ako sa mame... a predlži pn a ništ viacej..sono mi on nerobííí ☹ aj ked sa ho možno skusim opytať, ale neviem či bude suhlasiť 😖 Noo ak mi odpíše že je volny a manžel ho schvali, tak si ho dam zarezervovať a kupim ho 😉 lebo sa mi velmi lubi.. a ma všetko čo chcem od kočíka... až na tie kolieska
janica ajoj
ja ešte k tomu našmu rozhovoru že ja som planovala tento rok ist do toho zvolena ale asi ako ty vraviš to by som sa tam pogulkavala s brušenom a potila sa .. no ved uvidime ked sa budem citit dobre a drahy bude chcet ist silou mocou hrat tak možno dojdeme len tam sa spí tušim niekde v telocvični čo by pre mna nehrozilo 😒
no prave tie dievky tu take neiste pipisko sa ukaze jasne a hotofka,
helka, schvalujem cam...ja ho mam teraz. Krpata si tam sedi ako princezna. Max spokojnost....odporucam vsetkymi desiatimi.
kati, ten nas x-lander nema tusim moznost otocit sportovy kocik v aj proti smere jazdy ze? inac nasla som v tt v jednej predajni este funglac, ten typ aky mas ty. ale videla som uz aj 2010 a teraz nevieeeeeem ktorryyyy 😀 takze sme sa rozhodli pre novy uz na 100%
Iron a vo vaničke sa malinke v pohode do jari vynosíí? 😕 super, že ho maš , aspon sa ťa môžem popytať.
Kati... dojdi budeme fucat dve 🙂)) no spi sa v stanoch, v kulturaku... a aj penziony si prenajimaju... takze je viac moznosti... ale uvidime ako to bude tento rok
nooooo ja idem v stredu do poradne...uvidim ci ma posle aj na sono...ona totiz dokina u seba nema.... ale velmi by som chcela ist...pozriet co nove... a potom sa objednam na 3D 🙂
ja idem k lekarke v stredu, tak snad sa fazula ukaze a budeme vediet co to bude.
Inak konverzacia mna a mojho muza.
Zlatko mam uz nejake velke brucho.
Sak je tam fazula a to nafukuje.... 😀
Iron 😀 😀 😀 😀
helka...vanicka je velka....v pohode tam dieta napchas...ja som ju tam mala do pol roka v pohode a este tam mala miesto. Bola sice taka mensia...Myslim ze vnutorny priestor na dlzku je nejako 72 cm...co teda bohato staci. Sportova cast sa da uplne do lahu...takze ked uz nebude chciet byt vo vanicke..tak moze byt tam. Das si v smere jazdy a frcis.
Pytaj sa pytaj...kludne
Super IRON, takže ak mi odpíše pani, že ho ma ešte, tak ho rovno rezervujem a muž bude calovať, vynde na nejakych 350euro, takže myslim že v pohode... 9tisic českych... 😉 kebyže ma ten slalom otočnu sedačku, tak ho beriem ale pri malom mi velmi chybala, tak pri druhom ju už chcem mať... 😅
ber ber...dokonca vanicka ma zabudovanu sietku proti hmyzu, mas tam tasku....prsiplast je taky, za mas okienko (da sa samozrejme zatvorit, ze neprsi) , takze tam ide vzduch. Lebo niektore maju ze nie je okienko a si tam dieta nadycha a zraza sa vlhkost...
A este je super, ze autosedacku napichnes na konstrukciu a tym padom mas pri nakupoch volny kosik....a vpredu ako je to tretie koliesko, polozis nakupny kosik..mas volne ruky a nakupujes...to su vychytavky co?
No tak to teda suu 😀 zoberiem ho, rovno si ho zarezervujem, len nech už odpíše 😀 ktomuto dava zadarmo ešte aj fusak vo farbe kočíka 😉 a dve plaštenky, aj na športovy aj vaničku... super 😉 už len dokupim neskôr slnečník 😵
Toto je moj golfac http://www.baby-walz.ch/En-route/Poussettes/Pou...
a potom mam este jeden mensi taku fakt buginu zlozi sa ako dazdnik a je z nej len palica na kolieskach. 😉
ja som vadná, napísem sem, ze citim pohyby na lavej strane podbruska, pritom ich citim na pravej 😀 ja mam asi v tehotenstve nejaku vadu orientacie, aj minule navigujem draheho v madarsku a mu poviem, ze zaboc do lava(myslela som doprava) a potom mu jak salena kricim, ze ne taaam, tam tam na druhu stranu 😀 😀 😀 ale vazne, toto sa mi stalo uz neraz, z toho tehotenstva zblbnem 😀
tak tak....
😀
Veroni, pri tehotenstve vraj odumieraju nejake mozgove bunky 😀 ja som po pôrode môjmu manželovi,aj 5x za den rozpravala tu istu prihodu z nemocnice 😀 takže si z toho nič nerob
mywiel...pekny golfac...da sa ti polohovat opierka az do lahu?
jazmina....no mne sa stava ze zabudam, ale som citala ze je to normalne, Este ze to mam na co zvalit no nie?
Ja teraz obzeram ohradky, lebo tam bude babo v obyvacke a v kuchyni pri mne a mala mu nic neurobi ak nahodou odskocim na zachod a tak... 😀 dam ho pekne do lehatka a to do ohradky cez den kym nebude lozit. 😉
Mywiel už to maš vymyslene 😀 jhoj malinku maš malinku tak tam fakt musíš davať pozor... môj dufam, že dospeje do septembra... 😀

no tak jasne ked to citis ako prekazku tak ho neber mna nejako ani nenapadlo ze by som mala zvlast to a zvlast to polohovat 😝