icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
19. apr 2010

No vsak na tie palicky v postielke su tie hniezda dookola tie su makke... 😉 Tieto sietkove nie su zle len sa mi nepaci ze babo cez tu sietku dobre nevidi a nedaju sa dat do viacerych vysok tieto ohradky su len na zemi nie a to by ma bolel chrbat, kym je babo male ja ho mam uplne hore a nemusim sa k nemu zohynat ale to je moj nazor. 😅 😉

mywiel
19. apr 2010

Samasa tak budete mat doma veselo, gratulujem. 😉

iron
19. apr 2010

v stredu

samasa
19. apr 2010

agi dakujem... ešte vymysliet nejaké súce meno a bude ok 😀 😀 😀

samasa
19. apr 2010

no tak to už máš za pár... 😀

iron
19. apr 2010

to teda áno...ved práve cim je to blizsie, tym viac sa neviem dockat

samasa
19. apr 2010

no to hej- veselo je už teraz občas.. i ked niekedy až moc 😉
ale malý sa strašne teší..
včera sme boli pre kočík a ked ma videl ako idem s kočíkom domov utekal pištuci k bránke- že miminko už máme doma.... 😀

samasa
19. apr 2010

iron tvoja malá patrí do reklamy- krásne dievčatko 😀

iron
19. apr 2010

dakujem...len na fotkach jej chybaju certikovske rozky. 😀

ivanulienka81
19. apr 2010

mywiel, nam krpec tie zhniezda sklbal dole a neskor ich dokazal aj rozviazat 😅
ani mne sa moc nepaci ze babo cez to dobre nevidi, ale ako som pisala je to uz pre vacsie baba a dokaze odtial kukuckovat
jej, tu tusim prevladaju chlapci 😀

zuzanockamt
19. apr 2010

Ahojte

prave som sa vratila z nemocky ... bola som tam od piatku ... mala som kontrakcie a diagnoza hroziaci potrat ... ale krcok mam zavrety a ani som nekrvacala ... do stvrtku mi napisali PN a vo stvrtok idem k mojej dokine ... uvidim ako dalej, ale asi by som uz mala ostat na PN do konca skolskeho roka ... len ci ma ta moja dokina necha ... maly je ale v poriadku

iron
19. apr 2010

zuzanockamt....no hlavne ze je v poriadku a nech ta veru vypise, sak to uz mas rizikove....drzim palce..nech si pekne este lebedi v brusku.

samasa
19. apr 2010

zuzi nechá neboj- si rizikovka ako ja.... 😀 😀
držím palce aby vám to dobre dopadlo...
a čo je s anaridou? ta tu už tiež dlho nebola...

helka101
19. apr 2010

Zuzi, to akože že ak ťa necha 😕 to je nejake blba... ved ked maš raz stanovenu diagnozu - hroziaci potrat, tak je samozrejmosť ostať doma!!!! ja mam diagnozu zakrvacanie 😔 som rada, že ste o.k. 😉 držte sa a drobec nech si to tam ešte vychutnava... hlavne oddych a relax

ivanulienka81
19. apr 2010

ahoj zuzanockamt, to teda musel byt hrozny vikend pre vas, len nech vsetko dobre dopadne a nech je stastny koniec, podla mna jasna PN, neni o com, drzte sa 😉

jazmina83
19. apr 2010

Sami, supeeeeer 😀 , juchu ako sa len teším, že sa nám tu chlapčekovia rozrastaju 😵

ivanulienka81
19. apr 2010

jazmina, no tak ja veeeeelmiiii dufam, ze budem vynimka 😀
caka tu vobec niekto dievcatko okrem andelik?????

jazmina83
19. apr 2010

Jejda Zuzi, ja si tu čítam, čo sa ti stalo cez vikend, az mi zle prislo 😨 neboj, bude vsetko OK, a to je samozrejmost, ze ostanes doma. drž sa moja 🙂

jazmina83
19. apr 2010

Ivka, čaká tu ešte jedna babulka okrem andelika, ale chlapci su v prevahe...ale tebe som aj tipovala dievčatko 😀

agentkak
19. apr 2010

jej zuzanocka 😕 😕 a čože sa porobilo ked si sa v nemocke ocitla si mala tvrdnutie ????
zuzi mali by ta už nechat ako rizikovu...po hospitalizácii..inak pytala som sa na toho lekara,,, riaditelka zisti dam ti vediet ...

sami anarida bola v nemocke tiež ale s malou..

ivanulienka81
19. apr 2010

jej diky, jazmin, normalne si ma aj potesila 😀

drakvak
19. apr 2010

Čaute baby, dnes som bola v poradni, všetko ok, termín vyzerá byť o pár dní skôr podľa meraní, cca 14.9. Bábu sa nedalo vidieť medzi nôžky, tak zatiaľ stále nevieme, ale ja mám taký intenzívny pocit, že je to dievčatko. 10.mája ideme na 4D, tak sa hádam ukáže... Zuzanocka, určite sa pýtaj zostať doma, keby si mala nejakú pokojnú robotu v kancelárii, kde si nohy vyložíš kedy chceš, tak nepoviem, ale to sa v školstve nedá, nejako si bez Teba posledný štvrťrok budú musieť poradiť.

jazmina83
19. apr 2010

vidíš, aj naša agentka čaká dievčatko 😵

agentkak
19. apr 2010

hej ja a ešte jedna babula ma nick andulinka ale chodi sem maličkooo 😉

helka101
19. apr 2010

Kočky, včera som sa važila u našich a neviem akym zazrakom som pribrala skoro 2kg.. mam 64,5kg 😀

zuzulik82
19. apr 2010

ahojte,
tak uz som naspat od lekara aj so zdravotnou kartou, juchuuuu 🙂

zuzi, je mi luto ze si mala taky vikendovy pobyt v nemocnici, ale vsetko bude oukej, uvidis 😉 drzim moc palce!!!

helka, gratulujem k 2kileckam 😉

helka101
19. apr 2010

Zuzi... pomalinky budem aj ja suuudok 😀
ja ked som si šla po kartu,tak som sa tiež bala a bolo to v pohode 😉 inteligencia ešte dakde je 😎

ivanulienka81
19. apr 2010

jej agentkak, to som ani nevedla, ze aj ty dievcatko, gtratulujem 😀
drakvak, ani nam na sone nebolo vidno pohlavie, tak sa spolieham na morfo
helka, ja uz aj zavidim tie 2 kg, ja som sa vazila vcera a zase -1kg, ale to mozno aj preto ze som chora

agentkak
19. apr 2010

ivi dakujem...a tebe čo na to lekar že si minus kilo ??? 😕 už by sa ti to malo aj hadam rozbehnut nie ???

zuzulik82
19. apr 2010

haaaaaa, ze sudok 😀 na mna sa nechytas, ja uz sa ani nevazim. sranda je, ze zatial to na sebe vobec necitim ze som tolko pribrala. len brusko rastie 🙂
inak ja som bola tiez milo prekvapena ze bez problemov mi ju dali.