icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

helka101
19. apr 2010

Ivi, ale ja fakt neviem ako tie 2 kg prišli, lebo vôbec viacej nejem ani nič... len mi už nebyva chvalabohu špatne... ale bruško maš take ako ja... skoro žiadne 😅 ale určite nam po 20tt vyskočia 😀

helka101
19. apr 2010

Zuzi rastie babo 😉 a tak to ma byť... myslite, že sa uklada aj tuk? lebo ja si myslim, že stale to všetko važi babo a voda, placenta.... neivem... 😅

ivanulienka81
19. apr 2010

no aj teraz som sa odvazila, stale -1kg
vcera som si aj rifle aj ostatne nohavice poprala, aby sa mi zbehli teda tak stiahli ked su cerstvo oprate, lebo mi vsetko pada

helka101
19. apr 2010

Neboj určite sa pekne rozbehneme a budeme kysnuť 😀 teaz vlastne sa babo ťaha dozadu ku chrbtici, vraj až ked ho ta nepusti, tak sa maternica začne vystrkovať, a vtedy rastie bruško 😉

ivanulienka81
19. apr 2010

no helka, ono to uz teraz pojde tak... pomaly budu kila pribudat 😉
no uz minule mi doky hovoril, ze mam pribrat, ale som to zakecala tym, ze aj pri miskovi som zacala priberat od 20tt, nech ma necha tak, este mam cas, len v stredu zacinam 19tt, brusko mi uz vykuka, pohyby citim...

helka101
19. apr 2010

No a teda je všetko v poriadku 😉
mne tiež ked robil sono v 12tt tak povedal, že všetky sme v rovnakom tyždni a ja som jedina ako anorektička a nie tehulka..ale som mu tiež povedala, že aj pri malom som začala po 20tt priberať a dokym je všetko tak ako ma byť, tak nieje dôvod sa stresovať 😉

ivanulienka81
19. apr 2010

ako nechcem nic hovorit, ale ja som si cele tehu pripadal sexi 😀 dokonca aj s tym velkym bruskom 😅

helka101
19. apr 2010

Noooo 😵 😵 😵 tak sa tu nechvalme, lebo tak to bolo aj u mna... som nosila tu istu velkosť cele tehu... 😉 resp. gate čo mi boli dobre pred tehu, boli aj počas aj po nom 😀 len teraz nejako tlačia 😀

ivanulienka81
19. apr 2010

helka, kazde tehotenstvo je ine... ozaj a este ta bolia prsia... bo mne doky povedal, ze uz by tak velmi nemali boliet, ze ak ma budu boliet do buducej poradne tak ma posle na vysetrenie 😨

andelik8
19. apr 2010

holky, kolko vy tu stihnete popisat za jedno dopoludnie... zasnem a nevladam docitat 😀

musim sa zase vratit k tym kocikom. Dnes sa mi naskytla moznost za velmi dobru cenu kupit kompletku Concord Neo. Vanicka pouzivana 4 mesiace, sportak vobec nepouzivany a konstrukcia bola na prechadzke vraj asi 2x, pretoze bola reklamovana a vymenili jej ju za uplne novu. Paci sa mi na nom dizajn, ze sportak sa da dat aj do protismeru a aj to, ze po poskladani nam bez problemov vojde do nasho minikufra ale chyba mi tam nakupny kosik. No kedze doma nemame vytah a nakupy spolu s malou sama urcite nebudem vlacit do bytu, asi mi to ani nebude chybat, kedze do obchodu budeme chodit s MM autom tak ako aj teraz chodime...
tak neviem... co mi na to poviete vy?

helka101
19. apr 2010

Ivi bolia ma ked mam podprsenku... ale na dotyk velmi nie, aj ked su stale tvrde, akokeby hrčkave ☹ neviem či to môže byť, a strašne mi vyšli na nich všetky žily vonku... 😔

helka101
19. apr 2010

Andelik ma ho kamaratka, je šikovny, ale mne pride ako športak velmi maly.... mala je tam vo fusaku taka napchata... 😅 a ma tu sedačku čo som spomínala, preklapaciu, nepolohuješ nožičky a chrbatik samostatne, ale spolu.... ale je šikovny... 😉 no ja by som si ho asi nekupila...

ivka1984
19. apr 2010

ahojte mozem sa pridat?

helka101
19. apr 2010

Ivka jasne, vitaj 😉

ivanulienka81
19. apr 2010

helka no co ja viem, mna sa doky hned pytal ci mam hrcky, ale ja hrcky nemam, ale zilky presvitaju, ja nosim take sportove podprdy teraz, ostatne neznesiem na sebe, no ja inac neviem, mozno to nic nie je, ale radsej sa zmien o tych hrckach svojmu dokymu
ahoj ivka, jasne ze mozes, vitaj

ivka1984
19. apr 2010

dakujem kocky no ja nastastie s prsnikmi ziadne problemy nemam ani nebolia ani sa nejak extremne nezvacsili nosim tie podprdy co doteraz.... ale helka ja by som sa radsej o tych hrckach dokymu zmienila len pre istotu..... andelik no na pohlad ten kocik vyzera dobre s funkcnostou neporadim.....

helka101
19. apr 2010

No Ivi určite muto v pondelok v poradni poviem , lebo mne to pride ako ked som mala mlieko, a mala som ho vela, tak teraz mam take prsia 😔 poviem mu to... . 😔 no je zas pravda, že ja nosim pushku od Wonderbry..tak možno aj to vela robi

ivka1984
19. apr 2010

andelik mame skoro rovnaky termin ja mam 4.9. 🙂 a moj manzel ak to bude dievcatko tak chce hrozne rebeku.... no helka vsak doky uz bude presne vediet si myslim ze co ti na to ma dat alebo je to v pohdoe a nic sa nedeje ...

jazmina83
19. apr 2010

Som si hladala na nete, ako by malo vyzerat babo asi v 19-20 tt..no nie su tie obrazky troska prehnane? myslim tym velkost babetka

ivanulienka81
19. apr 2010

no tak skus uplne lahku poprdu, mozno aj dojcensku 😅
mna bolia teda aj na dotyk, aj hocikedy ked si zmyslia, ale obcas mam pocit ze ma bolia aj bradavky... uvidim do buducej poradne, inac nejak extremne sa nezvacsili ani mne
a jedna otazka... kedy moze najskor prist mlieko? moze aj pred porodom????

jazmina83
19. apr 2010

Ahoj Ivka1984, vitaj medzi nami a kde mas vo fotoalbume fotku bruška? 😀

helka101
19. apr 2010

No ja som si pri malom vedela kusok vytlačiť už v tehotenstve, to kolostrum 😕 ale netieklo mi, len ked som si chytila dvorec tak šlo kusok vonku...
Vevi, podla mna je to kus prehnane, aj ked minule sa mi zdalo akoby štuchlo do rebier, neveril som že môže byť už take velke... 🙂

no kočky sa lučim, ide mi manžel a idem po drobca do škôlky, zajtra ranooo som tu 😀

ivka1984
19. apr 2010

jazmin to je super ze ty vies uz aj pohlavie nam sa drobec otacal trosku opacnym smerom . 😉 .... fuha ivanulienka to neviem

ivka1984
19. apr 2010

jazminka zajtra bude len som nestila to tam podavat cez vikend bolo rusno

ivanulienka81
19. apr 2010

ivka ani my este nevieme a to som tento tyzden davala tomu nadej, takze dalsi pokus az o mesiac

ivka1984
19. apr 2010

helka ahoj

ivka1984
19. apr 2010

no tak ja sa to tiez dozviem najskor o mesiac..... chcem ist a to 3D tak hadam sa nam tam drobcek ukaze 🙂

andelik8
19. apr 2010

Ivka.. ten termin som si vymyslela ja... podla PM mi to dokina vypocitala na 29.8, ale ja som mala 5tyzdnovy cyklus a aj podla merani UTZ som cca tyzden pozadu k tomuto terminu, tak som si to tu upravila na 3.9. 😀

zuzulik82
19. apr 2010

ivi, niekde som citala ze mliecko sa zacina vytvarat uz pocas tehotenstva, tak ako helka pisala

ahoj ivka 🙂

andelik8
19. apr 2010

idem ucit, tak snad ked sa o cca 2hodky vratim, nebude tu dalsich 5 stran na citanie 😉