icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

helka101
20. apr 2010

No Zuzi, to maš dobru polohu... 🙂 tak len pekne oddychuj, no a ked pôjdeš rodiť, tak uvidíš, že maly zmeni nazor , že stačilo byť dole hlavkou a vtedy sa to zmení, ked to už nebude potrebne 😀 ale niee... určite sa to zmeni, len potrebuješ klud a žiaden stres!! 😉 .. dobru chuť.. aj ja ranajakujem za cesty

ivka1984
20. apr 2010

dobre ranko no vy ste tu toho popisali no naozaj by ma zaujimalo kde zijes ester lebo to nie je normalne co hovoris o tam ziju v staroveku? no zuzi verim ze ta na to rizikove vypise dovody na to urcite ma tak si davajte na seba porzor...ja som pohyby zacala citit tiez az v 20-21 tt a len sem tam vcera sa drobec vecer predvadzal 🙂 a dnes som akasi nevyspata tak sa mi ani nic nechce

agentkak
20. apr 2010

bré ránko 🙂
heli tys iná hviezda som sa pobavila 😀 😀 nicole 😅

samasa
20. apr 2010

čAUKO žIENKY...
Helka zlatý život- aj ja chcem na chvílku pokoj 😀
Zuzi doki rozhoduje o rizikovke ale ty mu to môžeš navrhnút .... oni to väčšinou zohladnujú- aj ked po tom čo tu píše ester.....človek nikdy nevie.... zuzi a ty si môžeš aj pridat trošku na tom ako sa cítiš.... povedz mu že si slabá a býva to zle a ked pridáš to čo ti je naozaj tak ti dá rizikovku... inak tvrdnutie bruška je na rizikovku a nie ešte to čo si mala ty... len mu to pekne navrhni...
Helka budeme mat vajčáka druhého- tak aspon ty maj dievku až sme svatky 😀 😀 😀

samasa
20. apr 2010

Agi kočík už máme doma- je naozaj velký ako si mi písala... super- iank presne ten aj farba čo máš ty 😕 ale nie naschvál 😉

helka101
20. apr 2010

Katka to tak na ranooo. dobre padlo nie? 😀 a teraz zase špekulujem nad blond.. vidiš aka sokm 😀
Sami, tak super gratulujem 😀 a to dievčatko teda beriem rozkazom!!! 😀 ale dufam, že to len ta baba bude, ved aj vecičky mam vo vyhlade len ružove, aj ostatne veci..takže to musí byť baba 😎 už len zato, že chalpci nas tu nejako valcuju nie??? 😉 inač u dokyho všetko o.k.?

sonelka
20. apr 2010

Ahoj Samasa, aký kočík ste kúpiliK? Ja rozmýšľam nad X landerom, len neviem, či trojkolku alebo štvorkolku..

helka101
20. apr 2010

Viete ako ma včera vytočil manžel.. ja mu cele natešena ukazujem cenu, pyšna na seba že čo som našla.. a on.. že NIE.. on chce slalom.. dobreže som nepukla.. 😔 a argument, že ja budem častejšie snim vonku neobstoji, lebo on fakt chodi často kočíkovať 😀 aj s malym boli stale vonku, ja som snim bola vonku, len ked bol v praci 😎 ale ved ja ho spracujem, lebo tento CHCEM!!!!! 😀 😅 a ja čo chcem, tak aj maaam 😀 a ešte si aj dupnem 😀 😀 😀

samasa
20. apr 2010

ano u doktorky som bola deat minút aj s cestami- ja vždy tak, urobila mi už ôsme sono a šla som preč. no ved to, že ja už mám teraz výcvik ako na vojne a tobôž ked budú na mna traja- no len manžel je akýsi sklamaný 😅 ten len šarlotku chcel- už pri malom a teraz zasa chlapec... a zapotil mi do telefonu- mami nič nieje startené za rok budeme skúšat dievku- no a mna potom rovno povezú do byčice... 😀 😀
soni my sme kúpili x-lander štvorkolku- agi ho má vo fotoalbume- ten istý a som zatial spokojná..

agentkak
20. apr 2010

heli hej dobré to bolo hned takto zrana 😀 😀 ani sa ti nečudujem ved ttoto byy ti teda pristalo 😝
sami tak super....som rada že si spokojna mne to vobec nevadí....hlavne aby ste boli s ním spokoný 😵

samasa
20. apr 2010

😀 😀 😀
helka
😎 😎 😎

helka101
20. apr 2010

Sami.. muža by som hned zrušila.. 😀
Noo ved som sa aj rozhodla, že sa nedam polroka strihať 😀 a ani sa nebudem farbiť a potom urobím tuto radikalnu zmenu 😀 a okolie spadne na riiť 😎

ja som sa rozhodla, že v pondelok ked idem do poradne, tak poprosim doktora, že nech mi urobi sono, že som už chora z toho že čo čakam..nech to nevolam, že :"zase to koplo" to.. no už ake to je.. 😀 a mužovi som definitivne povedlaa, že ma ešte par mesiacov stym aby sa zmieril že dievča bude Ella a chlapec... 😅 neivem 😀 chlapec teda nebude!!! kedže neviem najsť vhodne meno 😀

no akurat mi volala kamoška, tak sa ideme flakať, chapete to, doma zase prt urobím, ako včera.. 😠

helka101
20. apr 2010

dnes mam už aku vtipnu naladu 😀

mimka29
20. apr 2010

Dobré ránko babule,
zuzi aj moje malé malo na poslednom ultrazvuku príliš nízko hlavičku a lekáraka mi kázala ležať, nič nedvíhať a nenamáhať sa. Malý sa ešte určite zopárkrát v tvojom brušku pootáča. Sa im krpcom čudujem, že sa tlačia tam dole, keď v brušku ešte majú toľko miesta.

Baby zaujalo ma čo ste písali s tým tvrdnutím bruška, lebo ja ho mám večer vždy tvrdšie ako ráno, ale nikto kto mi ho skúšal, tak mi nevedel povedať či je to normálne. To keď tvrdne bruško, tak je tvrdé celý deň? Už od rána? Alebo počas dňa ako chodíš ti začne tvrdnúť? Ja viem, že som dala veľa otázok, ale nad tým sa zamýšlam už asi týždeň.

samasa
20. apr 2010

heli len aby si nedopadla tak ako ja- dievča bude šarlota achlapec asi nebude a teraz neviem na chlapca meno.... ja som chcela martinko ale muž ani počut... tak dám janko ponom a bude !!!! Bude starý jano a mladý jano!!!!

samasa
20. apr 2010

mimka ja neviem ako ostatným ale mne ked tvrdlo tak len na chvílku a viac krát za den- ako taký krč- máš pocit že máš v bruchu kamen... A teraz robim všetko- nákupy, malého vláčim, včera som odvážala z dvora bordel- kamene, šoférujem až do prahy a nič.... chvlabohu... 😀 😀

helka101
20. apr 2010

Mimka, bruško nesmie tvdnuť, mne to tak povedal doky ked som čakala maleho, že bruško ma byť stale mäkke, 😕

Sami, ved ja si v duchu nahovaram, že je to chlapec.. aby som nezostala sklamana, ked mi dr. povie, že čakame chlapčeka, ale zase... nech sa to narodi zdrave a zo všetkym čo ma mať.. a je jedno či tam bude pindur alebo cikula 😀

samasa
20. apr 2010

heli nehrkla si si niečo od smutku? 😀 😀 😀

samasa
20. apr 2010

tak ako hovoríš a teraz sú v mode homosexuáli takže svatky môžme byt aj tak 😀 😀 😀

helka101
20. apr 2010

sami..len kavenky a ranajky, žeby to nejako zapôsobilo 😀 a kakao 😀 ale kebyže mam skym tak si dam aspon pohar vinka na tlak 😎 ale zase hned z rana... 😅

sonelka
20. apr 2010

Ahoj mimka,
ja tiež neviem, ako je to s tým tvrdnutím, niekedy sa aj mne zdá, že je nejaké tvrdšie 😅 Ale keď pojdem do poradne, musím dokiho požiadať, nech ma riadne "kukne" 😀 Nech mi aj bruško pohmatá, a nech ma pozrie aj zo spodu. Lebo vždy sa ma len spýta, ako sa mám, a urobí sono a to je všetko 😖

Babulky, vás doki pozerá na kontrole aj zo spodu? Ja som niekde čítala, že by mal, a čo som zatial tehotná 21t tak ma zo spodu ani raz nepozrel 😠

helka101
20. apr 2010

Sami.. naši muži by trafil šlak 😀 že oci som gay 😀 jhoj si to neviem predstaviť, môj by skolaboval... 😀 😀 si ma rozosmiala!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

samasa
20. apr 2010

heli kde tam v riti bývaš- nemôžeš byt zo žiliny 😀 😀 😀

helka101
20. apr 2010

sonelka, od začiatku ma pozera od spodu 😉 ale byvaly gynekolog ma pozeral až od nejakeo 20tt

samasa
20. apr 2010

soni mna len raz.... prvý raz ked som prišla... a pozerala si ten kočík?

helka101
20. apr 2010

Sami, my dve by sme si teda vedeli vyhrkuať čooo 😀 sice si myslim, kebyže sa všetky dakde stretneme tak mužovia len hlavami krutia 😀

samasa
20. apr 2010

zuzi mojemu by to ani nedopovedal.... 😎 by ho odviezli...
nedáme niekde stretko- v banskej bystrici 😀 😀 😀 na dva deci červeného? no moj muž kruti už len ked ma vidí na konovi ... 🙄

samasa
20. apr 2010

helka ja som ta už prekrstila 😀 😀 😀 je tu u mna kamoška zuzka - sorry zaltko 😀 😀 😀

iron
20. apr 2010

s tym tvrdnutim...podla mna kazdej tvrdne......ked ti stvrdne na chvilku niekolkokrat za den tak je to v poriadku. To babo sa tam otaca a vystraja.....samozrejme ziadne bolesti nesmu byt. A treba si oddychnut, je to aj signal pretazovania.

sonelka
20. apr 2010

Sami, pozerala so ten kočík, mne sa páči tento