♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
zuzka a uz je to lepsie?
dadu ... ja neviem, co je tvrdnutie bruska ... ja som mala vyrazne stahy, ktore po chvilke povolili a potom sa zase opakovali ... ale bolo to silnejsie ako obvykle, tak sme isli radsej do nemocky a zaroven som mala aj bolesti uplne dole na pravej strane, lebo tam ma maly hlavu, co tiez nie je bohvieco
teraz je uz lepsie ... beriem magnezium ... prevazne len lezim ... obcas citim este slabucke bolesti, ale tie trvaju chvilku ... takze dufam, ze uz bude dobre, lebo do nemocky nechcem ☹
Zuzi, som rada, ze ti je lepsie. A inak nevraveli ti, z coho to mohlo vzniknut? nenamahala si sa velmi? 😒 setri sa a davajte si na seba pozor s malym 😵
nepovedali, ze z coho ... len, ze nieco mi to mohlo vyvolat ... jednoducho som bola asi dost vycerpana ... cestovanie do prace, behacky a stresy stale a tak ... no a mozno aj nejaka predispozicia a maly je dost divne ulozeny ... moc nizko ... doktor vravel, ze v tomto obdobi by mal byt este hore hlavou, ale on je vychystany sa vytlacit von 😅
jj suhlasim s jazmin davajte si na seba pozor 🙂
zelam vsetkym dobru noc,,,uz ma uklada...papa
Zuzi, setri sa... mysli na maleho, nie na robotu a uvidis ze vsetko bude OK.
zuzi, drzim palce, aby sa polepsilo. a nedas si rizikove radsej?
Zuzanockamt, veľmi zváž rizikové... žiadna práca nestojí za to, aby si mala nedonosené bábo... to je hrozne riziková záležitosť...
no ja ma kontrakcie od druheho mesiaca snad uz a bolesti a tlak v podbrusi hrozny,obcas sa az nadychnut neviem. a pred par tyzdnami sme utekali na pohotovost,lebo som zacala krvact a nikomu sa tam nezdalo byt dolezite,aby ma videl gynekolog,tak sa na mna pozrel "vseobecny" lekar,ktory zhodnotil,ze je vsetko v norme,dal mi paralen a poslal ma pracovat(pracujem 8 hodin na nohach). a kedze tu kde ja zijem,tehotna zena vobec nechodi ku gynelogovi,ale len vseobecnemu doktorovi a nejakej tej poradkyni(nikto z nich sa ma ani raz nedotkol),tak sme si zaplatili sukromneho doktora,ktory zhodnotil tiez,ze je vsetko v poriadku.ale bola som doma dva tyzdne vypisana a nemala som ziadne problemy,teraz zas robim a dnes som nevedela co so sobou,jak mi "pumpovalo"cele podbrusko. ja nepoznam ziadnu tehotnu zenu,ktora by mala takto bolesti. a ked doktor povie,ze je vsetko ok,rizikove mi nedaju a doma zostat nemozem.. 😢 a to kde este je september..
a este mi tak napadlo,ze kad ma krpata prvykrat kopne,tak dufam,ze to rozoznam.. 😒
ahojte baby, tak nadisiel den D, idem do poradne, uz mi tu svieti, ze poki je 20. tt 😀 velmi sa mi nechcelo vstatvat ☹ drzte palce. dam vediet, co budeme mat potom. zatial pa
Dobré ránko 🙂
Essterka odkiaľ si??? to je hrozné mať bolesti a oni sa tvária že všetko je ok??? Mňa tiež sem tam kadečo pobolieva, ale to čo Ty spomínaš podľa mňa nie je sranda....
Zuzi a Ty šup šup na rizikové... nič nenechávaj na náhodu.....
Poki... držím palce aby sa maličké ukázalo 🙂
Dobré ránko..estterka, rovnako ma to zarazilo co si napisala, preboha to kde bývas? 😲 V ktorej krajine je to natolko zaostale, ze tehotna zena nechodi ku gynekologovi???? Mas bolesti a tlaky a nechaju ta pracovat??? Pre zenu, ktora nie je rizikova je tehotenstvo namahou nieto este pre vas co mate bolesti a tlaky 😖
Poki, prajem ti krásny den, a dufam, ze sa ti maličké ukáže..aj tak to bude inak dievčatko 😀 taka mala zlatovlaska ako ty 😅
Dobré ránko, vítam zároveň nové tehulky 😉
Dočítať vás, to dá riadne zabrať 😀
Baby, s bolesťami to nie je sranda 😲 ! Aj ja mávam bolesti, ale nie až také ako opisujete 😖
Zuzi, držím palce, aby bolo všetko ok, nech to dobre dopadne, ale aj podľa mňa by si mala ísť na rizikové. Opatruj sa!
Essterka, aj tebe držím palce, mala by si vyhladať iného dokiho, to čo opisuješ nie je normálne 😒
Baby, dávajte na seba pozor, všetky, veď nosíme malé pokladíky!!! 😵 😵 😵
Jani, a ty kedy ides na prehliadku? Uz aj tebe by sa malo malicke ukazat, nie? 😵
Ahoj Sonelka, mas pravdu, septembrovky su extra aktívne, ja mam zapnuteho konika skoro cely den, a tiez viem ledva drzat krok 😀
Ozaj babulky,
včera bola švagrina u kartárky, a povedala jej, že v blízkej budúcnosti sa v rodine narodí dievčatko, 🙂 tak sa teším na dievčatko a MM to predýchava 😀 Ale v piatok ideme na 4d, tak potom vám poviem naisto 😉
baby, ja by som sa na rizikove dala hned, ale rozhoduje o tom lekarka, tak snad bude mat dost rozumu
essterka ... tak to je hrozna nezodpovednost od lekarov, ked to beru na lahku vahu ... a kde zijes?
Ahoj Jazmin, ja mám zapnutého konika väčsinou, v práci, teda aj doma, ale v práci môžem viac písať. Lebo MM by si asi myslel, že som na hlavu, že čo tolko viem do toho čumieť 😀 Ale chlapi tomuto nerozumejú, a v práci mám väčší kľud, takže doma iba čítam 😀
Ahoj Zuzi, a kedy ideš najbližšie k lekárke?
😀 mojmu doma staci ze vidi co mam zapnute a necha ma tak, len doda, ze vy klebetnice 😀 ale na druhej strane chape, ze ako tehulky si toho mame vela toho co povedat, s nim by som si o tom asi nemala co povedat 😀
sonelka ... vo stvrtok, lebo teraz je chora ... zatial mam PN z nemocnice este
Breee ranko kočky... 😉 zase som opustena matka.. 😅 dieťa v škôlke, manžel v praci a ja...doma 😔
Zuzi, budem na vás myslieť, len sa šetrite, a dúfam, že už nebude malinké 🙂 tak nízko uložené. A dúfam, že lekárka sa "pochlapí" a urobí riadne vyšetrenia a správne sa rozhodne.
Jazminka... ja idem do poradne zajtra, ale moja dokina nema sono tak dufam,že ma pošle... už by som chcela vidieť to male čudo... 🙂 ak ma nepošle tak sa ja objednám na 3D... hádam už to bude mať význam 🙂
Zuzi, inač to je zvlaštne, že je male tak uložene, asi maš nejakeho nedočkavca 😀 lebo vlastne posledne asi dva mesiace by sa malo pripravovať na pôrod a byť teda hlavkou do panvy... nie teraz, teraz ma byť priečne.. takže vela oddychovať, ležať, hore nôžky a hadam sa male umudri a zmeni polohu a tebe da kusok vydýýýchnuť 😉
Ahoj Heli,
nebuď smutná, veď si tu s nami 😵
Sonelka, ved niesom 😅 len je to taky nezvyk.... 😉 ale maly mi daval už zabrať a mesiac snim a bez deti je fuška... 🙄
dakujem baby 🙂
helka ... maly je sice priecne, ale hlavou natlaceny dole ... som zvedava, ci sa este nejako otoci, lebo pred tyzdnom bol tak a teraaz v piatok ked mi robili sono, tak znova ... dufam, ze sa umudri ... nohy a zadok mam v posteli podlozene, tak hadam mu aj to pomoze
idem sa naranajkovat a naspät do postele

zuzka a kontrakcie sa ako prejavuju???
lebo ak je to tvrdnutie bruska tak mne tvrdne velmi casto,ale neviem ci je to babo,najviac je stvrdnute po malom wc ☹