icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
20. apr 2010

caute kocky. uz som doma od doktorky 🙂 testy v poriadku, male sa ukazalo, ale doktorka mi stale nechce povedat, ze to bude dievca, nema pipika 😉 aj sama to povedala. ze mi to nebude hovorit na 100 % lebo sa to moze zmenit 😠

poki10
20. apr 2010

ked to je tak...chlapec je vzdy isty, ale dievca nie 😠

iron
20. apr 2010

u nas bolo podmienkou kratke meno a ked bude dieta velke, tak nech ho volaju skutocnym menom nie skratenou verziou a pod.
My obaja s manzelom mame dlhe mena, takze kratke boli velmi dolezite.

zuzanockamt
20. apr 2010

poki ... ved sa dockas neboj sa ... nam sa ukazal hned ... doktor mi povedal, ze chlapec na 1000 % 😀 ... hlavu si zavrta az kdesi dole, ale pipika ukazuje bez hanby 😀

ivanulienka81
20. apr 2010

baby vsak co myslite, vsak aj ja uz chcem ukazovat 😅
zuzi, jej puklik pekny
poki, super ze testy ok

iron
20. apr 2010

moja sa ukazala az na 3D v 24tt. Dovtedy sa tocila ako na kolotoci, nechcela sa ukazat.....ja idem zajtra joj, som zvedava ci sa ukaze a co to bude...joj

mimka29
20. apr 2010

sonelka Valéria sa volá moja mamina a dnes s ňou budem, tak jej to poviem, lebo ona si myslí, že má škaredé meno, ale aj mne sa páči. Kamarátky ju volajú Valeri, to je pekné 🙂 A je som chcela Timeu, ale dohoda je dohoda a keď manžel vybral Lili, tak bude Lili.

sonelka
20. apr 2010

Poki, gratulujem k dobrým výsledkom 😉

poki10
20. apr 2010

zuzi, to bude volaky exhibicionista 😀 alebo je len pomyleny 😀 to preto ti povedali, lebo doktor videl, ze je to chlapec. ze to sa vie vzdy na 100 %. ale ked vidia susku, tak su si neni isty, lebo ze este sa to moze zmenit. tak ma ide trafit. aaale vsak hadam uz tam ta suska aj ostane a nenarastie jej tam pipik 😀

sonelka
20. apr 2010

Mimka, ja som chcela dať Timeu po manželovi - volá sa Timotej /návrh na chlapčenské meno 😀 /, ale on sám nechcel. ☹

mimka29
20. apr 2010

panki ja som tam volala minulý týždeň a povedala som v ktorom som tt a oni mi ponúkli termín 30.5, tak som sa opýtala, či sa nedá o týždeň skôr a oni, že jasné, ešte aj hodinu som si mohla vybrať, takže to tam ešte v tom termíne mali voľné. Ale viem, že sa už niektorá objednávala a bolo to mesiac dopredu obsadené, takže keď chceš, tak tam určite už volaj.

mimka29
20. apr 2010

zuzi bruško máš maličké, ale počkaj ešte ako narastie. Juraj sa volá môj manžel 😉

ivka1984
20. apr 2010

poki no hlavne ze testiky dopadli ok....

mimka29
20. apr 2010

poki gratulujem k výsledkom 🙂

poki10
20. apr 2010

dakujem ivi..aj ked je tam napisane nieco v tom zmysle, ze podla mojho veku mam vyssie riziko DS, 1 v 1500, ale podla tych ostatnych vysledkov je to ok....ale tak doktorka povedala, ze je to dobre, keby to nebolo, tak je povinna ma upozornit. tak sa radsej nebude strachovat zbytocne.

agentkak
20. apr 2010

zuzi a po mangelovi nechceš dať ? 😀

ivka1984
20. apr 2010

tak ked doktorka povedala ze je to dobre tak to isto je dobre inak by ta pre istotu poslala na amnio si myslim....

zuzanockamt
20. apr 2010

agentka ... po MM isto nie, sa mi to nepaci, ked sa deti volaju tak ako rodicia a on tiez nechce po sebe ... este mozno nejake vymyslim, nech ma dve, lebo to sa mi paci 🙂
MM zacal varit obed, som zvedava ako to dopadne 😅

agentkak
20. apr 2010

zuzi fíha teda tak sa máš 😝 zlatý asponže sa ma kto o teba postarať

zuzanockamt
20. apr 2010

no teraz to ma vyhodu, ze nepracuje ... vsetko zle je na nieco dobre ... inak by som musela doma kvasit sama ... a vcera aj povesal pradlo ... a za mojej asistencie dal prat 😀

sonelka
20. apr 2010

Veru zuzi, normálne aj ja ti závidím, ten môj by vedel hádam navariť iba sáčkovú polievku 😀

agentkak
20. apr 2010

zuzi to sa nestratí 😉 to je fajn ked sa má k takýmto veciam 😎
baby mna od rana picha v krčku... 😒 to je sila toto...

mimka29
20. apr 2010

agentka myslíš dole k krčku maternice?

agentkak
20. apr 2010

hej mam tam take menšie tlaky ako keby tiež krpec bol natlačený dolu ale teraz ma picha aj maternici....neviem nejak s ami to nelubi.. 😔

maculienka123
20. apr 2010

ahojte,som sa dlho neukazala,same vybavovacky´svadba sa blizi.

vcera som mala poradnu,tak nie som otvorena,chvalabohu,akurat nabuduce pojdem na ten glukozovy test,no fuj,ked mi povedali postup,tak budem dakovat bohu,ze to zvladnem bez odpadnutia a vracania.

idem vas troska pocitat 🙂 co nove

mimka29
20. apr 2010

agentka to aj cítim niekedy také pichanie akokeby až úplne dole na ohambí. Tak si skús nachvíľu ľahnúť.

maculienka123
20. apr 2010

no agi hned ti odpoviem,ja som to iste mala uz par krat,pichanie pri krcku a dolu a tusim to bolo tak pred dvoma tyzdnami aj predtym som to mala,pockaj den dva a uvidis,mne to preslo,babo tlaci na vsetko.som sa hned doktorovi stazovala,ze pokial nekrvacame,vsetko je ok.

maculienka123
20. apr 2010

my to mame doma tak,ze ja beham okolo priatela,on teda nevari,neupratuje,ja som skor taka na domacnost on porobi take technicke veci v byte ale ked chodi do prace,tak ho nechem zatazovat,pekne mu navarim aj ho obsluzim.ale ako to bude pri malom,neviem,ci budem zvladat,lebo si zvykol nejak.

mimka29
20. apr 2010

ešte, že sa tu navzájom máme a pekne sa navzájom upokojíme, inak by sme pekne stresovali. Teda hlavne ja 😅

sonelka
20. apr 2010

Aj ja mám niekedy taký pocit, ako keby mi malo malé "vypadnúť" ☹ , taký blbý pocit, že je až tam dolu. Preto musím tomu môjmu dokimu povedať, nech ma pozre zo spodu.