♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Lekári hlavne zo spodu asi pozerajú hmatom, či je krčok maternice poriadne zatvorený, tak si myslím, že by to mali pozerať stále.
mimka v práci si asi tažko niekde lahnem 🙂 chcela som ist riaditelku do kanclu ale ma tam niekoho....
macu mna to picha pod pupkom zvnutra a presne na krčku maternice akoby mi tam niekto pichal niečim...hej to mi aj mama povedala že ked nekrvacam tak magne na uvolnenie... 😒
agentka jááááj, tak sa vypýtaj domov.
Alebo spoj stoličky a tak ši na ne ľahni 🙂 potom ťa hneď pošlú domov 😉
mimka ani si neviem predstavit ako by som sa dostala k vlaku...nič vydržím sedeť uvidime snad to prejde,,, 😔
agentka tak to nejak vydrž 😔 My sme silné ženské, vydržíme veľa.
agi ja ked som to mala,tak som to mala cely den,vyspala som sa a preslo.bez domoc ak mozes a oddychni si.
ivka,ja to mozno aj zrusim ale teraz som doma a priatel robi od nevidim do nevidim aj vikendy obcas,tak to by som bola riadna svina ho hnat este do domacich prac.ja si zas radsej vsetko porobim sama,lebo ten bordel pri vareni,taky neviem spravit tusim nikdy ako on.
baby ako casto chodite na velku?ja dva krat za den
macu ja chodím raz za deň, niekedy raz za dva dni 😒
tak ja ked nejdem den,ide mi brucho roztrhnut ale dva krat za den,je mi to divne
Ja tiež chodím raz za deň, a to som vytešená ked idem, lebo niekedy sa to ani len neozve, potom pauza deň - dva a potom znovu normálka raz za deň 😅
maculienka...raz denne urcite...niekedy aj tri krat.....ked treba tak idem...hlavne ze travi, nie? 😀
no ja raz za den niekedy raz za dva ako kedy maculienka ja po nom nechcem domace prace to zvladam len take bezne veci nech si po sebe odprace veci a rano si prehodi perinu to je vsetko nic viac tiez maka cele dni ale tak ked si zvykne tak to uz bude ako samozrejmost takze zas takto nie 😉 agentka no tak skus sa dostat domov a oddychni si hadam ta to prejde
tak je lepsie asi ked travi,ale asi aky prijem taky vydaj 😀
no idem ja na hrachovu polievku
😵 mňam, hrachová polievka
malculienka....vacsina mava problemy so zapchami, pridruzi sa potom k tomu este zlata zila nebodaj...takze takto je to urcite lepsie. Pokial ta neprehana, tak kludne tron kolko potrebujes...ja tam mam casak a citam, aspon tam mam klud. 🙂
ja som tiez s tym mala na zaciatku problemy teraz uz je to chvalabohu lepsie... tak maculienka dobru chut
dakujem,vy neobedujete este?
ja uz sa pomalicky chystam
🙂 ja uz som po obede...uz relaxujem, kym mala spinka
Ja som bola chvíločku vonku na ihrisku a je tam krásne, tak aspoň viem čo si obliecť poobede do mesta. Teraz sa idem aj ja naobedovať, dať sa trošku dohromady a vyrážam na nákupy. Snáď sa ku vám večer ešte dostanem a ak nie tak mi držte palce, nech tú vámenu okien vydržím 😒
oprava ..... výmenu okien .... 😀
my uz mame tiez obed o chvilku hotovy ... hned by som isla von, ked je tam tak krasne, no ale co uz, ked musim doma trcat 😒
baby, ak uzivate magnezium, tak ake? ... ja mam len take klasicke a pocula som o nejakom "mliecnom" magneziu, vraj je to pre tehotne, ale neviem, nic konkretne
zuzi ja užívam magne B6 doslova sa to takto volaa také velké biele 😝
ja takisto ako agi mám magne B6. Užívam ráno a večer jednu tabletku.
Agi ty užívaš ako, častejšie, alebo tak ako ja?
ahojte kocenky,
agi ty este uzivas popri materne aj magne b6? pocula som je to dobre na uvolnenie ale reku ked uz uzivam maternu tak som nechcela 😔
ozaj sonelka, ten biely x-lander je super. aj mne sa velmi pacil, ale asi by bol dost neprakticky do zimy nie? my budeme mat x-lander 2009. sme sa pre neho rozhodli kvoli cene a aj skvelym odporucaniam jednej znamej (agentky 😀 ). uz je rezervnuty v jednej predajni, tak sa z toho moc tesim 🙂

ja som tiez rada ked si tu precitam kopu novych veci... no maculienka ja som tak zacala ale rychlo som to zrusila a teraz zvladne niektore veci aj sam.... netreba ho zas az tak velmi rozmaznavat rychlo si zvykne