icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

ivanulienka81
20. apr 2010

daco som sa chcela opytat, ale som zabudla co 😅 😠 😕

helka101
20. apr 2010

Ahojte kočky, ste tu toho popísali 🙂 no ja som sa akurát vratila z mesta a od kavy od susedky, som dala rychlo variť, prať a potom palim po maleho do škôlky, bo manžel bude dlhšie v praci 😠 dnes ta mala bublinka kopcuje o 106, asi zato že som sa od rana ešte nezastavila...

sme sa stavili v Tescu, no krasne vecičky tam maju, nech už viem čo čakaaaam 😵 a nakupujem o život 😀

ivka1984
20. apr 2010

no teda tu je ozaj vzdy co citat..... no tak vam teda tie schody ozaj nezavidim my ich mame v dome par to staci.... byvvame teraz s nasimi ale tak mame velky barak takze zatial je to ok ale urcite chceme vlastny domcek tak o 2-3 roky .... ja chcem bud kocik espiro alebo ten x-lander a aj ked cervena sa mi paci kocik isto nie lebo po martine ich teraz tolko beha tych cervenych ze mam na ne akusi alergiu 😝

zuzulik82
20. apr 2010

ivi, u nas v tt som zasa v poslednej dobe videla same zeleneee kociky 🙂

helka, veru v tescu su krasne tie vecicky. ja som uz neodolala a take neutralne som si uz kupila 😅

helka101
20. apr 2010

Zuzi, ked ja som len ružove pozerala 😀 ja sa už neviem dočkať pondelka, som sa rozhodla, že poviem doktorovi nech mi urobí sono, že ja si ho zaplatím aj ked ako tehotna by som nan mala narok, ale nebudem ja čakať dalšie dva tyždne, takto to vyriešim 😀 a budem vedieť na čom som 🙂

ivka1984
20. apr 2010

kazde mesto ma svoju farbu 😀 no tesco ma krasne veci ale ja si uz pockam asi na pohlavie zatial odolavam 😉

zuzulik82
20. apr 2010

ja som uz tiez velmi nedockava co to bude. ked sa to teraz vo stvrtok zasa nepodari, tak ja budem musiet tie 2tyzdne cakat kym pojdem na 3D 😒

ivka1984
20. apr 2010

no ja musim tiez cakt na to 3D tak si este pockam

helka101
20. apr 2010

určite sa podari... 😀 počkaj ako mna male okabati, ked nahovorím dokyho a nakoniec mi male ritulu ukaže 😀

zuzulik82
20. apr 2010

ivi a kedy ides?

ivka1984
20. apr 2010

no az tak v polke maja este neviem presne

zuzulik82
20. apr 2010

aha, som myslela ze si objednana 🙂

heli, bodaj by si mala pravdu. ja sa ale radsej moc netesim, aby som zasa nebola sklamana ked by sa mimi neukazalo 😔

iron
20. apr 2010

helka...moja tak strasne dlho ukazovala ritulu....ved vydrzte..hlavne ze je zdrave...

ivka1984
20. apr 2010

no mam volat buduci tyzden

helka101
20. apr 2010

mne sa isto ukaže pinduuur.... 😔 ale tak ako páše iron, nech je len zdrave 😉

zuzanockamt
20. apr 2010

helka ... ved je to jedno, nie? ... som citala, ze netreba vopred uprednostnovat jedno pohlavie a druhe nie, lebo male to citi 😔

poki10
20. apr 2010

kocky, vy toho stihate popisat 😉 som si trosku zdriemla, ked som prisla od lekarky a nestacim vas tu docitat 🙂
zuzi, preco by sa nemalo podarit vo stvrtok?

zuzulik82
20. apr 2010

ahoj poki, ty sa mas. tiez by som si zdriemla, nejako ma zacala boliet hlava ☹
a ten stvrtok zalezi ako bude babo otocene a ako velmi sa bude doktorke chciet zmurit 😀

sonelka
20. apr 2010

Poki, ja ked si poobede zdriemnem, tak v noci nemôžem spať. Zobudím sa vždy okolo druhej, idem na wc a potom nie a nie zaspať, ked som poobede zdriemla. Tak to bolo aj dnes v noci 😝 Zobudila som sa o pol druhej, zaspala som okolo tretej - pol štvrtej a o piatej som už vstávala do roboty 😠 Takže som taká nevyspatá že až 😠 . Ale mám jedno šťastie, že robím každý druhý deň, aj ked od rána 6 do 18.OO, dá sa to vydržať, ked viem, že na druhý deň som doma 😅

poki10
20. apr 2010

ale neboj, urcite sa ukaze 🙂 zuzi, ked ma boli hlava, tak si dam kofolu. ja to mavam z nizkeho tlaku a kava mi teraz nerobi dobre. inak je to ako na potvoru, ked poviem doktorke ze mam nizky tlak na poradni a ona mi ho odmera, tak je ukazkovy - 120/80 😀 dojdem domov a chce sa mi odpadnut.
ja som dnes prisla k doktorke ako take tela, rano som sa zastavila na hot-dog, doma som uz nestihala. a ona ze odbery. 😝

poki10
20. apr 2010

sonelka, tak to hej. ja som isla neskoro vcera spat, dnes som zas skoro vstavala, tak ma to zmohlo. to ti verim, aj ja som taka byvala, ale odkedy som tehotna....

zuzulik82
20. apr 2010

ja mam tiez nizsi tlak. veru kofolku by som si dala, ale nemam teraz poruke a ani doma nemam. nevadi, popijam stale vodicku, tak snad to nejako vydrzim.
a to nevadi ze si jedla a potom ti brala doktorka krv. ja som tak vsetky odbery mala, ze som prisla najedena 🙂

poki10
20. apr 2010

zuzi, no slak to teda traf, lebo ja som vzdy chodila hladna, az mi zle bolo. ☹ dnes mi povedala, ze tento odber nevadi. a ty nosis do kazdej poradne aj moc?

ivka1984
20. apr 2010

ja mavam taky normalny alebo ked tak nizsi.... hm poki si mi spravila chute s tym hot-dogom asi sa tiez na jeden stavim.... ja ked lahnem tak spim aj ked si zdriemnem poobede ale dnes som sa budila casto tak ten spanok bo l taky o nicom no este polhodinku a mozem ist domov

zuzulik82
20. apr 2010

mne tiez nikdy vopred nepovedala ze mi budu brat krv, tak som jedla rano. a ked som povedala ze nie som na lacno tak ze to nevadi. a nosim aj moc na kazdu poradnu.

zuzulik82
20. apr 2010

ja vas opustam babulky, idem domko 🙂 mozno sa este ozvem, keby nie tak zajtra, papa.

mywiel
20. apr 2010

Ahojko vy uz mate tvrdnutie bruska? Ja zatial nie a magnezium zatial teda neberiem v prvom tehu som ho brala az od 22 tyzdna a ak stahy nebudu tak ho brat preventivne ani nebudem, pijem mineralky a tam je tiez magnezium to mi zatial staci ale som v pohode zatim. No vyzera to tak ze v nedelu uz konecne odletim, to bude fajn, lebo v pondelok mam ist ku gyndosovi na druhe triple testy a ak by som neodisla tak ich prepasiem, ale viem, ze budu ok aj tak. 😉 Prve boli aj druhe budu. 🙂

poki10
20. apr 2010

no, uz teraz viem, ze krv mi bude brat na kazdej poradni. inak tam mam prist nejako skoro. lebo som bola dnes a mam prist 3.5.
inak, ked tu bola rec o vecickach, nezdaju sa vam tie veci pre babatka vsade nejake velke? ja mam najmensiu velkost 62, ale tak mensie ani kupovat nebudem. ale v tejto velkosti som zohnala iba body. inak dupacky a ostatne veci, nic. vsetko je velmi velke. zuzi, vies poradit niekde v tt dobry obchod?

mywiel
20. apr 2010

Vy nosite moc k dokimu, ja sa vycikam vzdy unho na wecku maju pohariky plastove, nerozleje sa vam to v taske? 😝 😅

mywiel
20. apr 2010

Ja mam velkosti 50 a 56 a su fajn.