icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

andelik8
20. apr 2010

Zuzi, ako by povedal Rytmus... "si zabila" 😀

zuzanockamt
20. apr 2010

andelik ... preco? 😕

poki10
20. apr 2010

zuzi, akoze telku nebudete mat kam dat? vsak ta nezabera az tolko miesta 🙂

zuzanockamt
20. apr 2010

nuz cudovali by ste sa, ale ked mate k dispozicii 25 m2, tak je to tazke ... a fakt ju nemame kam dat

andelik8
20. apr 2010

neviem, prislo mi to trefne.. 🙂
to uz potom treba kupit taku tu supertenku telku a zavesit ju na stenu miesto obrazu... 😉

poki10
20. apr 2010

miesto telky pride postielka, ci ako? ved ju nemate asi polozenu na zemi, ale na stoliku, resp. na nabytku 😉 ale tak to treba asi vidiet 🙂 aby sa clovek vedel vzit do koze druheho cloveka 🙂

zuzanockamt
20. apr 2010

bez telky sa zaobidem, ved mame net ... musime zrusit celu stenu, kde mame telku, vezu a policky na knihy 😒

poki10
20. apr 2010

tak to uz hej. ale to je pravda, ja som telku nepozerala ani sa nepamätam, iba ked idem k nasim aj to len take stare pozeram, ako napr. divoky anjel 😀 inak ked mam pravdu povedat, mne ani nejako nechyba

zuzanockamt
20. apr 2010

budem mat ine starosti, tak si na telku ani nespomeniem 🙂

helka101
21. apr 2010

Dobre ranko kočky 😵
tak v škôlke vydržal maly hint dva dni.. 😔 tuto noc sme už nespali, čo ho tak dusilo... 😠 aj teraz kašle, takže škôlka odpada 😒 myslela som , že sa to už zlepšilo, kedž bol mesiac doma, ale ako viidim nie.. už som rano chytila depku, ma musel mm ukludnovať, že isto z toho vyrastie, lebo si neviem predstaviť mať maleho tak často choreho a ktomu male miminko 😢

jazmina83
21. apr 2010

No super, som si isla pozriet Ordinaciu a pocas reklamy som zaspala 😀 a zobudil ma az drahy ked prisiel v noci z roboty.

Zuzi, my sme pred 3 rokmi byvali tiez v 25m2 a viem co je to malo miesta, ked som mala obite kolena z toho co som stale naburala do postele alebo nabytku 😀 a este ked k nam prisla navsteva no zbohom. A mate aspon pivnicu, kam das kocik?

Ahoj Helka a maly nema nejaku alergiu? ked ho to stale chyta? Asi mu je doma pri mamine lepšie než v školke 😅

helka101
21. apr 2010

Vevi ahoj, no ma alergiu ,ale kedže ho teraz testovať nemôžu, tak vlastne inhalujeme tak všeobecne, a dr. ma potešila, že to je dlhodoba zaležitosť, že za mesiac mi ho ona aj tak nevylieči 😔 rozmyslame už aj nad homeopatkov... 🙄

samasa
21. apr 2010

helka ale problém nieje v malom ale v škôlke- stav sa...

jazmina83
21. apr 2010

Chrobacik maly, to je jedna vec, že ho nevylieči, ale na druhej strane viem, že pre alergikov je toto obdobie peklom, uživa aspon niečo na zmiernenie? A chodite k alergologovi, alebo to vam povedal detsky lekar?

helka101
21. apr 2010

Lubi ako to mysliš? 😕 nejako nechapem 😅

helka101
21. apr 2010

Nikuš chodime... dostal dva inhalatori, jeden na rozťahovanie priedušiek a dlaší na alergiu čo striekame za sebou, do toho sirup na alergiu, potom na večer cmulacie cukriky... ale .. je to vraj beh na dlhu trať.. neda sa to len tak zvladnuť... ☹ ale ja by smo chcela rano vstať a mať uplne zdrave dieťa aspom polroka... 😔

samasa
21. apr 2010

helka na čo má alergiu--- ale ked inhalujete a užívate lieky, nieje možné aby sa to nezlepšilo... tam maju v škôlke bacil... a ten čo ho nosí ma už naneho imunitu.... inkubačná doba pri recidívach je dva dni... tie dva za ktoré tvoj malý ochorie znova...

helka101
21. apr 2010

aha.. 🙂 ja som myslela, že jeho začne dusiť ten prach... vieš čo sa tam rozvííri a ten mu spustí kašel.. 😖 a začneme ako na kolotoči 😔 no on je vlastne alergik stromy, domaci prach, roztoče, plesne.... na stravu nieje... ale vlastne aj toto je len, že možno je alergik bo nam testy ešte nerobili... tie budu až na jesen a vtedy povedala, že nasadí silnejšiu liečbu, teraz vlastne dala taku tlmiacu...
lubka jemu ta inhalacia pomaha, ale stale pokašlievame.. stale.. ale dr. hovori, že je to aj o psychike, že už polroka vkuse kašle a telos i nato zvyklo, takže jeho organizmus ani nepozna čo je už nekašlať 😠

samasa
21. apr 2010

malému brali aj krv na vyšetrenia... či nemá nejaký bacil- a vysledok streptokok- nejaký zmutovaný- čo na neho nezaberaju ATB... No sila... tak teraz ho liečia tým že prezerajú škôlku a už našli 5 detí s týmto bacilom, ktoré chorujú a 3 bacilonosičov- skus sa opýtat ostatných mamičiek, ako sú na tom ich deti- mirkovi spolužiaci..

helka101
21. apr 2010

Vieš čo, ja rozmyslam, že idem hned teraz volať doktorke, či by som nemohla prísť zajtra rano s malym na odber, lebo mu nikto nebral krv na bacily, lebo to uzavreli ako alergiu... ☹ a mame nato narok, takže jej fakt idem volať a dohodnem sa snou , že vlastne dva dni bol v škôlke a zase kašle... že zajtra či môžeme prísť hned rano na odber... 😔 idem jej volať..

samasa
21. apr 2010

no s tým kašlom sa mi to nezdá moc o psychike.... ved trojročné dieta si nevsugeruje- že musím kašlat... 😨 moj názor- jednoducho ho niečo dráždi... inak aj my sme takto chodili k alergologičke- že na plesne, roztoče, prach- vymenila som matrace, vyhádzala plyšáky, všade sme dali plávajúce podlahy a malý nieje alergik...chválabohu... my sme bolitakto do roka a pol, potom sme odišli do prahy a decko zdravé- priedušky máme raz za rok- klop, klop

samasa
21. apr 2010

😉 helka držím palce...

jazmina83
21. apr 2010

Ak ma alergiu, všetko zavisi aj od prostredia. Možno mu je dobre, pretože tam je pod dohladom maminy, ale ide do školky, kde určite su 50 ročné koberce, staré matrace a cele to prostredie no neviem, možno je to potom moderna školka, ale vacsinou to tak nie je. A určite zavolaj na ten odber, nech vylučia všetko možné. 😵

helka101
21. apr 2010

No kočky, tak dr. je tam iba od 11tej, tak dovtedy musím čakať, potom jej hned volam 😅 no Lubi maš pravdu o tej psychike, mne to tiež muž povedal, že vlastne nieje možne aby si 3ročny chlapček vsugeroval že musí kašlať, keby ho dačo nedraždilo v tom hrdle tak ani nezakašle, lebo vlastne v zapale hry, alebo spanku nato aj zabudne, ale my pokašlievame stale.. Mate pravdu... hned dnes idem dať poprať všetky plyšaáky, a manželvi poviem poobede, že ideme dať dole zaclonku aj koberec preč z detskej.. matrac mame novy, tak ten nejdem riešiť.. 🙂

poki10
21. apr 2010

dobre rano, kocky. vy toho stihate. ja este len vstavam a aj to sa mi velmi nechce ☹ vonku to dnes vyzera na krasne pocasie, asi si pojdem dat von obedikn 😀
heli, veru tie testy mu treba spravit. inak ludia beru na alergiu homeopatiu a po urcitom case algergia zmizne. nad tym si nerozmyslala? no v kazdom pripade, naskor treba zistit, co to vlastne je...

helka101
21. apr 2010

Poki, už dlhšie uvažujeme, že zajdeme s malym za homeopatkou 😉

poki10
21. apr 2010

heli, na vlastne oci som videla ako to pomohlo,tak preco to nevyskusat...neviem ale ci tam nebude muset jest aj to,co mu doktorka predpise+homeopatiu. ale ved vam to tam vsetko povedia. 😉

helka101
21. apr 2010

Noo v jedeni je problem 😅 ale hadam nam to len pomôže, lebo takto som už zufala 😢

ivanulienka81
21. apr 2010

ahojte dievcata
poki, blahozelam k dievcatku 😀

poki10
21. apr 2010

ivi, dakujem 🙂
heli, neboj, vsak to volako dobojujete 🙂 uvidis, co ti doktorka povie, ale v ziadnom pripade sa nedaj 😀 a trvaj na svojom