icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
22. apr 2010

tak to si pekne dostala 😀 tipujem, ze to s tymi kondomami bola tiez najstarsia 😀
aaale bubaczik co to nepoznas, ja stale pocuvam, ze lepsie chalan ako baba. 😉 to mas tak, inak, ja som mame vzdy rozpravala, ze kde rozum potratila, ked ma mala v 20 rokoch a teraz kukni na mna, ja som neni o nic lepsia. to mam za to, ze som vykrikovala 😀

andelik8
22. apr 2010

holky... co vy uz o siedmej buntosite? kto vas ma potom citat?? 😉 😀
mne sa celu noc snivalo o kocikoch... normalne mam taku nehoraznu dilemu ci kupit ten cncord neo... ale povedala som si, ze za tu cenu ho hadam este aj vyhodne predam ak s nim nahodou nebudeme spokojni, no nie?
V noci som ho kupovala 3x... raz to bol nejaky otrasny stary model z nejakeho 2006 roku 😀 potom to bol sice pekny, ale modry kocik a az do tretice bol cierno-bezovy a dokonca sa smenil na typ fusion a ja som bola najspokojnejsia 😅
proste mi uz z toho riadne zasibava...

helka101
22. apr 2010

sa mi smejte 😔 už nič nenapíšem 😢

zuzulik82
22. apr 2010

andelik ja som z tych kocikov tiez uz zmatena. chvilu som rozhodnuta, potom zasa vaham 😠 keby som vyhrala zajtra v loterii tak mam jasno hned 😀

agentkak
22. apr 2010

heliiiiiii 😀 😀 😀 😀 😀 zlatkoooooooo ved to v dobroom 😵 😵 😵

mywiel
22. apr 2010

No mna tiez takto kocik matal mala som nastudovane hadam vsetky teraz mam pokoj, kedze mam uz doma 4 mam vybavene aj na tretie babo ak raz bude. 😀

bubaczik
22. apr 2010

..ked to na každom kočiary aspon ja najdem nejaku chybu..ťažke to je ss vyberom,ale ja už fakt nebudem rozmyšlať 😉

no volala som do nemocnice,tak zas mam volať v pondelok,ale že buduci tyžden by ma už zašil,dufam,že to nedopadne ako minuly tyžden,ked ma po hodine prepustili...teraz ked si tam lahnem,tak aj keby mi aids zistili,tak kym ma nezašiju tak sa ma nezbavia 😝 jaaja zavidim vam bezproblemovy priebeh 😉

zuzulik82
22. apr 2010

bubacik a aky mas problem, preco musis ist do nemocky?

bubaczik
22. apr 2010

idu mi robiť preventivnu cerklage,kedže som to už mala dva krat,tak nechcu riskovať 😝 ale už som mohla byť zašita a auž aj doma...a tak sa len doma znervoznujem... ☹
a už som bola aj v nem,vo štvrtok ma mali šiť,ale vysledky s kultivacie moču došli až ked ma prijali,tak ma poslali domov aby som dobrala antb 😝 a teraz zas čakaju na vysledky s vyteru..potom možno budu čakať na krvny obraz..ja neviem,mna už s toho porazi 😒

zuzulik82
22. apr 2010

tak to cakanie ti veru nezavidim 😒 clovek by mal taketo veci vzdy najradsej hned za sebou.

mywiel
22. apr 2010

Kamosku sili a ta lezala este dva tyzdne v nemocke potom nepustili je hned domov... 😕 Dufam, ze ja nic take nebudem musiet zazit. 😖

bubaczik
22. apr 2010

no tak to je riadna zataž na psychiku,to,že ma budu šiť,viem od začiatku,ale už sa to pretahuje 4 tyždne,a ja už som s toho na nervy...neprajem nikomu..sice ked ma šili pred tym,tak to bolo tak,že som dostala bolesti,prijali zašili a pustili..takže žiadne stresy pred tym...no nič,uvidime,nejako to zvladnem,ale pravdu poviem,že už mam toho akurat dosť.. 😢 a to si myslim,že som dosť silna osoba 😒

bubaczik
22. apr 2010

no ono zaleži ako sa ten steh tam ujme...a tiež každa nemocnica ma ine pravidla...napr mna ked šili po prvy raz v ke,tak ma s postele pustili hned na druhy den 😕 a domov som šla po 5tich...a v tt ma pustili s postele až na 5ty den, a plus ešte dva dni čo som si tam odležala..takže celkovo tyžden po cerklage 😕 teraz čakam podobny scenar..len nech už mam po 😝

mywiel
22. apr 2010

Ja si ani neviem ako to robia v lokalnej anestezii? No drzim ti palce taketo stresy nepotrebujes, a otvaras sa ci to radsej preventivne? 😕

mywiel
22. apr 2010

A ked ides rodit tak tie stehy musia vybrat ci ako?

bubaczik
22. apr 2010

nie,robia to v celkovej anesteze,takže si pri tom chvilu pospim 😔 cely zakrok trva niekolko minut..možno 5 😕 tak nejako...
steh vyberaju v 38tt,ale mne museli vždy vybrať na konci 36tt kedže sa zarezaval a hrozila amputacia krčku 😝 niektore po vybrati stehu ešte dva tyždne vydržia,ale viem,že v tt ak vyberu tak nechavaju už v nemocnici..a mne vybrali steh o 15hod a o 18,30 bol maly na svete..

mywiel
22. apr 2010

Fiha a celkova anestezia sa moze v tehu? To som nevedela...tak to su fakt stresy, ze este vyberat do bude dalsia anestezia? No co si treba niekedy vytrpiet, uz sa asi prestanem stazovat ja mam teda fajn tehu oproti inym aj ked teraz ma rozboleli zuby je to na nervy v tehu mam citlive zuby na studene a teple a zas ma boli cela huba. ☹ 😖

jazmina83
22. apr 2010

JUCHUUUUU juchuuuuuu uz som spaaat 😀 vysledky su uzasne vynikajuce a malicke bolo krasnucke aj ten jeho pípííík 😀
ale najlepsia sprava dna je, ze za 2 tyzden morfo sono a moze ist so mnou aj drahy, juj ten sa ale tesil 😵

andelik8
22. apr 2010

jazmi, tesim sa s tebou 😀

zuzulik82
22. apr 2010

jazmiiiiiiiiiiiiiiiiiin, ahoooooooooooooj. no tak to bude na sto peeeero chlapcek 😀 super, tesim sa aj ja!!! 😵

jazmina83
22. apr 2010

Joj andelik mne normalne prislo do plaču ked som uvidela toho chrobačika ako si tam vytrčal to bruško 😀 a kyval mi

mywiel
22. apr 2010

Jazmi tak gratulujem k pipiku 😀 😉 😵

iron
22. apr 2010

jazmi...super ze ste zdravi
bubacik...no ti teda nezavidim, drzim palce nech sa to hlavne uz zrealizuje a vsetko bude mat hladky priebeh....lebo vyhnut sa tomu asi nevyhnes..

jazmina83
22. apr 2010

hihi...ahoj Zuzi mna toto tak dokaze dojat 😀 to malicke je take chutnucke, no budem ti drzat palce, nech sa ti male dnes ukaze a donut dokyho nech ti to zisti, ziadne take, ze sa to neda vidiet, da sa to vidiet uplne jasne 😀

jazmina83
22. apr 2010

Dakujem babulky, idem si docitat co ste to tu popisali.. joj inak sranda bola..som dosla k lekarke presne na 10.30 a ma napadlo, ze som si nechala doma tehotensku knizku, a tak som palila naspat domov a sestricka na mna volala ze ench nebezim, ze mi musi potom aj tlak odmerat, a tak som bola nazad za 10 minut udychcana ako pes..ja totiz vytahmi nechodim 😀 a mi odmeria tlak a vyjde 120/80 😀 😀 😀

poki10
22. apr 2010

jazmi, aj ty si videla pipik? gratulujem 😀 aj k pipiku aj k dobrym vysledkom 😀

zuzulik82
22. apr 2010

jazmi, ja som tiez vzdy hrozne dojata ked som na sone 🙂 som zvedava co bude dnes, juuuj. takze mas teraz kraaaaasny den a super naladu 😵 a co meno teda? ktore z tych stopatdesiatcih to bude 😀

iron
22. apr 2010

no ja som zvedava na ten UTZ ci to naozaj bude dievcatko...lebo ona to len tak povedala, ze vyzera to....ale riesila hlavne hlavicku velmi nepozerala medzi nozicky.....Som zvedava.
Ja do poradne vzdy meskam, inak chodievam presne len tam mi to nikdy nevyjde....potom beham a mam aspon dobry tlak....inak mam nizky.

mywiel
22. apr 2010

Je to super pocit vediet ze? Nie vkuse len to babo ale uz vediet co to bude, aj ked ja si to musim pre muzom nechat pre seba. Ale uz som neodolala a kupila v Tescu krasne anisovo zeleno modre dupky len ich musim pred nim schovat. 😀 😝

evitkamalicka
22. apr 2010

myw az teraz som si vsimla, ze cakate chlapceka tak gratuluejm 😵