icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

samasa
22. apr 2010

ja zatial nie... možno neskôr 😀 Chutí mi všetko 😀

zuzanockamt
22. apr 2010

ja nemam chute ziadne, jem tak isto ako aj predtym ... len mam neskutocnu zahu skoro kazdy den ... ale to asi z toho, ze lezim s nohami a hore 😝

estterka
22. apr 2010

poki,nam to tiez vychadza na 23-24 december :D tak ale potom je to 20tt,lebo 19tt plus par dni je vlastne aktualne 20tt..no vravim,som z toho blbec uz..a ked sme to raz ratali,vyslo,ze sa na vianoce podarilo,tak uz nepreratavame,lebo sa nam to tak paci :D

zuzanockamt
22. apr 2010

nam sa podarilo 23.12., viem to na 100 %, merala som BT a mam presne zaznamy 😀 , ale maly je o tyzden väcsi, tak som si posunula termin podla toho a mam 21 tt, ale ak by som sa riadila PM a dnom ovu, tak som stale 20 tt (dnes konkretne 19+1) 🙂

potvorka88
22. apr 2010

Ahojte zienky 😀

Jazmi, Zuzi gratulujem ku chlapcekom 😵

Inak vy pisete ako keby vas za to platili. Normalne s vami nestiham 😅

Chcem sa vam pochvalit, ze dnes som bola na LPK a 😅 mam predlzene vychadzky juchuuuuuuuuuuuu 😀 Konecne sa citim slobodnejsie a nie ako v base.

Co sa tyka chuti tak tiez nemam ziadne, iba mi sladke nechuti, a to som ho pred tehu milovala a zozrala na tony, vsak to aj na mne vidiet. 😖 Skor teraz mi nic nechuti a musim sa do vsetkeho nutit 😝

samasa
22. apr 2010

no nám sa podarilo bud 11.12. alebo 25.12 a termín nesedí ani jeden- vychádza to niekedy medzi tým 😀 a to sme z mužom zrovna neboli spolu 😀 takže niekedy to asi nebude tak presne...

potvorka88
22. apr 2010

nam to vyslo na moje narodky 30.12. 😵

agentkak
22. apr 2010

gratulujem ešte raz zuzik 😀 potom je ten činsky kalendar na velke prd ked nam to vychádza rozdielne... 😠
ja som zvedava čo mne povedia zajtra dufam že to budem mať už len potvrdené 😝

poki10
22. apr 2010

no, veru ester, aj mne sa velmi paci ten datum 24.12. 😀 len ono to ozaj asi tak bolo. tak je to vianocne dieta 😀

vejinka
22. apr 2010

ahojte kocky..ja som bola dnes na krvicke aj ma pozeral doktor a ze babo je vysoko a som uzavreta tak bol rad 😉 a ja tiez ze je vsetko ok..a vysledky budu ktovie kedy

maculienka123
22. apr 2010

zuzi,tak gratulujem k chlapcovi 🙂

agi,neboj potvrdi sa.

ja nemam nejake chute,praveze ako keby som ani tehu nebola,skor na zaciatku som mala kadejake chute aj nechute.

prave robim spagety,rychla vecera,sa mi dnes nechcelo varit 😉

dadulienka27
22. apr 2010

ahojte dievcata,este som vas nestihla docitat,ale aj my uz konecne vieme co to budeeeeeeeee 😀 😀 😀
mne ste typy este nedali,tak mate poslednu sancu

samasa
22. apr 2010

baby ale to tak vyzerá že sme celé vianoce nič nerobili len sexovali 😀 😀 😀 . Stihli sme porozbalovat darčeky? Kuknite do obývačky či tam ešte niečo neostalo 😀

zuzulik82
22. apr 2010

katulicek, dakujem ece raz za gratulaciu 😉 si ma tak milo prekvapila a moc potesila. som furt v soku z toho.... 😅

maculienka123
22. apr 2010

ako sa citite fyzicky?

ja posledny tyzden strasne mam problemy s dychanim,rano ked vstanem sa nemozem dodychat a do cele doobedie.potom hned som unavena ak cosi robim a dlho nevydrzim na nohach,citim to.aj v brusku pobolieva obcas,to vsetko tlaci,ja viem ale obcas ma picha aj v konecniku.neviem co to je.a smadna som neustale.

zuzulik82
22. apr 2010

daduuuuuuu, dievcatko moj tip 😝

samasa
22. apr 2010

dievčatko!!!!

maculienka123
22. apr 2010

dadu,jednoznacne chalan

samasa
22. apr 2010

zuzi ja skúšam zas- hádam sa raz trafím!!! 😎

zuzulik82
22. apr 2010

samaska 😀

agentkak
22. apr 2010

zuzik sak som na teba myslela 😉 a uprav si v profile že budete mat chlapčeka 😀

macu dufaam strašne sa teším jak male decko 😀 😀 špagety milujeeeeeem mam ich povinne tak raz za tyžden vždy 😝

daduu dievčatkoooooooooooooooooooooooooooo 😵

poki mne ešte niečo ostalo v obyvačke 😀 baliček kodomov 😀 no a potom že sa zadarilo

zuzulik82
22. apr 2010

vidis kati, idem to upravit 🙂

dadu, rychlo piiiiiiiiiiiis!!!

dadulienka27
22. apr 2010

niekoho potesim,ale niekoho nie...pridavame sa do pocetnejsej skupiny...mame pipiiiika
ked nam to radiolog povedal,tak sme obidvaja ostali stat s otvorenymi ustami..my sme boli presvedceny,ze je to bude dievca 😀
riadny sok!!!

agentkak
22. apr 2010

daduu gratulujem 🙂)))))))) tak pekne to je ina prevaha chlapov tedaaaa 😕

vejinka
22. apr 2010

dadu dievcatkoooooo podla bruska..teda aspom sa mi zdaaa 🙂

vejinka
22. apr 2010

no waw gratulujem...takze tie povery s bruskom su fakt na prd 😀

potvorka88
22. apr 2010

Dadu gratulujem 😵 aj ked tebe by som tipla dievku 😉

zuzulik82
22. apr 2010

dadulka, tak vitaj v klube sokovanych 😀 my sme boli s mm tiez uplne v tom je princeznicku budeme mat. moc moc gratulujem!!! 😵

samasa
22. apr 2010

zuzi 2:0 😀 😀 😀
tak kde ste ešte ktorá čo ste sa dozvedeli čo budete mat???? A podte tá ktorá budete mat dievku konečne 😀
až si upravím skore..
agi a stromček už máte dole? či sú ešte pod stromom 😀

samasa
22. apr 2010

baby ja sa teším na helku- ta je tiež presvedčená o dievke- ide v pondelok 😀