♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
dobre ranko 🙂
helka asi zatial len mi dve,ja uz som nemohla spat 🙂
s tou postvou som asi ukazkovy priklad,ze to vobec neplati...najprv som strasne pribrala do noh a do bokov,potom sa mi vyhadzala cela tvar a chrbat (uz sa to lepsi) cize rozkysnuta az az a vcera sme uvideli pipika.Este ideme na 3D,ale to uz radsej chcem nech mi toho pipika potvrdi,lebo soky uz naozaj nepotrebujem 😀
Dadulienka, ja tym poveram čo sa tyka bruška a postavy, krase velmi neverim 😅 lebo pri malom som nemala vôbec bruško. asi ako tearz, vyskočilo mi len po 20tt, ale zase tvar som mala lepšiu, a pri malo mmi nebyvalo špatne ako teraz... 😔 tak sa nechame prekvapiť teda čo čakame.. 😎 a Veronika si môže potom popri materskej založiť živnosť 😉
No dobre ranko Helka, a ja tu stepujem uz o 6 tej a teba nikde 😀
Ahoj Dadulienka, teba som si tu ani nevsimla 😅
som tak nastvana, konecne ide vikend, konecne si moze clovek niekam vyrazit, a co je vonku?? zima a zamracene 😠
dobre ranko babulky 🙂
jasmin klud dnesok prezi vikend ma byt kraaasny 🙂
Inak babule, nesvrbi vas koza na stehnach? a lytkach?
tak to si teda moze,ak jej predpoved vyjde aj pre teba 😉
ozaj ako si sa rozhodla s tym kocikom?beries ho?
Ahoj Zuzi 😀 tak teda ten dnesok prespim a dufam ze sa zajtra zobudim na slniecko, no idem ranajkovat uz ma tu niekto kope o 106..hladoš maly 😀
dodatocne dobre ranko zuzke a jazmin 🙂
mna koza strasne svrbi,hlavne na nohach,ale nosim do roboty pancuchy,tak som si myslela,ze z toho,ale po kupani je to nenormalne idem z koze vyskocit ☹
baby otazka O: myslite ze mi da doky PN do konca maja pokial nemam telesne problemy?
jasmin ja som doskrabana pomaly vsade od pasa dolu :( 😖
zuzu ak povies,ze sa necitis dobre,moze ta nechat 😉
ja potrebujem poradit,ze ked sa ide na 3D ci moze ist so mnou aj mm,ja som to brala ako automaticky,lebo tu je so mnou vsade,ale ked pisete,ze na sr sa to nechodi...a este chcem zobrat aj maminu nech vidi prve vnuca 😀 😀 myslite,ze je to mozne???
Zuzu, ja som sa dala vypísať skrz migreny, čo mi spôsobila zakrvacanie aj ked slabe a hned ustalo, ale vlastne vdaka migrene som doma 😅 tak myslim, ked sa da s dokym dohodnuť isto ti vynde v ustrety 😎
Dadu, no u nas je to tak, ze moj drahy ide so mnou prvykrat na morfo sono, a potom na 4D zaco si platime, a sa mi zda ze aj s 3D to je tak, a ak by tvoja mamina nemohla prist, daju ti CDcko kde to potom moze vidiet aj ona 😵
v to dufam bo v podstate su tam dajme tomu psychicke problemy (asi tam by som to zaradila) aj ked by som nepovedala zrovna psychicke.... jak keby osm bola nejaky maniak alebo co 😖 😅
zuzuz to su hormony 😀 😀
Zuzi, to vsetko sposobuju hormony 😅 ale mozes k tomu nieco pridat, ze mas zavraty, ze ti je na odpadnutie a tak a ze sa citis slaba, samozrejme netreba malovat certa na stenu, ale ved sme predsa tehotne, tak sa podla toho musime spravat a setrit sa 😵
jazmin,ale ja uz som sa to maminky pytala,takze tam vsetci 3 nakluseme a doktor nebude mat na vyber 😀 😉 kebyze mam maminu pri sebe,tak jasne,ze ju so sebou netaham,ale vidime sa len raz za rok,tak chcem aby mala aspon nejaku radost z prveho vnucatka...ani brusko nevidi ako mi rastie ☹
no popravde ide o to ze v robote zacinam byt nervozna a tak sme sa so sefkou dohodli na vycerpani dovolenky a teda predcasnu MD... ale potrebujem pokryt maj... o to ide...
Dadu, hehe presne na to iste myslime, pretoze sa nas to asi tiez tyka vsak? Ale teraz vazne, mna tiez chytia strasne depresivne stavy a zle myslienky pocity no to tie salene hormony. 😖
Dadu, tak to je jasne, ma az neskor napadlo, ze ty si v zahranici, tak veru, doki to musi pochopit, ze tam bude mat celu happy rodinku a bude sranda, ak sa tvoja mamina (na 100%) rozplace od dojatia, ked uvidi malicke 😀 no bude sranda
hej ja chcem dnes zobrat mm prvykrat na sono.... tak uvidime co bude robit on... moje male citlive 😉
ahojte dievcata 🙂
daduli, ja myslim ze ked si za to 3D platis tak by tam mali pustit kazdeho koho si prinesies 😀 moj mm ide so mnou bez problemov, viem ze to tam tak chodi.
helka, dneska v noci som si na teba spomenula, ked som bola o tretej prebudena hroznym kaslom mojho draheho. chudak taky ma drazdivy kasel, ze ani v noci mu to neda pokoj. sirupiska drahe a prd z toho ☹
jazminulik ahoj ty moja vestkyna 😵
zuzu,tak to zalezi akeho mas doktora..ak je ferova povedz jej presne na rovinu o co ide (co si napisala nam)a urcite ta vypise....lepsie ako si vymyslat,ze tu ma boli tam ma boli...
no ved to... este ma napadlo ze ak by mi nedal doky pn sla by som svojej normal ze obvodnej...ta ma pozna dlhsie a snou a aj ako tak da.... al ezase mm vravi ze ona s tmy nema nic... tak neviem....
aaaaaaaaaaaaa uz za hodinu a pol idemeeeeeeeeeeeeeeeeee....
No dobre ranko Zuzuliiiiiik 😀 tak ako reagoval na chlapceka muzik? 😵
no bol v soku ako ja, lebo obidvaja sme sa nejako namotali ze to bude holka 😀 ja tomu tiez stale nemozem uverit, ale zaroven sa zacinam strasne tesit z toho 😀 to su tie hormony co tu spominate 😉
bre ranko kočeny 🙂
babule, ja by som spala. som jak keby som v noci studnu kopala 😖 som cela dolamana, asi z toho vzrusujuceho zazitku vcera 😵 a jak na potvoru mam zasa nadchu, stipu oci, kycham jak drak a boli ma v kru ☹ dufam, ze ma to zajtrajsie slniecko vylieci 😎
ranecko srdiecko <3 🙂

Bre ranko 🙂 sme potiahli do pol7 dnes.. 😎 Andulik mile rada nesklamem a pridem s ružovou spravou 😀 😀 😀