icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jazmina83
22. apr 2010

Dadu, aj ty chlapčeka? 😀 No krasa babulka, tak sa tesim aj za teba, muzicek uz vie o tom? 😵 😵 😵 gratulujem tiiii
Haha baby, chlapci to maju vyhrate 😀 😀 😀

maculienka123
22. apr 2010

dadu,tak si neodolala,peknucke 🙂

dadulienka27
22. apr 2010

jazmin moj muz chodi so mnou vsade aj ku doki aj na sona,takze aj toto si poriadne odsledoval a ked sa obrazok stopol na pipikovi nemohol tomu uverit 😵 obaja sme cakali dievcatko,ale uz sa vytesujem z prvych veciciek...konecne 😝

jazmina83
22. apr 2010

Juj Andelik, kebyze ich mam, tak som dáááávno za vodou 😀 😀 😀 no idem si precitat co ste tu za vecer napisali 🙂

dadulienka27
22. apr 2010

macu dakujem,to som si este predtym povedala,ze ak sa dozviem pohlavie pojdem hned kupit tie "prve" vecicky,ktore sa vraj odkladaju na pamiatku,ale zase tak vela toho neplanujem,iba zakladnu vybavicku...
ozaj macu som ti chcela poradit s tym kostolom,ze nam pan farar dal prefotene papiere ako to presne nasleduje co on vravi a co mi,ale ja som sa naucila iba tie 3 odpovede a bolo,... 😉

jazmina83
22. apr 2010

Dadu inak sranda, ze sme tu zrejme vsetky cakali dievcatko a mame nakoniec chlapcov 😀 a vsak je to krajsie, ked uz poznas pohlavie babetka a vies sa mu podla toho aj prihovarat 😅 ...a uz sa budes obzerat len po modrych vecickach, topanockach...uz vies aky kocik pre maleho 😵

samasa
22. apr 2010

babenky idem ja hačat. Dobru nocku želám pipikom aj šušinkam 😀

helka101
22. apr 2010

Kočky pri mojom šťastí to bude pipííšik ako hora 😀 takže sa pripravujem na chlapca aby som nebola sklamana 😎
ale gratulujem dadke, aj zuzke 😉 super... čoskoro založíme futbalový klub septembroviek 😀 a môj bude kapitan 😀 😀 😀

jazmina83
22. apr 2010

Bru nocku Samaska 😵

Helka, no prave som sa kukla do svojej kristalovej gule a ja tam vidim dievcatko, hehehehe ak mi vyjde aj tento tip, idem si zalozit zivnost vestkyna pre tehulky 😀 😀 😀

helka101
22. apr 2010

Veroni, no tak teda nech ti vynde aj na mne ten tip 😀 no podla môjho bruška si to neuhadla však? 😎

jazmina83
22. apr 2010

Praveže podla bruška 😅 vsetky babulky, co cakame chlapcov..aspon zatial, ich mame vypukle a gulate a vy co cakate dievcatko, mate bruska take malicke krasnucke take male domceky pre dievcatka 😵

helka101
22. apr 2010

Ahaaa 😀 noo dobre, takže v pondelok pridem ku dokymu a poviem mu že bez dôkazu dievčatka teda neodídem, nech tam čumí aj hodinu 😀 😀 😀 😀 ale nie, no neverím že mi urobí sono 😒 takže dalšie 2t čakania 😔

helka101
22. apr 2010

Idem Vevi 😉 manžel mi tu chrní na gauči., takže rano o 6tej ak sa ti nebude dať spať, som tuuuu 😀 sladke sny 😵

jazmina83
22. apr 2010

😀 😀 😀 aj moj tu pochrapkava a idem aj ja, tolko vzrusa na dnesny den 😀 dobru noc babulky

jazmina83
22. apr 2010

idem od zaciatku tejto temy a si to pisem zatial je stav takyto 😀 😀 😀

chlapci- Zuzanocka, Lucialen, Mywiel, Maculienka, Potvorka, Jazmina, Mariann2, Anarida, Zuzulik, Dadulienka, Ericka310, Samasa

dievcata- Agentka, Mamicka2009, Andullinka, Anarida, Poki10, Andelik, Estterka

takže? 😀 kto vyhrava?

zuzanockamt
22. apr 2010

jazmin ... od bruska to podla mna nezalezi ... ja mam male brucho a nemam ho ani gulate, len take neurcite zatial 😀

dadulienka27
22. apr 2010

suhlasim s jazmin a este sme aj zo vsetkych najviac pribrali ale zuzka z mt do toho nezapada,lebo ma male brusko a vela
nepribrala

dadulienka27
22. apr 2010

zuzka akurat som ta spominala,ze ty si vynimka 😀

zuzanockamt
22. apr 2010

dadu ... presne ako pises ... vy uz mate väcsinou pekne tehu bruska ... a co sa tyka vahy, tak od poslednej poradne, co som mala 25.3. som nepribrala ani kilo ... dnes rano som sa vazila, lebo som bola zase na poradni a stale rovnaka vaha

dadulienka27
22. apr 2010

potom vsetky s chlapcami si musime davat rady,lebo o to tam dole je ze vraj "specialna" starostlivost 😀 😀 😀 😀 a dufam,ze nebudem taka svokra ako tu vsetky vypisujete 😀 😀 😀

jazmina83
22. apr 2010

aktualizujem....

chlapci- Zuzanocka, Lucialen, Mywiel, Maculienka, Potvorka, Jazmina, Mariann2, Anarida, Zuzulik, Dadulienka, Ericka310, Samasa, Luc194, Kveta

dievcata- Agentka, Mamicka2009, Andullinka, Anarida, Poki10, Andelik, Estterka

ak som niekoho vynechala, sorry, dajte vediet 😅

jazmina83
22. apr 2010

Aaaaale Dadu, my budeme uzasne svokry, ktore chcu pre svojich synacikov len to najlepsie 😝 😀 😀 😀

Zuzi, a papas poriadne?

drakvak
22. apr 2010

Zuzanocka, v pohode, moja kamoska pribrala 7kg, aj to vacsinu v druhej polovici tehu, mala nepatrne brusko a porodila valibuka - 3800g, 56cm. Bud rada, ze nepriberas zbytocne tuky, ak je babo v poriadku, rastie, tak pohoda, hlavne ak nepatris k velmi chudym zienatam - tie vraj priberaju viac, lebo nemaju tukovy zaklad 🙂

drakvak
22. apr 2010

Jéj, práve som si prečítala, že robíte prehľad, koľko dievok a koľko šuhajov bude... ja predpokladám, že posilním klub kávových zrniek, ale musím počkať na 4D 10.mája... no ale aspoň keď tie baby dorastú, budú mať veľa chlapov na výber 😀

zuzanockamt
22. apr 2010

jem tak ako vzdy ... a ako som uz pisala nebola som nikdy vychrtlina, takze maly si ma z coho brat ... urcite viac naberiem v tom 3-tom trimestri ... ale dufam, ze celkovo nebudem mat viac ako + 10 kg

zuzanockamt
22. apr 2010

len aby nam ti chlapi potom neostali doma kvasit, ked budu mat malo neviest na vyber ... ja ho zacnem potom hned od 15-tich nahanat, nech volajaku zhana cim skor 😀 😀 😀

dadulienka27
22. apr 2010

no dievcence,ja uz tu zaspavam,tak sa s vami lucim a zelam vam vsetkym dobru noc.papa

estterka
22. apr 2010

mne sa vzdy potvrdzovalo na tehotnych znamych,ze pri babach doslova rozkysli,tak do bokov,zadku,do siroka,vsade..a pri chlapcoch byvali take male bruska peknucke a nic ine..a ze baby beru mamam na krase a ked sa caka chlapcek,tak zena opeknieva..neviem posudit na sebe,lebo sa vidim kazdy den,ale aj napriek tomu,ze nemam brucho,vravia ze do tvare som taka tehotensky "spuchnuta",ale to len ti,co vedia,ze som 😝
a moj chlap uz zacina riesit,ako bude odhanat napadnikov z pred dveri,hehe

lucialen
22. apr 2010

Ahojte, dlho som tu nebola, nejako nestiham, ale priebezne citam 😉 citam, ze zatial vyhravaju chalani, niektore uz mate ake velke bruska 😕 Teda aj mne sa vzdy pohlavie potvrdilo podla priberania ako pise estterka, ale na mna to zrovna nesedi 😒 Ja kysnem a kysnem, brusko uz mam, ale najviac priberam do zadku, do noh, vsade sa mi to rozlieva ☹ Posledny mesiac kazdy tyzden minimalne 1kg priberiem. Ja som si tiez bola ista, ze cakam dievcatko, ale doki videl, teda aj ja, v 15tt gulky. Lenze minule som sa docitala, ze semenniky chlapcom zostupuju az v 22tt 😕 Takze neviem, co doki videl. Ja sa sice tesim z chlapceka, ale stale trochu pochybujem 🙂

andullinka
22. apr 2010

Fiha, baby takto ste nas prevalcovali s tymi chlapcami? 😀 Heli tak dufam ze aspon ty nesklames a podporis nas dievcensky klub 😉