♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ajoj poki, co nebuvas?
jaj poki len aby... v praci stresy doma stresy a este aj toto :(
inak este jedna otazocka... ako to je s vychadzkami pocas PN? na ake doby alebo ako to funguje...?
ked mam moožnost hajat tak už som hore a kebyže sedim v robote tak mi klipkaju okále je toto možné?
zuzuz inak ja idem teraz na PN od 17.5 a potrebujem do tej skoršej MD vykryt dva mesiace.....pokial mas normalneho dokiho všetko sa da... vychadzky su na zaklade dohody u lekara ale mali by byt dve za den
no dva krat za den to by sa dalo 🙂 heh... no uvidime... idem hodit hygienu a mozno este bdobehnem... jaaajjj...
uz o hodku idemeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂
PS: nie som sialena.... 😵 😀
zuzulik,ja som zase nemohla spat,lebo vcera som si riadne porevala,nie preto,ze som chcela dievcatko,ale na sono som isla taka vystresovana..som si myslela,ze babo nema rucku,lebo v 12tt som nevidela dve a ze bude mat nejaku vadu..no proste stresy a ked doktor povedal,ze vsetko je v najlepsom poriadku,tak som si musela poplakat-hormony si robia co chcu 😀
najlepsie pozitivum,ze budeme mat chlapca je,ze moj mm sa rozhodol mat 2 deti a doteraz bol presvedceny,ze len jedno a dost..supeeeer 😀 😀 😀
musim sa s vami rozlucit..idem sa chystat do roboty 🙂
vsetkym vam zelam kraaasny slnecny den...dufam,ze vam slniecko da tolko energie ako mne 😀
dadus, ja som vcera isla od tej doktorky jak namesacna 😵 som sa furt usmievala a stale mi v hlave behalo ze to nemoze byt pravda, ja budem mat synaaaaaaaaa 😀 a sem tam sa vygulila slzicka dojatia. je to fakt silny zazitok, necakala som ze to budem az tak prezivat 🙂
a som rada ze je vsetko s malickym oukej, ze ma vsetko co ma mat a hlavne toho pindulu 😀 no to je super, ze budete mat ece minimalne jedno mimi, ved samemu by mu bolo smutnucko 😉
no jo kocky ja sa lucim prozatim... ideme zistit co to bude... jaaaj dufamze drobec sa umudri a bude dobre otoceny 🙂 heheh a ze ta PN mi vide... drzte palcoky 🙂
aj to niekto znacite co kto caka? alebo ste niektora taka ze si to pamatate kolko bude chlapcekov a kolko dievcatiek, predsa len anarida asi na doplnanie tabulky cas mat nebude
Tak gratulujem ku chlapcekom 🙂 😉
Ahojte baby, dlho som tu nebola. Tak som vás prišla pozdraviť a vidím, že mnohé už viete pohlavie bábätiek! Tak gratulujem!
ahoj silvi, jazminka to vcera par stranok dozadu zhrnula, ze kto co caka 🙂
myw, dakujem 😀
Silvika, par stranok dozadu sa pisalo o pomere chlapci dievcata a tabulku spravime asi novu, kedze Anaridka ma ine starosti ☹
baby, a kto zatiaľ vedie? Chlapci alebo dievčatká? Je tu ešte niekto ako ja, kto ešte pohlavie nevie?
ahojte dievcata.... taaak my sme si dnes trocha prispali, do osmej, juchuuuu
a maly mi poriadne vyplieskal brusko dnes, lebo ked on vidi pupcek, tak si mysli, ze to je na hranie 😅
no novu prehladnu tabulku by som prijala, bo ja uz teraz nemam prehlad 😕
andzi ja neviem a najblizsie sancu na zistenie mame 14.5. kedy ideme na morfo
ivanulienka, ja až 10.5. to sa teda načakám 🙂
andzi, my hovor nieco, uz sa taak neviem dockat a doky na minulej poradni ani len nic nenaznacil, tak mam nadej, zeby to mohlo byt dievcatko 🙂
do kelu, preklep, my=mi .... ja sa za toto velmi hanbim 😅
jasneee andzi ja neviem, ale ja mam este cas do toho 20-teho,
my ideme 7.5 na morfo aaale ci aj nieco uvidime,
ahojte som tu nova. A babo cakam prvy krat 🙂 vsetko je pre mna nove a aj tento chat 😉
Zuzuz standartne vychadzky na pn su 2 hodky rano a 2 poobede. Ja som doteraz mala od 10-12 a od 14-16. Vcera som bola na LPK a vypytala som si predlzene, takze rano mi ostavaju a poobede mam od 14-19. Vsetko je to na zaklade dohody 😉
No a kedze uz je 10 tak sa idem vyvencit
Ahoj Fryda, vitaj medzi nami, dufam, ze s nami budes drzat krok 😀 myslim tym v pisani prispevkov, tieto baby su hyperaktivne, hehe
a co by si radsej, chlapca alebo dievcatko? 😵
Fryda vitaj, zuzi, iba tolko, ved keby nemal pipika tak je to kraaasne dievcatko 😀 ked pises ze hlavne ze ma vsetko co ma mat, hlavne pipika 😀
ivanulienka, mne môj lekár povedal, že pohlavie vidí najskôr v 30tt, ale on má len 2D UTZ, našťastie idem 17.5. na 3D/4D UTZ a dozvieme sa to snáď už tam.
aaale figu andzi mne povedali pohlavia na morfologickom a to bolo v tom 20 a to bolo tiez 2D
mne miska odhalil v 17tt na obycajnom malom sone 😉 potom na morfe a 3D sa to len potvrdilo

ahojte kocky, zuzuz, co sa bojis, PN ti vypise doktorka 🙂 porozpravaj jej co ta trapi a je to