icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
23. apr 2010

ahojte kocky, zuzuz, co sa bojis, PN ti vypise doktorka 🙂 porozpravaj jej co ta trapi a je to

zuzulik82
23. apr 2010

ajoj poki, co nebuvas?

zuzuz1
23. apr 2010

jaj poki len aby... v praci stresy doma stresy a este aj toto :(

inak este jedna otazocka... ako to je s vychadzkami pocas PN? na ake doby alebo ako to funguje...?

agentkak
23. apr 2010

ked mam moožnost hajat tak už som hore a kebyže sedim v robote tak mi klipkaju okále je toto možné?

agentkak
23. apr 2010

zuzuz inak ja idem teraz na PN od 17.5 a potrebujem do tej skoršej MD vykryt dva mesiace.....pokial mas normalneho dokiho všetko sa da... vychadzky su na zaklade dohody u lekara ale mali by byt dve za den

zuzuz1
23. apr 2010

no dva krat za den to by sa dalo 🙂 heh... no uvidime... idem hodit hygienu a mozno este bdobehnem... jaaajjj...

uz o hodku idemeeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂

PS: nie som sialena.... 😵 😀

dadulienka27
23. apr 2010

zuzulik,ja som zase nemohla spat,lebo vcera som si riadne porevala,nie preto,ze som chcela dievcatko,ale na sono som isla taka vystresovana..som si myslela,ze babo nema rucku,lebo v 12tt som nevidela dve a ze bude mat nejaku vadu..no proste stresy a ked doktor povedal,ze vsetko je v najlepsom poriadku,tak som si musela poplakat-hormony si robia co chcu 😀
najlepsie pozitivum,ze budeme mat chlapca je,ze moj mm sa rozhodol mat 2 deti a doteraz bol presvedceny,ze len jedno a dost..supeeeer 😀 😀 😀

dadulienka27
23. apr 2010

musim sa s vami rozlucit..idem sa chystat do roboty 🙂
vsetkym vam zelam kraaasny slnecny den...dufam,ze vam slniecko da tolko energie ako mne 😀

zuzulik82
23. apr 2010

dadus, ja som vcera isla od tej doktorky jak namesacna 😵 som sa furt usmievala a stale mi v hlave behalo ze to nemoze byt pravda, ja budem mat synaaaaaaaaa 😀 a sem tam sa vygulila slzicka dojatia. je to fakt silny zazitok, necakala som ze to budem az tak prezivat 🙂
a som rada ze je vsetko s malickym oukej, ze ma vsetko co ma mat a hlavne toho pindulu 😀 no to je super, ze budete mat ece minimalne jedno mimi, ved samemu by mu bolo smutnucko 😉

zuzuz1
23. apr 2010

no jo kocky ja sa lucim prozatim... ideme zistit co to bude... jaaaj dufamze drobec sa umudri a bude dobre otoceny 🙂 heheh a ze ta PN mi vide... drzte palcoky 🙂

silvika
23. apr 2010

aj to niekto znacite co kto caka? alebo ste niektora taka ze si to pamatate kolko bude chlapcekov a kolko dievcatiek, predsa len anarida asi na doplnanie tabulky cas mat nebude

mywiel
23. apr 2010

Tak gratulujem ku chlapcekom 🙂 😉

andzi
23. apr 2010

Ahojte baby, dlho som tu nebola. Tak som vás prišla pozdraviť a vidím, že mnohé už viete pohlavie bábätiek! Tak gratulujem!

zuzulik82
23. apr 2010

ahoj silvi, jazminka to vcera par stranok dozadu zhrnula, ze kto co caka 🙂
myw, dakujem 😀

jazmina83
23. apr 2010

Silvika, par stranok dozadu sa pisalo o pomere chlapci dievcata a tabulku spravime asi novu, kedze Anaridka ma ine starosti ☹

andzi
23. apr 2010

baby, a kto zatiaľ vedie? Chlapci alebo dievčatká? Je tu ešte niekto ako ja, kto ešte pohlavie nevie?

ivanulienka81
23. apr 2010

ahojte dievcata.... taaak my sme si dnes trocha prispali, do osmej, juchuuuu
a maly mi poriadne vyplieskal brusko dnes, lebo ked on vidi pupcek, tak si mysli, ze to je na hranie 😅
no novu prehladnu tabulku by som prijala, bo ja uz teraz nemam prehlad 😕

ivanulienka81
23. apr 2010

andzi ja neviem a najblizsie sancu na zistenie mame 14.5. kedy ideme na morfo

andzi
23. apr 2010

ivanulienka, ja až 10.5. to sa teda načakám 🙂

ivanulienka81
23. apr 2010

andzi, my hovor nieco, uz sa taak neviem dockat a doky na minulej poradni ani len nic nenaznacil, tak mam nadej, zeby to mohlo byt dievcatko 🙂

ivanulienka81
23. apr 2010

do kelu, preklep, my=mi .... ja sa za toto velmi hanbim 😅

silvika
23. apr 2010

jasneee andzi ja neviem, ale ja mam este cas do toho 20-teho,

silvika
23. apr 2010

my ideme 7.5 na morfo aaale ci aj nieco uvidime,

fryda
23. apr 2010

ahojte som tu nova. A babo cakam prvy krat 🙂 vsetko je pre mna nove a aj tento chat 😉

potvorka88
23. apr 2010

Zuzuz standartne vychadzky na pn su 2 hodky rano a 2 poobede. Ja som doteraz mala od 10-12 a od 14-16. Vcera som bola na LPK a vypytala som si predlzene, takze rano mi ostavaju a poobede mam od 14-19. Vsetko je to na zaklade dohody 😉
No a kedze uz je 10 tak sa idem vyvencit

jazmina83
23. apr 2010

Ahoj Fryda, vitaj medzi nami, dufam, ze s nami budes drzat krok 😀 myslim tym v pisani prispevkov, tieto baby su hyperaktivne, hehe

a co by si radsej, chlapca alebo dievcatko? 😵

poki10
23. apr 2010

Fryda vitaj, zuzi, iba tolko, ved keby nemal pipika tak je to kraaasne dievcatko 😀 ked pises ze hlavne ze ma vsetko co ma mat, hlavne pipika 😀

andzi
23. apr 2010

ivanulienka, mne môj lekár povedal, že pohlavie vidí najskôr v 30tt, ale on má len 2D UTZ, našťastie idem 17.5. na 3D/4D UTZ a dozvieme sa to snáď už tam.

silvika
23. apr 2010

aaale figu andzi mne povedali pohlavia na morfologickom a to bolo v tom 20 a to bolo tiez 2D

ivanulienka81
23. apr 2010

mne miska odhalil v 17tt na obycajnom malom sone 😉 potom na morfe a 3D sa to len potvrdilo