icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
23. apr 2010

Tie glukozove testy ale aj tak nic nevyriesia, lebo to ze bude ok neznamena ze kym neporodite este tu tehu cukrovku nemozete mat, takze tak.

potvorka88
23. apr 2010

Zuzulik to zvladnes, je to sice fuj ale da sa to. Ja som to uz absolvovala a caka ma to este raz 😝

Zuzanocka som rada ze sa mi podarilo vybavit dlhsie vychadzky, lebo som sa citila ako v base. Pri tvojej dg ti neda asi nikto vychadzky kedze mas lezat. Ale dnes si o nic neprisla. Vonku je hnusne zima brrrr

estterka
23. apr 2010

tak to neviem,preco ma tu s tym tyrali uz v 12tt..radsej ma ku gynekologovi mali pustit..a mozno by to neskoncilo kontrakciami..ah jaj..

zuzanockamt
23. apr 2010

essterka ... zatial som doma do 6.5. ... potom by som uz aj do prace isla, lebo sa tu doma unudim k smrti 😝
ten glukozovy sa robi od 25-teho roku, mladsim len ak su rizikove ... ja by som tiez prijala radsej zjest nieco sladke ako pit tu gebuzinu ... ja sa tam isto dovraciam z toho ... kedze sa to musi nalacno ... uz to vidim 😝

potvorka88
23. apr 2010

Myw mozno su tie testy iba preventivne a z vysledkov vidno ci nemas na tu cukrovku nabeh aby ta mohli sledovat, podla mna

zuzanockamt
23. apr 2010

potvorka ... no ved jasne, ze mi nikto neda teraz vychadzky ... ale mala som dost, ked som sa rozhodla ist sama od lekarky, som na pol ceste volala MM nech po mna pride

andelik8
23. apr 2010

iron, bola som uz ten kocik pozriet, ale nechcem ho. Teda nie tento z druhej ruky, lebo konstrukcia mi prisla dost vyheglana, oproti tym co mali normalne nove na predajni a je to ten stary model 2008, takze ani farby neboli pekne. Este popozeram. Ak concord, tak by som radsej brala fusion, aj ked ten ma jedinu "nevyhodu" ze sportak sa neda otocit do protismeru.
Nevyrobil niekto nejaky uplne idealny kocik, co nema ziadnu chybicku, je neuveritelne funkcny, skladny, lahky, prakticky, nadherny na pohlad a nestoji viac ako 400? 😀 😀 😀

zuzanockamt
23. apr 2010

baby, vy narobite teda cirkus okolo tych kocikov, ja to vobec neriesim, hlavne, ze nejaky bude 😀

iron
23. apr 2010

andelik ok....hlavne ze sa ti paci, ved aj mne...ja len ze sa mi zda neprakticka ta sportova cast....neviem, to by som tam musela usadit krpatu aby som to videla....

zuzanocka....ked citma ze MM...tak hned ze materske mlieko...to uz som deformovana... 😀

mywiel
23. apr 2010

zuzi ved to je potesenie to vies ako ked si chlap vybera auto tiez je ako maly chlapcek a svietia mu ocka.... 😀

mywiel
23. apr 2010

A prakticky lahky kocik co sa da lahko zlozit do auta je fakt dolezity. 😉

estterka
23. apr 2010

no ja nie som ani rizikova,ani nad 25,a dokonca prve testy boli ukazkove a musim to pit zas...kurnik..ale rozculovat sa zevraj nemam,tak to necham tak..
zuzanocka,no mne povedala doktorka,ze az do porodu..ale som jej povedala,ze ja by som este robila aj,lebo presne ta chapem,aka "sranda" je to byt doma. povedala mi,ze uvidime a zatial sa tym nemam zaoberat..

andelik8
23. apr 2010

mywiel... to si uplne vystihla 😀
iron, ved vravim ze toto Neo to urcite nebude. Fusion ma sirsiu sportovu cast, a hlavne normalny nakupny kosik a nie len nejaku piditasticku kam ledva penazenku narves... len je drahy... tak neviem.
este som vcera pozerala na tento
http://www.e-kociky.sk/?89,bexa-b4
alebo tento
http://www.kocikovo.sk/product/implast-bolder-3...
ale ani jeden som nazivo nevidela 😒

potvorka88
23. apr 2010

No my sme mali uz vybraty ale zislo z neho lebo sa nam do vytahu nezmesti a takych ktore sa zmestia je malo a kazdy ma nieco co sa mi nepaci, resp. je to neprakticke alebo tazke, takze nemame ziadneho noveho kandidata. Uvazovala som nad Xlanderom ale ten sa mi tiez do vytahu nezmesti tak uz som z tych kocikov zufala 😖

iron
23. apr 2010

no ja som odisla na matersku 8 tyzdnov pred planovanym porodom. Tiez som si myslela ze budem dlhsie, ale dala som sa vypisat skor. Tie posledne mesiace, som nevedela ani sediet, ani stat, cez obed som doslova zaspavala....malá mi tlacila na panvove kosti, nevedela som sa uz ani zohnut....to bolo strasne. Uz teraz sa desim co ma to caka.
ALe poznam take co v pohode funguju, no ja ocividne nie som ten pripad.
esterrka...teraz sa citis fajn, ale pockaj ked to podrastie a kopne ta to celou silou, niekde do mechura alebo pod rebra....uvidis ci si to nerozmyslis.....s tou pracou potom este. 😉

andzi
23. apr 2010

andelik, ja som pôvodne chcela Concord, ale teraz sme sa s mužom rozhodli pre Jané slalom reverse 2010, s otočnou sedačkou. Krásny kočík.

potvorka88
23. apr 2010

Andelik Implast som bola kuknut nazivo a vyzera dobre, len sportova cast sa mi zdala dost mala, inak je takmer idealny

estterka
23. apr 2010

ja budem rada,ked objavim obchod,kde predavaju kociky tu na ostrove:D

iron
23. apr 2010

ked teraz je tolko kocikov, ze je problem vybrat.....normalne som taka rada ze to nemusim riesit. U nas to dostal za ulohu manzel nech vyberie kocik.....

mywiel
23. apr 2010

No ja na moj High trek nedam dopustit, velke nafukovacie kolesa, terenak a otocny na obe strany. 😀

zuzanockamt
23. apr 2010

estterka ... tak to mas fajn lekarku, ked ta nech az do porodu doma, ja keby som mojej nepovedala, ze sa citim zle, tak uz som dnes v praci 😝 ... ale potom mi uz budu ostavat len necele dva mesiace do prace, tak to uz snad nejako vydrzim ... aspon vyskusam mozno, co to spravi

mywiel
23. apr 2010

Ja mam tento...

andelik8
23. apr 2010

andzi, tak schvalne... kolko taky kocik "kostuje"? 😝

andelik8
23. apr 2010

myw... co to je?

mywiel
23. apr 2010

Inac odporucam kocik co ma brzdu aj na rucke v zime a dolu kopcom som to super vyuzila. 😉

mywiel
23. apr 2010

High trek od Bebe comfort

mywiel
23. apr 2010

Ideme hajat tak sa lucim zatial. 🙂

andzi
23. apr 2010

andelik, kuk sem

http://74.125.77.132/search?q=cache:zdBUG2O-ws0...

my ho chceme kúpiť na jednom nemeckom e-shope a spolu s hlbokou korbičkou a autosedačkou nás výjde na cca 770 € + nánožník 43 €, v našich obchodoch ho predávajú za cca 830 €. Ale je to kvalitný kočík a bude aj pre druhé bábo.

zuzanockamt
23. apr 2010

ja planujem skor kupit nosic na babo, aby sme mohli vybehnut aj do nejakeho terenu, lebo ist niekam na turistiku - len taku malu samozrejme aj s kocikom si neviem predstavit

zuzuz1
23. apr 2010

jaj baby... takze krpate bolo otocene chrbatikom...takze az 30 tt... ☹ ale sak nejako to prezijeme.... a kto bol rano tak PN sa zatial nehybe... ze sa mam stavit 3.5 (mala by mi vtedy zacat PN) a netusi co spravi bo su s tym nejake problemy,... hmmm 😖

inak andelik teraz pozeram ze si od niekial z PK... odkial presne (ak to neni statne tajomstvo) 😉

zuzanockamt
23. apr 2010

zuzuz ... a kvoli comu ostavas na PN?