♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
uz som sa chystala robit novu no je tu tolko babeniek novych a ty nas uz mas po kope len treba doplnit nejake udaje a nove babulky by sa ti prihlasili..ak by si samozrejme mala cas 😵
ahojte fesandy,
samaska ked uz pojdes do tt na jeternicku tak sa stav u mna na dezert 😉 prave som dorobila palacinky 😝
anaridka ahoj, rady ta tu vidime zase 😀
Zuzi a teba cely den nebolo 😀 vela roboty? Mnam, vidis palacinky by som si bola dala, aj ked teraz som dojedla puding s ananasom 😅
Ahojte jasne dorobim všetko čo chcete a ako chcete mi pošlite cez IP aj kto chce pridať čo a ako 😉 😉 😉
Dakujeme si zlata, pocuj mamina, to co mas za sexi fotku? 😀 to si robila teraz niekedy? skoda ze nevidno brusko vo vacsom 🙂 peknucka 😵
Mozete pridat aj mna 😉
zuzi ale mi robíte chutky- nechcete príst ku mne? Ja som natierala plot a seklo mi v krížoch ... ☹
tak ležkam 😖
jazmik, no celkom som kmitala v praci ale obcas som sem mrkla, ze co pisete. bola sranda v robote, nikto mi nechcel verit ze to bude chlapcek 😀 vsetci ze to neni mozne, to bude baba 🙂
jazmi veď od toho ma máte 😉 😉 poposielajte si všetky aby som to urobila naraz lebo tu to nečítam švetko tak je možné,že prehliadnem alebo tak 😉 ďakujeeeeeeeem 😀 😀 😀 včera sme fotili 😵
Vidis, mala si sa stavit s celym kolektivom a si mohla vyhrat kopec cokolad 😀 a tak ktovie, co uvidis na 3D 😀
a to co za tabulku sa tu robi?
estter tabuľka je už dávno kuk v mojom albume 😉
aj my chcem byt s hannah v tabulke,ti poslem hned 🙂
oukejko dorobím len si spraim v PC trošku poriadok s fotkami a taaaak 😵 😉
juj baby... jedno poobedie a mame tu hend 3-4 stranky... vy ste jak strely 🙂
zuzanocka perfekt foto musim ta pochvalit... a PN koli robote potrebujem... sme sa dohodli ze pojdem na skorsu MD ale potrebujem vykryt maj tak sa snazim... 😒
andelik ja osm z grinavy 🙂
anarida parada... kolko ta stali foto? ja sa tiez chystam ale az ked bude vobec vydno ze som tehu... 😀 bo zatial to vyzera podla mojho kamarata " ako keby som mala zastavene vetry" 😎 takze cakame na brusko a sup ho k fotografovi--- len by ma zaujimalo kolko si za to dala... bo co som sa pytala tak okolo 80€ 😖 tak neviem ci vela alebo akurat cena... 🙂
anarida mas pekne foto 😉
uzasne mate tie bruska,vsetky.. ☹ hned ako mi narastie daco,tak sa aj odfotim a pridam si fotky..vsak uz preboha kazdu chvilu musi..
ahojte babule už som doma....
morfo dopadlo dobre všetko je v norme bábetko sa pekne vyvíja a dokonca mi bolo utrvdeneé že to bude dievčatko takže som happy 😀 😀 😀 a počuli sme aj ozvy malej a žblnkot ako sa prevalovala v tej vodičke úžasny pocit 😵
a skuška spravena dufam že uspešne a hor sa na štátnice 🙄
aj ja som prave pridala aktualne brusko do albumu 🙂 tusim trosku aj podrastlo odminula 😉
zuzuz, ja mam jednu kamosku, buducu fotografku, ktora to ma zatial ako hobby. S nou sa chystam porobit nejake bruskate fotky. Ona za to urcite nebude chciet nic, ale nejaku dvacku jej do ruky dam. Tak ak sa ti potom budu pozdavat tie moje, tak ti ju milerada dohodim 😉
andelik pekučke máš a rastie trošku už 😀
agi ešte raz gratulujem 😀
sami dakujem 😀 juj taka som rada 🙂
anaridka riťka vitaj tak ako všetko ok??? čo emi ?
no žienky kde ste sa všetky podeli???
no žienky kde ste sa všetky podeli???
buvame??? či idú krimi noviny 😀 😀
mozno vsetky pozeraju hokej 😀
ah jaj,som sa odviezla autom do supraku,len na chvilu nieco kupit a tomu mojmu dietatu sa vobec nepaci,ked som na nohach..a vsak nemozem byt do 16 septembra v posteli,sa zblaznim..
andelik to by bolo fajn... akoze.... bo vies pytalal som sa vostinara... akoze drahy ale kvalitny a dobry... aj s tym malovanim by to bolo okolo 80€... hmm... co uz...
inak brusko mas krasne... mne akosi "splaslo" bo z nedele na pondelok sme mali kriticku noc a mala som pohovor so zachodovou misou 6x za noc... od vtedy sa akosi stravujem na sucharoch a vode... dnes som sa odvazila na sladeny caj a u babky orechove slize... stvu ma tie traviace problemy ☹
nika asi máš pravdu 😀
ester a veríš že môžeš? Ale neprajem ti to 🙂 to je len taká poznámka 😉 Malá ta chce pošanovat a ty takto na nu 😀
zuzi a ty ešte nevieš čo budeš mat? Mne sa zdalo že už si niečo písala, nie?

hehe spominaj čerticu 😀 vitaj Anaridka
pocuj, dokoncis nam tabulku? Aby sme nemuseli vyrabat novu, hehe prisla si ako na moje zufale zavolanie 😀 😀 😀