icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
23. apr 2010

🙂 zajtra idem do Nitry na výstavu Bocian - Všetko pre bábatko, tak som zvedavá, čo odchytím tam, aké sú novinky

mywiel
23. apr 2010

No ja som chcela neutralnu farbu aby bolo aj pre dalsie babo a este som ho vobec umyvat nemusela a to sme ho vyuzili fakt dobre. 😉

jazmina83
23. apr 2010

mywiel spravim tu tabulku len potrebujem udaje, po jednom sa mi nechce od kazdej tu podla pasu vyhladavat 😀

takze halo halo Oznam pre septembrovky, posielajte IP aby som mohla doplnit tabulku, kedze anaridka ma ine starosti teraz 😵

poki10
23. apr 2010

jazmi, ake udaje? neviem, nestiham to tu citat 🙂

jazmina83
23. apr 2010

vek, bydlisko, termin porodu, pohlavie babetka ak viete, meno babetka ak chcete prezradit, a kolko deti mate ak uz mate 😵

jazmina83
23. apr 2010

ako som si všimla, niektore babulky mate vsetky udaje v pase, takže tie mi pisat nemusite 😀 dakujeeeem

jazmina83
23. apr 2010

Poki, teba som dokonca vedela spamäti..vsetky udaje 😎

poki10
23. apr 2010

jeee, akurat som ti isla pisat, takze vidim, ze nakoniec netreba 🙂

samasa
23. apr 2010

čaute kočky. Pozrite čo som si dnes kupila 🙂 Vyzerám v tom ako hrošík 😀

samasa
23. apr 2010

nejaka tabulka už tu je, či nie? Ale to je asi stará ...

silvika
23. apr 2010

jeeej ake mas brusenoooo ty uz ho mas aj tak vyssie

samasa
23. apr 2010

silvika - vyššie-širšie do všetkých strán 😀

poki10
23. apr 2010

sami, velmi pekne 😉
baby, povedzte mi, som normalna? dostala som strasnu chut na zemiakove placky. tak, ze idem vyskusat, si urobit. veeelice boli dobre. ale len ta prva. musim sa pochvalit, ze sa mi podarili. ale teraz uz ledva cakam kedy ich dosmazim a uz som zvedava, ze kto ich asi tak bude jest. lebo ja to nebudem. fuj. tak som sa nadychala vyparov. ☹
a pritom som sa na ne velmi tesila ☹
asi by to chcelo zamestnat nejakeho osobneho kuchara 😅

silvika
23. apr 2010

jaaaj a my sme s malym dneska zchrumali ryzu s chobotnickami, mnaaam, take dobrucke boli makuckeee

zuzanockamt
23. apr 2010

poki ... aj my sme dnes robili zemiakove placky 🙂

poki10
23. apr 2010

zuzi,ale ten usmev znaci, ze sa ti asi tak nesprotivili ako mne ☹ a pritom taku chut som na ne mala. teraz smrdim ako zo zavodnej kuchyne. bleee

samasa
23. apr 2010

😀 😀 😀 poki ja som ich robila v nedelu- dopadla som tak ako ty 😀 😀 😀 vysmažená a polovicu ich dostali sliepky 😀
silvika- chobotničky jáááj ja som zástanca slovenskej kuchyne 😀

zuzanockamt
23. apr 2010

poki ... ja som nevarila ... varil MM 🙂

poki10
23. apr 2010

mnaaam 🙂 no, to by sa veru aj mne pacilo keby mi ich navaril niekto iny...ale tak co uz

poki10
23. apr 2010

sami, ja si asi hlavu strcim pod vodu alebo co 😀 to je strasne. fuj. a to nechcem vediet, co bude MP robit, ked dojde domov. okna vsade dokoran 😀 smradu jak v carihrade a to este len budem pocuvat, ze som preboha robila 😀

samasa
23. apr 2010

poki zajtra ho počkaj vyvonaná nafintená a nech varí on ked vie lepšie 😎

silvika
23. apr 2010

zajtra ho nebude cakat, sak je sobota 😀

samasa
23. apr 2010

sudim podla seba- moj muž robí aj v sobotu a nedelu 😎

poki10
23. apr 2010

no, to on by navaril. upece zemiaky a je to 😀 mozme ist obedovat 😀
este sa chystam upiect jaternicky 😀

zuzanockamt
23. apr 2010

poki ... MM musi varit, ja sa nemam namahat a jemu nerobi problem ani mäso spravi ... s niecim sladkym by mal problem, ale take klasiky zvladne ... a pecene zemiaky su nahodou fajne ... hned by som si dala s kyslym mlieckom

samasa
23. apr 2010

poki asi prídem!!! na jaterničku 😀 alebo mi jednu pošli poštou 😀.... poštovým holubom 😀

anarida
autor
23. apr 2010

KONEČNE 😵 😵 😵

poki10
23. apr 2010

anarida, co konecne?
sami, pridi, ja ta rada privitam, ak budes tolku cestu merat kvoli jaternicke 🙂
a zuzi, ani jemu nerobi, len on tie zemiaky taaak lubi, ale aj ja. len ich musi upiect on, nie ja. moje mi nechutia
on tiez hocico spravi, len jemu sa moc s varenim nechce hrat...ale nemozem povedat, ze by nevedel
🙂

samasa
23. apr 2010

vitaj Anarida 😀
už som sa na teba pýtala, že čo nechodíš???

anarida
autor
23. apr 2010

Konečne som tu kočky 😵
samasa 😀 ďík boli sme v nemocke potom sme sa zabiehali boli sme bez ocina tak som mala veľa roboty s Rebekami a teraz je už konečne kľud 😵 😵 😵