♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no to je samozrejme podstatné 😀 asi som si to pomýlila s nejakou inou zuzkou 😀 😀 😀
vostinar je fajn, mne uz tiez robil nejake fotky (som Silvii robila modelku na jednu akciu), ale buducu nedelu idem najskor skusit tuto kamosku, od nej mam uz tiez nejake cerstvoposvadobne fotky s mojim drahym a pacia sa nam, tak uvidime co vymysli s bruskom 🙂
ak, tak zavolam Vostinarovcom, ale ked tak az niekedy v lete, s riadnym bruchom, nech to stoji za to 🙂
80 aj s malovanim? aj s vlasmi? za to berie tusim okolo 30, takze 50 za fotenie? uf... dost
no nepoviem ti presne bolo to davnejsie... ale okolo 80 i spominal... ale ze urobi dost zaberov... takze... no uvidime... u nas totiz pravidelne chodia fotit deti do skolky... a co nam robia svadobne foto chalani tak mylsim ze ti nerobia tehu foto :( hmm... ak by to slo mozno by som skusila tu tvoju kamosku (myslim ze ak by suhlasila s fotenim nech by pytala kolko kolvek viac ako 80€ to nebude) 🙂 a tiez az niekedy v lete palnujem,,, nech to stoji za to... 🙂
no jo porucam(e) sa.... ide sa zasluzene oddychovat... dnes mame toho za sebou vela...
PS: viete o akcii Bratislava pre vsetkych? (len tak to davam do pozornosti keby dakto mal moznost a nevedel o tom)
ide o to ze pocas tohto vikendu su otvorene vsetky mozne veci zadarmo ako zoo botanicka muzea a pod. viac info na www.bratislava.sk sekcia Bratislava pre vsetkych 🙂
Ahojte baby 😉 sak vy pisete jak draci ani sa mi to nechce citat sak by som tu bola do rana 😀
akurat som mrkla co bude mat Zuzka 🙂 gratulujem ku chlapcekovi inac aj u mna to bude tak,ze teraz sa tesim strasne na dievcatko a ked to bude chlapcek tak sa budem este viac 😀 a tato ma bude nosit na rukach 😀
ja som mala vsetky testy v poriadku o 4 tyzdne idem na poradnu a mam sa objednat na glukozovy test 😒 sak tam umriem od hladu 😝 a o nejake 4 tyzdne mam ist aj na 3D,ale to mi maju volat a stale nic tak dufam,ze na mna nezabudli ked pojdem na poradnu a nezavolaju mi tak sa budem musiet znova objednat 😠
idem buvat tak zatim prajem prijemnu dobru noc a nech vas babatka kopkaju 😀
Dobre ranko Babulky, je tu este niekto, co nevie spat? 😀 od tretej som pozerala film, potom som 15 minut spala a som fit ako rybicka a sa nudim, pretoze ostatni este spia. idem niekoho zobudit, hehe 😀
ahoj Jazmina,aj ja som hore uz od 5,tesila som sa na sobotu,ze sa konecne vyspim,a nic...
ahojte dievcata,ani ja nemozem spat,U nas je len 6.11,neviem co sa to deje..nechodim spavat cez den,aby som vecr isla skor,a potom aj skor vstanem...
co mate na plane cez vikend.Uz sa to pocasie vylepsilo,u nas bolo 18-20 stupnov vcera,tak dufam,ze aj vy budete mat slnecny vikend 🙂 😀 😉
dobre rano ranovstajky 🙂
no u nas otrasne pocasie tak ako vcera, kosa a slnko sa ani len neukazalo 😠
ja dnes mam na plane riadit, riadit, riadit a potom urobit Miskovi tortu, zajtra mame oslavu 😀
pekny vikend prajem dievcata
Ivka Miskovi zelam vsetko najlepsie k prvemu rocku 😵 😵 😵 pametam si este na Erikinu oslavu a strasne jej ziarili oska ked zbadala tu tortu.mala lienku a chcela jej nozicky odtrhnut 😀
ahojte ja som hore uz asi pol hodku,isla som spat o pol noci a nejak ma hlava boli.
som si myslela,ze sa zobudim do slnecneho ranka a nic,my sme mali v plane natierat balkon,tak neviem ci nebude prsat ☹ ☹ tak budem asi potom piect,nemam co na robote,upratane aj navarene mam.
Ahojte 🙂
u nas to vyzeralo na dazd, ale uz sa ukazalo slnko ... mne je to ale jedno, ked som doma zavreta
kočky ale u nás je nádherne- zatial je 10 stupnov 😀 Posielam aj vám slniečko 😉
Ahojte tehulky 😵
viete ako mi dnes rano prišlo v obchode špatne? ja som myslela že odpadnem.. zalial ma studeny pot.. ruky mi strpli.. zbledla som,no ledva som domou prišla 😔 dufam, že sa to opakovať nebude 😠
Nam ide ocko na futbal, tak budeme sami doobedu ale poobede je späť, tak hadam dačo podnikneme 😎
pekny slnečný den vam želame 🙂
heli,mna tak minule v kosotle zastihla mdloba,tiez studeny pot,skoro som odpadla. 😒
ahoj helka. Pridi ku nám 😀
baby šak sa šanujte trošku!!! 😀
ste kinderkové tak odpočívajte
sama,ale ked sa nebudem ani hybat skysnem,uz teraz som kysna riadna,fuj.ked vidim tie kocky ako su vyobliekane a ja jak taka gula sa valim.
Macu,ale z čoho to môže byť? ja som myslela, že asi zato že som bola hladna, nalačno som šla... ale zase,nejako vidím,že mičasto byva tak ťažko.. hlavne ked potrebujem nakupovať, alebo dačo vybaviť 😔
Lubi dobre, balím kufre a ideme k vam 😎 😀
macu ale tie kočky nebudú mat v septembri mimi 😎 Tie kočky necítie ako ich večer niečo kopka do brušenka 😀
Ja mám už 150 kíl a nepripúštam si to lebo viem že to po porode pojde dole 😀 takže hlavu vzhuru 😀 Bude horšie 😀
helka čakáme 😀
Môže to byt z uzavretých priestorov- kde je vela ludi.... vydýchaný vzduch atd 😀
Noo tak ked budem blizko tak ti volam, aby si ma navigovala 😀 😀 😀
Noo ved jasne, zato hoovrím manželovi, že od dnes chodí nakupovať rano on, ale to zase nakupi polku zbytočnosti... 🙄 a to čo potrebujem nedonesie... som si všimla, inač, že mi viacej vyhovuje tak zatiahnute počasie a dažd, ako slnečno a sucho 😀 som to teda napísala 😎 😀
heli,aj z hladu jasne,ale znizi sa ti tlak a hotovo,pride to.hladina cukru v krvi klesne na minimum,treba sa vzdy najest,ked ides niekam.
sami,ja viem,to mam len obcas take depky ale viem,ze to zhodim a budem mat babatko,taka neuveritelna vec pre mna stale 🙂
inak tento mesiac mi uz dve kamosky oznamili,ze su tehu,dalsie dve cakaju,no ja neviem co to aky boom nastal,doteraz nic a teraz vsetci,ja som zacala prva 🙂 🙂 🙂
No macu väčšinou nosievam zo sebou ked idem do mestaniečo sladke a ked citim že dačo ide, tak si hryznem aby mi to dalo hore kusok cukor, dokym sa viem dakde usadiť a najesť sa a lebo napiť 😅 len nemam rada taketo nevolnosti... som myslela že ako prejdem cez 16tt, tak to všetko prejde a nejako ...... nič 😕
Noo tak to maš super, budeš mať skym kočíkovať 😉 my sme tiež na sidlisku taka super partia, 3kočky, a sme sa zvykli stretavať aj Lučenčanky z koníka v parku a poviem vam tak sme si začali rozumieť, že sme super kamaratky a denne prekecame aj 2hodiny telefonovaním ešteže mame Orange a na volanie 3minút 😎
helka macu ma pravdu treba sa najest,alebo aspon nejaku kavicku hodit do seba teda ak pijes.a vela tekutin treba.ja ranajkujem az okolo 10 niekedy aj neskor,ale vzdy si dam rano kavicku a mozem fungovat.mne rano nechuti jest aj ked by som teraz mala 😅
macka aj u nas v praci najskor ostala moja spolupracovnicka tehu potom dalsia potom som prisla na rad ja a dokym som porodila tak uz tam bolo 6 bab tehu 😀
dobre ranko..no my sme tiez vela nespali,vam poviem,to bola noc..moja krpata mi dala jasne najavo,ze vcerajsia minicesta po supraku bol omyl a ja som mala take bolesti celu noc,ze som sa vazne ani pohnut nevladala..okrem toho sa mi hlava tocila,zaludok som mala ako na lodi..nuz,najblizsie ked dostanem chut na jogurt,tak mi niekto musi priniest..Hannah chce byt so mnou v posteli,tak si musime vybavit "donaskovu" sluzbu..
a baby,kludne aj k nam mozte dojst za tepluckom,pozyvam na kavu,na kanaroch to vyzera na celkom pekny dnik 🙂
ste toho ale popisali zase 🙂 ... mne je zase fajn ako som doma ... ked pojdem do prace, tak zase zacnu hrozne casy ... tak musim este tie dva tyzdne vyuzit na poriadny oddych
Ahojte kočky ocko vzal herečky na výlet tak sa idem skúsiť pustiť do tabuliek snáď to bude rýchlovka ak nie tak večer najneskôr budú 😉
Lulu ja nemôžem nič s kofeinom, tak mi to da hore alebo dole tlak,že mi je velmi špatne,.... 😖 inač pred tehotenstvom ešte s malym som bola velka kavičkarka,no proste teraz to nejako nejde ☹
Anaridka,pekne foto 😵 tak si kusok uži samotky a oddychni si.. 😉

samasa ak to patrilo mne (predsa len sme tu tusim 3-4 zuzky) o tom malom tak este nevieme... boli sme sice na sone ale drobatko bolo otocene chrbatikom (alebo ritkou - ako sa ti paci) takze az v 30 tt.... 😖 ale sme zdravi a to je hlavne 🙂