♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
miri ... podla mna strie nie su psychicka zalezitost, skor dedicna
Miriatko, každá sa bojíme triple testov, lebo je veľa falošne pozitívnych ale len málo falošne negatívnych. 🙂
miriatko,ja som nepribrala vobec nic(schudla dve kila,teraz pribrala tie dve kila,takze mam hmotnost ako predtym) a nemam vobec ziadne brucho,uplne ploche,ani pred tehotenstvom som take ukazkove nemala..obcas si moj drahy robi srandu,ze mi tehotnestvo vyformovalo postavu,ziadne brucho a vacsie prsia..a jem ovela viac ako pred tym a uplne vsetko,vobec sa neobmedzujem,a teraz mam pnku,mozno az do septembra,takze ani pohyb nemam ziadny..ale videli sme malu uz trikrat a je v poriadku,rastie,pribera,takze mi povedala lekarka,ze som v norme a mam sa tesit,ze nepriberam. lebo zevraj podla nej to zavisi od pevnosti brusnych vnutornych svalov,tak ale uz dufam,ze sa konecne nieco objavi..celkom zavidim tehulkam,ktore tu maju fotky brusiek v rovnakom tyzdni,ale urcite sa aj my dockame..
a tie testy,to ti nepomozem,lebo moje geneticke testy skoncili a zacali poznamkou,ze som mlada a dieta je isto ok,ako som to tu uz raz spominala.ja ani neviem,co to tie tripple testy su.. 😖
esterrka, no tak toto je presne aj môj problém, že by som sa už rada aj pýšila bruškom, minule sme boli s manželom pozerať kočík a predavačka sa nám vôbec ani nevenovala a opýtala sa, či už čakáme bábo alebo len obzeráme.
andzi,presne tak sa na mna ludia pozeraju..ked poviem,ze som tehotna,tak mi pozru na brusko "a to len par tyzdnou zatial,nie?"..no taky piaty mesiac pomaly koncim a nikto mi to nechce verit..
A kedy vlastne nám tie bruchá narastú? Keď si pozerám fotoalbumy tak niektoré baby v 20tt už majú riadne bruchá.
a inak,som nepocula este,ze strie su psychicka zalezitost..ja som doteraz vedela,ze vznikaju pri rychlom prirastku alebo ubytku hmotnosti,ked sa niaka ta cast koze "natrhne",preto sa cudujem,lebo ked nepriberam..len moj drahy povedal,ze jemu sa to ani na strie nezda,lebo ze su to flaky skor ako ciarocky,ale tak co ine to moze byt..ale kremikujete sa proti striam aj vy,ci?
nebojte sa narastu ... niekedy v lete urcite ... tak v juli alebo v auguste uz budeme mat aj my 🙂
aaajjj endzi a estterka takych nas je viac co tuzia po brusku a ne a ne narast 😠 ja co mam foto posledne tak to bol akoze vrchol po dobrej vecery... odkedy mi bolo v pondelok zle tak sa brucho stratilo na minimum...ale doky povedal ze male je este trochu vecie takze to berem tak ze mam "stastie"... estti aj mm sa tesi ze ziadne brucho velke prsia 😖 mne to take uzasne nepripada :(
miriatko klud a rozvahu... na to sme tu aby sme rozoberali z coho ma ktora zle pocity alebo ako sa tesi ci obava... kludne pis co ta napadne.... rychlo podla mna zapadnes 🙂
ja sa kremujem proti striam, ale na bruchu zatial nic nemam ... skor na prsiach, ale to som uz mala a tam mi aj tak nevadia ... a ani na bruchu by mi nevadili, lebo urcite ho nebudem mat nikdy ukazkove, takze sa nikde na verejnosti pretrcat nebudem 😀
No fajn, v tom najväčšom teple!
zuzi ... ved co sa ty stazujes, ty mas nahodou fajne brusko 😉
andzi neviem,vcera som to uz odfotila,nech mam dokaz,ze naozaj si nevymyslam,ze mi nic nerastie :D lebo z domu kazdy chce,nech fotky poslem,ako teraz vyzeram..no okrem vacsich lic a prs nemam velmi co ukazovat zatial .
ved vrvim ze to bol moj vrchol po dobrej vecery...keby si ma videla teraz... z nedele na pondelok som 6x za sebou vracala tak si vies predstavit ze cely tyzden som zila z par rozkov a vody... takze nic moc teraz...
..no musim sa priznat, ze citam tieto riadky s usmevom na tvari. Niezeby ma tesilo ze mate ( andzi a estterka ) tiez male bruska, ale ulne chapem ako sa asi v tychto chvilach citite...
Ja som sa tiez velmi tesila nato, ze budem mat brusko a v takom piatom mesiaci sa budem fotit a proste vsetko bude super a ja si to budem maximalne uzivat. Tak som si nakupila tehotenske pasy s vtipnymi motivami a mozem ich mat tak akurat odlozene v skrini, lebo mi nie su este take ake by mali byt, aby bolo vidiet, ze som uz relativne v pokrocilom stadiu tehotenstva. 🙂 😉
No a clovek sa fakt najviac tesil na to fotenie, ze kazdy mesiac...no mas ho vidiet?! Fotila som sa tak v druhom mesiaci a od vtedy vobec... a to mam snubenca fotografa. Fotil aj dadulienke27 svadbu.
Ak budete chciet, tak pozrite link
http://www.ddfoto.estranky.cz/
Baby, počkajte ešte mesiac a pol a uvidíte ako nám tie bruchá vyrastú a začnú vadiť, ked sa nebudeme môcť ani zohnúť
zuzuz1,presne to aj mne lekarka hovori,ze sa mam tesit..
zuzanockamt,lenze ja to mam uplne tak na zadku,pod zadkom,ze to bude trcat z kazdych plaviek.. 😢
čo sa teraz stresujete s postavou, missky z nás už tak nikdy nebudú a po pôrode to dáme dolu, keď budeme za noc 6-7x vstávať k postieľke
andzi...to urcite, len aby sme potom nesli vsetky na missis co nam pojdu tie kila pri kojeni same dole... 🙂 😉 😵
alebo ked si tu tak zaciatkom augusta budeme pisat..bruskate..
presne tak andzi... suhlasim s tebou 😎
ok baby idem riesit bytostnu otazku co si obliect a obud na hody...majte sa vidime - citame sa vecer... 🙂
dievcata, boli mi potesenim.... 😅 🙂
ja sa s vami na teraz lucim, idem chystat veceru a zajtrajsi obed zaroven, aby som rano nezobudila draheho...
miriatko, a to preboha taká súťaž ešte existuje? Ja si pamätám, že asi pred 100 rokmi robil niečo také oklamčák...
zuzu, tak sa zabav na hodoch, to máš príjemné starosti!
to ti neviem povedat ci existuje nejaky priamy prenos... ale viem, ze v nejakych casopisoch som zazrela sutaze o missis..
tiez zelam Zuzuz1 dobru zabavu 😉
zuzi,zabav sa a poprechadzaj sa tam aj za nas,co kvasime v posteli..
cely den v posteli a zas tie bolesti zacinaju a tlaky a dnes aj krize..ja neviem,preco nemozem mat bezbolestne tehotenstvo ako vacsina zien..:(
estterka ... ja ked dlho lezim, tak ma tiez obcas zacne vsetko pobolievat ... skus sa len tak po dome poprechadzat
estterka, mna boli panva tiez kazdy den... hlavne ked dlho lezim pri telke ci notebooku. asi by mi prospelo, keby som trosku pozehlila, alebo aspon riad umyla 😀
andelik 😀 ... ja sa tak snazim striedat cinnost ... teraz som si bola spravit veceru ... zeleninovy salatik 🙂

zuzanockamt, dakujem 🙂 si ma aspon trochu ukludnila, ze nie som jedina a je to asi ok!
Uz teraz vydrzat len aky bude vysledok tych testov... aj ked viem, ze ani na to sa velmi spoliehat nemozem, lebo vela buducich mamiciek ma zle prve testy a potom je nakoniec vsetko ok!