♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
a možeš si zahrat aj poker 😀
alebo teda asi ruletu- do herní nechodím 😎
mozno ten kocik staci len vyhrat v kartach... 😀 v tom pripade idem do toho, za pokus to stoji 😀
Dobrý večer kočeny idem opäť dorábať tabuľku nejake zmeny ? 😵
Práve ma kope....áuuu, čím ďalej budú tie pohyby bolestivejšie, ale toto je asi tá najpríjemnejšia bolesť na svete. 🙂
andzi aj mňa tí moji futbalisti kopú vždy navečer keď maju spať začnú 😅 cez deň sa neozvu to mám normálne strach čo sa deje šťucham do nich a oni takto na večer vždy 😀 😀
anarida, no presne, cez deň som sa aj dosť hýbala, upratovala a malé bolo ticho, vraj plod v brušku spí aj 15-20 hodín v kuse...no a akonáhle sa večer chystám spať tak to začne. Doteraz to boli len také šklbance, šteklenie a teraz to normálne zabolelo.
No presne to isté mám aj ja 😉 A mňa to bolí 2x viac mám tam dve potvorky ale vždy mi to vyčarí úsmev 🙂
anarida, ty to máš teda veselé, dve potvorky doma, dve v brušku. Pozerám internetové obchody s detskými vecami a rozmýšľam, čo využijeme a čo nie. Čo si myslíš o spacom vaku? Je vhodný na spanie alebo môžem dieťa prikryť perinkou? Alebo ako to budeš riešiť?
andzi , ja som spací vak pri Emke využila pár krát ... hlavne keď sme boli v nemocke a tak alebo sa mi zdala niekedy v noci zima a tak alebo keď som ju dávala na zem na deku tak aj do toho aby nenachladla ale , žeby sa bez toho nedalo žiť nemôžem povedať . Mám ešte po Eme v super stave rúžoví tak dokúpim pre chlapca a mám vybavené 🙂
andzi...zo zaciatku bola moja len v perinke, pripadne som ju prikryla dekou. Ked bola vacsia, ze sa uz zacinala mrvit tak bola v spacom vaku. A teraz ju prikryjem dekou a ona sa odkope, v spacom vaku nevie byt je nervozna, lebo sa v nom nevie presuvat a postavit.
Paplonik a vankus nemam doteraz. Vraj dieta nepotrebuje vankus do neviem kolko rokov....tak to este neriesim.
anarida nie som v tabulke, vies ma tam pridat? Bydlisko BA, vek 28
áno, ja som tiež počula, že vankúš kriví dieťaťu chrbticu, tak rozmýšľam nad tým spacím vakom, ale asi si kúpim aj perinku a vankúš ktoré využijem keď bude dieťa staršie
iron
Eme sa v tom tiež už teraz nepáči . Ale ako sme boli naposledy v nemocke mala som ho tam a bola v ňom pekne zlatučka ale zas bola nevládna . Ja to tiež teraz už moc nevyužijem a vankuš tiež ešte nemáme asi keď bude mať dva dva a pól dáme perinu už má . A v perinke som ju vôbec nemala ani v pôrodnici nebola v perinke hneď v zavinovačke a tu sme po dvoch týždnoch vyradili .
anarida.....no ani moja nebola v perinke, len v zavinovacke. Ja uz pojem perinka hned chapem ako zavinovacka.... 😀 Vydrzala mi tam asi tak dva mesiace a bolo.
Ake je to mat dve baby> My budeme mat pravdepodobne dievcatko, ale si to neviem predstavit.
Dve baby mať doma je úžasne 😵 Ja si zas neviem predstaviť,že teraz budem mať chcelapca neviem čo budem s nim robiť 😀 chudáčik medzi toľkými babami ho porazí 😕 ešte bude nejaký teploško 😅 ale nie no naozaj si to neviem predstaviť som zvyknutá už na baby a keby si mám vybrať mám same dievčatka - princezničky doma ale hlavne nech sú detičky zdravučké 😵 😵 😵 😵 baby si inak rozumejú super pekne sa spolu zahraju super spolu vychádzajú 😵 😵
No ani mne nie je jasný rozdiel medzi perinkou a zavinovačkou...
to je super....jasne najdoleziatejsie je nech su zdrave. Len ja mam brata, manzel ma brata....ale tesime sa...bude to sranda...jaj a najviac ako sa budu spolu hrat....lebo mala je este mala, ale uz mi zacinaju rohy rast ked mam stale vymyslat nejake aktivity.
Perinka je vyslovene perina a zavinovačka je tenšia nie je taká pevna ako perinka .... ak som dobre pochopila ten rozdieľ ja ? 😕 😅
andzi...perinky to su take tie klasicke co byvali niekedz, dovnutra sa dava normalne nieco ako perina, krajky atd...viaze sa to vacsinou na tri snurky
zavinovacka je spevnena makkym vacsinou penovou vyplnou len tam kde babo lezi, prehne sa spodok, jeden bok, druhy a zaviaze....
zavinovacku som vyuzivala hlavne pri dojceni,....je to jednoduchsie v tom babo drzat
Ja som perinku ani nemala vôbec a to je malá narodená v januári 😅 podľa mňa je to už zbytočnosť veľa mamičiek to úplne vylučujú tie perinky
anarida, mna si zabudla dat do tabulky 🙂
A písala si mi moja ? Ak áno tak prepáč 😉 Budem robiť až zajtra 😉 už sa pomaly chystám do postele 😵
moja bola ovela kludnejsia ked v tom bola zaviazana a mala skryte aj rucicky.....ale je to individualne, zalezi od babatka. Ja som vyuzila. Mam dva kusy....staci bohate.
pockaj, tak napisem 😉
Kočulky zajtra Vás tam pridám 😉 😉 😉
dobre, tak dobru noc, pekne sa vyspi. dnes som pozerala na fb fotky malej emky. je krasna. aj som pisala do komentara, ze nosik ma cely po tebe, bambula 🙂
🙂 Ďakujemeeee musím pofotiť nejake nové tam su ešte take staršie 🙂 idem pá dobrú nôcku aj Vám 😉
Ahojte perinky,alebo zavinovacky by sa mali pouzivat aspon do 3 mesiacov,lebo babetka sa tam citia viac bezpecne,lebo takto natesno bolo aj v brusku.ja som pouzivala zavinovacku a je to dobra vec,ale mala som ju len do 2 mesiacov,lebo uz to vykopavala a trcali jej nozky 😀

jeeeej... pozeram inzeraty na kociky.. a jedna tam pise, ze v pripade kupy ho posle krupierom... 😀 to su take mile omyly...