icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

agentkak
26. apr 2010

zuzi beriem celu dovolenku a potom PN....už nejako nevladzem na nohy..doma v klude bude lepšie... 😅
a ty si trufaš ist do prace ??

zuzanockamt
26. apr 2010

no velmi si netrufam, ale pochybujem, ze ma necha doktorka tak dlho este doma ... tak mi nic ine neostava asi

helka101
26. apr 2010

Zuzi dakujem ti pekne 😉 no vidím že jogurty ho nedraždia, ale čo snim dokazovala mlieko som sa len divila, tak dufam, že ked ho uplne vysadíme a organizmus sa nam prečisti,tak bude kusok klud.. 😅 ked som čitala , tak priznaky na alergiu s mlieka sa prejavuje aj kašlaním, zvyšenou teplotou akoby to bola vyroza a tie traviace ťažkosti

Katka ahoj 😀 už viem prečo mi nedošla PN.. každy mesiac musím nosiť tlačivo o predlžení PN do socky... a mne to nikto nepovedal 😅

helka101
26. apr 2010

Zuzi, prečo by ťa nenechala.. mna doktor bez problemov vypísal a ešte povedal, žekebyže sa sama nespytam, tak by to aj tak sam navrhol,lebo že migrena je velmi zla pre plod..hlavne ked mi trva aj 3 dni ak neužijem lieky. 🙄 a tie su v tehotenstve striktne zakazane! a klasicky ibalgin a paralen mne už na bolesť nezabera...

zuzanockamt
26. apr 2010

helka ... a to ake tlacivo mam nosit na SP? ... ja som jedno poslala do prace a jedno mam pre lekarku, ked pojdem na kontrolu ... a nic ine mi neostalo ... tak neviem

helka101
26. apr 2010

no to si musíš u dokyho vypýtať, poviem ti bližšie ked sa odneho vratim... ja som to tiež nevedela, ved ja som myslela že odnesieš začiatok PN a ukončenie PN a dosť.. a žiadne tlačivo o predlžení, ale jedno tlačivo ostava stale aj u doktora... tak neviem... uvidím čo mi teraz povedia..lebo ja potrebujem aj spiatočne za cely marec 😠

zuzulik82
26. apr 2010

dobre ranko 🙂

katulik, tak to mas super ze uz len 4dni v robote a potom huraaa budes doma. tesim sa aj za teba 🙂 ja pokial nebudem mat ziadne problemos a budem mat chut tak tu budem "zarezavat" ale pred MD si urcite vycerpam celu dovcu co mi ostane. tak to mi potom vychadza ze bude v praci uz len 2mesiace 😀

zuzanockamt
26. apr 2010

no lebo ja som tiez na SP nebola a dokina mi nic nevravela ... ved zaciatok tam maju ... to posiela aj lekar aj zamestnavatel a ukoncenie tak isto ... no hrozne

helka101
26. apr 2010

No Zuzi ale ak chceš aby ti tu PN vyplatili tak si toto tlačivo musíš odniesť! Bez toho nevyplatia... mne zato nenabehla marcova PN 😖

zuzanockamt
26. apr 2010

tak si to musim zistit u dokiny, ked pojdem 6.5. na kontrolu ... skor tam nepojdem, lebo ona tam ma vzdy natresk ... to je hrozne, ze nikto nic nepovie a zariad sa ako vies 😠

helka101
26. apr 2010

No Zuzi poviem ti bližšie poobede ked sa vratim z mesta, že vlastne ako to funguje... no každy mesiac ku koncu muísš odniesť predlženie PN a na zaklade toho ti vyplatia teda ten mesiac 😠 proste birokracia nech sa nenudíme.. ked sme už tehotne a na rizikovom no nie? lebo ja som si tiež bola vtom že stačí odniesť začiatok a ukončenie PN ale vidíme že asi nie.. 🙄

zuzanockamt
26. apr 2010

ja idem zavolat svokre, co mi na to povie ... ale je proti zdravemu rozumu ... kedze mam mat kludovy rezim, nemam ani ani vychadzky, ale musim sa kvoli tomu trepat k dokine a este aj na SP

helka101
26. apr 2010

No teoreticky ty nemusíš, pošleš manžela..ale aj tak je to na hlavu 😒

agentkak
26. apr 2010

ajoj zuzik no tešim sa budem mať klud a pohodka pri učení apson a inak mna dost začínaju boliet nohy takže pre mna to bude len dobre bo to cestovanie je hrozna zaťaž...

heli ty ais myslíš na konci mesiaca čo sa dava peňžný lístok nie ??

zuzanockamt
26. apr 2010

agentka ... no mi hovor o cestovani 😝 😝 😝

helka101
26. apr 2010

Katka ja neviem... 😅 v SP hovorili o tlačivo na predlženie PN..

zuzanockamt
26. apr 2010

helka ... ved hej, ale kebyze MM chodi do prace, tak nemam koho poslat 😝

helka101
26. apr 2010

No ved Zuzi ja viem. aj u nas to tak je.. manžel robí doobedu do nejakej 16tej, tak len ja si to musím ísť vybaviť 😅 ale je to na hlavu.. možno ide o ten penažny listok, ale aj tak.. ked sa nato ozriete, ked je začata PN tak aj peniaze maju vyplacať do jej skončenia dokym sa nedonesie tlačivo o ukončneí nie??? 😕 každy mesiac tam chodiť..akože 😠

zuzanockamt
26. apr 2010

a ty si im nedavala cislo uctu? ... tam na zadne strane, kde to podpisyjes zamestnavatelovi sa uvadza cislo uctu

helka101
26. apr 2010

NO nič kočky idem sa chystať do tej poradne.. tak držte palce aby doky urobil sono. 😉 pekny den ... 😵

helka101
26. apr 2010

Zuzi davala... písala som ho tam ked som to odovzdavala zamestnavatelovi... a aj tak mi nič neposlali.. 🙄

agentkak
26. apr 2010

zuzi no ved toto a ty tiež dochadzaš dosť blbo asi tak vieš ake to je... na figu..

heli šak ale to tlačivo na SP sa da riešiť aj poštou nie ??? držímpalčeky k dokimu daj vedet potom🙂

zuzulik82
26. apr 2010

agi, mna tiez trosec bolia a uz aj opuchaju nozeny ked viac chodim, ale zatial sa to da zvladat, kedze cestujem aftom 🙂 inak dost ma zacina pobolievat chrbat, hlavne kriiize a tento vikend naaadchujem ☹

silvika
26. apr 2010

uzi my nsdchujeme cela rodina a najhorsie maly,ved sme to od neho chytili aj vsetci ostatni

silvika
26. apr 2010

ze uzi ... 😝 zuzi, prepac

miriatko81
26. apr 2010

Ahojte dievcata,
idem Vas aspon pozdravit, kedze som sa sem vcera vobec nedostala 😒
Konecne dalsi krasny slnecny den pred nami 🙂 😉

agentkak
26. apr 2010

zuzulik
no ved prave to si ani pri ninke nepamatam že by mi takto opuchali nohy....a križe ked pol dna stojim tak konec... horor.. už si pripadam jak nie tehu ale invalidka...

maculienka123
26. apr 2010

ahojte kocky,

tak po vikende som tu zavitala,sme natierali balkon a same behacky k nasim,svokrovcom,boli sme kupovat sedacku a stolik no a vikend usiel jak voda.

maly ma nekopal moc cely vikend,som uz bola z toho mimo,ze co je snim ale asi to,ze som moc nesedkala v klude.teraz kopcuje o dusu. 🙂 inak v poho,je mi celkom fajn,nechcem zakriknut nevolnosti ale uz mi nebyva tak zle.ved nacase.

zda sa mi,ze brucho sa mi zase zvacsilo za posledne dva dni,juj ja uz chcem mat po tej nasej svadbe,niekto sa tesi a mne to je jedno,ja sa cchem len vydat,nech sme komplet rodinka ale zeby som sa nejak tesila na svadbu sa neda povedat,budem jak valec 😒

zuzulik82
26. apr 2010

ahoj silvi, no tak to je "radost" 😒 ja som z toho znicena, v noci poriadne nespim co stale smrkam, oci stiiipu a furt kyycham 🙄 ale dufam, ze to uz kazdu chvilu prejde, musiiiiiiiii 🙂

maculienka123
26. apr 2010

☹ miri,nechcem ta sklamata ale poobede sa ma zamracit a mozno aj prehanky,ja som sa tiez vytesovala,ze si posadim kvety