icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzulik82
26. apr 2010

agi, to bude asi vekom tie nase priznaky 😀 inac ja uz sa citim jako kacena. normalne to citim ze uz mam iny styl chodze, musi to byt sranda pozerat na mna 🙂

macka, ja tiez citim malickeho len ked som v klude. ked chodim, lietam, tak pohyby vobec necitim.

zuzuz1
26. apr 2010

ahojte tehulky 🙂 no to mne tiez utiekol vykend ako voda... najviac vcerajsok sme boli s bandou a deckami v tej zoo tak si viete predstavit... hlava na hlave (ved ked je to zadara preco ne, ze ano) a tepluckooooooooo.... 🙂 drobec si veselo kopal... 🙂

silvika
26. apr 2010

ja som si aj nasadila homeo a sinupret ako aj malemu

miriatko81
26. apr 2010

maculienka123, dufam, ze to az k nam nepride a zostane aspon teplo...
Aj ked mi to teraz moze byt v podstate jedno, lebo som este do zajtra na PNke. UZ mi doma sibalo 2 tyzdne stale zavreta medzi stenami. NO co uz, sama som si to vybrala, chceli sme teraz vytazit co najviac peniazkov okrem zarobkov, aby sme sa mohli pustit do velkeho prerabania bytu, kym sa male narodi...
Jedno vsak viem urcite, ze dnes pre mna bude stale krasny den, lebo som prave dohovorila so sestrickou ( koli vysledkom z tripple testov ) a vysledky mame v poriadku... 🙂 😉 😵

silvika
26. apr 2010

noo ja somj veru citala, ze maju od toho dvadsiateho prveho druheho opuchy, jaaa reku ze az at v osmom mesiaci, ja som mala strasne opuchnute, ked to ma byt takto zavcasu sak zahynem este aj s malym musime behat ci chcem ci nechcem

maculienka123
26. apr 2010

baby,ja tiez chodim tak na siroko,tiez pri sadani sa tak rozkrocim,to uz je asi tak automaticky to robime 🙂 no musime teda vyzerat 😉

maculienka123
26. apr 2010

no a s tymi pohybmi,od minuleho tyzdna citim tie pohyby take jak dunenie a prevalovanie,uz to nieje take prudke pichanie,citim normalne,ze je vasci,to je sranda.

miriatko81
26. apr 2010

Zuzi, ja si tiez pripadam obcas ako invalid a som tiez toho nazoru, ze keby som rodila v 20tke, tak by ma mozno nic nebolelo. Mne to chvilami pride ako taka hypochondria, obcas zaboli to potom zase tamto ale v podstate sme zdrave, len sa viac sledujeme a bojime a tak to inak prezivame... 😉

maculienka123
26. apr 2010

gratulujem miri 🙂

zuzanockamt
26. apr 2010

ja chodim zatial normalne, aj si sadam normalne a co sa tyka pohybov, tak nic moz zatial necitim, len obcas take ako keby sa mi hybali creva, ale to len niekedy ked sedim

miriatko81
26. apr 2010

ach baby...ako vam v dobrom zavidim, ze uz sa Vam hybu vase ratolesti v brusku a my stale este nic... 😖

agentkak
26. apr 2010

zuzik ale si zober že už začíname 6 mesiac to je čo 😀 😀

miriatko81
26. apr 2010

maculienka123 ..dakujem 🙂

co sa tyka tej chodze, tak ja to zatial nejako nepozorujem ani nevnimam, ale to mozno preto lebo brusko mam skor mensie ako vacsie...
Ja skor chvilami fucim ako taka lokomotiva a to nevykonavam skoro ziadnu cinnost, tak je to take cudne...

miriatko81
26. apr 2010

zuzanockamt... to s tymi crevami mam aj ja vkuse nieco, stale akokeby som bola hladna alebo mi trovilo...proste chvilami si myslim, ze to robi babo a hlavne ked to krutenie je v podbrusku a nie v oblasti zaludka.

zuzanockamt
26. apr 2010

tak ja uz som si po dvoch tyzdnoch ista, ze je to maly, lebo je to stale na tom istom mieste a skor dole v podbrusku ... ale nie je to take ako ked som hladna, ale take mrvenie skor

miriatko81
26. apr 2010

Na chvilu Vas opustim idem s drahym ranajkovat na balkon...

mywiel
26. apr 2010

Ahojte holky, tak sa hlasim, ze som naspat, let bol v pohode, dnes idem na triple testy tak drzte palce. 😉 Chlapcek sa ozyva casto, hlavne ked som v klude alebo sedim, cez den ked nieco robim si to menej uvedomujem. A tiez to citim dolu pri mocaku tie pohyby. 🙂

zuzulik82
26. apr 2010

kati, veru uz 22.tt to je takeee super 😀 no a buduci tyzden v stredu uz idem na 3D. neskutocne ako to leti.

miri nebojkaj, kazdu chvilku uz aj ty budes citit malicke intenzivnejsie. ja som v 19tt tiez vobec necitila a potom zrazu v jedno raaaano sa malinke ozvalo 😀 a odvtedy je to silnejsie a silnejsie. wow, ze ranajky na balkone. paraaaaada 😉

zuzulik82
26. apr 2010

silvi, este sa vratim k tej nadche. ake uzivas homeo? a ten sinupret to sirup, alebo...? diky 😉

sonelka
26. apr 2010

Ahojte kočky 🙂

Veru, už 22 tt, je to neskutočné, ved len pred chvílou sme sa tešili, že 12 tt za nami - to najhoršie, a už je tu 22.

Zajtra konečne 4D, neviem sa dočkať, ako sa poznám, ja sa tam rozplačem, lebo plačem vždy aj pri normálnom sone, a nie to ešte ked malinké uvidím v plnej kráse 😵 A keby ste ma videli, ako som revala pri morfo, ked ma muž zbadal, celý sa zdesil, že niečo nie je v poriadku, a ja som mu v závale slz ani nevedela vysvetliť, že všetko je v poriadku 🙂 To som celá ja, za každú drobnosť sa viem rozplakať 😅 No ale hlavne už uvidíme, či bude mať pipíka alebo šušku 😀

sonelka
26. apr 2010

ja malinké väčšinou cítim tiež iba v klude, a to večer pred spaním, v noci , ked sa zobudím, alebo ráno ešte ked ležím v posteli. Dokoca včera si MM položil ruku na bruško a cítil kopančeky 😵 A viete čo? Staral sa o mňa aj predtým, ale teraz už dáva väčší pozor na mňa, asi mu to tými pohybmi viac došlo... 😵 Je to také milené 😉
Cez deň malinké ani necítim, asi preto, že sa na to tak nesústredím.

agentkak
26. apr 2010

peti držím ti palce na zajtra budeš mať zážitok 😉
zuzik no utieklo to teda rychlo ved fakt to už jeza týžden čo tam ideš som strašne zvedava 😝
inak ja ako som včera ležala mala kopala taak že konene to videl prvy raz aj MM normalne okom bolo vidieť takeé výkopy 😵

jazmina83
26. apr 2010

Dobre rano Babulky 😵 ja tu asi zaspim ak sa neosprchujem ladovou vodou 😀

Macu? Kedy mate svadbu?

Sonelka, a to morfo sono ako vyzera? Koklko to trva a vidim tam nieco viac nez na to beznom utz co robia pri prehliadkach?

Inak som bola cez vikend v nakupnom centre pozerat kociky...no ja neviem, je to bieda, zdaju sa mi az moc prečačkane prilis technicky naročne, myslim konštrukciu a tie ceny..no uz nevedia od dobroty co vymysliet..a preto som na 99% rozhodnuta, ze to bude BEXA B3 alebo B4 alebo Baby smile

poki10
26. apr 2010

ahojte, koceny 😀 zuzi, teba ked som zbadala, ze su tu, hned som sa veeelmi potesila. 😀 co kocik? ako ste v piatok dopadli?

sonelka
26. apr 2010

Dakujem Kati, ved potom pridám aj foto 😉

Jazmin, teda Veroni, na morfe ti ukážu všetky orgány bábatka, premerajú ho a podľa toho vlastne vedia, či je všetko v poriadku, aspon mne to tak došlo podľa všetkého, čo mi tam dokina vysvetlovala.

poki10
26. apr 2010

ahoj jazmi,ahoj kati, aky ste mali vikend? jazmi, ty radsej moc nehazarduj, este na to toho maleho naucis a potom co? 😀 hazardny hrac od malicka z neho 😀

zuzanockamt
26. apr 2010

mne robil morfo asi 45 minut a vsetko mi pekne poukazoval a ked meral hlavu, tak spravil aj 3D, aby sme videli ako vyzera ... no super to bolo ... sice to aj dost stalo, ale tak aspon mam istotu

agentkak
26. apr 2010

jazmin, poki čavte pusky 😀 😵

zuzulik82
26. apr 2010

katuli, to fakt ste uz aj videli kopceky 😀 to muselo byt uuuuzasneee. mne sa to stalo v stvrtok na tom sone. dokina ma najprv vysetrovala - asi ho tym zobudila a ked robila sono tak som videla a aj teda citila taky hrbcek ked malicky kopol. ale doma zatial nic take nebolo 🙂

ajoj poki 😉 no aj ja sa tesim ze uz ta tu vidim. ten piatok som bola sklamana z tych kocikov. a ten austin tam ani nemali vystaveny, takze sme sa tam zvrtli na pate a isli sme prec. ale v sobotu sme uz konecne vybrali - na moje prekvapenie muz rozhodol ze bude...kuki fotoblog 😉

jazminka, ja som happy ze uz mam kocik z krku, lebo sa mi o nom uz aj snivalo. len dufam ze farba bude aj v skutocnosti taka fajn ako v katalogu, lebo vystveny mali iba cierny.

sonelka, musis sa velmi tesit. som zvedava co to bude. zajtra musis napisat 😉

poki10
26. apr 2010

jeeeej, agi ty si uz 21. tt, aj ja budem zachvilu 😀 jake mi to je cudne 😀 ked som bola u doktorky v 6. tt na potvrdenie tehotenstva a stale som si myslela, ze zachvilu mi naraste brucho a bude mi byvat zle... 😀 a furt som cakala a cakala a aj cakam a asi sa nedockam 😀 uz sme za polovicou kocky 😀