icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

poki10
26. apr 2010

zuzi, vobec nemali ziadne coletto vystavene? 😠 a co povedali, budu ho mat? nooo to ma pekne nastvali, ja uz som sa tam na neho chystala. a kedy dostanu? zuzi,co to je zac tento kocik?

zuzulik82
26. apr 2010

juuj poki, ja som sa na to potom nepytala lebo sa mi to absolutne nepacilo, pjepac 😅 mali tam nejake coletto vystavene ale ani austin ani mateo ci ako sa to vola to nebolo.

a ten kocik je casual play S4 - natrafili sme na vypredaj kolekcie 2009, tak sme to hned objednali. snad sme sa rozhodli spravne 🙂

sonelka
26. apr 2010

viete čo, aj s tými kočíkmi tiež už nemám nervy.. Mne sa zdajú všetky malé, a ked si nejaký riadny vyberiem, tak to stojí za to!!!
Tie ceny...hmmm... Nemám slov

agentkak
26. apr 2010

zuzi super že ste kupili sak si mi pisala sms ani sisas nepochvalila teda ... a my s poki sme debatili že či si kupila či nie.... 🙂 a prečo ste nevzali ten x lander ??? 😕

poki noo mne už aj bricho vyskočilo trochen,,, vy ste stale s viki inkognito ? 😅

poki10
26. apr 2010

zuzi, a prasulky? kolko kostoval? 🙂 teda ak smiem vediet. a este chcem vediet, ze kde si ho kupila 😀 😀
agi, ja som az zajtra 21. tt ale za ten jeden den asi nenarasteme velmi. odfotim a dam do albumu 😉
ako ste dopadli s grilovackou? co ta kuracina?
inak vyssie citam, ze ste sa aj o kopancoch bavili. mna vcera viki tak kopla, ze som myslela ze vyletim z koze 😀 normalne som zostala prekvapena.

zuzulik82
26. apr 2010

aguli, vies co tentokrat to rozhodol mm. ja uz som bola pre ten x-lander rozhodnuta a potom sme v sobotu natrafili na tento a drahemu sa pacilo, ze je lahsi a skladnejsi, no a mne sa pacila velka vanicka a polohovatelna opierka na chrbatik a nozicky zvlast. sice sa tieto plusy odrazili na cene ale uz sme dostali dost stedre financne dary na kocik tak sme do toho prastili 😀

kuriatko84
26. apr 2010

bože baby ako vam tie malinke bruška zavidim ja som už ako v 9 mesiaci, je to hrozne, v maji pojdem na štatnice a budem asi vyzerať akoby som už mesiac prenašala 😖
len si nesťažujte chodiť s veľkym bruchom už v 5 mesiaci nie je žiadna výhra!

sonelka
26. apr 2010

Zuzi, krásny kočík ten casual play, 😵 videla si ho aj naživo? neni úzky?

julcek
26. apr 2010

Caute, tie kočíky aj mňa mátajú, tiež mam pocit že ich je toľko a vybrať ten správny 🙂 Ja som pozerala na CAM Pulsar 2010, chcela som nejaku neutralnu farbu, z tych piatich to bolo hneda len som si povedala že ešte mam čas a popozeram viac, či nenajdem niečo lepšie, chystám sa k susedom do Poľska na prieskum čo tam

zuzulik82
26. apr 2010

diky sonelka 😅 videli sme ho nazivo aj ked len v ciernej, je vazne kuul a hlavne fakt velka vanicka. predavac hovoril ze jedna z tych vacsich.

sonelka
26. apr 2010

Zuzi to je teda super, musíme mať hlavne veľké vaničky na zimu 😉

Kuriatko, hoď aj foto s bruškom, nech vidíme, aké ho máš veliké 😉

zuzulik82
26. apr 2010

kuriatko ze malinke bruska. to si asi nevidela moje velrybkovske 😀

zuzulik82
26. apr 2010

sonelik, je to super ze sme konecne nasli ten pravy. dufam, ze aj v praxi budeme spokojni. aj ked sa este chvilu budem prehadzovat z tej investiiicie 😖 ale tak bude aj pre druhe mimi.

veru kuriatko, daj fotecku 😉

agi, co hovoris ty? aspon farbu budeme mat rovnaku ked uz nie znacku 😎

sonelka
26. apr 2010

Zuzi, ved aj ja už chytám mindráky z kočíkov 😖 nUž by som mala najradšej všetko nachystané doma, aj postielku, aj kočík, aj vecičky, no proste všetko. Ale ako to dopadne u nás s kočíkom si neviem ani predstaviť, len chodím po obchodom a pozerám a stále nič. 😒 MM hovorí, že všetky sú rovnaké a je jedno, aký si vyberem, ale čo on vie 😠

kuriatko84
26. apr 2010

no vidim ze nie som sama co ma mindraky z kocikov 😅 a to som si myslela ze len ja som taka priberciva a stale si neviem vybrat ten spravny. ved to je este horsie ako kupovat auto! 😠

zuzulik82
26. apr 2010

mne strasne pomohlo pri rozhodovani to co tu pisali babule, co uz deticky maju. ze co je fakt dolezite pre babulko, no a potom dost pomohlo prakticke zmyslanie mm - aby bol lahky a skladny, lebo mame maly byt a vytah na vyvysenom prizemi, takze kocik bude zvlakat stale. no a potom tie prispevky od nasich nam tiez pomohli pre ktory sa rozhodnut 😉 inak ja som tiez ten typ ze chcem mat vsetko uz pripravene - kaslem na povercivost, co sa ma stat sa stane 🙂

agentkak
26. apr 2010

poki grilovačka dopadla dobre..som sa prepchala klasika...na grile mi to kura až tak nevadilo asi preto že bolo do kosti preúdené 😀 a chvalabohu aj sa všetci tak v rozumnom čase pobrali domko šak to už neni na mna ponocovať 😀

zuzi tak je dobre že ste už kupili maš to s krku a nemusiš sa nahanť a premyšlat... 🙂 tešim sa s tebou

poki10
26. apr 2010

agi, mnam. aj ja by som si dala. no od zajtra mam rizikove, takze uz som asi dogrilovala.
baby, ak chcete,kuknite moj fotoblog, pridala som brusko na konci 20. tt. 🙂
ja mam stale pocit ze brucho nikde a kozy mam uz ako slon 😀

zuzanockamt
26. apr 2010

poki ... no volaco sa ti tam uz gulati 🙂

zuzulik82
26. apr 2010

poki, ja si tiez myslim ze uz trosku podrastlo 😉

zuzanockamt
26. apr 2010

poki ... nestresuj sa nad velkostou bruska ... budem radi, ze mame este male bruska ... v lete si uzijeme este dost

kuriatko84
26. apr 2010

jasne ze podrastlo poki, aj tak ti ho zavidim 😀

poki10
26. apr 2010

baby, trosku sa aj mne zda. mna skor strasi to, ze mi je velka tehotenska sukna. 😠 na zadku 😠 a predtym mi nebola. takze mozno brusko narastlo a odinakial som schudla

zuzulik82
26. apr 2010

kati, tak to ti verim ze sa tesis ze uz som kupila, aspon ta uz nebudem otravovat 😀 a sms som ti pisala v piatok a kocik sme boli kuki az v sobotu 😉 inac volakedy tusim dojdem na navstevu do malaciek - ta grilovacka znie super 😵 ozk co povies na nove meno pre drobca? (moj vymysel 😎 )

zuzanockamt
26. apr 2010

poki ... mne sa tiez zda, ze som z niektorych oblasti schudla ... napr. zo stehien ... neviem cim to je

sonelka
26. apr 2010

Baby, vy chudnete? 😨
No ja priberám neuveriteľne, rifle, toré som nosila pred tehu oblečiem asi tak do polky stehien 😅 A nedá sa to zastaviť 😀
Ja som si myslela, že mi iba bruško narastie, a ono celé telo sa zbláznilo 😀 😀 😀 . Len som zvedavá, či to po pôrode všetko zhodím 😅

andelik8
26. apr 2010

zuzi... pekny kocik.... kolko vas vysiel?

kuriatko84
26. apr 2010

a ja tusim priberam aj zo vzduchu co dycham 😅 dala som pupkatu foto kuknite to brusisko 😀

ivanulienka81
26. apr 2010

ahojte dievcata, tak my sme uz vyoslavovani 😀
poki, teeeeda, mini brusulo, mne uz vyskocilo von, uz vyzeram ako maly melonik 😅 ale vaha sa zatial drzi, tak pohodka
baby, preco mne nechcu narast cici ale bolia ako neviem co ☹
kuriatko, pekne brusko 😉

zuzanockamt
26. apr 2010

sonelka ... mne rastie len brucho ... som si minule skusala rifle co som nosila pred tehu, tak vsetko fajn, len ma na brusku tlacili