♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andelik, no vysiel dost kedze je novy 😅 (640 😖 )
kuriatko mas uzasne brusko 😉
ivi a co ta stale bolia didiny? doktor co na to hovori? ja som taka happy ze uz nebolia 🙂
poki 😀 ta tvoja viki je ake skladné dieťa 😀 a prečo máš rizikové ??? nejake problemy sa vyskytli či č o ??
zuzik neotravovala si... 😉 ja som rada že to maš vyriešene lebo je to o dost velku starost menej... no šak dojdi 😎 neni problem urobime si tehu žurku 😀 a to meno u mna vedie ten oliver 😅
Zuzimt, to ti závidím, ja budem v 9 m ako slonica, podľa všetkého 😅
ivanulienka81 cici ta bolia lebo rastu, aj mna straaasne boleli a potom som zistila ze narastli a spravili sa mi take fialove strie ☹ ale len take male tak dufam ze to odfialovie. Takze si ich dobre natieraj telovym mlieckom mozno to pomoze a sa ti nespravia.
zuzi, no doky povedal, ze uz by mali prestat boliet, ak budu boliet do buducej poradne, tak ma asi posle na sono prs 😒
juuj ivi, tak snad to skoro prejde a nebudu boliet 😉
agi, no aj mne sa lubi oliver, ale tak uvidime, to sa este zmeni asi tisiiiiiiiiiic krat 😀 a ta tehuzurka to uz je jaky napad, to by bola parada keby sa nas aj viac zislo 😀
sonelka aj ja som pribrala 6kg dokina ma vazila na poslednej poradni a ja som sa od vtedy nevazila tak neviem ci uz aj nieco viac, dnes sa u nasich odvazim bo ja nemam doma vahu, pre istotu 😀
baby my mame dnes 2 vyrocie svadby s mm!!!
Ivi, mňa boleli asi tak prvé 3 - 4 mesiace, teraz už nie, a poriadne narástli, nezmestia sa mi do podprseniek, čo som nosila pred tehu 😀
Ale neber to na ľahkú váhu, dáfam, že všetko budeš mať v poriadku 😉
Kuriatko, gratulujem k výročiu, my budeme mať 2 výročie 30. augusta, a termín mám 4. septembra, keby sa malinké trošku poponáhlalo, tak by sme mali nádherný darček k výročiu. Čo poviete?
dakujem, tak to by ste mali fakt super darcek 😉
no idem sa uz konecne ucit a idem na balkon sa opalovat, zatial sa majte krasne a uzivajte si slniecko 😵
no ved prave, doky povedal, ze uz by ma mali prestat boliet, a mna na zaciatku neboleli, ale asi v takom 3 mesiaci zacali a to je sproste, ze viac ma boli lavy a zrovna ten trocha neposluchal pri kojeni, skor mi tvrdol, menej mliecka v nom bolo, jaj snad to nic nie je
zuzik ked uvidiš malinkeho na 3Dečku tak mi hned daš meno také ktoré už nezmeníš 😵
no inak to keby bola taka hromadna tehotenská fotka tak to by bola haluz 😀 😀 😀
Cavino... 🙂
otazka : Aj Vy máte výtok??? nejako ma týžeň už prenasleduje...len biely, nezapacha... len som to nikdy nemala 🙂
Ahoj Jani, výtok v tehotenstve je asi samozrejmá vec, už sa tu o ňom klebetilo, neobíde asi ani jednu z nás 😅
jani ... biely vytok je uplne normalny
ja len kontrolnu otazku.... vobec sa s nim nestresujem...len ci aj Vas prenasleduje 🙂
jani ... mna prenasleduju rozne vytoky od zaciatku ... takze teraz ked mam biely vytok, tak som normalne aj rada ... aj ked vcera uz zase nebol biely, ale ja uz sa nejdem s nicim stresovat a na nic stazovat, nech sa uz robi, co sa ma
janic ja mam furt aj pri malom som mala akurat teraz aj svrbacuje, a ked zacne svrb mastim a vkladam take co sa moze aj v tehu a prejde
ok dievčatá...ste zlaté... už som maximálne kľudná 🙂 😉
vsetky sa opalujete? asi sa vam flaky neporobili 😝 😉
ja by som sa aj opalovala, ale nemam sa kde 😝
Holky, ani nehovorte, ja mám po včerajšku celé ruky červené od slnka 😅
zuz sak otvoris okno a uz nejaky luc sa po tebe oblize
mne je nastastie este chladno, ja mam vsetkp dlhe 😉
no my mame okno na sever, takze slnko je len rano a inak nic
Ahojte, dnes som mala veľa toho v práci a až teraz som sa dostala na koníka. Idem vás prečítať, ale ste toho dnes zase dali.
musím vám napísať, že ked to bude dievčatko, začínam uvažovať nad menom Stela. Čo na to hovoríte 😕
sonelka, bude sa hodiť k tvojmu priezvisku? Akože je to pekné meno, ale ja by som zvolila asi iné.
Stela Fridrichová. Musíme dať krátke a jednoduché meno, lebo priezvisko je dlhé a ťažké. Ale tiež máme v zálohe Luciu, Petru, Nelu. Ved sama neviem.

Kuriatko, žiadne brušisko, krásne bruško máš, veď ja mám také isté 😀 pozri! Kuriatko, a koľko si pribrala, ja som pribrala 6 kg, a to sa vážim ráno nalačno, aby mi váha neukázala veľmi veľa 😀 😀 😀