icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
26. apr 2010

Andzi, a ty nemáš foto bruška? Odfoť a pridaj, nech sa aj my pokocháme ďalším pekným bruškom 😉

silvika
26. apr 2010

son., mne sa taka kombinacia paci 😉

andzi
26. apr 2010

práveže nemáš ťažké priezvisko, mne sa páči Z tých mien čo si uviedla by som ja dala meno Nela alebo Nelly.

zuzulik82
26. apr 2010

sonelka, mne sa stela paci 🙂 ale k tvojmu priezvisku by tusim aj ta nela pasovala 😉 a neboj, ja mam tiez zmatok v tych menach 😅

silvika
26. apr 2010

no vidite a to sa mne pacia take tie tradicne slovenske eva, zuzana, katarina, lucia,

silvika
26. apr 2010

zuz co pri prvom ale ked druhemu budes hladat meno, ako ja...a jaaaj reku my sme preto mali mat len jedno lebo nevieme ake druhe dat 😝 😀

sonelka
26. apr 2010

MM chce dať rýdzo slovenské meno, mne sa síce páčia, ale chcela by som dať také trošku iné 🙂 Preto som vybrala Stelu, je aj v našom kalendári, ale je to také nezvyčajné meno. Ale zatiaľ Lucia je číslo 1. Ved ešte uvidíme, podľa všetkého to má byť dievčatko, ale zajtrajšie 4D nám to ukáže na 100% 😵

zuzanockamt
26. apr 2010

snelka ... tak spravte kompromis a dajte dve mena ... jedno tradicne a druhe menej tradicne ... ja este mozno jedno vymyslim, ale mne sa chlapcenske mena velmi nepacia

zuzulik82
26. apr 2010

silvi, tak to verim ze to musi byt tazke vyberat pre druhe mimco. no a pre mna je vsetko zlozite 😀 ozik a ty uz vies pohlavie ci nie?

sonelka, aj lucka je zlate meno. aj to sa mi paci 😉

sonelka
26. apr 2010

Zuzimt, veď aj ja som mala pre chlapca iba dve mená, pričom u dievčatka ma napadlo hned niekoľko 😀
U chlapca by to bol Roman, čo mi MM hned zamietol 😠 , alebo Matej, a MM sa páčil Richard 🙂 Nechcel dať meno po sebe - Timotej 😀

sonelka
26. apr 2010

No, Zuzulík, ved hovoríme,že mi dievčence máme krajšie mená ako chlapci 😀 😀 Mne sa strašne páčila aj Valéria. Ale to určite nedám ☹

silvika
26. apr 2010

veru nevieme o babetku este nic nove, az buduci tyzden aj to az na konci budeme mooozno nieco vediet 😝 mam aj poradnu aj morfo po sebe dva dni, sa akurat poradne nacestujeme hore dolu BA-TT. ked nebude vidno tak potom budem zvazovat aj nejaka 3-4D

sonelka
26. apr 2010

Silvi, a ty chodíš k dokimu do BA?

silvika
26. apr 2010

no praveze ano son..

sonelka
26. apr 2010

a to chodíš z TT do BA kvôli doktorovi, alebo kvôli čomu, mala si nejaké ťažkosti?

silvika
26. apr 2010

nemala som tazkosti, ale robila som tam a popravde v trnave som nepoznala lekara ku ktoremu by som chcela patrit tu u nas.

sonelka
26. apr 2010

ved to áno, pokial si môžeme vybrať lekára, treba to urobiť, a nenechať náhode. Odborník je odborník... A zdravie a život máme len jeden 😉

jazmina83
26. apr 2010

Dobre rano babulky 😀 kde sa vo vas berie tolka energia tu vypisat tolko stran? Ved to sa neda stihat 😀 😀 😀

sonelka
26. apr 2010

jéééj Jazmin, ty si sa práve zobudila... 😀

zuzanockamt
26. apr 2010

ja este musim kuknut knizku mien co mam ... a precitat si tie charakteristiky, co tam pisu ... aby som nevybrala nejake "zle" meno 😀

jazmina83
26. apr 2010

dobre rano Sonelka, ja som sa dnes zobudila uz po tolkych krat, ma tolky dnes na*rali, ze som si musela ist vzdy lahnut to rozdychat a vzd som zaspala 😀 ale tak sa nemame stresovat nie?

Zuzi kukni sem ak to nepoznas, len tam napis meno ktore chces a uvidis co ti vyhodi 🙂 a vlastne kuknite sem vsetky co chcete poznat vyznam mena vasho babetka 😵

lulu723
26. apr 2010

ahojte baby tak mna uz objednali na 3D 27.5. o 15 je to nejako neskoro,ale sak nevadi 😉

chcem sa spytat uz niekde prsi?lebo u nas este nie a ked zacne tak aspon tato pride skor domov.vcera robil bez tricka a aj to tak dopadlo uplne ma spaleny chrbat 😒

zuzanockamt
26. apr 2010

lulu ... ja sa budem objednavat tak o tyzden - dva a tiez na poobedie, lebo tento lekar roboeva len od 16:00 - 20:00 ... lebo robi len sono ... ale mne to aj tak lepsie vyhovuje poobede ... to uz budem zase v praci, tak aspon nemusim vymeskavat

zuzanockamt
26. apr 2010

ani u nas zatial neprsi a nevyzera veru, ze by v dohladnej dobe chcelo

zuzulik82
26. apr 2010

lulu u nas sa zamracilo a vyzera to na burecku tak mozno to zazenie tvojho drahouska skor domov 😉

mimka29
26. apr 2010

Ahojte bambulky,
hlásim, že okná vymenené, byt uprataný, náročnej práci som sa vyhýbala, tak som rada, že je to za nami. Nemám šancu vás dočítať, ale odteraz zase aspoň pár krát za deň nakuknem. Inak ste mi chýbali a každú chvíľu som si na vás spomenula, tak dúfam, že sa vám neštikútalo 😀

zuzanockamt
26. apr 2010

baby, neviem, ci si mam objednat, ci nie 😕
http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/t...

silvika
26. apr 2010

ZUZ ja mam tiez tie pasy z mothercare &ale este to nenosim

zuzanockamt
26. apr 2010

no mozno teda objednam ... uvidim

agentkak
26. apr 2010

sonel Stela je pekne meno k ide aj k tomu priezvisku 😉 a inak aj nela je dobry vyber 😀 to máme vybraté aj my 🙂