icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

aneta4
26. apr 2010

ahojte dievčence.tak bola som na 3d a bude to chlapec.tešíme sa.budeme mat párik.a výber mena je pre nás tak trošku dilema.pre dievča by to bolo jednoduchšie s vyberom mena.ale chlapec no neviem.ale ved ešte je času dost...... 🙂 🙂 🙂

dadulienka27
26. apr 2010

ahojte dievcata,pisete a pisete,zvladam to velmi tazko 😉
anetka vitaj v klube chlapcekov,s menom mame aj my problem stale este vyberame,takze nic nie je na 100% ale ved este je casu a casu 😀 😀
zuzkamt pekne pasy,len este to brusko aby narastlo 🙂

andzi
26. apr 2010

Ahojte, taká som unavená že som zase zaspala pri telke. Zuzanocka, na čo je dobrý ten pás?

lucialen
26. apr 2010

Ahojte 🙂 Baby skusali ste uz pocuvat srdiecko maleho? Ja som doniesla tie sluchatka co maju doktori, ale teda nic nepocujem 😕 Ako to ma zniet, normalne ako nase srdce? 😕 😀

mariann2
26. apr 2010

aneta4, blahoželám k chlapčekovi, mám pocit, že chlapci sú v presile.

Baby, ja som si tie pásy objednala, síce nie sú také, ako som si ich predstavovala, ale nosím ich na netehotenské veci. Napríklad na nohavice, pekne zakryjú rozopnutý zips, alebo ak mám kratšie tričko, aby mi nevykúkalo bruško, využívam ich často.

zuzanockamt
26. apr 2010

andzi ... tak ako mariann2 napisala ... aby som mohla nosit aj netehu veci 😉

jazmina83
26. apr 2010

ja som na predchadzajucej stranke zabudla pridat ten link 😀 ..inak mna babo dnes tak koplo do mechura, az som hviezdicky videla..asi mu nechutila zmrzlina 😀

http://www.mojosud.sk/?charakteristika-krstnych...

zuzanockamt
26. apr 2010

jazmin ... a to citis take silne kopance uz? 😕 ... ja len take mrvenie a len obcas

janica81
26. apr 2010

Zuzi aj ja.... 🙂 len niekedy mrvenie a to len raz za čas 🙂))

estterka
26. apr 2010

ahojte! tak sme sa vratili od doktora a videli sme opat malu Hannah,este to ma len 330gramov a uz je to bozske. dnes okrem "tancovania" a chytania si tvare aj usta otvara,asi nam chcela nieco povedat. a som sa dozvedela,ze sukromny lekar,ktoremu tu chodim,je na ostrove sef gynekologie,tak ked on povedal,ze mala je v poriadku,tak musi byt pravda uz 🙂 uz vidim,ze celu noc budem nove video pozerat..a sestricka mi povedala,ze to vyzera tak,ze najblizsi mesiac este brusko nenarastia a ze si z toho nemam robit starosti..a tiez,ze je vela tehuliek,ktore maju bolesti a neznamena to nebezpecie pre plod.. 😎

estterka
26. apr 2010

lucialen my mame fonendoskop tiez,uz som sa na to parkrat zobudila,ze mam nieco studene na bruchu a MM sa tvaril nevinne,ze len kontroluje malu,ale ci tam nieco naozaj pocuje..ja som nepocula zatial..a tak ja ani pohyby necitim zatial..

estterka
26. apr 2010

lucialen a zabudla som ti napisat,ze tvojemu malemu bije srdiecko ovela rychlejsie ako tebe,ja mam video aj so srdieckom,a je to velmi rychly tlkot a dotoho zblnkotanie.ked to budes pocut,tak si to nezmylis isto🙂

samasa
27. apr 2010

Dobré ránko maminy. Hladala som Helku.... Neviete čo bude mat? Bola včera u lekára 😎 😎

agentkak
27. apr 2010

bré ránko

sami helka bola včera na FB a neviem prečo sa neukazala tu aj ja som čakala že napííše 😒

dadulienka27
27. apr 2010

dobre ranko!

samasa bola u lekara,ale zda sa mi,ze uz sa potom neozvala,tak nam mozno dnes napise 🙂

dadulienka27
27. apr 2010

katka a na fb napisala?

agentkak
27. apr 2010

nie nie.... včera u nas totalne lialo a bol zly signal stačilo ma prihlasiť len na FB a potom už mi to nešlo ani už len prihlasit takže nič nezistila.,,,

jazmina83
27. apr 2010

Cavte babule, dobre ranko, jej Helka bola u lekara? Tak dufam, ze je vsetko ok 😵

Zuzi, ja citim silnejsie kopance od vcerajska, a asi aj preto, ze prve pohyby som citila uz v 16tt ako prvorodicka a vcere pri pozerani tv som si prilozila ruku a normalne som citila vsetko. No dokyna povedala, ze babo je velke na ten tyzden v ktorom som, len je to proste aktivne bábo..futbalista 😀

dadulienka27
27. apr 2010

po navsteve Sr sa uz aj ja konecne pridam ku vam na FB,dufam,ze vtedy to uz budu vediet vsetci,ze cakame mimi 😀
katka aj ja uz mam len 4 dni,ale do dovolenky na matersku si este asi pockam
chcela som sa spytat, ze mne na morfologickom doktor napisal,ze babo je velmi nizko polozene,ale vykladanie noh ani nic neprikazal,moze to byt problem?a obcas mi tvrdne brusko,len to neviem ci sa natahuje,alebo t osuvisi s niecim inym?

jazmina83
27. apr 2010

uz som nasla nasu Nicol..hned je tu kocka nasa 😎

poki10
27. apr 2010

dobre ranko babule 😖

dadulienka27
27. apr 2010

jazmin aj nas uz trenuje pokutove kopy,ale obcas da taky vykop.. 😝 vcera vecer sa mi az brusko nadvihlo.... 😝
ja som zacala tiez citit okolo 17tt,som si myslela,ze nam posunu termin,ked je taky aktivny,ale tiez termin zostava 😉
uvidime co povie dr na SR a 3D..poistujem si to zo vsetkych stran 🙂

helka101
27. apr 2010

Ahojte babulky, aka patracia akcia po mne 😀
Prepačte mi, že som sa vam včera neozvala, ale nejaka som bola unavena a rozladena zo všetkeho čo sa dialo 😖 nebojte nič strašne, len ma doky zvozil za vahu, potom za tlak a nakoniec ked som sa ho opytala, či by mi teda nespravil sono, že by som bola kludnejšia kebyže si babo zase vidím, kedže som dlhšiu dobu necitila tie pohyby, tak povedal NIE... vraj babo je v poriadku a o dva tyždne pôjdem nato morfo, tak aby som vraj kus vydržala.. viem, mal pravdu, že je zbytočne babo dvakrat behom par tyždnou ožiarovať, ale bola som taka smutna 😔
Inač je všetko v poriadku s babom, len som mala velmi nizky tlak 97/83.. a to som šla najedena a bolo mi fajn tak neiem... dalšiu poradnu mam až 27.5. 😎

agentkak
27. apr 2010

dadu čo sa tyka nizkeho uložnia tak je asi dorbec natlačeny moc dolu... a s toho ti može tvrdnut a bruch.. aj zuzanockamt mala podobny problem... musiš si davat pozor a viac ddychovata zbytočne sa nenamahat,, lebo babo by malo zostupovat až posledny mesiac...tak sa šetri... pripadne nemožeš ist na pn ???

poki jazmim čavte 😉

helii tak to jako to by šoklo asi kazdeho že NIE ale tak už dva tyždne musiš teda vydržať 😒

zuzulik82
27. apr 2010

babulky ranecko 😉
mna uplne zlozila ta nadcha a najnovsie aj kasel. vsetko mi to lezi na prieduskach, ledva dycham a hovorit sa mi velmi neda. najradsej by som lezala v posteli 😒

poki, co ten pokriveny smajlo?

heli, to mi je luto. viem si predstavit, ze si musela byt z toho smutna ☹ ale hlavne ze je vsetko vporiadku no niee? 😉

helka101
27. apr 2010

Ahoj Zuzi, ano som rada, že je všetko o.k, aj ked ten tlak ma trapi, ale sestrička povedala, že to podla nej nieje nič važne, no doky ma upozornil, že ak sa to nezlepší tak to môže byť horšie ked budem vo vyššom štadiu tehu 😖

helka101
27. apr 2010

Katka no nič ine mi nezostava.. on je mily doktor, aj bol zlaty, sa usmieval, že on vie, že chcem vedieť pohlavie, ale že si mysli, že je to zbytonče, kedže on mi nevie zaručiť, či bude dobre otočene, a že su to podla neho vyhodene peniažky.. že tie dva tyždne už hadam nejako zvladneme 😎

jazmina83
27. apr 2010

Ahoj Helka, troska toho dokyho nechapem, to uz co je to NIE!, to babo sa neozaruje pri kazdej prehliadke hodinu ani len pol, moja ma minule kontrolovala a potom spravila asi minutove sono, kde pozerala hlavne hlavicku a srdce, ci sa vsetko dobre vyvija, a pritom som ani len nemukla, ona to automaticky spravi pri kazdom. 😖

Poki moja co sa deje???

Zuzi a ty si v robote? Chora???? 😲

dadulienka27
27. apr 2010

katka morfo mi robil iny doktor a vobec sa nad tym neamyslal,ze by to mohol byt nejaky problem,ved uvidim co mi povie doki na sr....ale dakujem za radu 🙂
musim sa rozlucit,treba sa mi zase chystat do roboty,mozno pridem vecer
zelam vam vsetkym krasny slnecny den 😀