icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzulik82
27. apr 2010

heli, ja mam tiez nizsi tlak. ten vrchny mam vzdy okolo 100, tak 102 - 105. zatial doktor nehovoril nic na to. ale myslim ze to bude oukej vsetko.

ajoj katuli, hovoris ze vcera bola u vas burecka? no nas to nastastie obislo.

jazmi, ten moj bude asi tiez futbalista, lebo vcera daval tiez riadne prihravky 😀

poki10
27. apr 2010

zuzi, to som taka kriva dnes cela nejako...dnes nemam dobry den a to som este len vstala ☹

zuzulik82
27. apr 2010

jazminka, no tak nejak je to so mnou. ked nemam teplotu, tak som v praci 🙂 ale uvidim ako bude zajtra, mozno si zoberiem dovcu.

zuzulik82
27. apr 2010

poki, ja som mala vcera vecer kriiiizu a dnes to nie je tiez ziadna vyhra 😒 a to sa tu v praci po dlhej dobe rysuju nejake problemos 😠

agentkak
27. apr 2010

heli už vydržíš čo su dva týždne oproti 4 😉 neboj o to budeš možno viac prekvapená 🙂
baby ja idem zajtra na morfo a na poradnu sa tak tešíímmmm,,,,, 😵
zuzik iba lejak sa spustil ale šak ani signal na net nebol normalne som bola jak od sveta odrezana... 😔
pokiiiiiii mojaa ty m áš dobry den len o tom ešte nevieš 😉

helka101
27. apr 2010

Veroni neiem prečo pri malom mi robi doky sono každu poradnu, ale to som chodila ku inemu 😔 čo už... musím počkať teda do toho 18maja... a ak bude otočene inač, tak sa vyruuutim 😀

helka101
27. apr 2010

Katka jasne že vydržím..mam na vyber 😀 😀 😅

poki10
27. apr 2010

zuzi, veru ja neviem jak by som to teraz v robote zvladla. fuj. dnes tam musim ist odovzdat PN. normalne je mi zle ked si na to zmyslim.

zuzulik82
27. apr 2010

to zvladnes kuratko 😉 sak to by si sa tam nemala dlho zdrzat nie?

poki10
27. apr 2010

no dufam. ale ja ked vidim ten ksicht naseho veduceho, ani nie manazera, ale veduceho, tak by som ho roztrhla jak zabu. fuj. taky mam adrenalin, ze tam musim ist 😠 ja by som ich najradsej nevidela.

zuzulik82
27. apr 2010

a nestaci to teda poslat postou?

poki10
27. apr 2010

aj ja uz som nad tym rozmyslala. skusim zavolat na mzdove a spytat sa na to. mozno by to aj stacilo. a mohla by som ist skor domov a spokojne si odfukovat. 🙂

jazmina83
27. apr 2010

Anetka gratulujem k chlapcekovi..hehe vedieme nad dievcatkami 😀

Kati, a ide s tebou na morfo aj drahy? 😵 inak vies nad cim som rozmyslala? ze poviem svojmu, nech vezme fotak a nech ten zaznam nataca na video 😀 😀 😀

ivanulienka81
27. apr 2010

ahojte dievcata
helka, ja tiez mavam nizsi tlak, obycajne 110-100/70-60 a ozaj, pytala si sa dokyho na cici?
ja som zistila, ze mna asi ani tak nebolia cele cici ako prsne dvorce a bradavky 😨 sakra neviem co to ma znamenat

agentkak
27. apr 2010

veve no uvidime akos a mu bude dať z práce,,,,ale išiel by rad 🙂 🙂 a myslím že to s tym fotakom musiš mat odobrené lekárom ak maš nejakeho fajn dokiho nemal by byt problem... 😉

helka101
27. apr 2010

Ivi, pytala.. vraj sa mi už pomalinky chystaju ja kojenie, teda sa nalievaju a zato su take tvrde,lebo tie prsne žlazy, cez ktore ide mlieko sa nejako zhrubu a vystupuju do vonkajšej strany prsníka a zato to blí 😅 dufam, že som to dobre napísala... Povedal, že si to môžem pomalinky jemne nejako masirovať a že to istotne ustupi, no ma zvolil, že je načase odložiť pushapku a prejsť na pohodlnejšie podprsenky... 😅

agentkak
27. apr 2010

heli ale ja keby som dala dolu pušapky tak by som ich potom mala ašpopupky 😀 😀 😀

zuzanockamt
27. apr 2010

Ahojte 🙂

pridala som zase po tyzdni bruch ... dnes mi je ale pekne naprd od zaludka ... uz mam aj po ranajkach a stale zle ... aj tlak mam asi nizky ... idem si uvarit kavu

hobit
27. apr 2010

ahojte,
mozem sa k vam pridat? uz sa na to chystam dlho, ale vy tak rychlo a vela pisete, ze kym vas vzdy docitam tak uz nestiham nic napisat, lebo musim pracovat 🙂 (takze vela asi prispievat nebudem, ale citam poctivo) 😉
...pravdepodobne posilnime pocetnejsiu skupinu pipikov, ale v piatok nas caka poradna a morfo tak uvidime, ci sa to potvrdi

agentkak
27. apr 2010

zuzi peknučke 😉
ahoj hobit vitaj v klube 😎

hobit
27. apr 2010

dakujem agentka...som rada, ze patrim do takej fajn partie tehuliek septembrovej
zuzi, ozaj peknucke brusko, moje je take stredn velke, ale mne sa zda stale take nejake spekove 😀

jazmina83
27. apr 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ašpopupky? 😀 😀 😀 kde ti chodis na tie hlašky??? 😀 😀

zuzanockamt
27. apr 2010

aj mne sa zda moje take skor tukove ako tehu 😝 ... dnes sa maly este neozval, tak dufam, ze je ok

agentkak
27. apr 2010

veve to ma občas tak prepadne 😀 inak okrem toho som už asi oslapela lebo som čitala tvj prispevok a namiesto hlášky som prečítala halušky 😎 konec

hobit tak je fajn ked sa maš s kym podeliť o radosti a problemy 😉

agentkak
27. apr 2010

baby zajtra po morfo idem kaderničke tak potom hodim aj ja foto aj drobca aj bruch aj svoje (ked budem konečne už jak človek )

jazmina83
27. apr 2010

😀 mnam haluškyyy hehe
Vitaj hobit, to nevadi, ze mas brusko ako tvrdis spekove, aj my ho mame take 😀 ale aspon je makkucke, pridaj foto, mi ti ho pochvalime 😵

estterka
27. apr 2010

bre ranko,tak odvcera mam povolene kratke prechadzky a nemusim byt uz v posteli cele dni,tak som sa rano presla po papiere a zatial je vsetko ok 😅
keby citim uz pohyby,tak to isto neprehliadnem,vsak?
zuzanocka,mne jedine kava pomoze ked mi je tak od tlaku blbo a na zaludok bublinkova mineralka,ktoru normalne nepijem,ale v tomto pripade sa mi vzdy ziada..esteze mozes doma oddychovat

hobit
27. apr 2010

jazmina, musim odfotit najprv, zatial som nie... 🙂 ...inac vy baby co ste doma, ja vam niekedy tak zavidim ten klud, ale inokedy som zas rada, ze sa mozem volne pohybovat...a pohyby este ani ja necitim :-

ivanulienka81
27. apr 2010

heli, tak super, pekne uz masiruj a push ap daj dole, ja uz nenosim, nesnesiem ich, a su mi male, vyskakuju mi z nich kozy a nove vacsie nejdem kupovat, tak davam sportove a bezsvove podprdy a vsimla som si, ze prsne dvorce nemam hladke ale take akoby hrudky tam a to mam velmi citlive a preto ma bolia, no nech uz idem aj ja do poradne
hobit, vitaj
baby inac bambula sa uz predvazda, zase budem mat asi grbolate brusko, lebo sa mi stale nasackuje do jednej strany bruska a tam mam vypuklinku, no nejak skoro zacina vymyslat 😕

jazmina83
27. apr 2010

babyyyy, ved ja tam nemam futbalistu ale votrelcaaaa 😀 😀 😀 ci skor boxeristu ved to co jeee, mne sa normalne podbruske az nadvihne taku do mna slahá to malé 😀 na toto ma nikto nepripravil :D ..som prave telefonovala s jednym kolegom a ja zrazu Auuuuuu a on chudak ostal na linke ticho, ze co sa deje 😀 😀 😀