♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no ved ja sa bojim, co to bude az to bude, ked je to take "zive" babo 😨 ..teraz uz asi viem koho gény zdedilo 😀 😀 😀
jazmin, mozno sa teraz v brusko vyblazni a potom bude ako poklad 😀
ale terajsie kopanceky vobec nesuvisia s buducou povahou a spravanim po narodeni ... moj synovec väcsinu casu v brusku prespal, hybal sa minimalne ... uz mali z toho doktori tazku hlavu, ze co mu ... no a co ten teraz vystraja, tak to je hruuuza 😀 ... ako zive striebro ... mozno potom bude ten tvoj kludnucky, ked sa teraz vyburi
jeeeeeeej zuzanocka, podrastli ste 😉
Ahojte jazmin neboj budes mat dobre babetko ono to zacne vystrajat ked bude mat rok a pol potom uvidis co je zive dieta.aj nasa krpata doteraz som nevedela,ze ju mam a jak prekrocila tuto vekovu hranicu no nic dobreho jej z oci nekuka.furt vymysla a robi velky neporiadok a uz zacalo aj obdobie vzdoru.sice neni to take,ze sa bachne o zem a trucuje,ale kolkokrat ma namale,aby som ju vyplieskala po zadku 😠
inac aj moje mimco sa dost trepe a skoro stale kope len co si lahnem a som veru kludnejsia ked ho citim 😉
lulu ... nas maly vystraja uz od 4-teho mesiaca 😀 ... ja som kludna aj ked teraz maleho necitim, lebo asi velmi aktivny v tomto obdobi nebude ... ale urcite sa tam ma dobre 🙂
lulu ani nestras.... my mame rok a uz je to strasne obcas, ako Misko je aj dobry ale ma aj chvilky kedy je otrasny, mam pocit, ze u nas sa uz obdobie vzdoru zacalo 😨 a ked mu nieco nedovolim, tak krici a rozhadzuje rucickami 😝
aj ja chcem kopance uz 😒 ...my mame tiez 2 cetrice doma segrine, dufam, ze nase bude kludnejsie...aj ked do nasej rodiny sa kludne ani nehodi 😀
Ahojte dievcata,
idem Vam zazelat aspon pekny den🙂
Ja som sa vcera na chvilu po ranajkach stratila 🙂 a potom ma uz drahy nepustil k internetu, lebo ho on potreboval, tak som uz nemohla prist ani na chvilku ☹
...pozeram, ze ste toho tolkoooo popisali, ze budem mat co citat 😉
ja som zvedava ake bude to nase babo🙂 radsej by som brala zivsie...
ivka u chlapcov to tusim zacina skor to obdobie.nasa bola taka dobrunka ked som ju dala do postielky o 5 minut som nevedela,ze ju mam a teraz vyhukuje furt mama a mamaaaaaa a rehoce sa tak uz som urobila krik na co sa este viac rozjasila,ale potom vzdy zaspi tak dufam,ze do jednej bude tuha,lebu uz sa mi ziada postielky 😝
Kočky zase mi prišlo tak špatne ako vtedy v sobotu, ale toto bolo ešte horšie..museli ma dobreže nie v lekarni kriesiť.. ja už neivem... 😔 som najedena, napita.. a aj tak nevladzem dlhšie stať ako 5minút inač sa idem hned zosypať 😢
zuzanockamt...jeeeej ty mas uz krasne brusko 🙂
Musim sa priznat, ze aj mne sa uz zacina crtat. Ak sa mi dnes podari, tak sem pridam dake fotecky... 😵
Tak zatial sa mi drzkajte, ja musim utekat na obed...
pa pa
helka ... to je vraj v druhom trimestri normalne ... mala som kolegynu, co mavala taky biedny nizucky tlak, ze sa tiez kazdu chvilu zviezla k zemi
Zuzi ale tak nechto skončí, ja si chcem tehu užívať.. a takto nevaldzem nič.. neviem maleho odniesť do škôlky, to bôž dačo v meste vybaviť...
a doki ti co na to povedal?
helka101... z tych mdlob si nic nerob, ja vydrzim stat max.10 minut a to uz potom citim, ze je velmi zle a musim si sadnut nech sa deje co sa deje.
Naposledy som odpadla pred kostolom 😒 Ked prisli na mna mdloby vonku snezilo a prsalo zaroven. Jedine co som videla bola odkvapova rura, tak som si utekala tam sadnut, ale bolo to v hodine 12tej, aj tak som odpadla....
Nic nepomoze, tlak je "hnusoba" a ja ho mamvam teraz extremne nizky.
V sobotu som si merala a mala som 100/29, tak to som vedela ze je uz zle a nic iba biele pred ocami som nevidela...
Ale ked si lahnem, tak to zvycajne prejde....
tak ja uz naozaj bezim....pa
helka to ma mrzi,ze mas taketo problemy praveze druhy trimester je najlepsi aspon ja si ho krasne uzivam.ja by som sla k doktorovi nech zisti co ti je a nech predpise nejake vitaminy,alebo co sa smie v tehu.
No doky povedal, že ten tlak môže byť ešte problem... ale nepriznala som sa, že zvykne prísť takto nevolno.. 😔
Miriatko, presne akoby si opisovala moje stavy, ešte ma zaleje studeny pot, ruky sa mi začnu triasť... je mi zima... 😔 v lekarni sa strašne vylakali fakt som si sadla v poslednejminute na stoličku.. potom som došla domou a už mi je lepšie, ale aj tak mam strach že sa to raz zopakuje..a nedopadne to dobre ☹
No ved rozmyslam, vo štvrtok robí tak zaním zajdem, sa bojím či to nemôže uškodiť maličkemu ☹ pri malom som to vôbec nemala... perfetkne som zvladla cele tehotenstvo, ani nevolnosit ranne, nič.. a teraz.. 😢
kočky idem kus off.. držkajte sa.. 😵
helka hlavne vela pi a odpocivaj hore nohy a tak.inac to musi byt sila takto ked dojde zle.aj ja mavam nizky tlak a pri Erike som mala toto iste len nie az take hrozne.
inac ja ked idem napr. do obchodu tak uz sa tiez o kosik opieram ked stojim v rade do pokladne 😒
Lulu, Ivi, to musi byt sranda mat doma take male potvorky 😀 no ale u kazdom dietati to obdobie vzdoru prejde vsak? aspon ma v tomto upokojte 😀 neviem preco, ale pri kazdej nastavajucej generacii mam pocit, ze tie deti su divokejsie a menej poslusne nez nasa generacia 😖
Helka, drz sa a setri sa tehotenstvo posobi na kazdu inak aj ked ty uz jedno za sebou mas...no na tvojom mieste by som do stvrtka necakala, aspon by som zajtra povedala dokymu co sa stalo a ako ti je. Mne v jednom kuse v ordinacii pripominaju, ze ak by mi bolo na odpadnutie a tak, nech sa im ozvem ak tam neviem hned prist. A kopnem ho do zadku ak ta bude ignorovat, darmo niekto tvrdi, ze tehotenstvo nie je choroba, ibaze sme teraz 2v1 a pre kazdu z nas je prvorade aby sa malickemu babetku nic nestalo. A tiez ako pise Lulu, pi vela tekutin aj ked nie si smadna. Potom sa nam ozvi.ahoj 😵
jaaa to mam dobre s tlakom, resp. mozno zly tlakomer, bo u lekarky mam primerany doma aj ze 97/67 a podobne ale nemota ma, ono to nemusi vzdy suvisiet vzdy priamo s tlakom ale ako sa v pohode citite ked nie ste v pohode mali by ste vlastne lezat ale popravde preco je nizky nebezpecny pre dieta som sa nedocitala, viem len ze vysoky je zly 😒
silvika ... ja mam u lekarky tiez vzdy ukazkovy 120/80 a doma nizky ... ja nemusim ani merat a viem, ze je nizky ... ale u lekarky sa mi prejavi syndrom bieleho plasta a tlak je hned v norme 😀
sak asi aj ja a ked mam taky skorej normalny aj doma, tak sa mi mota trochu hlava, asi ze ked je telo zvyknute na nizsi tak sa nevie dat dokopy s tym vyssim
ja ked mam tlak nizky a este k tomu mi cukor v krvi klesne,tak tiez sa motam a studeny pot ma zalieva,ale ja som mala zavrate a odpadavala som z casu na cas aj pred tehu a ako tu citam,tak to musi byt teraz normalne,aj kvoly hormonalnym zmenam mozno,ked nas to viacere trapi.
idem ja na spanielsky urad papierovacky zistovat,dios mios..
a inak,som tu fakt jedina bez bruska uz? a pritom mala od 17-18tt zdvojnasobila hmotnost..sa tesim,kedy mi narastie a sa odfotim a tiez vam ukazem 😝
estterka, ja ti nahodou zavidim...radsej bez bruska ako vyzerat ako tucko s kilami navyse po zime, moje brusko totiz vobec nevyzera ako tehu, ale ako keby som bola tlstoch 🙂
baby, chodite niektora cvicit, albo plavat, alebo bicykel?
hobit ... bicykel by som moc neriskovala teraz ... jedine po rovinke ... ja ked sa dostanem na buduci tyzden von, tak len prechadzky budu ... nic ine nechcem riskovat a este plavaren mozno
hobbit ja aj cvicim, aj bicyklujem aj na elyptickom trenazeri cvicim aj 20 minut denne. na bicykli kedze som tam viacej sklonena mi ked som intenzivnejsie sliapala trochu tvrdlo brucho, ale to aj po dnesnej hodinovej prechadzke s malym kedze sa hodne zohybam - trhame kvetinky

jazmin ... tak to je teda riadne divoke dieta ... ja som dnes este nic necitila ... a vcera len take jemne mrvenie