icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mimka29
27. apr 2010

Ahojte kecálky 😀
ja som bola dnes od rána preč. Najprv som išla k lekárke pre papier na peniaze a potom som ho niesla do roboty. Tam som sa zdržala asi 2 hoďky, lebo ma kolegyne nechceli pustiť. Potom som išla na nákup, obed, poobede som si pospala a teraz môžem chystať večeru 🙂
Bavili ste sa tu o tlaku, tak ja mávam vždy tak 100/60 alebo 90/50 a motá sa mi hlava dosť, hlavne keď dlhšie sedím, tak sa musím opatrne postaviť, lebo inak vidím pred očami hviezdičky.

mimka29
27. apr 2010

andelik je to pohodlné, že sa nemusí mamička toľko zohýbať, keď má ten stojan, ale ja to mám vyriešené. Videle som to u jednej kamarátky - dala si dve dosky cez vrch vane a na to si dala detskú vaničku, tak ju mala vyššie. Ešte ju aj pohldne naplnila a potom vyliala vodu.

zuzanockamt
27. apr 2010

andelik ... tak to je ozaj riadna cena len za nejaky stojan ... a malu vanicku vyuzijes tak do 6-7-meho mesiaca ... potom mozes kupat vo velkej vani

zuzanockamt
27. apr 2010

ja budem mat vanicku na pracke polozenu ... mame este stary typ pracky, takze je tam dost priestoru a nie je taka uzucka ako tieto nove

mimka29
27. apr 2010

zuzi ako sa cítiš? Nečítala som všetko čo som zameškala, tak preto sa pýtam.

zuzanockamt
27. apr 2010

mimka ... kym som doma tak fajn ... uvidim ako bude, ked pojdem od 10.5. do prace

andelik8
27. apr 2010

zuzi.. na pracke chcem mat prebalovaciu podlozku 😀
asi poprosim tatinka aby mi vymyslel iba nejake dosky na tu vanu, ako hovori mimka, a vanicku kupim za par supiek potom uz... aj ked uplne najpohodlnejsie by to bolo mat to vyvysene este kus nad tu vanu, tak ako je ten stojan co som dala link... lebo aj ked tam budu len rovne dosky sa budem musiet zohybat..
jezisi... to su problemy. uz som jak nejaka husa trafena 😀

zuzanockamt
27. apr 2010

andelik ... to zohybanie sa prezijes, neboj 🙂 ... ja budem mat prebalovaci pult na komode

lulu723
27. apr 2010

to je hrozne baby clovek si ide pospat a uz su tu 3 strany zapisane. 😝
a to obdobie vzdoru neviem kedy prejde mi sme sa este len do neho dostali 😀

mimka29
27. apr 2010

Ja by som chcela prebalovací pult aj v spálni na komode, ale aj v kúpeľke, máme tam dosť miesta, len uvidím ako na tom budeme s peniažkami 😒
zuzi, veď keby si sa v robote necítila dobre, tak sa určite pýtaj zase na PN-ku.

zuzanockamt
27. apr 2010

mne sa do kupelne nezmesti nic, takze bude iba v izbe ten pult
mimka ... ved uvidim, ako to pojde ... moznoze to uz tie necele 2 mesiace vydrzim

andelik8
27. apr 2010

ja budem mat taky ten klasicky pultik tiez v spalni pri postielke, ale aj na pracku si dam tu makku podlozku, ved niekde bude treba malu po kupani osusit a obriadit... nechcem ju taku mokru prenasat do spalne, ked bude kupelna vyhriata.

zuzanockamt
27. apr 2010

ja budem prebalovat v izbe ... to prenesiem raz-dva ... mam to kusocek ... a to isto prezije 😀

mimka29
27. apr 2010

Veď práve, že po kúpaní je asi najlepšie to malé obriadiť v kúpeľke, pekne v tepľúčku, len ja mám takú malú pračku, z vrchu sa otvára a ešte aj ten vrch je taký šikmý a sú na ňom gombíky na ovládanie, takže u nás na pračke nehrozí.

mimka29
27. apr 2010

Keď sa budeme blížiť ku koncu, tak asi tieto veci popozerám v bazaroch a nebudem kupovať všetko nové, tak si budem môcť kúpiť viacej.

zuzanockamt
27. apr 2010

MM prave vyraba skrinku nad postel, lebo uz mame nasu skrinu strasne napratanu ... takze zajtra to budeme vesat na stenu ... neznasam, ked sa vrta do panelu 😝

mimka29
27. apr 2010

zuzi tak ju poriadne navŕtajte, keď je priamo nad posteľou, nech niečo vydrží.

andelik8
27. apr 2010

prave som si do kupelne vymyslela uzasny prebalovaci pult... vanicku by som mala na pracke, ta je akurast tak vysoko, ze by som sa nemusela sklanat vobec a hned vedla by bol pult prebalovaci a nad nim policky na hygienicke vecicky pre malu, a pod nim schovany kos na pradlo a este aj priestor na tu vanicku kde by sa odkladala... juuuj tesim 🙂
dobre, jeden problem vyrieseny, idem dalej hladat kocik.
Kto sa ide miesto mna ucit na statnice? 😀 😀 😀

mimka29
27. apr 2010

Baby viete čo som urobila?? Pekne som si načistila, nakrájala zemiaky, dala na plech, že ich dám upiecť. Otvorím rúru a tam bolo ešte nedojedené mäso čo som piekla v sobotu. Veľa nechýbalo a bola by som sa povracala ... to bol smrad. Teraz vetrám celý byt, fuj.

mimka29
27. apr 2010

andelik aj ja sa už učím na štátnice. Mám to podelené na každý deň, aby som potom nestresovala. Ale včera som bola šikovná a naučila som sa aj to čo som sa mala učiť dnes, tak mám dnes voľno.

andelik8
27. apr 2010

mimka 😀
ja som raz varila zemiaky, zabudla som na ne a zbadala som sa az ked som zacitila "pecene zemiaky"... vsetka voda mi vyvrela a oni zospodu prihoreli 😀 no co, stava sa
A obdivujem tvoje odhodlanie, mna treba do ucenia nutit. ale hovorim si, ze uz len mesiac a mam s tym navzdy pokoj (teda ak nahodou nebudem musiet v auguste volaco opravovat)

zuzanockamt
27. apr 2010

ja sa chystam este teraz piect nejaky kolacik, ale neviem este co take by som spravila ... asi len nieco jednoduche ... nejaky piskot s ovocim

mimka29
27. apr 2010

andelik 😀 ja som tak podobne teraz naposledy varila vajíčka 😀 Ale kto nič nerobí, ten nič nepokazí.

zuzi tak koláčik by som si dala, už som dlho nepiekla 🙂

zuzanockamt
27. apr 2010

ja som tiez dlho nepiekla ... a mam na nieco take chut, tak spravim ... uz som si nasla aj jednoduchy hrncekovy recept 😀

andzi
27. apr 2010

Ahojte baby...o čom kecáte? Ja už nemôžem vydržať, kedy kúpime kočík. Myslíte, že je ešte skoro? Asi vydržím do 3D sona, ktoré máme 17.5. a potom už dlhšie nevydržím, už ho chcem mať doma. Máte už niektorá doma kočík alebo to len ja tak predbieham udalosti?

iron
27. apr 2010

mimka...ja mam doma presne taku pracku ako opisujes. Ja dam navrch prebalovaci pult a je to......robime to tak doteraz.
Ten prebalovaci pult...to je vlastne podlozka. Pre prebalovanie ju mam polozenu na komode z ikei a ked kupeme tak dam na pracku.

zuzanockamt
27. apr 2010

andzi ... ja budem veci stahovat k nam do bytu mozno tak v juni, juli - kocik, komodu a postielku ... zatial si chcem este uzit volny priestor, lebo potom tu budeme ako sardinky 😀

mimka29
27. apr 2010

andzi ja by som už chcela mať doma všetko, aj kočiar, aj postieľku pri posteli, proste všetko 😀 ale ešte vydržím. Možno si kúpim na druhý týždeň po ultrazvuku, keď budeme vedieť čo to je nejakú drobnosť pre radosť, ale také veľké veci začnem pozerať asi až v 7 mesiaci a nakupovať tak v 8-9 mesiaci.

iron
27. apr 2010

andelik ja sa pojdem namiesto teba ucit na statnice ale zalezi od toho ze co?

a inak babo nema vela kozmetiky, takze nejake specialne skrinky vam netreba. Ja viem ze teraz ste plne nadsenia a chcete vsetko mozne pokupovat, ale kozmetiku urcite nekupujte.
My sme pouzivali mydlo bupi s pantenolom a lekarka predpisala infadolan na premastovanie, lebo zo zaciatku sa koza zlupuje a toto je super vec. Na rit sudocrem a to je vsetko co potrebujete na prveho pol roka.

andelik8
27. apr 2010

iron - ucitelstvo anglickeho jazyka a psychologie 😉 este stale mas zaujem?